2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

3 tane kocaman kız kardeşim var birini çağırıcam tamam ana menümü değiştirdim
listemi yine yazayım

yayla çorbası
Garnitürlü pilav
fırında but
Peynirli börek
Salata
Bisküvili piramit pasta

ah kıyamam bebeğim ya üzülme canım peki bişey söyledinmi sen eşineeskidendemi böyleydi yoksa değiştimi:26:

yaa hep bananeleri vardır bizi ihmal etmek için bekliouz işte bişiler bunu anlamamak bu kadar mı zor. Bi tel toka al önemli olmak düşünmek hatırlanmak biz kadınlar bi tip şeylere ne kadar önem veriosak erkekler tam tersi

kızlar ya benim pazartesiden beri mide bulantım var çok fena oruçluyum diye sandım oruç tutmadığım günlerdede aynı çok fena neden anlamadım geçen hafta yumutlama dönemimdi bugün başımda dönüyor ümitlenmek isteiyorum ama neden oluyo anlamadım

böreğe gerek bile yok ama sanırım yapmıştın dimi ben bu menüyü beğendim bence gayet ii daha ne olsun

Selam kızlarrrr bugün evdeyim kahvaltı ettim eşimi yolladım geldim :)) ama yapılcak çok işim var iki muhabbet edip kaçıcam yine :)) eşim ve abisi birer adaklık hayvan alıcaklar, abisi bebek için. eşm de iş araba vs. her şey için ne zamandır istiyordum alalım mı dedi. al dedim ya nolcak sonuçta sen onu aklından geçirmişsin yapmak lazım ne kadar sıkışık olursak olalım...

Son düzenleme:

bundan sonra bende sadece eşimle önüme bakmak istioum ama kimseye papuç bırakmak istemioum. Saolsun hepiniz fikirleri bana yardımcı oluo sabaha göre şimdi daha iim.

bu arada fundacım umarım isteğinizde gibi sağlam bi araba alırsınız kazasız belasız binersiniz.

elfininde bu kadar kardeşi varsa bunca düşünce nie menunün son halide güzel oldu işte. Gerçi eşiyle olan özlem mi biraz üzüo ki onu

bende kaçırdım sanırım odunla evliyim derken ne oldu ki?

hem soruoum hemde çıkmam lazım 1 saat sonra döncem umarım yetişebilir kızlar size :26:

dun doğum günümdü eşimde sadece iyiki doğdun dedi pasta alda keselim dedm tmm dedi ama almadı bende bi daha sölemedm erken yattım üzüldüm ağladım

ah kıyamam bebeğim ya üzülme canım peki bişey söyledinmi sen eşineeskidendemi böyleydi yoksa değiştimi:26:
ailecek önem vermiyorlar böle seylere o yadırgamaz unutuyor doğum gnünü bile.bnmse ananem bile aradı ya

ne zmn gelcn sen. konuşalım bi ara müsait olunca ikimizde.

kız bunlar ailecek hiç kutlamamş doğum günü bizimkiler her sene herkesin kutlanır babamda dahil buna. bukdr olmaz ya. cahiller nerden bulaştım bilsem bu yaşıma kdr böle bi doğum günü geçirmedm ya ailemle ayrı arkadaşlarımla ayrı kutlardım ben odunsun oğuz işte odunn boşuna demiyorum odun die sana

bu arada bende ptesi misafir alıcm menüm belli

süzme mercimek çorbası
meşhur hasanpaşa köfte
paçanga böreği
z.yağlı sarma
haydari (eşim istior)
Gavurdağı salata
köstebek pasta

valla menü bi harika canım sanırım 2 gün sonra açıktım :26: zuzu duymasın fundadan sonra bana kızacak
ya bazı aileler öle oluo işte kutlamıolar siz babanın doğum günü kutlayınca şaşırıolardır size
sende onun doğum günü önemseme gerçi o senin gibi üzülür mü acaba

Kardeşlerim tembeller uyuyorlar :)) Aradım anneme dedim nesrini uyandır gelsin bize hem bizdede kalsın sakaryada üni. Okuyor özlüyorum onu şimdi tatil tabi :))

Kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın

İyi Tatiller..

benim işlerim bitti gibi. birazdan patrona sorarım. ihtiyacı varsa kalayım yoksa gideyim. bugün hem kuaföre gidip sir yaptırmam lazım, hem de evde bir sürü temizliğim var. bir de Kur'an'da 7. cüzdeyim, 10'a tamamlayayım istiyorum. bakalım ne kadarını yapabilcem:97::97:

evt şaşırıyorlar gereksiz gelior.önemsemez unutsam bile ama unutmıyacağımıda bilir.
iyi tatiler canım..dikkat et kendine

ebrucuğum doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle huzurlu sağlıklı mutlu nice yıllara dün yoktum ben

slm kılzar bugün tatil olunca sabahtan eşimin orya baktım biraz uyusun bebişim dedim...sizide merak ettim anca eve geldim 5 dk giriyim dedim lazere teişmem lazım ama yorumlarınız merak ettim foto ile ilgili bakayımda öle gidiyim dedim öpüldünüz...Herkese iyi tatiller kocişlerinizin yanından ayrılmayın paka...:79:

canım kolay gelsin sana umarım herşey yolunda gider.
hastalığında biterse değme keyfine

off benimde evde temizlik yapmam lazım ama oruç oruç yapamıoum ki yarın bakalım biraz toparlarım hafta içi şehir dışından arkadaşım gelcek kalmaya temizleyemezsem de o temizlesin arkadaşlıklar böle günler için diil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…