Nasıl oldu baban canım, inşallah daha ,iyidir..
eveet, gittik konsere.. erkek kısmısı mırın kırın etti amagüzeldi, iyi ki gittik
haftaya eşim çalışacakmış galiba, ama annemlerle giderim konsere belki, lunapark var konser alanının hemen yakınında kardeşim özendi şimdi..
bakalım napıcaz
Avatarına bayıldım bu arada :82:
takip et etkinlikleri canım, gelir sizin oraya da iyi sanatçılar.. gitmeye değer kişiler olması önemli ama dimmi :))
kurabiyelerim pişiyo, biraz uyduruk bi tarif oldu nasıl bişe çıkacak ortaya çok merak ediyorum şuan
ay evet gidilmez onlaraellerine sağlıkkk sen yaparsın da kötü mü olur şefimm
ben de bu saatte ton balıklı makarnaya giriştim. yanına da patates kızartıcam gelsin kilolarrr
ya az önce baktım da konserlere küçük ibo uğur ışılak falan diyor :44: :44: :44: ben almıyım cnm alana da mani olmıyım gereksiz kalabalık yaratmıyım :))
ay evet gidilmez onlara
iyi oldu kurabiyelerim, değdi bu saatte kalkıp yapmama
canım bu saatte yeme o pattisi, eşin gelmedi mi daha.. yeseydin o gelmeden..insanın canı tek başına istemiyo gerçi :/
benimkisi yoldaymış
ona pişiriom zati beyim sipariş verdiben gelene kadar da sakın yeme diyor
ii geceler gözüm kalmadan yiyim o kurbikleri afiyet olsun cnmmm
fundammm eşinin hafta sonu yanında olmasına çooook sevindimmm... inşallah bu akşam da gelir
teşekkür ederim kızlar :))
sizin fotolarınız da çok güzel yarenim, BRONZ tenine çok yakışmış etek, bayıldım sana..bir de kilom var diyosun
Günaydın herkese, hayırlı haftalar
aynen canım, bebek olana kadar fit olmak lazımkuzum sorma ya 57-58 arasında geziniyorum. şöyle 56'ya sabitlesem, benden mutlusu olmayacak. malum bebiş olmadan kiloyu korumak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?