2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

daha iyi sayılır babam saol cnm.

ben-de-kon-ser-is-ti-yo-ruuuuuuuum bence git ya gelmişken kaçırma insan stresini atıyor iyi oluyor konserler
avatarım güsel dimiiii mor hastası olarak ben de bayıldım

takip et etkinlikleri canım, gelir sizin oraya da iyi sanatçılar.. gitmeye değer kişiler olması önemli ama dimmi :))

kurabiyelerim pişiyo, biraz uyduruk bi tarif oldu nasıl bişe çıkacak ortaya çok merak ediyorum şuan

Son düzenleme:

ellerine sağlıkkk sen yaparsın da kötü mü olur şefimm
ben de bu saatte ton balıklı makarnaya giriştim. yanına da patates kızartıcam gelsin kilolarrr

ya az önce baktım da konserlere küçük ibo uğur ışılak falan diyor :44: :44: :44: ben almıyım cnm alana da mani olmıyım gereksiz kalabalık yaratmıyım :))

EDIT: gördüm ki ne çıktığınıııı görmez olaydım gece gece olur mu yaa

Son düzenleme:
ay evet gidilmez onlara
iyi oldu kurabiyelerim, değdi bu saatte kalkıp yapmama
canım bu saatte yeme o pattisi, eşin gelmedi mi daha.. yeseydin o gelmeden..insanın canı tek başına istemiyo gerçi :/
benimkisi yoldaymış

Son düzenleme:

ona pişiriom zati beyim sipariş verdi ben gelene kadar da sakın yeme diyor
ii geceler gözüm kalmadan yiyim o kurbikleri afiyet olsun cnmmm

ona pişiriom zati beyim sipariş verdi ben gelene kadar da sakın yeme diyor
ii geceler gözüm kalmadan yiyim o kurbikleri afiyet olsun cnmmm

ay canım yaa
belki bir gün size de yapma fırsatım olur :))))

benim eşim de telefonda diyo ki sakın dopaltaki baklavayı ve dondurmayı bitirme
hey allahım yaa, benden mi kıskanıyosun diyorum "şaka yaptıııığm" diyo sonra
bitanecik baklava bile yemedim, dondurma da sevmem pek zaten
aç gözlü kocişler

topiğin en minişi ve gece kuşu geldi siz kocişlerinize sarılmış uyurken ben uykusuzluktan debeleniyorum son zamanlarda iyice uyuyamaz oldum... cumartesi akşamı eşimin abisinin arkadaşına davet edildik eşim gitmem yorgunum filan dedi ama abim dedi ki olum bak kız bekar kız tek gitmem ayıp olur yanlış anlaşılır sizde geliyorsunuz o kadar(sevgilisi değil kız normal arkadaşı ) giyindik biraz alışveriş yaptık gittik oturduk sohbet muhabbet çok eğlendim zaten çok severim eylem ablayı ama eşim hiç konuşmadı bütün gece nerdeyse bende çok üzüldüm masanın başında öle oturdu sohbete katılmadı biz 3 geveze 1 e kadar sohbet ettik bide pazar eylem ablanın doğumgünüymüş benim haberim yoktu abimde unutmuş ben ölesine sordum abla doğumgünün ne zamandı diye telefonuna baktı 2 dakika sonra dedi biz şok ay sanki içime doğmuş dondurma almıştık ona mum filan koyduk güzel oldu... eve geldik odaya girdik eşim geldi sarıldı bana bitanem ne iyi oldu gittik eğlendik ya dedi bende anlamsız anlamsız suratına baktım çünkü acayip sıkılmışa benziyodu dedim ki bitanem hiç mutlu görünmüyodun ama meleğim yorgundum ama seni seyrettim ben bütün gece akıllı karım benim gurur duyuyorum senle iyi ki evlendik benimsin ne mutlu bana çok şanslıyım sırtım yere gelmez filan dedi ayy ben bi utandım bi mutlu oldum sebeğim benim ya sonra 4 e kadar oturup sohbet ettik havadan sudan ne zamandır sohbet etmemiştik böle uzun...canım kocişim ya...valla ne güzel duygu hergün ona açmak gözlerimi... gidiyim sarılıyım koca bebeğime uyuymaya çalışıyım artık...
ebrummmmmmmmmmmm eylülün 16 17 si gibi gelebilme ihtimalim yüksek kocişten izin kopartmaya çalışıyorum liseden beri en samimi arkadaşım orda okuyor demiştim ya sana onla beraber gidip 1 hafta filan kalmak istiyorum ama benimde okulum 19 unda açılırsa gelemem bizimki ne zaman açılıyor bilmiyorum poff daha harç param var eşimin ki var 600 ödüyo 300 de ben çok pahalı geri ödemeli burs a başvuru yapmıştım eşim eksik doldurmuş bakalım kabul etcekler mi
ayrı eve taşınmak istiyorum şu sıralar ev ev üstüne çok zor sıkılıyorum bazen istediğim gibi oturup kalkamıyorum uykuyu çok severim uyuyamıyorum sürekli dikkat etmen gerekiyor herşeye eşimle evin içinde odamız dışında şakalaşamıyoruz bile utanıyoruz banyo ayrı bi dert özellikle mutfağa girmeye çekiniyorum bu sefer elimi bişeye sürmüyormuşum gbi gözüküyo okulda tatil kayınvalidem hastalık derecesinde titiz şikayet etmiyorum ama onun kadar titiz değilim temizimdir derli topluyumdur ama hastalık derecesinde de değilim bazen bu beni huzursuz ediyor evim olsun misafirlerim gelsin ben ağarlıyım istiyorum onları benim alanım olsun dertlendim bi kaç gündür...sıkıntıdan 4 günde 2 kitap bitirdim biri ihsan oktay anar Amat diğeri elif şafak ın İskender yarında olasılıksıza başlıcam kayınvalidemde ne acelen var ki bu kadar hızlı okuyorsun kitapları diyo ama yoksa evde vakit geçmiyor songünlerde hep odamda olmak istiyorum sakin ve sessiz... böle işte çok sıkıldım bi kaç gündür bı konularda okul açılsada meşgalem olsa evden çıksam şöle

günaydın kızlar, herkese hayırlı haftalar. biz dün kocişle hem temizlik yaptık, hem de bol bol dinlendik. annemle ablamlar denize gitmişlerdi, akşam yemek hazırladık çağırdık onları da beraber yedik. çok güzel oldu. ablamlar da "pek hora geçti bu yorgunluktan sonra hazır yemek" diye çok teşekkür ettiler. onlar gidince kocişle film izledik. sonra da yattık 11 gibi. ohh iyi dinlendik, özlem giderdik

eburucum eşinin pasta+hediye olayına sevindim canım, almış gönlünü bak, kıyamamış karısına. adama o kadar odun dedin.

adaşımm baban daha da iyi olur inşallah en kısa sürede.

aydancım ev ev üstüne zordur eminim. ama bir süre daha sabretmek zorundasın biliyorsun. o yüzden kendine yapacak birşeyler bul ki evde geçirdiğin zaman sana bu kadar zor gelmesin tatlım.

nigoşum konser fotolarına baktım, çok güzel. ne güzel eğlenmişsiniz çok sevindim canım. bizim orda da cumartesi günü şenlik vardı. orda çekildiğimiz fotolardan koyarım bugün ben de

Son düzenleme:
günaydın hayırlı haftalar herkese hemen geçsin bu hafta

nigarım maşallah güzel bir hafta sonu geçirmişsin eğlenmişsin duygusallaşmışsın insan bazen oluyor öle fotolarda çok güzel

ebrucuğum eşin yine gönlünü almış pasta ve hediye çekiyle

aydancığım ev üstüne ev zordur ama biraz daha sabret okulu bitir mesleğini eline al kendi paranı kazanmaya başla herşeyini istediğin gibi yaparsın işallah

ayşeciğim işallah baban daha iyidir dahada iyi olur işallah

günaydın kızlar çok yorgunum sanırım klima çarpıyo beni her yerim ağrıyokızlarr eşim gitmedi hafta sonu yanımdaydı bugün sahurda yola çıktı şimdi aradı varmışbugün akşama da dönerim diyo inşallah dönerde evde yatarım insanın kendi evinden rahat bişey yok vallakızlar ben saçlarımı kestirdim bu arada saçlarım çok dökülüyodu bide deniz mahvetti saçlarımı iyikide kestirmişim dökülme durdumiraysaç rengine bayıldım canım güle güle kullan çok hoş olmuş sanada çok yakışmışnigarcım fotolarınıza baktım canım çok hoş keremcemi çok severim iyi olmuş sizin için biraz stres atmışınızdırdiger konserlere git benceebru hadi gözün aydın eşin sana kıyamamış bak ayşecim babana çok geçmiş olsun canım değişiklik istiyomuşun bence sende yap bi değişiklikyarencim haftaya dinlenerek girmen güzel olmuş tatlım insan bazen hiç bişey yapmak istemiyo sadece dinlenmek istiyo

fundammm eşinin hafta sonu yanında olmasına çooook sevindimmm... inşallah bu akşam da gelir

teşekkür ederim kızlar :))
sizin fotolarınız da çok güzel yarenim, BRONZ tenine çok yakışmış etek, bayıldım sana.. bir de kilom var diyosun

Günaydın herkese, hayırlı haftalar

teşekkür ederim kızlar :))
sizin fotolarınız da çok güzel yarenim, BRONZ tenine çok yakışmış etek, bayıldım sana.. bir de kilom var diyosun

Günaydın herkese, hayırlı haftalar

kuzum sorma ya 57-58 arasında geziniyorum. şöyle 56'ya sabitlesem, benden mutlusu olmayacak. malum bebiş olmadan kiloyu korumak lazım.

kuzum sorma ya 57-58 arasında geziniyorum. şöyle 56'ya sabitlesem, benden mutlusu olmayacak. malum bebiş olmadan kiloyu korumak lazım.
aynen canım, bebek olana kadar fit olmak lazım
eşim de tutturdu bu hafta sonu "bebek yapalım" diye
nezaman diyorum, en kısa zamanda.. diyo
2 aya felanmış ilkbahara kadar bekleme taraftarıyım ben, bakalım

bu arada ben o kadar araştırmadan sonra bir markette önüme çıkan ilk baskülü aldım kızlar. mehtap boreas. yağ ve su da ölçüyormuş iyi de oldu. dün baktım 57,5 kiloyum. az inat etsem vercem şu kiloları ya, tutamıyorum boğazımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…