evt şaşırıyorlar gereksiz gelior.önemsemez unutsam bile ama unutmıyacağımıda bilir.
iyi tatiler canım..dikkat et kendine
ben daha buralardaymışım :97:... offf kaçta biter ki. inşallah çok kalmam ben:97:
saol tatlım tşk ederimebrucuğum doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle huzurlu sağlıklı mutlu nice yıllara dün yoktum ben
ya artık üzülme ama ii bi anınızda bunu dile getir ben hatırlamanı biraz önem vermeni beklioum benim için bunu yapamaz mısın odunum falan de :26: ayy umarım kızmazsın bana :44:
canım sana hepimiz eşini yalnız bırakma git dedik ama dinlememişsin, inş bundan sonra ailelerle ilgili sorun yaşamazsınız.. ailesiyle nekadar iyi olursan eşin okadar mutlu olur unutmagünaydın kızlar size dün olanları aktarmak istedim. Ben akşam ki iftar yemeğine gitmedimeşim beni tüm gün aramadı akşam 19.30da aramaya başladı iftara 40 dk kala niyeti gün gibi aşikardı açmadım hiç bi tlfnunu iftardan 15 dk sonra tekrar aradı açtım ve nie gelmedin dedi :44: ne diebilirim ki gece sen gelme herşey senin başının altından çıkıo diyen kendisiydi bende bunu söledim sana helal olsun burda 15 20 kişi seni soruo beni rezil etsin başka lafım yok sana dedi. Bende ee sizinle mi uğraşıcam yeter artık napsam olmuo dedim. Kapattım tlfnu.
Akşam 23.30 geldi eşim konuşmaya çalıştım ben ona dayananam onu gerçekten çok sevioum. Konuşmadı seninle barışamam bundan sonra kesinlikle gitmiceksin benim ailemin semtine dedi ama sen sinirlenip böle sölüosun sonra nie gelmedin diosun dedim bitti tmm bundan kesinlikle gelmiosun bende senin ailene çıkarsam deyip küfür etti bende tüm bunları bırakıp benimle barışcak mısın dedim hayır dedi nereye kadar gitcek böle dioum gittiği yere kadar gider sonra biter dedi
bende ben bu zamanı bekleyemem ne istiosun ayrılamam mı dedim cvp yok bu konuşmalar 1,5 saat sürdü sonra ordan burdan ben artık ağlamaktan sinir krizleri geçirdim ben senle şimdi barışsam sen yine düzelmiceksin dedi bende neyim var neyimi düzeltiyim yeter artık bitsin o zaman yanında olup böle ağlıcamı çıkar gider uzaklarda sevioum die ağlarım daha ii dedim. Kimse beni düşünmüo ben hastayım umrunda mı dedim (göğüsümde kist var kasık fıtığı olma ihtimalim yüksek idrar yollarım iltihaplı ve geçmio 3 gün sonra kontrolüm var hep sonuçları düşünüoum) bundan bahsettim sonra da çektim gidiodum geldi gözyaşlarımı sildi biraz daha normal konuştuk sonra sarılmaya çalıştı bana bende geç kaldığını söledim. napıyım yani geç kaldım die gidiyim mi dedi bende senin için en doğrusu bu bensiz daha mutlu olursun kafan rahat olur dedim.
ama nası ağlıoum gözlerim yine davul gibi netice olarak sarıldı ben dayanamam ki ona barıştık sayılır ama bundan sonra ki zamanda neler olacak :97:
dün ayrıca kayınpederim dilek beni nasıl yanlış anladı die tüm gece uyumamış sabah çıkmış gitmiş eşim akşam 11'e kadar beklemiş ama gelmemiş iftar yemeğinde de yokmuş yani. Ben artık bişi yapmak istemioum yoruldum yaa bu meseleler sıkıntılar yüzünden hasta oldum 2 ay önce hiç bişiyim yoktu şimdi ise tüm herşey patlak verio bana da yazık yaa
Canım k.validemde bize yardımcı oluyor parasını biriktiriyor. dün maaş almıştı ondan kızı o kadar yalakalık yapıyordu eşim dediki anne istersen bende seni yıkarım eşime diyorki görümcem tabi annem para aldı ya ondan yıkamak istiyorsun dimi :))
Eşimde dedi sen ondan yıkamak istiyor olmayasın dedi. Bende insan nasılsa karşısındakini öyle görürmüş demekki elif sen para için yıkamak istiyormuşsun ki eşimede öyle diyorsun dedim hemen lafımı kesmesine izin vermeden dedim ki k.valideme anne seni ben yıkayayım üzerine sana parada vereyim .Kadında güldü yine kızı mors oldu ama tabi bi yandan sinirden kuduruyorum eşimle markete gittik dır dır edip durdum :))
Bende ilk kez duyuyorum bu mu
marketlerde falan varmı:26:
bizim de 8 yıldan fazla olmuştur birlikteliğimiz, ama evlilik farklı birşeyay canım maşallah ya gençlik aşkınla evlenmişinben çok şaşırıyorum böyle 8-10 yıl flörtten sonra evlenenlere, ne bileyim insanda heyecan kalmaz evlenmek için diye düşünüyorum
.
duyarlılığın için teşekkürler :)) biz şirket olarak görevimizi yaptık, 10 tl gönderdi herkes keşke daha fazlası gelse elimizdenhaberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm
bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...
TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan
ACLIK yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )
SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868e boş mesaj atarak 5 TLlik bağış yapılabilir.( turk kizilay)
bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler
o kesin ben oluyorumBizim uykucu uyuyordur halen
canım benim yaa, çok üzüldüm..almadım erkendende yattım uyudum balımlaağladım yatınca odunla evliym die
canıııım inş hamilesindirkızlar ya benim pazartesiden beri mide bulantım var çok fena oruçluyum diye sandım oruç tutmadığım günlerdede aynı çok fena neden anlamadım geçen hafta yumutlama dönemimdi bugün başımda dönüyor ümitlenmek isteiyorum ama neden oluyo anlamadım
bugun telefonda hep tavırlı davrandım anlamas ki ökküscanım benim yaa, çok üzüldüm..benim doğum günümde biz de şimle limoniydik ama pasta almıştı.. tavır yap bence de anlayış anlayış da ehyeter ama
benim akşam misafirim var biliyosunuz, yavaştan yemeklere başlim
biber ve patlıcanlarımı közlim bari..daha temizlik bitmedi..reglim birdeeşim de oruçlu, markete gönderdim onu
sandaletlerimi diktirecek bir de
cumartesi de özlüyorum sizi, öptüm hepinizi
herkese iyi tatiller, hala çalışanlara kolay gelsin, hayırlı iftarlar
canım sana hepimiz eşini yalnız bırakma git dedik ama dinlememişsin, inş bundan sonra ailelerle ilgili sorun yaşamazsınız.. ailesiyle nekadar iyi olursan eşin okadar mutlu olur unutma)))
canım bilioum evet ama içimden gitmek gelmedi ki eşim gelme sen dedi napım artık bide tüm gün aramayıp akşam ezana yakın arıo beni bu ne kadar doğru yardımların için çok saol canım. Şimdi eşimle iim akşam birlikte bişiler bile yapcaz ama ailesiyle durumum ne olcak zaman göstercek sanırım benim annemde eşime sinirli doğal olarak babamın haberi yok zaten
bu arada artık mesaim bitti gidioum kızlar pzt görüşürüz.
Allah analı babalı büyütsün, sağlık sıhat versin bebeğinizeSelam Kızlar Buraya Girmeyeli Uzun Zaman oldu.. Bebeğimde dünyaya geldi :)) Siz Neler Yapıyorsunuz Görüşmeyeli..
Allah analı babalı büyütsün, sağlık sıhat versin bebeğinize:)))
kızlaaar gittik konsere, süperdi Keremcemm
nasıl yakışıklı nasıl tatlı yaaaa
eşim ve eşimin arkadaşı gitmek istemediler, kıskançlık da yapıyolar ama napalım
sonuçta sanatçı bu yaniii, eski şarkılarından da söyledi çook güzeldiii
12:30 da geri bize geldik.. 20 dk önce gitti arkadaşlarımız, biz de yatıcaz şimdi
mutfağım çok dağınıkama yarın toplarım çook yorgunum
bugün miniğimin, kardeşimin doğum günü vardı gidemedik tabi
yarın hediye bakmaya çıkıcaz akımla, annemlere gitcez sonra
Konserden 2-3 fotom var eklerim yarın :)))
selam...
herkese iyi pazarlar....
maşallah canım sanaayh cnm ağlama kıyamam duygusallaşmıssın sen yaaeşin gelene kdr kendine oyalanck bişiler bul olmazsa sıkılmazsın hem:)
bende 200 tl çeki görünce unuttum herseyi:)
yrn akşam misafirlerim varya şimdiden hazırladım baya seyi balım uyurken yrn zor olmasın diye.
köstebek pasta yaptım koydm dolaba zaten 1 gun dolapta durması lazım.
paçangayı sardım attım buzluğa
köfteleri yaptım onuda attım yrn pşirip püreyi koyucm üstüne.
zyağlı sarmalarım kaldı onlarıda yapıcm birazdan
yrn çorbam salatam ve haydari kalıyor ve diğerlerinin pişirilmesi..
kaynanamı davet etmedim(onun kız kardeşini alıyorum yemepe) ama herseye kendini kattığı gibi bunuda kattı.
köfteleri sayıyor dior yetcekmi kaç KİŞİYİZ?? nasıl yani dedm say dior kaç kişiyiz delirdimbnm misafirim be kadın sen istiyorsan sende devat ettt yüzsüzzzzzzzzzzz saçını başını yolmak istiyorummm :95::95::95::95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?