ahh evet yarenimbakalım burda bulabilecek miyim? Bulursam denerim. Teşekkürler kızlar
Ailesinden uzakta olanlar olarak en iyi biz anlarız fundam bu özlemi değil mi
Canım niyetli misin? Su azalması sakıncalı bu zamanlarda. özellikle sen ilaç falan almıyor muydun hormon bozukluğun için?
hayır nie yaşımı sölemekten çekiniyim burda sizlerle herşeyi konuşuyorum 24 yaşındayım ve bu adamla 17 yaşımdan beri birlikteyim 8. Yıla giriouz o üzülünce içim öle bi sızlıo ki ama sinirime yenik düşüoum ve hep alttan alan taraf olmaktan bıkıoum.
Seninki nasıl geçti peki?
hayır nie yaşımı sölemekten çekiniyim burda sizlerle herşeyi konuşuyorum 24 yaşındayım ve bu adamla 17 yaşımdan beri birlikteyim 8. yıla giriouz o üzülünce içim öle bi sızlıo ki ama sinirime yenik düşüoum ve hep alttan alan taraf olmaktan bıkıoum.
Yok canım reglim bugün bitiyor. su içemiyorum ki bizim işyeride bi tuhaf bugün ilaç almaya başladım hormon bozukluğu yokmuş mantar varmış adetimin gecikmesini mantarın oluşturduğu hormon bozukluğuna bağlamış yani olabilir demiş. Verdiği ilaçlar hep mantar ilaçları 4 kapsüllü olan var o bugün ve yarın için sonra 10 kapsüllü olana geçicem o da 5 gün sürecek bi krem vermiş onu demin sürdüm bide ph değerli bi sıvı jel vermiş akşamları onu köpürtüp temizlicem. İnşallah kurtulurum şu mantardan. Eşimde bi özlemiş beni ama napalım yapacak bişey yok neyse bugün bitiyor özlemi :))
ahh evet yarenimben günde kaç kere konuşurum annemle o benim arkadaşım annem ablam herşeyim
baya uzun süredir berabermişiniz canım sinirlenemeye çalış canım sakin ol sinirlenince insan mantıklı düşünemiyo sonra üzülüyo..çalışıyomusun dilek
ay canım maşallah ya gençlik aşkınla evlenmişinben çok şaşırıyorum böyle 8-10 yıl flörtten sonra evlenenlere, ne bileyim insanda heyecan kalmaz evlenmek için diye düşünüyorum
canım ben daha önce sistit için gittiğimde bana doktor demişti sadece duru suyla temizle, çok bastırarak temizleme. bir de vajina için temizlik ürünleri var, ben avon'dan almıştım, haftada 1 kere de ondan kullan dedi. çok titizlenmek, sabunla ya da vücut şampuanlarıyla temizlemek falan iyi değilmiş. hangisinin içinde ne var bilemezsin, kurutur, mantar yapar, mikrop kapar falan dedi. en iyisi duru suymuş.
evet çalışıoum davul gibi olmuş gözlerimleVe 2 gündür iftar yok sahur yok hala oruç tutmaya devam edioum ama bayılcam artık
ay canım maşallah ya gençlik aşkınla evlenmişinben çok şaşırıyorum böyle 8-10 yıl flörtten sonra evlenenlere, ne bileyim insanda heyecan kalmaz evlenmek için diye düşünüyorum
canım ben daha önce sistit için gittiğimde bana doktor demişti sadece duru suyla temizle, çok bastırarak temizleme. bir de vajina için temizlik ürünleri var, ben avon'dan almıştım, haftada 1 kere de ondan kullan dedi. çok titizlenmek, sabunla ya da vücut şampuanlarıyla temizlemek falan iyi değilmiş. hangisinin içinde ne var bilemezsin, kurutur, mantar yapar, mikrop kapar falan dedi. en iyisi duru suymuş.[/QUOTE
saol canım benim heyecanım hala geçmedi hala dışarda buluşcak olsam heyecanlanırım yani. Ya da onun eve gelceği saatte sabırsızlanırım avuçlarım içi terler. Ama böle sıkıntılarımız oluo tabii zaman içinde önemli olan atlatabilmek.
bu arada sabun ve sıcak su mantarı iice azdırıo oksijenli su ile de temizleyebilirsin vajina bölgeni açık yara yoksa yani.
evet çalışıoum davul gibi olmuş gözlerimleve 2 gündür iftar yok sahur yok hala oruç tutmaya devam edioum ama bayılcam artık
zuzu duymasın ona söz vermiştimama bende 2 gündür sahursuz oruç tutuyorum akşam niye yemek yemedin:26:
maşallah kızlar size ya nasıl öyle sahursuz oruç tutabiliyorsunuzbenin şimdiden karnım kazınmaya başladı, dün akşam eşim geç geldi, benim de canım yemek yemek istemedi tek başıma. meyveyle geçiştirdim. dün öğlen yediğimle duruyorum yani. 1'e doğru ellerim titremeye başlar, inşallah mesai kalmayız da krize girmeden evime gider yerim yemeğimi.
evet çalışıoum davul gibi olmuş gözlerimleVe 2 gündür iftar yok sahur yok hala oruç tutmaya devam edioum ama bayılcam artık
zuzu duymasın ona söz vermiştimama bende 2 gündür sahursuz oruç tutuyorum akşam niye yemek yemedin:26:
seçim sizin cnm tbi :)ayy bu isimle ne dalga geçti eşim ya bu ne diyo aynı avea gibi sinir etti beni..
şimdiden afiet osun guzel çorba ykmumenüyü kafamda belirledim
zuzuşuma yardımları için öpcük
şöyle yapıcam:
yalancı mantı
z.yağlı barbunya pilaki
közlenmiş biberli salata
tavuk göğüsü dilimleticem kasapta çook ince onu kızartıcam teflonda
tatlı olarak
dondurma
hyrlı olur inş siizin için. üzülme cnm altın dediğin nedir gene olur bnm düğünden beri yokkızlar ben geldimmkredi başvurusunda bulunduk pazartesi belli olacak aracada karar verdik sayılır altınsız kalıcam ama
..
ay Allahım, belki süpriz yapıcak :44:
bnm tuttukızlar ben bugünlerde şu çin takvimine taktım.
hamile olan arkadaşlar tutuyomu sizin ?
haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm
bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...
TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan
“ACLIK” yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )
SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj atarak 5 TL’lik bağış yapılabilir.( turk kizilay)
bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler
hem sahur yok hem iftar yok:26:
Fundaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?