sevindim canım, inş daha çok sever alışırsın ortama :))))günaydın herkese...hayırlı cumalar...kolay gelsin millet...
alıştım nektar bugün tam bir hafta oldu...ilk başladıgımda alışıyım diye yerime bakan kız gösterdi işleri..
ortam iyi insanlar vs..oruc oldugum içn yemekhaneye inemiyorum yerimdeyim sürekli yanıma gelenlerle anca....ramazandan sonra kafamda daha net belirir diye düşünüüyorum
evet öyle oluyo ezogelin sanırım :26: yayla yapmam, en sevmediğim çorba hiç yememEzogelinde mercimek çorbası olmuyormu içine ayrıca baharatlar ve pirinç konuluyor diye biliyorum. Yayla çorbası da olmaz çünkü mantıda da yoğurt var
bakim canım, saolNektarcım bak burda da güzel yemekler var
Pratik Yemek Tarifleri Oktay Usta Video Tarifleri
Tatlımı buldum bisküvili piramit pasta yapıcam bugün. Yarına kadar dolapta soğur
ben de geçen hafta gördüm neredeyse aynı rüyayı, hayır olsun inş :)))süpercim hoşgeldin
Bu arada kızlar dün gece rüyamda ev alıomuşuz ama nasıl huzurlu bir yer çok beğeniyorum başka bi şehirdeymiş. Anlamına bakıcam şimdi
sağol canım..tşk ederm..85 yılı bnm
Benim yarın için listem hazır
Yayla çorbası
pilav
Patates musakka
Salata
Börek
Birdeee bisküvili piramit pasta (daha önce yapmıştım çok güzel)
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara. Herşey gönlünce olsun.
benim 83 canım
patates musakka nasıl oluyor? Ay ben de hep aynı yemekleri yapıyorum h.sonu farklı bişiler deneyim diyorum:44:
Daha önce yedim fırında kıymalı patates gibi. bende hiç yapmadım netten tarif arıyorum
Evlendin diye kendi huylarından, davranışlarından vazgeçip onlar gibi davranmak zorunda değilsin ki, senin ailen yine senin ailen aldığın terbiye, yetiştirilme tarzını felan değiştiremezsin ki.. Mesafeli olmaya bak canım, eltilerinle de aynı şekilde.. gerektiği kadar konuş, ve aralarındaki tartışmalara asla girme karışma.. eşim kardeşleriyle, anne babasıyla yanımda kavga etse ağzımı açıp tek kelime etmem..onlar barışır, sen kötü olursun)
hoşgeldin aramıza
Ebruuş yeni yaşın kutlu olsun tatlım, ailenle daha nice güzel yıllara
şimdi baktım siteye eleştirenler de olmuş eksik tarif veriyor diye oktay usta:44:
Valla doğru sölüosun sonuçta kötü olan hep ben oluoum gece eşim herşey senin başının altından çıkıo dedi bana :2:
oysa hak etmediği lafları eltilerimden duyan benim yaptığım iyiliklerin karşılığını alamayan benim
hakettiklerinden fazla değer verioum o yüzden böle oluo
hala aklımda konuşulunlar gözlerim davul gibi oldu ağlamaktan
ama Allah'a havale edioum bu mübarek günde bana yaşattıkları için.
Mesafeyi de nası koycam bilemioum ki bugün iftara herkes eşimin ailesinin evinde toplancak
zaten herşey bu olayla başladı ben eltilerimle ii diilim die kayınpederim tüm çocuklar burda toplancak ama sana emri vaki yapmayım die aradı beni
zoruma gitti ben 8 yıl vermişim diğeri 1 aylık öteki 5 yıllık evli dışlanmış hissettim kendimi ve kavga çıktı eşim ailesini arayıp siz bu kıza de dediniz die çıkışmış ama
benimle de konuşmuo anlam veremedim ki kimi tutuo sen gelme ben yarın gitcem o diğerlerinin de die ağzına geleni saydı eltilerim için şimdi ben akşam ne yapcam?
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
bugun benim doğum günümmmmmmmmmmmmmmm 26 oldummmmmmmmmmm
Merhaba Dilek Hoşgeldin
Bence akşam sende yemeğe gitmelisin. Sonuçta evleriniz ayrı niye bu kadar dert ettin ki onları.
Sende git yemeğe hem seni aramışlar işte gel diye. Belli ki kayınpederin son vermek istiyor bu kavgaya Yemeğe git kim ne yapıyorsa yapsın karışma isterse kavga etsinler sen karışma. Onlar barışırlar kötü olan hep sen olursun
Benim eşimle kız kardeşi çok kavga ederler bazen dayanamıyorum ama daha tek bi kelime söylemiş değilim eşime derim kardeşin çok terbiyesiz şöyle dedi böyle dedi benim zoruma gitti diye. O da gereken cevabı verir kardeşine.
ben oktay ustayı hiç sevmiyorum, yapmadım da onun tariflerinden hiç bişi.. yemek blogları hoşuma gidiyor benim :)))şimdi baktım siteye eleştirenler de olmuş eksik tarif veriyor diye oktay usta:44:
Valla doğru sölüosun sonuçta kötü olan hep ben oluoum gece eşim herşey senin başının altından çıkıo dedi bana :2:
oysa hak etmediği lafları eltilerimden duyan benim yaptığım iyiliklerin karşılığını alamayan benim
Mesafeyi de nası koycam bilemioum ki bugün iftara herkes eşimin ailesinin evinde toplancak
zaten herşey bu olayla başladı ben eltilerimle ii diilim die kayınpederim tüm çocuklar burda toplancak ama sana emri vaki yapmayım die aradı beni
zoruma gitti ben 8 yıl vermişim diğeri 1 aylık öteki 5 yıllık evli dışlanmış hissettim kendimi ve kavga çıktı eşim ailesini arayıp siz bu kıza de dediniz die çıkışmış ama
benimle de konuşmuo anlam veremedim ki kimi tutuo sen gelme ben yarın gitcem o diğerlerinin de die ağzına geleni saydı eltilerim için şimdi ben akşam ne yapcam?
ben oktay ustayı hiç sevmiyorum, yapmadım da onun tariflerinden hiç bişi.. yemek blogları hoşuma gidiyor benim :)))
ben patates musakkasını beşamel sosla severim çokAynen ya bende sevmiyorum oktay ustayı yemek blogları çok güzel. Tarifimi buldum bile :)))
ben patates musakkasını beşamel sosla severim çok
mrh kızlar,
ben aranıza yeni katıldım. Ama öncedende takip ediyordum. Sanırım yazmak için doğru alanı seçmişimdir. Benim önümüzdeki ay 1 yılım bitecek.
nası mı geçti
ne harika diebilirim ne berbat...
ben eşimi çok sevioum bilioum oda beni öle biz çıkıp evlendik yani 8yıldır tanıyoruz birbirimizi eee tabi 25 yıl sonra bile aaa tanıdığım adam buymuydu deniomus annem öle sölüo
hiç bi zaman tam olarak tanıyamıosun.
Bizim aslında ikimiz arasında hiç bir problem yok ama eşimin aile yapısı ile benimki farklı onlar sülalece herşeyi konuşup birbirlerine sayıp rezalet boyutuna gelseler bile 2 gün sonra yine konuşuolar
oysa ben ve benim ailemde bittiyse bitmiştir. Tükürdüğümüzü yalamayız yani.
Tabii ki artık evlendim onların ailesindenim die onlara ayak uydurmaya çalışıoum ama kendi benliğimi kaybettiğimi düşünüom.
Ben o kişi diilim ailesinde laf söz bitmio ii oluoum olmuo kötü oluoum yine olmuo 2 tane eltim var yüzüme gülüp arkamdan konuşuolar eşimin ailesi sen bizim kızımızsın biz hep seni tutuouz diolar
ama artık kimseye inanmıo ve güvenmioum dün bu aile meseleleri yüzünden kayınpederimle kavga ettim 8 yıl sonra vee tabii eşimle de tek kelime konuşmadık saatlerdir aynı evin içinde
ne yapmam gerektiğini artık bilmioum doğru yolu seçemioum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?