2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben daha buralardaymışım :97:... offf kaçta biter ki. inşallah çok kalmam ben:97:

evt şaşırıyorlar gereksiz gelior.önemsemez unutsam bile ama unutmıyacağımıda bilir.

iyi tatiler canım..dikkat et kendine

ya artık üzülme ama ii bi anınızda bunu dile getir ben hatırlamanı biraz önem vermeni beklioum benim için bunu yapamaz mısın odunum falan de :26: ayy umarım kızmazsın bana :44:

ebrucuğum doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle huzurlu sağlıklı mutlu nice yıllara dün yoktum ben
saol tatlım tşk ederim

ya artık üzülme ama ii bi anınızda bunu dile getir ben hatırlamanı biraz önem vermeni beklioum benim için bunu yapamaz mısın odunum falan de :26: ayy umarım kızmazsın bana :44:

sölesem ne değişcek canım ya yine aynı..ndn kızayım cnm :) ben kızmam hiçbirseyee

canım sana hepimiz eşini yalnız bırakma git dedik ama dinlememişsin, inş bundan sonra ailelerle ilgili sorun yaşamazsınız.. ailesiyle nekadar iyi olursan eşin okadar mutlu olur unutma )))

kayınvalidenin neden bukadar nazlı olduğu belli oldu, kadın paylaşılamıyor resmen ondan bukadar kaprisli, nazlı herkes şımarır bukadar ilgiden :))
Bende ilk kez duyuyorum bu mu
marketlerde falan varmı:26:

ay canım maşallah ya gençlik aşkınla evlenmişin ben çok şaşırıyorum böyle 8-10 yıl flörtten sonra evlenenlere, ne bileyim insanda heyecan kalmaz evlenmek için diye düşünüyorum
.
bizim de 8 yıldan fazla olmuştur birlikteliğimiz, ama evlilik farklı birşey
çıkarken her şeyi yaşamışsan felan belki biter heyecan bilemiyorum.. ama biz okadar yıl sevgili gibi takıldık, ben gece saat 10 dan geç gelmedim hiç eve (annem asla izin vermez) cinsel anlamda da bişe yaşamadığımız için..karı-koca olmak bizim için çok yeni şimdi, hatta diyorum bile daha çok seviyorum onu şimdi, daha rahatım onunla.. bitmiyo heyecan yarenim ))

duyarlılığın için teşekkürler :)) biz şirket olarak görevimizi yaptık, 10 tl gönderdi herkes keşke daha fazlası gelse elimizden ((

Bizim uykucu uyuyordur halen
o kesin ben oluyorum öyle mi acaba 1 buçukta kalktım

almadım erkendende yattım uyudum balımla ağladım yatınca odunla evliym die
canım benim yaa, çok üzüldüm.. benim doğum günümde biz de şimle limoniydik ama pasta almıştı.. tavır yap bence de anlayış anlayış da ehyeter ama
canıııım inş hamilesindir

benim akşam misafirim var biliyosunuz, yavaştan yemeklere başlim
biber ve patlıcanlarımı közlim bari..daha temizlik bitmedi..reglim birde eşim de oruçlu, markete gönderdim onu
sandaletlerimi diktirecek bir de
cumartesi de özlüyorum sizi, öptüm hepinizi
herkese iyi tatiller, hala çalışanlara kolay gelsin, hayırlı iftarlar

bugun telefonda hep tavırlı davrandım anlamas ki ökküs odun ya odun

kolay gelsn cnm afiet olsun iyi iftarlarr

Selam Kızlar Buraya Girmeyeli Uzun Zaman oldu.. Bebeğimde dünyaya geldi :)) Siz Neler Yapıyorsunuz Görüşmeyeli..

Selam Kızlar Buraya Girmeyeli Uzun Zaman oldu.. Bebeğimde dünyaya geldi :)) Siz Neler Yapıyorsunuz Görüşmeyeli..
Allah analı babalı büyütsün, sağlık sıhat versin bebeğinize :)))

kızlaaar gittik konsere, süperdi Keremcemm
nasıl yakışıklı nasıl tatlı yaaaa
eşim ve eşimin arkadaşı gitmek istemediler, kıskançlık da yapıyolar ama napalım
sonuçta sanatçı bu yaniii, eski şarkılarından da söyledi çook güzeldiii
12:30 da geri bize geldik.. 20 dk önce gitti arkadaşlarımız, biz de yatıcaz şimdi
mutfağım çok dağınık ama yarın toplarım çook yorgunum
bugün miniğimin, kardeşimin doğum günü vardı gidemedik tabi
yarın hediye bakmaya çıkıcaz akımla, annemlere gitcez sonra
Konserden 2-3 fotom var eklerim yarın :)))

cnmm uff pek güzeldir o adama bayılıyorum gitmekle iyi yapmışsın..ekle foto bizde görelim...

iyi pazarlar..

dün akşam eşim pasta ile geldi hediyen ptsi dedi ne dedim çek vermişler:d giyim ayakkbı çeki oymş 200 tl dedi yumusadım. yrn akşam için hazırlığa başladm
köstebek pastamı yapıyorum 1 gece dolapta durması gerekiyor.
paçangayıda sarıp atucm buzluğa balımdan yapamam yarın

Ebrum, çok sevindim eşinin hatasını telafi etmesine
tadını çıkar çanım, hediyen de güzelmişşş 200 tl alışveriş çeki ohh

ben 2-3 kare ekledim albüme, ama Keremcem çok belli olmuyo, ışıktan parladı hep foto ve beyaz giymişti
ondan, bunlar kötünün iyisi nabalım artık :/

Annemlere gittik bugün eşimle, ordan kociş işe geçecekti
giderken o dik merdivenlerde ölü bir çekirge gördüm ama ne çekirge, böyle dev gibi hormonluu :18:
bir de önümüzden şimşek hızıyla bir kertenkele geçince beni aldı bir korku
başladım "ben nasıl eve geri dönücem"
annemlerde oturduk 2 saat, kardeşime hediye alıcaktık ama çocuk ya, oyuncak istiyo ben de oyuncağa para veremem kusura bakmasın
kıyafet alınca tripleniyo, verdim 50 tl ne isterse alsın
markete uğradık eşimle, güya tuvalet kağıdı ve mutfak havlusu alıcaktım
bir sürü şey aldım eve geldim o ikisini unutmuşum..
eşim eve geldi benle tekrar korkuyorum diye, kapıdan bıraktı poşetleri işe gitti
kuzum yaa oruçlu oruçlu geri döndü o yolu
ben çok duygusalım bugün, annemlerede başladım ağlamaya (annem görmedi Allahtan evham yapardı)
"keşke bugün izinlii olsaaan" diye, ay hiç yanımdan ayrılsın istemedim bugün eşim :26: :26: ama ilk kez böyle tepki veriyorum, içimdeki ergen dürttü galiba
telefonla rahatsız ederim artık sık sık onu.. o gelene kadar uyumam inş
azcık işim var ama hiç bişi yapasım yok, uzanıp kitap okumayı düşünüyorum, nete bakarım arada gerçi kimse olmaz topikte bugün/bu akşam :))))

Son düzenleme:
ayh cnm ağlama kıyamam duygusallaşmıssın sen yaa eşin gelene kdr kendine oyalanck bişiler bul olmazsa sıkılmazsın hem:)

bende 200 tl çeki görünce unuttum herseyi:)

yrn akşam misafirlerim varya şimdiden hazırladım baya seyi balım uyurken yrn zor olmasın diye.

köstebek pasta yaptım koydm dolaba zaten 1 gun dolapta durması lazım.
paçangayı sardım attım buzluğa
köfteleri yaptım onuda attım yrn pşirip püreyi koyucm üstüne.
zyağlı sarmalarım kaldı onlarıda yapıcm birazdan
yrn çorbam salatam ve haydari kalıyor ve diğerlerinin pişirilmesi..

kaynanamı davet etmedim(onun kız kardeşini alıyorum yemepe) ama herseye kendini kattığı gibi bunuda kattı.
köfteleri sayıyor dior yetcekmi kaç KİŞİYİZ?? nasıl yani dedm say dior kaç kişiyiz delirdim bnm misafirim be kadın sen istiyorsan sende devat ettt yüzsüzzzzzzzzzzz saçını başını yolmak istiyorummm:95::95::95::95:

maşallah canım sana menü de süper zaten köstebek pasta çekti canımm
kayınvalidene gülsemmi kızsammı bilemiyorum yaaa kadın bilerek mi yapıyo, bilmeden mi o da belli değil
aman bırak gelsin yiyeceği 2 köfte, sayıyo bir de
ben de eşim gelene kadar ballıkurabiye mi yapsam napsam, canı sıkıntım da geçer işe de götürürüm hem oruç tutamıyorum ya belki yaparım 1 tepsicik :26:

Son düzenleme:
ben geldimm kimsecikler yok tabi si de. Babamın yanındaydım bugün bi saat falan oldu geleli duşa girdim bi nete bakiim dedim.

Ebru walla eşine o kadar laf ettin kulakları çınlamış heralde pasta + hediyeyle geldiğine göre. Ayrıca da hediyene bayıldımmmmm ahh bi 200 tl lik çek de bende olsa neler yaparım ay bi de kayınvalidene laf etmeden geçemicem çok hoşmuş yani kendini davet ettirmeden baş köşeye oturacak. aman bırak sallama yaa duydukça sen sinir olacaksın gelsin yesin gitsin

nigar naptın ettin konsere gittin bravo sana fotolar da süper çıkmış keremcemi ben de severim

Nasıl oldu baban canım, inşallah daha ,iyidir..
eveet, gittik konsere.. erkek kısmısı mırın kırın etti ama güzeldi, iyi ki gittik
haftaya eşim çalışacakmış galiba, ama annemlerle giderim konsere belki, lunapark var konser alanının hemen yakınında kardeşim özendi şimdi..
bakalım napıcaz
Avatarına bayıldım bu arada :82:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…