oraya kadar doğru, aşağıya alınca, ekle diyosun sağdan sonra da bitti butonuna basıyosun..
dileğe sen hala anlamadın mı demen gerekiyoduhahahaha sen hala anlatıonmu
dileğe sen hala anlamadın mı demen gerekiyodu
evet, anlatıyorum çünkü hala ekleyemedi :)))
anam profile ekliyon da biz bişi anlamıyoz ki küçücüüükk o
Hepsini seç/ iptal et teki işareti kaldırda dene bide
miranda kerr ve bebeği
şu görüntüye bakın yaa, bebek dünya tatlısı
annenin fiziği taşşş
Eki Görüntüle 237141
yok buraya ekleme sakınn, buraya eklersen silemezsin..yasak :44:tatlım gerçekten olmuo yaa :18:
buraya ekleyim kocaman gör güzelliğimi
olur mu?
1-2 kilo alınır o hallolur..bacaklara bak kürdan gibiyok canım bu kadarını almayayım ben
ben de ekim 2010'da evlendim. 2 ay sonra da hamile kaldım çok üzüldüm hazır değildim henüz ama şimdi çok mutluyum. bu ay sonu oğlumuz gelicek dünyaya. ilk evlilik yıldönümümüzde oğlumuz da olacak yani.
hoşgeldin, su gibi doğumlar diliyorum :) sağlıkla gelsin bebişben de ekim 2010'da evlendim. 2 ay sonra da hamile kaldım çok üzüldüm hazır değildim henüz ama şimdi çok mutluyum. bu ay sonu oğlumuz gelicek dünyaya. ilk evlilik yıldönümümüzde oğlumuz da olacak yani.
fundammmm, zuzummmmm sizin keyfiniz yok bugün galiba
ben de ekim 2010'da evlendim. 2 ay sonra da hamile kaldım çok üzüldüm hazır değildim henüz ama şimdi çok mutluyum. Bu ay sonu oğlumuz gelicek dünyaya. Ilk evlilik yıldönümümüzde oğlumuz da olacak yani.
ben de ekim 2010'da evlendim. 2 ay sonra da hamile kaldım çok üzüldüm hazır değildim henüz ama şimdi çok mutluyum. Bu ay sonu oğlumuz gelicek dünyaya. Ilk evlilik yıldönümümüzde oğlumuz da olacak yani.
eşin yok diye keyfin yok senin, bugün işyerinde de göremedin ya ondan :/evet ya canım sıkılıyopek keyfim yok
Bolll sana bişey sorucam bankadan aradılarda kredi onaylanmak üzereymiş ama kalan peşinatı yatırmamızı istiyolar ona göre onaylanıcak önce onaylanıp sonra yatırılmıyo mu ya:26ff eşim bi gelseydi ya..yarın yatırsak olurmu dedim olur dedi adam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?