- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
Dilek bence öfkenin kurbanı olacaksın. yani hepimiz sana git dedik belki sen şu anki sinir harbinden mantıklı düşünmemiş olabilirsin ama biz her zaman tarafsız yardım etmeye çalışırız. gitmiş olsaydın bunların hiç biri olmayacaktı şimdi sen gitmeyince k.pederinde yemekte bulunmamış diğer eltiler ne sevinmişlerdir şimdi istediklerine ulaştıkları için aranızda huzursuzluk olduğu için.
Birde sanki ağır konuşmuşsun ne olursa olsun gidicem edicem demeseydin keşke..
bende alıcam çok merak ettim ya valla ilkkez duydum
Super ile bi ortak yanımız çıktı ikimizde asprinciymişiz :)))
Ama ben domestostanda vazgeçemiyorum :))
al bana dua edersin kız
Bir eldivenle kullanılan var.birde eldivensiz kafana göre hangisini alırsan al ikiside iyi koltukarı bile siliyor
şimdi eşimle aram düzeldi bişi yok aramızda bana akşam tüm öfkesiyle gelmiceksin artık dedi ama belki de 2 gün sonra annemlere gidelim dicek o zaman giderim ama kararı kesinse hala gelme derse gitmem yani zaten yılların verdiği bi birikim var içimde.
tamam canım teşekkür ederim bakıyım inşallah bulurumiş nasıl gidiyo bakim alıştınmı
ben şimdi eşime sorsam yapmamı istediğin bişi var mı arayım mı gidiyim mi benden beklentin ne die sorsam olur mu? :97:
ben şimdi eşime sorsam yapmamı istediğin bişi var mı arayım mı gidiyim mi benden beklentin ne die sorsam olur mu? :97:
market olarak sadece bimde satılıyor..diger mareketlerde pek rastlamadım..zaten bim meşhur etti onu..şimdi sabunculardada var..
Iş güzel tatlım çok şükür inş..hep güzel gider
dilekcim senin yaş kaç canım sana tek tavsiyem eşinle ailesi arasında asla kalma bide hiçbirzaman kötü olmamaya çalış sonuçta onunda ailesi yani öyle düşün kimse ailesinden vazgeçmez
bunun yaşla bi ilgisi yok ki
Tamam işte ailesinden vazgeçmio benden de vazgeçmio biz kötü olunca üzülüo bunun için beklentisi sormak mantıksız mı yani
Yarencim eve kadın geldiği zaman asprinden bahsetmiştim size ama konu kaynamıştı :))
Kadın dedi ki ben hep asprinle temizlik yaparım varmı dedi bende evde var ama hiç kullanmadık dedim. K.validemin içine sinmedi kadına sen yinede domestosu kullan dedi. Bende o sırada kadına yardım ediyordum ya dedim bari bu asprini ben kullanayım o kadar şaşırdım ki çok güzel temizliyor buzdolabını tertemiz yaptım onunla :)
aaa gercektenmi gerci tv de reklamı olmayan bir ürün ama süper bir ürün halıya birşey dökülsün hemen yok ediyor...reklamı yok ürünün benden duyduysan sevinmelisin hemen al dene mutlaka
oh be sonunda:13:sevindim canım ya annende seni çok özlemiştir eminim senin içinde hem bi değişiklik olurstres atarsın
Zeynepcim gitme kararından vazgeçme
Ay ben çok kötüyüm ya böbreklerim nasıl ağrıyorr su içemedim ya ondan böyle oldum
Bana kalırsa sor belli ki eşin ailesi ile senin aranın iyi olmasını istiyor k.pederinde üzülmüş en azından onu arayabilirsin
bimin okadar kaliteli ürünleri varki doğrudur inanırım yani bi bime bakim beniyi bari alışmış olmana sevindim:13:
bunun yaşla tabiki alakası yok canım ben sadece yaşını merak ettim..söylemek zorundada değilsin..beklentisini zsormak mantıksız demedimki ayrıca sen benim söylediğimi yanlış anladın
canım niyetli misin? su azalması sakıncalı bu zamanlarda. özellikle sen ilaç falan almıyor muydun hormon bozukluğun için?
Yok canım reglim bugün bitiyor. su içemiyorum ki bizim işyeride bi tuhaf bugün ilaç almaya başladım hormon bozukluğu yokmuş mantar varmış adetimin gecikmesini mantarın oluşturduğu hormon bozukluğuna bağlamış yani olabilir demiş. Verdiği ilaçlar hep mantar ilaçları 4 kapsüllü olan var o bugün ve yarın için sonra 10 kapsüllü olana geçicem o da 5 gün sürecek bi krem vermiş onu demin sürdüm bide ph değerli bi sıvı jel vermiş akşamları onu köpürtüp temizlicem. İnşallah kurtulurum şu mantardan. Eşimde bi özlemiş beni ama napalım yapacak bişey yok neyse bugün bitiyor özlemi :))
eşin için kötü bi durum tabiibende 15 gün çektim mantarı berbat bişi umarım ilaçlar hızla etki eder de kurtulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?