2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Bak cnm ben buğranları çok atlattım tecürbeliyim bidaha yazmam iyi oku...!

sakın onlar kavga ettiğinde baba anne kızkardeş dahil eşini onları savunmak için için aralarına girme...!
bırak birbirlerini yesinler dünya kopsun gitsin....!

eltilerine gidip gelme kayınvalidende görürsen merhaba merhaba yüzgöz olma hiçbirşeyini anlatmaaaaaaaaaa......!

evine kim gelirse okadar iyi olki biz buna ne yapsak bu kadın yüzümüze gülüyor desinlerrr hep pozitif ol.....

bizde yaşıyoruz bunları ama üstelerine gidersen iyi bili olsa ihale sana kalır kötü sen olursun.....!

bugün akşam o yemeğe git büyükleri üzme şık giyin tak maskeni gülücüklü yüzüne eşinede dünkü olayı unut gitsin benim için sen annen ve baban önemli geri vızzz gelir deee.....!

ve asla eski konuları gündeme getirmeee....Sakın... şunu demişti bu olmuştu....

Onlar hep birbirlerini tutarlar tutacaklar durum bundan ibaret O YEMEĞE GİDİYOSUN CNMM.....!

offff muhabbete gireyim diyorum ama olmuyor. işler karışmasın birbirine. gözüm üzerinizde haberiniz olsun

eşim babasını aramasaydı tüm bunlar olmayacaktı. Kimseyi karıştırmamalıydı oda babasına kızmak için aramış ama durum kötü noktalara geldi beni götürürse giderim yoksa yalvarcak halim yok ya.

Terapistimiz gelse olaya bi el atsa hemen çözülür ama işleri varmış dilek şansına küs :))

valla elfişim arkadaşın konuyu okudum. ama ben o konuda birşey söyleyemem. eşimle 1 sene içinde evlendik ve buraya geldik. yani eşimin ailesiyle evlendikten sonra pek ilişkim olmadı malum. bu konuda sen tecrübelisin canım, senin söylediklerin daha gerçekçi olur. arkadaşa kendimce tavsiyelerde bulunabilirim ama hepsi havada kalır. insan yaşamadan bilemez sanırım bu konuları.

kızlar buarada dün saçımı boyadım süper oldu sarılar açılmıştı bende açık kumral kahveye çevirttirdim süper oldu eşim sabah tek gözünü açmış ben hazırlanırken bakıyo kıskançlıktan uyanmış adam yaaa hihoyyttttt bana demezmi nedir bu bir bakım bir bakım bide geçirdim dar kotu üzerime hayatta sabah 7 de kalkmaz evden çıkarken pencereye baktım burdayım burdayım dio delisin sen yaa dedim kıskançlıktan öldü bide aradı niye kot giyosun dio bizde normalde klasik giyinilyoda cuma kimse yok millet izinde dedim yemedi ayy geberyo kıskançlıktan benimde biyerlerim tavana vuryo tabii...

kızlar buarada dün saçımı boyadım süper oldu sarılar açılmıştı bende açık kumral kahveye çevirttirdim süper oldu eşim sabah tek gözünü açmış ben hazırlanırken bakıyo kıskançlıktan uyanmış adam yaaa hihoyyttttt bana demezmi nedir bu bir bakım bir bakım bide geçirdim dar kotu üzerime hayatta sabah 7 de kalkmaz evden çıkarken pencereye baktım burdayım burdayım dio delisin sen yaa dedim kıskançlıktan öldü bide aradı niye kot giyosun dio bizde normalde klasik giyinilyoda cuma kimse yok millet izinde dedim yemedi ayy geberyo kıskançlıktan benimde biyerlerim tavana vuryo tabii...

resim eklebende değişiklik yapmak istiyorum biraz

Şekercim sen iyi empati kuruyorsun ondan dedim. Aman ben ne anlatayım hep aynı şeyler ama yazdım arkadaşa ne kadar kavga bile etseler sen karışma laf söyleme ama eşinle konuş dedim daha ne diyim ki :)

topiği pisletme
hayırlı olsun yeni saçların

valla pislendi gari....sağolasın cnm dün görümce çatladı da çatladı beni bi süzüşü var oda kokoştur güzellik salonu var görümcemin ama ben daha kaliteli bir salona gidiyorum onada kıskanıyorda belkide hoşuma gidiyo onu çaattttttttttlatmak puahhahahaha

ben bi kere gömndere basıom offf yaa yine 3 olmuş yetti gariii yaaaa............

Anlaşılan sabırsızsın :) BAstıktan sonra bekle tekrar cevapa deyince onuda sayıyor çok bekletiyorsa seni sayfyı yenile bide bakıcan yorumun eklenmiş arada banada oluyor bakıyorum dolmuyor bi türlü tekrar cevaplaya tıklamıyorum f5 yapıyom bakıyom yorum gitmiş

..

karnım çok ağrıyooo bugün bitse de hafta sonu bol bol uyusam, dinlensem..ev de temizlenecek ama

Camlar açık diye ev toz doluyor ya bende uyumak temizlik yapmak istiyorum

Cumartesi günü annemler gittikten sonra eşimi ikna edersem sultan ahmete gideriz sahura kadar dönmek istemiyorum sonra yiyip pazar günüde öğlene kadar uyumak istiyorum. TAbi annemler gidince halim kalırsa o da :))

Terbiyesiz görümcemin sabah yaptığını anlatayım

Dediki bayramdam sonra 1 hafta izinliyim ee bayram tatilide var bakıcıya 250 tl vericem (verdiğinin yarısı)
Kaynanamda dedi ne kadar ayıp olurmu öyle şey sende tatil yapıcan ama paranı tam alıcan hem çocuğa iyi bakıyorlar bi durum olur akşamda bırakmak zorunda kalırsın yapma öyle bişey .EE tabi benim annem yokki zaten var da bana bi faydası yok,Olsa akşam anneme bırakırdım dedi Kaynanamda o anlamda söylemedim hepimizi ilgilendiren bi durum olsa ve bi yere bırakman gerekirse diye söyledim. sonra kadının kalbi sıkıştı üzüldü o lafına ben arabadan indikten sonra fenalaşmış eşim söyledi aradım şimdi iyiyim öyle bi kalbim sıkıştı dedi.

Mesela kendimi ordada tuttum sana belki manevi desteği yok ama maddi desteği çok fazla. Bakıcının parasının yarısını veriyor her ay bez parası veriyor ama onları görmüyor musun demek isterdim.

ayy işlerim bitmedi bi türlü dahada var arada okuyom acıktım ya müdür çıkmadı daha onun gitmesini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…