sağol canım benim baktırıcaz aracı ona göre alıcaz inşallah hafta içi
ya ben oku oku bitiremedim:26: enki noldu? nereye gidiyosun canım...
ailemin yanına gidiyorum canım hemde taşınma işim var o yüzden kararsız kalmıştım sağolsun arkadaşlarım yardımcı oldular
ah kıyamam bebeğim yaüzülme canım peki bişey söyledinmi sen eşine eskidendemi böyleydi yoksa değiştimi:26:
3 tane kocaman kız kardeşim var birini çağırıcam tamam ana menümü değiştirdim
listemi yine yazayım
yayla çorbası
Garnitürlü pilav
fırında but
Peynirli börek
Salata
Bisküvili piramit pasta
ay canım maşallah ya gençlik aşkınla evlenmişinben çok şaşırıyorum böyle 8-10 yıl flörtten sonra evlenenlere, ne bileyim insanda heyecan kalmaz evlenmek için diye düşünüyorum
QUOTE]
aaa yarenim nie öle dedin bak alındım şimdibiz de 9 yıl sonunda evlendik walla çocuktuk yaa o zamanlar
ya şu günlük ped işini çözemedim gitti bazıları kesinlikle kullanma diyor seninki kullan demiş hangisi doğru şaşırdım. ben de doktora gidicem cnm h.içi benim akıntım da fazlalaştı sanki hayatımda gitmedim hiç k.doğumcuya ilk defa gidicem bi baksın ya ne var ne yok. inş.çabucak geçer seninki de elfim.bide bi çok yerde günlük ped zararlı diye okudum gittiğim doktora sordum kesinlikle zararlı değil kullanman iyi dedi.
kahvaltı yapıyom yaa...öle yemek falan yemem...uff 6 gecedir haşlanmış yumurta yiyorum, tok tutar diyeCivciv çıkarcam yeminle
QUOTE]
vay maşallah zuzu 6 gün yumurtaaşu haşlanmış yumrtayı hiç sevemedim ben, beyazını yerim ama sarısınız asla. kokuyor beeee :)))
enki inş. hamilesindir cnmmmm)
ebucum d.gününü ancak kutlayabiliyorum kusura bakma cnm eşin bi pasta almamış da olsa balın var yanında o yeter sana
(allahımmm 10 kere düzelttim belki şu mesajı masaüstü klavyelerini sevmiyorummmm)
kızlar perşembe öğleden sonradan itibaren okuudm maşallah nasıl yazdınız öle işlerim hep kaldı
fundam araba alacaksınız karar vermişsiniz hayırlısı olsun güle güle binip gezin.oruç tuttuğumda benimde midem rahat oluyor yanmıyor ağrımıyor.
elfim kendini yorma bu kadar çağar kardeşlerinden yardım etsinler.bendede mantar vardı içerde ve dışarda 1kullanımlık fitil ve krem verdi .
yalnış hatırlamıyosam ismini dilek ne olursa olsun kayınvalidenlere eltinlere karşı gül geç eşile aralarını bozmalarını müsade etme her ne kadar eşlerimiizn aileleriyle anlaşamasakta eşimiz için herşeyi yapmalıyız
bende kaçırdım sanırımodunla evliyim derken ne oldu ki?
hem soruoum hemde çıkmam lazım 1 saat sonra döncem umarım yetişebilir kızlar size :26:
ailecek önem vermiyorlar böle seylere o yadırgamaz unutuyor doğum gnünü bile.bnmse ananem bile aradı yaah kıyamam bebeğim yaüzülme canım peki bişey söyledinmi sen eşine eskidendemi böyleydi yoksa değiştimi:26:
ne zmn gelcn sen. konuşalım bi ara müsait olunca ikimizde.selam kızlar.......günler sonra merhabakaç günlerdir bizim burda yol yapıyorlar telefon kablolarını kesmişler ne internet ne telefon ne tv hiç bişi yoktu tivibu iyi güzelde kaç gündür tv siz kaldık...ebruşşş canım üzme kendini kocana çok kızdım açıkcası ama sen üzme kendini surat as hatasını anlayıp telefi eder inşallah hem ben kutladım ya kız hem balında yanında ohh mis...ben çanakkaleye geliyim pastiş getiririm keseriz ikimiz çarşamba günü simir testi için kadın sağlığı merkezine gittim 2 gün kanamam oldu korktum baya telefon açtım kadın bişi olmaz dedi hemşire bi garipti zaten ayın 13 ünd sonucumu alıcam biraz enfeksiyon var gibi ddi bende ilaç kullandım ama dedim geçmemiş testte çıkar dedi zaten öle yani kocişlede iyi aramız çok şükür babam arayıp duruyo ne zaman geliyosunuz diye eşim hala sessiz kalıyor bende arada kalıyorum doğal olarak...benden olaylar bu kadar.... bide grip oldum:2:
kız bunlar ailecek hiç kutlamamş doğum günü bizimkiler her sene herkesin kutlanır babamda dahil buna. bukdr olmaz ya. cahillercanım benim ya üzme kendini. eşinin kafasında bilmediğin problemler olabilir mi, işle ya da ailesiyle ilgili? belki ondan atlamıştır. doğum gününü unutmamış sonuçta. bilemedim ki şimdi
ağlama canım yazık kızın da üzülür bak. bazen hepimizin eşlerinin odunluğu tutuyor, kanlarında var bence. erkekler belli bir yaştan sonra doğum günü konusunda çok hassas olmuyorlar ki. sen onun doğum gününde aynısını yapsan hiç rahatsız olmaz mesela.
enkim iyi ki biz de seni tanıdık canım
dun doğum günümdü eşimde sadece iyiki doğdun dedi pasta alda keselim dedm tmm dedi ama almadı bende bi daha sölemedmerken yattım üzüldüm ağladım
ailecek önem vermiyorlar böle seylere o yadırgamaz unutuyor doğum gnünü bile.bnmse ananem bile aradı ya
ne zmn gelcn sen. konuşalım bi ara müsait olunca ikimizde.
kız bunlar ailecek hiç kutlamamş doğum günü bizimkiler her sene herkesin kutlanır babamda dahil buna. bukdr olmaz ya. cahillernerden bulaştım bilsem bu yaşıma kdr böle bi doğum günü geçirmedm ya ailemle ayrı arkadaşlarımla ayrı kutlardım ben odunsun oğuz işte odunn boşuna demiyorum odun die sana
bu arada bende ptesi misafir alıcm menüm belli
süzme mercimek çorbası
meşhur hasanpaşa köfte
paçanga böreği
z.yağlı sarma
haydari (eşim istior)
Gavurdağı salata
köstebek pasta
valla menü bi harika canım sanırım 2 gün sonra açıktım :26: zuzu duymasın fundadan sonra bana kızacak
ya bazı aileler öle oluo işte kutlamıolar siz babanın doğum günü kutlayınca şaşırıolardır size
sende onun doğum günü önemseme gerçi o senin gibi üzülür mü acaba
iyi tatiler canım..dikkat et kendineKardeşlerim tembeller uyuyorlar :)) Aradım anneme dedim nesrini uyandır gelsin bize hem bizdede kalsın sakaryada üni. Okuyor özlüyorum onu şimdi tatil tabi :))
Kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın
İyi Tatiller..
Kardeşlerim tembeller uyuyorlar :)) Aradım anneme dedim nesrini uyandır gelsin bize hem bizdede kalsın sakaryada üni. Okuyor özlüyorum onu şimdi tatil tabi :))
Kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın
İyi Tatiller..
benim işlerim bitti gibi. birazdan patrona sorarım. ihtiyacı varsa kalayım yoksa gideyim. bugün hem kuaföre gidip sir yaptırmam lazım, hem de evde bir sürü temizliğim var. bir de Kur'an'da 7. cüzdeyim, 10'a tamamlayayım istiyorum. bakalım ne kadarını yapabilcem:97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?