2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sevindim canım, inş daha çok sever alışırsın ortama :))))
nete pek giremiyosun galiba? yoğun mu santral?

Ezogelinde mercimek çorbası olmuyormu içine ayrıca baharatlar ve pirinç konuluyor diye biliyorum. Yayla çorbası da olmaz çünkü mantıda da yoğurt var
evet öyle oluyo ezogelin sanırım :26: yayla yapmam, en sevmediğim çorba hiç yemem
Nektarcım bak burda da güzel yemekler var

Pratik Yemek Tarifleri Oktay Usta Video Tarifleri

Tatlımı buldum bisküvili piramit pasta yapıcam bugün. Yarına kadar dolapta soğur
bakim canım, saol

süpercim hoşgeldin

Bu arada kızlar dün gece rüyamda ev alıomuşuz ama nasıl huzurlu bir yer çok beğeniyorum başka bi şehirdeymiş. Anlamına bakıcam şimdi
ben de geçen hafta gördüm neredeyse aynı rüyayı, hayır olsun inş :)))

sağol canım..tşk ederm.. 85 yılı bnm

benim 83 canım

Benim yarın için listem hazır

Yayla çorbası
pilav
Patates musakka
Salata
Börek

Birdeee bisküvili piramit pasta (daha önce yapmıştım çok güzel)

patates musakka nasıl oluyor? Ay ben de hep aynı yemekleri yapıyorum h.sonu farklı bişiler deneyim diyorum:44:

Valla doğru sölüosun sonuçta kötü olan hep ben oluoum gece eşim herşey senin başının altından çıkıo dedi bana :2:
oysa hak etmediği lafları eltilerimden duyan benim yaptığım iyiliklerin karşılığını alamayan benim
hakettiklerinden fazla değer verioum o yüzden böle oluo
hala aklımda konuşulunlar gözlerim davul gibi oldu ağlamaktan
ama Allah'a havale edioum bu mübarek günde bana yaşattıkları için.
Mesafeyi de nası koycam bilemioum ki bugün iftara herkes eşimin ailesinin evinde toplancak
zaten herşey bu olayla başladı ben eltilerimle ii diilim die kayınpederim tüm çocuklar burda toplancak ama sana emri vaki yapmayım die aradı beni
zoruma gitti ben 8 yıl vermişim diğeri 1 aylık öteki 5 yıllık evli dışlanmış hissettim kendimi ve kavga çıktı eşim ailesini arayıp siz bu kıza de dediniz die çıkışmış ama
benimle de konuşmuo anlam veremedim ki kimi tutuo sen gelme ben yarın gitcem o diğerlerinin de die ağzına geleni saydı eltilerim için şimdi ben akşam ne yapcam?

Merhaba Dilek Hoşgeldin

Bence akşam sende yemeğe gitmelisin. Sonuçta evleriniz ayrı niye bu kadar dert ettin ki onları.

Sende git yemeğe hem seni aramışlar işte gel diye. Belli ki kayınpederin son vermek istiyor bu kavgaya Yemeğe git kim ne yapıyorsa yapsın karışma isterse kavga etsinler sen karışma. Onlar barışırlar kötü olan hep sen olursun

Benim eşimle kız kardeşi çok kavga ederler bazen dayanamıyorum ama daha tek bi kelime söylemiş değilim eşime derim kardeşin çok terbiyesiz şöyle dedi böyle dedi benim zoruma gitti diye. O da gereken cevabı verir kardeşine.

Canım yaa zor bir durum, sen yine de git bence davete eşinle kötü olma. Ama ailesine karşı mesafeli ol yani havadan sudan konuş çok yorum yapma özele girme bence, dediğim gibi biriyerini eleştiriyorlarsa sen sus yorum yapmadan dinle. Akşam da gerekirse eşine dersin ben tatsızlık olsun istemiyorum diye. Sonuçta deiğin gibi mübarek günlerdeyiz k.pederin de büyüğündür elini öpersin yoluna girer heerşey

Ezogelin mercimeğe benziyo canım ama tadları çok farklı un pirinç falan var içinde
Doğum günün kutlu olsun ebrucumnice mutlu yıllara

Aslında gidecektim ama artık eşim beni götürmek istemio sanırım bundan sonra ben yalnız gitcem ne zaman oraya gitsek laftan sözden kavga çıkıo dedi bende o senin sülalenin problemi dedim suçu hiç kendinde arama emi falan die laf soktu bana
Eşim akşam gidip orda kavga çıkaracak bunu görmek istediğimden emin diiilim

Saat 12 olcak , doğru düzgün iş yapmadım...

Canım bişey istemiyo, sonra görüşürük

şimdi baktım siteye eleştirenler de olmuş eksik tarif veriyor diye oktay usta:44:
ben oktay ustayı hiç sevmiyorum, yapmadım da onun tariflerinden hiç bişi.. yemek blogları hoşuma gidiyor benim :)))

canım keşke kayınpederin öyle dediğinde hiç art niyet (olsa bile) sezmemiş gibi yapıp "aa olur mu öyle şey, başka bi programımız yok, geliriz tabi" deseydin.. Eşine de söyle kesinlikle kavga çıkartmasın, kimsenin "ağzının payını" vermesin.. hiiiç bişi olmamış gibi davranın.. Tut eşinin elinden git akşam iftara, emin ol bu durum eşinin de çok hoşuna gidecek..sen onları takıp umursamayınca eltilerin de kendi kendini yer.. Eşin eltilerinle senin için kavga ederse; sen günah keçisi, eltilerin madur melekler olur.. konu açılırsa da, hiç gerginlik çıkmasın, ben alınmadım de geç..konuşturma bile kimseyi.. gülümse, sıradan şeylerden bahset..sonra da evine gelirsin zaten..onlar için ne eşinle aran açılsın ne sen sinirlenip üzül..

Dilek eşinle konuş aradaki buzları eritmek istiyorum de. senide götürsün ağzını açma orda eşinle daha çok mutlu ol ki bu sefer onlar biraz bozulsunlar. Belli ki amaçları aranızı bozmak sizde onlara prim vermişsiniz.

malesef böyle şeyler yaşanabiliyor. Ama gülü seven dikenine katlanır meselesi.
Çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz. Asla kendinden ödün verme.
Sen her zaman kendi ailenden birisin. Onların ailesindenim diye düşünme.
Tabiki eşinin soyadını taşıyorsun onlardan biri oluyorsun ama sen ayrı bir aile terpiyesi almışsın. Bunu unutma.
Bazı kişler derki laf söyleme sus sana birşey dedindiği zaman.
Ama öyle sinirli stresli keyifsiz zamanların oluyorki hiçbir lafa dayanamıyorsun.
Sana söylenenlere bir sus iki sus diyosun kendi kendine
ama dayanamadığın zamanlarda patlıyorsun.

Bak cnm ben buğranları çok atlattım tecürbeliyim bidaha yazmam iyi oku...!

sakın onlar kavga ettiğinde baba anne kızkardeş dahil eşini onları savunmak için için aralarına girme...!
bırak birbirlerini yesinler dünya kopsun gitsin....!

eltilerine gidip gelme kayınvalidende görürsen merhaba merhaba yüzgöz olma hiçbirşeyini anlatmaaaaaaaaaa......!

evine kim gelirse okadar iyi olki biz buna ne yapsak bu kadın yüzümüze gülüyor desinlerrr hep pozitif ol.....

bizde yaşıyoruz bunları ama üstelerine gidersen iyi bili olsa ihale sana kalır kötü sen olursun.....!

bugün akşam o yemeğe git büyükleri üzme şık giyin tak maskeni gülücüklü yüzüne eşinede dünkü olayı unut gitsin benim için sen annen ve baban önemli geri vızzz gelir deee.....!

ve asla eski konuları gündeme getirmeee....Sakın... şunu demişti bu olmuştu....

Onlar hep birbirlerini tutarlar tutacaklar durum bundan ibaret O YEMEĞE GİDİYOSUN CNMM.....!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…