2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlar..
Zuzu kredi çekcen sanırım.
bence vakıfbanktan çek en iyisi orası.
ben ordan çekmiştim
çok araştırdım öyle çektim.
en iyisi oydu.

mrh kızlar,
ben aranıza yeni katıldım. Ama öncedende takip ediyordum. Sanırım yazmak için doğru alanı seçmişimdir. Benim önümüzdeki ay 1 yılım bitecek.
nası mı geçti
ne harika diebilirim ne berbat...
ben eşimi çok sevioum bilioum oda beni öle biz çıkıp evlendik yani 8yıldır tanıyoruz birbirimizi eee tabi 25 yıl sonra bile aaa tanıdığım adam buymuydu deniomus annem öle sölüo
hiç bi zaman tam olarak tanıyamıosun.
Bizim aslında ikimiz arasında hiç bir problem yok ama eşimin aile yapısı ile benimki farklı onlar sülalece herşeyi konuşup birbirlerine sayıp rezalet boyutuna gelseler bile 2 gün sonra yine konuşuolar
oysa ben ve benim ailemde bittiyse bitmiştir. Tükürdüğümüzü yalamayız yani.
Tabii ki artık evlendim onların ailesindenim die onlara ayak uydurmaya çalışıoum ama kendi benliğimi kaybettiğimi düşünüom.
Ben o kişi diilim ailesinde laf söz bitmio ii oluoum olmuo kötü oluoum yine olmuo 2 tane eltim var yüzüme gülüp arkamdan konuşuolar eşimin ailesi sen bizim kızımızsın biz hep seni tutuouz diolar
ama artık kimseye inanmıo ve güvenmioum dün bu aile meseleleri yüzünden kayınpederimle kavga ettim 8 yıl sonra vee tabii eşimle de tek kelime konuşmadık saatlerdir aynı evin içinde
ne yapmam gerektiğini artık bilmioum doğru yolu seçemioum....

selam süper
alıştın mı yeni işine :)) ortam nasıl ?
günaydın herkese...hayırlı cumalar...kolay gelsin millet...

alıştım nektar bugün tam bir hafta oldu...ilk başladıgımda alışıyım diye yerime bakan kız gösterdi işleri..

ortam iyi insanlar vs..oruc oldugum içn yemekhaneye inemiyorum yerimdeyim sürekli yanıma gelenlerle anca....ramazandan sonra kafamda daha net belirir diye düşünüüyorum

günaydın cnm..sanada hyrlı cumalar
alışmana sevindim

Canım bende araştırayım şu köfteyi. dün görümcem bizdeydi iftarda. Beğenmedi yemeğimi. Çünkü kaynanam o yemeği benden istedi bende yaptım güzel olmamış dedi ki kadında onaylasın ama tam tersi oldu k.validem 10 numara olmuş dedi

Canım şehriye çorbası yap o zaman

ezogelin çorbası yapabilirsin veya yayla çorbası

Ezogelinde mercimek çorbası olmuyormu içine ayrıca baharatlar ve pirinç konuluyor diye biliyorum. Yayla çorbası da olmaz çünkü mantıda da yoğurt var

Hoşgeldin dilek Valla aileler işin içine girince sinir olmamak elde değil ama sen ne olursa olsun bence nötr ilişkiler kurmalısın kimseyle laf kavfasına ya ada soğuk davranmaya girmemelisin derim. Yani onun ailesi ile bir arada iken anı kazasız belasız atlatmaya çalış o kadar birilerini çekiştiriyorlarsa sadece dinle derim ben yorum yapma bence.

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

Bugun benim doğum günümmmmmmmmmmmmmmm 26 oldummmmmmmmmmm

Ayyyy tatlım benim doğum günün kutlu olsun 6 gün arayla doğmuşz senletabi yıl farkı vardır muhtemelen. Bu arada ark. ekledim seni de. Nice senelere canım Allah sana ve ailene sağlıklı uzun ömürler versin

süpercim hoşgeldin

Bu arada kızlar dün gece rüyamda ev alıomuşuz ama nasıl huzurlu bir yer çok beğeniyorum başka bi şehirdeymiş. Anlamına bakıcam şimdi

Evlendin diye kendi huylarından, davranışlarından vazgeçip onlar gibi davranmak zorunda değilsin ki, senin ailen yine senin ailen aldığın terbiye, yetiştirilme tarzını felan değiştiremezsin ki.. Mesafeli olmaya bak canım, eltilerinle de aynı şekilde.. gerektiği kadar konuş, ve aralarındaki tartışmalara asla girme karışma.. eşim kardeşleriyle, anne babasıyla yanımda kavga etse ağzımı açıp tek kelime etmem..onlar barışır, sen kötü olursun )
hoşgeldin aramıza

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

Bugun benim doğum günümmmmmmmmmmmmmmm 26 oldummmmmmmmmmm
Ebruuş yeni yaşın kutlu olsun tatlım, ailenle daha nice güzel yıllara

Benim yarın için listem hazır

Yayla çorbası
pilav
Patates musakka
Salata
Börek

Birdeee bisküvili piramit pasta (daha önce yapmıştım çok güzel)

Ay çok güzel anlamııı Allah'ım inşallah hayırlara çıkarır.

Bakınız; Bina, Ev Taşımak.
Güzel, temiz, ferah bir evde olduğunu görmek hayatının da gönlüne göre olması demektir. Hayatı boyunca güven içinde ve yaptıklarından zevk alacak demektir. Evin genişliği mutluluğun artması demektir. Karanlık ve pis ev sıkıntı anlamındadır. Dağ başında ev görmek yükselmenin, herkesten üstün duruma geçmenin haberidir.
Güzel, temiz, ferah bir evde olduğunu görmek hayatının da gönlüne göre olması demektir. Hayatı boyunca güven içinde ve yaptıklarından zevk alacak demektir. Evin genişliği mutluluğun artması demektir. Karanlık ve pis ev sıkıntı anlamındadır. Dağ başında ev görmek yükselmenin, herkesten üstün duruma geçmenin haberidir.
Yeni bir ev, yakında taşınacağınız ve iş hayatında başarılı olacağınız anlamına gelir. Eğer eski ev gördüyseniz, başarısızlığın ve hastalığın habercisidir.
Güvenliği, huzuru, düşmanlardan korunmayı, rahatı, dertlerden uzaklaşmayı temsil eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…