2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ahh evet yarenim ben günde kaç kere konuşurum annemle o benim arkadaşım annem ablam herşeyim

baya uzun süredir berabermişiniz canım sinirlenemeye çalış canım sakin ol sinirlenince insan mantıklı düşünemiyo sonra üzülüyo..çalışıyomusun dilek

Seninki nasıl geçti peki?

ismini tam hatırlayamıcam ama zalaix gibi bi adı vardı o kremi kullandım daha sonra yavaş yavaş az aldı ve bitti annemde de olmuştu o hem bu kremi hem fitili hem hap olarak kullandı 3 günde geçti sanırım sonra tatile gitti döndüğünde de bişi yoktu.

ay canım maşallah ya gençlik aşkınla evlenmişin ben çok şaşırıyorum böyle 8-10 yıl flörtten sonra evlenenlere, ne bileyim insanda heyecan kalmaz evlenmek için diye düşünüyorum

canım ben daha önce sistit için gittiğimde bana doktor demişti sadece duru suyla temizle, çok bastırarak temizleme. bir de vajina için temizlik ürünleri var, ben avon'dan almıştım, haftada 1 kere de ondan kullan dedi. çok titizlenmek, sabunla ya da vücut şampuanlarıyla temizlemek falan iyi değilmiş. hangisinin içinde ne var bilemezsin, kurutur, mantar yapar, mikrop kapar falan dedi. en iyisi duru suymuş.

evet çalışıoum davul gibi olmuş gözlerimle ve 2 gündür iftar yok sahur yok hala oruç tutmaya devam edioum ama bayılcam artık

Yarencim bende okumuştum çok temizlemekte iyi değilmiş bende avonun ürününü aldım hemde 2 tane ama işte tembellik yaptım o güzel temizliyordu ondada hp dengeleyici özellik vardı sanırım bu eczaneden aldığımı bi süre kullanıcam sonra avona geçicem haftada bir dediğin gibi yeterli olur

bide bi çok yerde günlük ped zararlı diye okudum gittiğim doktora sordum kesinlikle zararlı değil kullanman iyi dedi.

zuzu duymasın ona söz vermiştimama bende 2 gündür sahursuz oruç tutuyorumakşam niye yemek yemedin:26:

ya aslında ben 2 gündür daha rahatım yani bişi yemediğim için mideme hiç bişi dokunmuo ve yanmıo midem su içioum sadece ama yetmio tabi

maşallah kızlar size ya nasıl öyle sahursuz oruç tutabiliyorsunuz benin şimdiden karnım kazınmaya başladı, dün akşam eşim geç geldi, benim de canım yemek yemek istemedi tek başıma. meyveyle geçiştirdim. dün öğlen yediğimle duruyorum yani. 1'e doğru ellerim titremeye başlar, inşallah mesai kalmayız da krize girmeden evime gider yerim yemeğimi.

valla karnım falan kazınmıo iim yaa midem iice küçüldü sanırım. ii oldu zayıflarım biraz işte ben akşam 5'te biraz çöküş yaşarım sonra toparlarım Allah'ın izniyle. Ve maalesef akşam 7'ye kadar işteyim uykumda var maalesef gece 3'e kadar eşimle tartıştım malum

haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm

bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...

TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan
“ACLIK” yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )

SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj atarak 5 TL’lik bağış yapılabilir.( turk kizilay)

bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler

Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin ama bence önemli olan önce kendi ülkemizde açlıktan ölenleri görmek ve onlara yardım etmek. bizim ülkemizde de birçok anne çocuk açlıktan, eksik ve yetersiz beslenmekten daha doğumda hayatlarını kaybediyorlar maalesef

Yarabbim oku oku bitmedi

Nabrsiniz hatunlar....bugün çalışasım yok ya ...camları sildik büronun...daha evde de bi yığın temizlik var..geçen hafta yapamamıştım, 2 hafta oldu tam

Bugün midem çok kötü..kaynıyo...kuscak gibi boğazıma kadar kaynıyo, böğğğ:120:

Ama sevinçliyim çinkim motorumuz tamirden geliyo bu akşam...eşime dedim sahile gidelim motorla tamm dedi yuppi....uzun zamn sonra motor kullanıcam

Bol nasıl acaba.............

Off burnumun içinde tuzruhunun kokusu...halen geçmedi

ayy bu isimle ne dalga geçti eşim ya bu ne diyo aynı avea gibi sinir etti beni..
seçim sizin cnm tbi :)

şimdiden afiet osun guzel çorba ykmu
kızlar ben geldimmkredi başvurusunda bulunduk pazartesi belli olacak aracada karar verdik sayılır altınsız kalıcam ama
hyrlı olur inş siizin için. üzülme cnm altın dediğin nedir gene olur bnm düğünden beri yok

..

ay Allahım, belki süpriz yapıcak :44:
hiçbişi ykk olmadı

kızlar ben bugünlerde şu çin takvimine taktım.
hamile olan arkadaşlar tutuyomu sizin ?
bnm tuttu

günaydın kızlar..
berbat bi doğum gnu geçirdm.. bi pastam ble yoktu

ben bağış yptm. tşkler yazı için

Aynen öle dilek ......

Ebruş üzülme canım ,kıyamam yaff...sen gidip alsaydın, kendin kesseydin...kocanada bin karış surat yapsaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…