almadım erkendende yattım uyudum balımlaEbruş üzülme canım ,kıyamam yaff...sen gidip alsaydın, kendin kesseydin...kocanada bin karış surat yapsaydın
Ebrucum nasılsın canım
ne oldu canım ben kaçırdım sanırım:26:
ne oldu canım ben kaçırdım sanırım:26:
dün doğum günümdü.eşim hiçbişi yapmadı kuru kuru kutladı sinirlerim bozuldu bnmde
zuzum:93:bigün tansiyonum düşüp byılıcam diye korkuyorum:26:ama şuan için iyiyim midem rahat en azından ekşime yanma yok
Ebrucum nasılsın canım
funda ,olsun sen ye genee....çok sıcak oralar, bide açlık mafeder seni...
Benm bugün midem o durumda
tamam canım haklısınne yedinki gece bide temizlik yaptın ya yorma kendini çok fazla canım
kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum hepinizden allah razı olsun allah ne muradınız varsa versin iyi sizi tanımışım yazdıklarınız tavsiyeleriniz bana iyi geldi
merak etmeyin gidicem
seçim sizin cnm tbi :)
şimdiden afiet osun guzel çorba ykmu
hyrlı olur inş siizin için. üzülme cnm altın dediğin nedir gene olur bnm düğünden beri yok
hiçbişi ykk olmadı
bnm tuttu
günaydın kızlar..
berbat bi doğum gnu geçirdm.. bi pastam ble yoktu
almadım erkendende yattım uyudum balımlaağladım yatınca odunla evliym die
canım yakızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum hepinizden allah razı olsun allah ne muradınız varsa versin iyi sizi tanımışım yazdıklarınız tavsiyeleriniz bana iyi geldi
merak etmeyin gidicem
gece yemek ağır gelir zaten canım yeme..ilahi zuzukahvaltı yapıyom yaa...öle yemek falan yemem...uff 6 gecedir haşlanmış yumurta yiyorum, tok tutar diyeCivciv çıkarcam yeminle
allah senden de razı olsun akidişimm
geçmiş olsun canımselam kızlar.......günler sonra merhabakaç günlerdir bizim burda yol yapıyorlar telefon kablolarını kesmişler ne internet ne telefon ne tv hiç bişi yoktu tivibu iyi güzelde kaç gündür tv siz kaldık...ebruşşş canım üzme kendini kocana çok kızdım açıkcası ama sen üzme kendini surat as hatasını anlayıp telefi eder inşallah hem ben kutladım ya kız hem balında yanında ohh mis...ben çanakkaleye geliyim pastiş getiririm keseriz ikimiz çarşamba günü simir testi için kadın sağlığı merkezine gittim 2 gün kanamam oldu korktum baya telefon açtım kadın bişi olmaz dedi hemşire bi garipti zaten ayın 13 ünd sonucumu alıcam biraz enfeksiyon var gibi ddi bende ilaç kullandım ama dedim geçmemiş testte çıkar dedi zaten öle yani kocişlede iyi aramız çok şükür babam arayıp duruyo ne zaman geliyosunuz diye eşim hala sessiz kalıyor bende arada kalıyorum doğal olarak...benden olaylar bu kadar.... bide grip oldum:2:
daha iyi olur bence ya patates musakka misafire olmaz bence kendinize yaparsınızKızlar bugünkü ana yemeğim patates musakkaydı ya ben onu fırında but olarak değiştirmek istiorum sizce nasıl olur?
Kızlar bugünkü ana yemeğim patates musakkaydı ya ben onu fırında but olarak değiştirmek istiorum sizce nasıl olur?
kızlar perşembe öğleden sonradan itibaren okuudm maşallah nasıl yazdınız öle işlerim hep kaldı
fundam araba alacaksınız karar vermişsiniz hayırlısı olsun güle güle binip gezin.oruç tuttuğumda benimde midem rahat oluyor yanmıyor ağrımıyor.
elfim kendini yorma bu kadar çağar kardeşlerinden yardım etsinler.bendede mantar vardı içerde ve dışarda 1kullanımlık fitil ve krem verdi .
yalnış hatırlamıyosam ismini dilek ne olursa olsun kayınvalidenlere eltinlere karşı gül geç eşile aralarını bozmalarını müsade etme her ne kadar eşlerimiizn aileleriyle anlaşamasakta eşimiz için herşeyi yapmalıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?