- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
en iyisi ariel zaten dogruya ben rinsoyla yıkadım ondandır belki:44:
ama perdelerin için olan kir sökücü almıştım ..oysaki neyse ben hemen ariel alıyım..bugün hepsi yıkansın
kızlar aspirin duydunuz m hiç..her temizlik için kullanılıyor..süper bir ürün
sende benim gibisin canım bende eşimin mutluluğunu çok düşünürüm o mutlu olsun diye bazen bi çok şeyi onun için yaparımonlarada yazık sonuçta onlarında ailesi herkesin ailesi kendine kıymetli ben hep bunu savunurum
beni görünce bi garip oluyo bazen diyorum kıskanıyomu acaba diyorumiyi demişin aferin sana aranızı bozmaya çalışıyo ne fesat niye annesinin üzerine olacakki hem siz ödemeyecekmisiniz krediyi
ne vicdansızmış kayınvalden sonuçta gurbettesin aileni özlersin en son ne zaman gitmiştin canımgörümcem 15 günlük bebeği aldı geldi valla sende alır gidersin veya annen gelir
Aslında dereceden çok deterjan önemli ben ariel kullanıyorum çokta temiz oluyor.
30 derecede yıkamamın sebebide kırışmaması için makineden çıkarıp direk asıyorum
Supercim bende aspirin kullanıyorum mükemmel bi ürün ya her temizlikte kullanabiliyosun hatta az miktarda makinene at perdelerin daha temiz olur
sende benim gibisin canım bende eşimin mutluluğunu çok düşünürüm o mutlu olsun diye bazen bi çok şeyi onun için yaparımonlarada yazık sonuçta onlarında ailesi herkesin ailesi kendine kıymetli ben hep bunu savunurum
beni görünce bi garip oluyo bazen diyorum kıskanıyomu acaba diyorumiyi demişin aferin sana aranızı bozmaya çalışıyo ne fesat niye annesinin üzerine olacakki hem siz ödemeyecekmisiniz krediyi
ne vicdansızmış kayınvalden sonuçta gurbettesin aileni özlersin en son ne zaman gitmiştin canımgörümcem 15 günlük bebeği aldı geldi valla sende alır gidersin veya annen gelir
küçük olduğumuz için gelin olduğumuz için ezilen hep biz olcaz dimi ben 8 sene sesimi çıkarmadım maddi manevi bişi talep etmedim herşeyimi kendim yaptım her sıkıntımı kendim atlattım yetmez mi artık alttan almak istemioum içime dert oluo ve sonra bana hastalık olarak geri dönüo
zamana bırakmak istioum bi süre olayların akışında sürüklenirim sonra durumllara göre yön belirlerim.
en iyisi ariel zaten dogruya ben rinsoyla yıkadım ondandır belki:44:
ama perdelerin için olan kir sökücü almıştım ..oysaki neyse ben hemen ariel alıyım..bugün hepsi yıkansın
kızlar aspirin duydunuz m hiç..her temizlik için kullanılıyor..süper bir ürün
hımm anladım canım görümceni iyi bozmuşuncanım k.validemde bize yardımcı oluyor parasını biriktiriyor. Dün maaş almıştı ondan kızı o kadar yalakalık yapıyordu eşim dediki anne istersen bende seni yıkarım eşime diyorki görümcem tabi annem para aldı ya ondan yıkamak istiyorsun dimi :))
eşimde dedi sen ondan yıkamak istiyor olmayasın dedi. Bende insan nasılsa karşısındakini öyle görürmüş demekki elif sen para için yıkamak istiyormuşsun ki eşimede öyle diyorsun dedim hemen lafımı kesmesine izin vermeden dedim ki k.valideme anne seni ben yıkayayım üzerine sana parada vereyim .kadında güldü yine kızı mors oldu ama tabi bi yandan sinirden kuduruyorum eşimle markete gittik dır dır edip durdum :))
ya canım benimki bir tahmin der diye her kayınvalide der muhakkak gurbettesin diye düşünmez mart ayında gittim annemler de geldi mayıs ayında tabiki annem gelir doğumda bana bişe dese zaten ben lafımı söylerim çekinmem onunda kızı var gelmeyince laf söylüyor aramayınca bile aramıyo tabi keyfi yerinde diyor
canım kayınvalidenlerin ne dediği mi önemli, senin annenlerle olman mı? şimdiden niye takıyorsun ki o ne der, bu ne der diye. ne zamandır görmemişin aileni. tabii ki onları seçeceksin bence gayet normal bu. herkesin dediğine göre hareket etmeye kalkarsan hiç göremezsin aileni.
vaaayyy afferin elfişim ya. konuş biraz sesini çıkar artık. ohhh valla içim rahatladı
canım benim senin kadar olamam ama
canım ya baya kavga etmişsiniz. keşke dün kendin hazırlanıp gitseydin eşini beklemeden. ne kimsenin ağzına laf vermiş olurdun ne de eşinle bu kadar tartışıp tadınızı kaçırmış olurdun. arkadaşlar ne güzel söylediler, git, eşinle mutlu ol. onlar çatlasın diye. bak onlar yüzünden aranız açılmış yine. insan sinirliyken kavga ediyor ve bazen farkında olmadan ağır yaralıyor birbirini. bu yüzden mümkün olduğunca eşinle tartışmamaya çalış. bundan sonrası için de ailesiyle görüşmemezlik yapma sakın. kayınpederin üzüldüyse onu ara, al karşına konuş. tepkinin nedenini açıkla. anladığım kadarıyla kayınpederin anlayışlı bir insan. onunla konuşman, dertleşmen eminim onun da hoşuna gidecektir.
ben ilk defa senden duyuyorum asprini canım.
ben ilk defa senden duyuyorum asprini canım.
hımm anladım canım görümceni iyi bozmuşunpeki sana bişey demedimi burda en şanslı kayınvalden paylaşılamayan kadın olmuş
ee ozaman boşa düşünme böyle şeyleri ben hiç tınlamam benim annem babam beni büyütmüş bu zamana getirmiş özler bekler bende özlerim ve ailemden daha değerli hiçbişeyim yok bu dünyada(eşimi saymıyorum)ben böyle düşünüyorum zeynepcim
tabiki benim içinde ailemden değerli bişe yoktur (eşimi bende saymıyorum) kararsızdım ama artık karar verdim gidicem o hengamede iyi gelecek ve en büyük etken annem olacak
hımm anladım canım görümceni iyi bozmuşunpeki sana bişey demedimi burda en şanslı kayınvalden paylaşılamayan kadın olmuş
ee ozaman boşa düşünme böyle şeyleri ben hiç tınlamam benim annem babam beni büyütmüş bu zamana getirmiş özler bekler bende özlerim ve ailemden daha değerli hiçbişeyim yok bu dünyada(eşimi saymıyorum)ben böyle düşünüyorum zeynepcim
Bende ilk kez duyuyorum bu mu
marketlerde falan varmı:26:
yok bişey diyemedi ki hep lafı ağzına tıkadım.. Bugün için çok yoruldum çok yorulucam ama ailem gelicek diye çok mutluyum. Babam sürekli çalıştığı için bize çok sık gelemez dün aradı beni çok mutlu oldum ne olur yarın erken çık sende gel dedim .tamam kızım dedi çok mutlu oldum
Bende ilk kez duyuyorum bu mu
marketlerde falan varmı:26:
evet cnmmmm
ne güzel filizimaile çok önemli allah başımızdan eksik etmesin onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?