2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ne peşinatı canım anlamdım?

bence sen ona evde misler gibi tatil yaptırabilirsin hiç bir erkek buna hayır demezzbence tabee ama siz kararı verdiyseniz bize bişi demek düşmez hem bak eşinde demiş istersen gitmem diye ayyyy ne bilim yaaa benim için çok fena bi durum olduğu için en iisimi ben yorum yapmiim tatlım ya haa gidince kötü bişi mi yapıcak oralarda hayır tabikide o konuda güveniyourz eşlerimize ama ne bilim işte benim tek derdim hep yanımda olsun heppp......senin için nasıl rahat edecekse öyle yap tatlım bakma sen banaa boşver beni benim derdim senin aklının eşinde kalmaması çok fena bişi....
hoşgeldin bende 2010 ekimde evlendim haziranda hamile kaldım ama 5 haftalıkken düştü bebeğimm bizim isteyerek olmuştu hemde deli gibi isteyerek ama o bizi istemedi herhalde:)) Allah tez vakitte kavuştursun oğlunuza sizi bende inşallah yakında hamile kalırım yineeee ekimin kaçında evlendiniz

bilmiyorumki nigarım ya içimde bi sıkıntı varinşallah canım

merak etme bende eşim gittiğinde hep öyle hissederim aklına kötü şeyler getirme..

şimdi hepsini kredi çekmiycez ya canım bi kısmını nakit vericez onu yatırdıktan sonra kredi onaylanacakmış banada saçma geldi biraz

alla alla hiç böyle bişe duymadım canım inanki yorum yapamıcam oyüzden..

allah hayra çıkartsın inşallah, neşeli bi şarkı aç

Hoşgeldin
tamam canım
merak etme bende eşim gittiğinde hep öyle hissederim aklına kötü şeyler getirme..

Alla alla hiç böyle bişe duymadım canım inanki yorum yapamıcam oyüzden..

sağol canım en iyisi eşim gelince halletsin daha fazla kafamı yormayım

Canım acayip derecede ekmek kadayıfı istedi. Eşimi aradım akşama alsın diye.

Açım diye sanırım herşeyi canım çekiyor :))

Canım acayip derecede ekmek kadayıfı istedi. Eşimi aradım akşama alsın diye.

Açım diye sanırım canım herşeyi çekiyor :))

çok sevindim canım Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
biz de sabah gittik doktora gördük keseciğimizi 8 mm. olmuş. 3 hafta sonra tekrar gideceğiz kalp atışını duymaya. Rabbim inşallah gösterir o günleri

Kızlar akşama ne yemek yapıcaksınız
cumartesinden kalan mercimek çorbası bu akşam yenir mi, cumartesi akşam yapmıştım

Benimde cumartesiden kalan yayla çorbam var yenir bence ben yerim yani :)))
hımm ben hiç 2 gün kalan çorba yemedim ama yenir diyosan yicem gidince
sonra yemek hazırlarım, acaip acıktım
yaa su bile içemedim bugün, kalkamıyorum susmadı lanet olası telefon :84: :84: :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…