denizbank nasıl canım 50.000 çeksem :26:
günaydın herkese...hayırlı cumalar...kolay gelsin millet...selam süper
alıştın mı yeni işine :)) ortam nasıl ?
günaydın herkese...hayırlı cumalar...kolay gelsin millet...
alıştım nektar bugün tam bir hafta oldu...ilk başladıgımda alışıyım diye yerime bakan kız gösterdi işleri..
ortam iyi insanlar vs..oruc oldugum içn yemekhaneye inemiyorum yerimdeyim sürekli yanıma gelenlerle anca....ramazandan sonra kafamda daha net belirir diye düşünüüyorum
elfim hasanpaşa köftesi yapsana, ben kayınvalidemlere onu yapıcam..anneme de dedim bu nasıl olur, süper dedi..hem kolay hem lezzetli..onu yap kesin dedi :)) tatlıyı da hazır alın
görümcen mi beğenmedi yemeği, ben anlamadım? :26: iftara mı geldiler?çorba yapılmalı evet, iftara :26: ama hep mercimek yapıyorum yaa değişik bişi yapmam lazım :/
ezogelin çorbası yapabilirsin veya yayla çorbası
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
Bugun benim doğum günümmmmmmmmmmmmmmm 26 oldummmmmmmmmmm
doğum günün kutlu olsun canım. eşinle bebişinle nice mutlu sağlıklı huzurlu seneler..
mrh kızlar,
ben aranıza yeni katıldım. Ama öncedende takip ediyordum. Sanırım yazmak için doğru alanı seçmişimdir. Benim önümüzdeki ay 1 yılım bitecek.
nası mı geçti
ne harika diebilirim ne berbat...
ben eşimi çok sevioum bilioum oda beni öle biz çıkıp evlendik yani 8yıldır tanıyoruz birbirimizi eee tabi 25 yıl sonra bile aaa tanıdığım adam buymuydu deniomus annem öle sölüo
hiç bi zaman tam olarak tanıyamıosun.
Bizim aslında ikimiz arasında hiç bir problem yok ama eşimin aile yapısı ile benimki farklı onlar sülalece herşeyi konuşup birbirlerine sayıp rezalet boyutuna gelseler bile 2 gün sonra yine konuşuolar
oysa ben ve benim ailemde bittiyse bitmiştir. Tükürdüğümüzü yalamayız yani.
Tabii ki artık evlendim onların ailesindenim die onlara ayak uydurmaya çalışıoum ama kendi benliğimi kaybettiğimi düşünüom.
Ben o kişi diilim ailesinde laf söz bitmio ii oluoum olmuo kötü oluoum yine olmuo 2 tane eltim var yüzüme gülüp arkamdan konuşuolar eşimin ailesi sen bizim kızımızsın biz hep seni tutuouz diolar
ama artık kimseye inanmıo ve güvenmioum dün bu aile meseleleri yüzünden kayınpederimle kavga ettim 8 yıl sonra vee tabii eşimle de tek kelime konuşmadık saatlerdir aynı evin içinde
ne yapmam gerektiğini artık bilmioum doğru yolu seçemioum....
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın herkese...hayırlı cumalar...kolay gelsin millet...
alıştım nektar bugün tam bir hafta oldu...ilk başladıgımda alışıyım diye yerime bakan kız gösterdi işleri..
ortam iyi insanlar vs..oruc oldugum içn yemekhaneye inemiyorum yerimdeyim sürekli yanıma gelenlerle anca....ramazandan sonra kafamda daha net belirir diye düşünüüyorum
Ayyyy tatlım benim doğum günün kutlu olsun 6 gün arayla doğmuşz senletabi yıl farkı vardır muhtemelen. Bu arada ark. ekledim seni de. Nice senelere canım Allah sana ve ailene sağlıklı uzun ömürler versin
Evlendin diye kendi huylarından, davranışlarından vazgeçip onlar gibi davranmak zorunda değilsin ki, senin ailen yine senin ailen aldığın terbiye, yetiştirilme tarzını felan değiştiremezsin ki.. Mesafeli olmaya bak canım, eltilerinle de aynı şekilde.. gerektiği kadar konuş, ve aralarındaki tartışmalara asla girme karışma.. eşim kardeşleriyle, anne babasıyla yanımda kavga etse ağzımı açıp tek kelime etmem..onlar barışır, sen kötü olursunmrh kızlar,
ben aranıza yeni katıldım. Ama öncedende takip ediyordum. Sanırım yazmak için doğru alanı seçmişimdir. Benim önümüzdeki ay 1 yılım bitecek.
nası mı geçti
ne harika diebilirim ne berbat...
ben eşimi çok sevioum bilioum oda beni öle biz çıkıp evlendik yani 8yıldır tanıyoruz birbirimizi eee tabi 25 yıl sonra bile aaa tanıdığım adam buymuydu deniomus annem öle sölüo
hiç bi zaman tam olarak tanıyamıosun.
Bizim aslında ikimiz arasında hiç bir problem yok ama eşimin aile yapısı ile benimki farklı onlar sülalece herşeyi konuşup birbirlerine sayıp rezalet boyutuna gelseler bile 2 gün sonra yine konuşuolar
oysa ben ve benim ailemde bittiyse bitmiştir. Tükürdüğümüzü yalamayız yani.
Tabii ki artık evlendim onların ailesindenim die onlara ayak uydurmaya çalışıoum ama kendi benliğimi kaybettiğimi düşünüom.
Ben o kişi diilim ailesinde laf söz bitmio ii oluoum olmuo kötü oluoum yine olmuo 2 tane eltim var yüzüme gülüp arkamdan konuşuolar eşimin ailesi sen bizim kızımızsın biz hep seni tutuouz diolar
ama artık kimseye inanmıo ve güvenmioum dün bu aile meseleleri yüzünden kayınpederimle kavga ettim 8 yıl sonra vee tabii eşimle de tek kelime konuşmadık saatlerdir aynı evin içinde
ne yapmam gerektiğini artık bilmioum doğru yolu seçemioum....
Ebruuş yeni yaşın kutlu olsun tatlım, ailenle daha nice güzel yıllaraGünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
Ebruuş yeni yaşın kutlu olsun tatlım, ailenle daha nice güzel yıllara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?