2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Supercim bende aspirin kullanıyorum mükemmel bi ürün ya her temizlikte kullanabiliyosun hatta az miktarda makinene at perdelerin daha temiz olur

ya canım benimki bir tahmin der diye her kayınvalide der muhakkak gurbettesin diye düşünmez mart ayında gittim annemler de geldi mayıs ayında tabiki annem gelir doğumda bana bişe dese zaten ben lafımı söylerim çekinmem onunda kızı var gelmeyince laf söylüyor aramayınca bile aramıyo tabi keyfi yerinde diyor

küçük olduğumuz için gelin olduğumuz için ezilen hep biz olcaz dimi ben 8 sene sesimi çıkarmadım maddi manevi bişi talep etmedim herşeyimi kendim yaptım her sıkıntımı kendim atlattım yetmez mi artık alttan almak istemioum içime dert oluo ve sonra bana hastalık olarak geri dönüo
zamana bırakmak istioum bi süre olayların akışında sürüklenirim sonra durumllara göre yön belirlerim.

Aslında dereceden çok deterjan önemli ben ariel kullanıyorum çokta temiz oluyor.
30 derecede yıkamamın sebebide kırışmaması için makineden çıkarıp direk asıyorum

Supercim bende aspirin kullanıyorum mükemmel bi ürün ya her temizlikte kullanabiliyosun hatta az miktarda makinene at perdelerin daha temiz olur

:13: öyle yapıcam canım zaten

ya canım benimki bir tahmin der diye her kayınvalide der muhakkak gurbettesin diye düşünmez mart ayında gittim annemler de geldi mayıs ayında tabiki annem gelir doğumda bana bişe dese zaten ben lafımı söylerim çekinmem onunda kızı var gelmeyince laf söylüyor aramayınca bile aramıyo tabi keyfi yerinde diyor

Dilek bence öfkenin kurbanı olacaksın. yani hepimiz sana git dedik belki sen şu anki sinir harbinden mantıklı düşünmemiş olabilirsin ama biz her zaman tarafsız yardım etmeye çalışırız. gitmiş olsaydın bunların hiç biri olmayacaktı şimdi sen gitmeyince k.pederinde yemekte bulunmamış diğer eltiler ne sevinmişlerdir şimdi istediklerine ulaştıkları için aranızda huzursuzluk olduğu için.

Birde sanki ağır konuşmuşsun ne olursa olsun gidicem edicem demeseydin keşke..

Son düzenleme:

ben ilk defa senden duyuyorum asprini canım.

hımm anladım canım görümceni iyi bozmuşun peki sana bişey demedimiburda en şanslı kayınvalden paylaşılamayan kadın olmuş

ee ozaman boşa düşünme böyle şeyleri ben hiç tınlamam benim annem babam beni büyütmüş bu zamana getirmiş özler bekler bende özlerim ve ailemden daha değerli hiçbişeyim yok bu dünyada(eşimi saymıyorum)ben böyle düşünüyorum zeynepcim

tabiki annemlerle olmam önemli ben onları taksam eşimle kedi köpek olurdum kayınvalide çok fena en azından kayınpeder ve eşim önünde bana laf söyletezler onları takmakan değil hani 1hafta iizn alıp evi yerleştiririm oraya giderken yapacağım masrafı eve harcarım diyeydi ama gitmezsen sıkıntıdan kafayı yerim heralde

ben ilk defa senden duyuyorum asprini canım.

Yarencim eve kadın geldiği zaman asprinden bahsetmiştim size ama konu kaynamıştı :))
Kadın dedi ki ben hep asprinle temizlik yaparım varmı dedi bende evde var ama hiç kullanmadık dedim. K.validemin içine sinmedi kadına sen yinede domestosu kullan dedi. Bende o sırada kadına yardım ediyordum ya dedim bari bu asprini ben kullanayım o kadar şaşırdım ki çok güzel temizliyor buzdolabını tertemiz yaptım onunla :)

tabiki benim içinde ailemden değerli bişe yoktur (eşimi bende saymıyorum) kararsızdım ama artık karar verdim gidicem o hengamede iyi gelecek ve en büyük etken annem olacak

tabiki benim içinde ailemden değerli bişe yoktur (eşimi bende saymıyorum) kararsızdım ama artık karar verdim gidicem o hengamede iyi gelecek ve en büyük etken annem olacak

oh be sonunda:13:sevindim canım ya annende seni çok özlemiştir eminim senin içinde hem bi değişiklik olurstres atarsın

Yok bişey diyemedi ki hep lafı ağzına tıkadım.. Bugün için çok yoruldum çok yorulucam ama ailem gelicek diye çok mutluyum. Babam sürekli çalıştığı için bize çok sık gelemez dün aradı beni çok mutlu oldum ne olur yarın erken çık sende gel dedim .Tamam kızım dedi çok mutlu oldum

ne güzel filizimaile çok önemli allah başımızdan eksik etmesin onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…