Valla doğru sölüosun sonuçta kötü olan hep ben oluoum gece eşim herşey senin başının altından çıkıo dedi bana :2:
oysa hak etmediği lafları eltilerimden duyan benim yaptığım iyiliklerin karşılığını alamayan benim
hakettiklerinden fazla değer verioum o yüzden böle oluo
hala aklımda konuşulunlar gözlerim davul gibi oldu ağlamaktan
ama Allah'a havale edioum bu mübarek günde bana yaşattıkları için.
Mesafeyi de nası koycam bilemioum ki bugün iftara herkes eşimin ailesinin evinde toplancak
zaten herşey bu olayla başladı ben eltilerimle ii diilim die kayınpederim tüm çocuklar burda toplancak ama sana emri vaki yapmayım die aradı beni
zoruma gitti ben 8 yıl vermişim diğeri 1 aylık öteki 5 yıllık evli dışlanmış hissettim kendimi ve kavga çıktı eşim ailesini arayıp siz bu kıza de dediniz die çıkışmış ama
benimle de konuşmuo anlam veremedim ki kimi tutuo sen gelme ben yarın gitcem o diğerlerinin de die ağzına geleni saydı eltilerim için şimdi ben akşam ne yapcam?
offff muhabbete gireyim diyorum ama olmuyor. işler karışmasın birbirine. gözüm üzerinizde haberiniz olsun
Dilek eşinle konuş aradaki buzları eritmek istiyorum de. senide götürsün ağzını açma orda eşinle daha çok mutlu ol ki bu sefer onlar biraz bozulsunlar. Belli ki amaçları aranızı bozmak sizde onlara prim vermişsiniz.
Terapistimiz gelse olaya bi el atsa hemen çözülür ama işleri varmış dilek şansına küs :))
Bak cnm ben buğranları çok atlattım tecürbeliyim bidaha yazmam iyi oku...!
topiği pisletmeben bi kere gömndere basıom offf yaa yine 3 olmuş yetti gariii yaaaa............
kızlar buarada dün saçımı boyadım süper oldu sarılar açılmıştı bende açık kumral kahveye çevirttirdim süper oldu eşim sabah tek gözünü açmış ben hazırlanırken bakıyo kıskançlıktan uyanmış adam yaaa hihoyyttttt bana demezmi nedir bu bir bakım bir bakım bide geçirdim dar kotu üzerime hayatta sabah 7 de kalkmaz evden çıkarken pencereye baktım burdayım burdayım dio delisin sen yaa dedimKıskançlıktan öldü bide aradı niye kot giyosun dio bizde normalde klasik giyinilyoda cuma kimse yok millet izinde dedim yemedi ayy geberyo kıskançlıktan benimde biyerlerim tavana vuryo tabii...
valla elfişim arkadaşın konuyu okudum. ama ben o konuda birşey söyleyemem. eşimle 1 sene içinde evlendik ve buraya geldik. yani eşimin ailesiyle evlendikten sonra pek ilişkim olmadı malum. bu konuda sen tecrübelisin canım, senin söylediklerin daha gerçekçi olur. arkadaşa kendimce tavsiyelerde bulunabilirim ama hepsi havada kalır. insan yaşamadan bilemez sanırım bu konuları.
topiği pisletme
hayırlı olsun yeni saçların
ben bi kere gömndere basıom offf yaa yine 3 olmuş yetti gariii yaaaa............
..
karnım çok ağrıyooobugün bitse de hafta sonu bol bol uyusam, dinlensem..ev de temizlenecek ama
ben de mutfaktaki ve girişteki halıyı yıkatmaya vermem lazım bayrama kadarBayrama çok güzel temizlik yapmak istiyorum şu an istek var inşallah o zamanda olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?