2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Zuzum:93:bigün tansiyonum düşüp byılıcam diye korkuyorum:26:ama şuan için iyiyim midem rahat en azından ekşime yanma yok
Ebrucum nasılsın canım

zuzum:93:bigün tansiyonum düşüp byılıcam diye korkuyorum:26:ama şuan için iyiyim midem rahat en azından ekşime yanma yok
Ebrucum nasılsın canım

funda ,olsun sen ye genee....çok sıcak oralar, bide açlık mafeder seni...

Benm bugün midem o durumda

kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum hepinizden allah razı olsun allah ne muradınız varsa versin iyi sizi tanımışım yazdıklarınız tavsiyeleriniz bana iyi geldi

merak etmeyin gidicem

Kızlar bugünkü ana yemeğim patates musakkaydı ya ben onu fırında but olarak değiştirmek istiorum sizce nasıl olur?

selam kızlar.......günler sonra merhaba kaç günlerdir bizim burda yol yapıyorlar telefon kablolarını kesmişler ne internet ne telefon ne tv hiç bişi yoktu tivibu iyi güzelde kaç gündür tv siz kaldık...ebruşşş canım üzme kendini kocana çok kızdım açıkcası ama sen üzme kendini surat as hatasını anlayıp telefi eder inşallah hem ben kutladım ya kız hem balında yanında ohh mis...ben çanakkaleye geliyim pastiş getiririm keseriz ikimiz çarşamba günü simir testi için kadın sağlığı merkezine gittim 2 gün kanamam oldu korktum baya telefon açtım kadın bişi olmaz dedi hemşire bi garipti zaten ayın 13 ünd sonucumu alıcam biraz enfeksiyon var gibi ddi bende ilaç kullandım ama dedim geçmemiş testte çıkar dedi zaten öle yani kocişlede iyi aramız çok şükür babam arayıp duruyo ne zaman geliyosunuz diye eşim hala sessiz kalıyor bende arada kalıyorum doğal olarak...benden olaylar bu kadar.... bide grip oldum:2:

tamam canım haklısınne yedinki gece bide temizlik yaptın ya yorma kendini çok fazla canım

kahvaltı yapıyom yaa...öle yemek falan yemem...uff 6 gecedir haşlanmış yumurta yiyorum, tok tutar diye Civciv çıkarcam yeminle

kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum hepinizden allah razı olsun allah ne muradınız varsa versin iyi sizi tanımışım yazdıklarınız tavsiyeleriniz bana iyi geldi

merak etmeyin gidicem

allah senden de razı olsun akidişimm

Ben kaçıyorum kızlar, işlerim çok ...kaçta çıkarım bilmiyorum

Size iyi tatiller

Kendinize cici bakın

canım benim ya üzme kendini. eşinin kafasında bilmediğin problemler olabilir mi, işle ya da ailesiyle ilgili? belki ondan atlamıştır. doğum gününü unutmamış sonuçta. bilemedim ki şimdi

almadım erkendende yattım uyudum balımla ağladım yatınca odunla evliym die

ağlama canım yazık kızın da üzülür bak. bazen hepimizin eşlerinin odunluğu tutuyor, kanlarında var bence. erkekler belli bir yaştan sonra doğum günü konusunda çok hassas olmuyorlar ki. sen onun doğum gününde aynısını yapsan hiç rahatsız olmaz mesela.

enkim iyi ki biz de seni tanıdık canım

Zeynepcim allah sendende razı olsun cnm. Bende burdaki arkadaşlıklardan dolayı mutluyum işyerinde en azından yalnız hissetmiyorum kendimi.

Aydancım benim smir testim temiz çıktı ama kültür testimde mantar çıktı ilaç ve krem kullanıyorum inşallah seninde testin temiz çıkar geçmiş olsun canım

Zuzum tok tutuyor diye bende hep yumurta haşlıyorum ama yarın pazar diye cumartesi günlerine özel şeyler hazırlamak istiyorum.. bugün bişey yapmıcam çünkü börek kesin kalır sahurda börek yeriz. bugünkü durumuma bakıp temizlenmişsem bende yarın oruç tutucam inşallah.

merak etmeyin gidicem
canım yasende iyiki varsın iyi kalplim benim
kahvaltı yapıyom yaa...öle yemek falan yemem...uff 6 gecedir haşlanmış yumurta yiyorum, tok tutar diye Civciv çıkarcam yeminle

allah senden de razı olsun akidişimm
gece yemek ağır gelir zaten canım yeme..ilahi zuzubu gece gözleme yap
geçmiş olsun canım
Kızlar bugünkü ana yemeğim patates musakkaydı ya ben onu fırında but olarak değiştirmek istiorum sizce nasıl olur?
daha iyi olur bence ya patates musakka misafire olmaz bence kendinize yaparsınız

kızlar perşembe öğleden sonradan itibaren okuudm maşallah nasıl yazdınız öle işlerim hep kaldı

fundam araba alacaksınız karar vermişsiniz hayırlısı olsun güle güle binip gezin.oruç tuttuğumda benimde midem rahat oluyor yanmıyor ağrımıyor.

elfim kendini yorma bu kadar çağar kardeşlerinden yardım etsinler.bendede mantar vardı içerde ve dışarda 1kullanımlık fitil ve krem verdi .

yalnış hatırlamıyosam ismini dilek ne olursa olsun kayınvalidenlere eltinlere karşı gül geç eşile aralarını bozmalarını müsade etme her ne kadar eşlerimiizn aileleriyle anlaşamasakta eşimiz için herşeyi yapmalıyız

sağol canım benim baktırıcaz aracı ona göre alıcaz inşallah hafta içi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…