eşin yok diye keyfin yok senin, bugün işyerinde de göremedin ya ondan :/
inş gelir canım bu akşamMoralini bozma
evet ya canım sıkılıyopek keyfim yok
Bolll sana bişey sorucam bankadan aradılarda kredi onaylanmak üzereymiş ama kalan peşinatı yatırmamızı istiyolar ona göre onaylanıcak önce onaylanıp sonra yatırılmıyo mu ya:26ff eşim bi gelseydi ya..yarın yatırsak olurmu dedim olur dedi adam..
cnm ben devlet dairesinde çalışyorum yıllık iznim bitti iznimde yok oda gitmesini istemediğimi biliyor işten bunaldı çünkü benden bunalması için hergün yanyana olmamız lazım ki öylke değil hep işte gündüz bazen gece 3lerde kapatıyo cafe ve plaj var bizim deniz kenarında bizimkisi biraz rahatına düşkün cnm ailesi sağolsunlar pek genişler ne bilim..Konuştuk az önce sen istemiosan gitmiimm açar sölerim işim var derim ama çok sıkıldım çocuklarada ayıp olur benim doğum günüm çok görme seni yalnızda bırakmak istemiorum ama 4 senedir sana bir kere yalan söledimmi dedi...Haklı biz evlenemden 3 sene çıktık tam 4 senedir birbirmizi tanıyoruz..Asla beni üzecek bişi yapmadı bilmiyorum gitsin yaaa napimmm bende akşamları denize girer cafede otururum teyzemde perş. gelcek zaten.
ben de ekim 2010'da evlendim. 2 ay sonra da hamile kaldım çok üzüldüm hazır değildim henüz ama şimdi çok mutluyum. bu ay sonu oğlumuz gelicek dünyaya. ilk evlilik yıldönümümüzde oğlumuz da olacak yani.
Allah hayra çıkartsın inşallah, neşeli bi şarkı açbilmiyorumki nigarım ya içimde bi sıkıntı varinşallah canım
hoşgeldinBende 2010 da evlendim mutluyum çook şükür...
bilmiyorumki nigarım ya içimde bi sıkıntı varinşallah canım
şimdi hepsini kredi çekmiycez ya canım bi kısmını nakit vericez onu yatırdıktan sonra kredi onaylanacakmış banada saçma geldi biraz
tamam canımallah hayra çıkartsın inşallah, neşeli bi şarkı aç
Hoşgeldin
merak etme bende eşim gittiğinde hep öyle hissederim aklına kötü şeyler getirme..
Alla alla hiç böyle bişe duymadım canım inanki yorum yapamıcam oyüzden..
Canım acayip derecede ekmek kadayıfı istedi. Eşimi aradım akşama alsın diye.
Açım diye sanırım canım herşeyi çekiyor :))
ben de ekim 2010'da evlendim. 2 ay sonra da hamile kaldım çok üzüldüm hazır değildim henüz ama şimdi çok mutluyum. bu ay sonu oğlumuz gelicek dünyaya. ilk evlilik yıldönümümüzde oğlumuz da olacak yani.
benimde ne alakaysa eti gofredo çekti eşime didimde akşama aşkım akşama diyooo
Bu sene işyerindeki ilk orucum. Biraz zorlanıyorum
işin yorucummu ne iş yapıyorsun Allah yardım etsin valla sıcakta çalışanlara
Kızlar akşama ne yemek yapıcaksınız
cumartesinden kalan mercimek çorbası bu akşam yenir mi, cumartesi akşam yapmıştım
hımm ben hiç 2 gün kalan çorba yemedim ama yenir diyosan yicem gidinceBenimde cumartesiden kalan yayla çorbam var yenir bence ben yerim yani :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?