Kızlar akşama ne yemek yapıcaksınız
cumartesinden kalan mercimek çorbası bu akşam yenir mi, cumartesi akşam yapmıştım
akşama yemek yok k.pederime gitcem süpriz yapcam ne varsa şansımı onu yicem laf yemeyim de ne varsa razıyım.
Eşin gitmeni yasaklamıştı gitmeyemi karar verdin
o gece uzatmiycaktın daha, evet gidin tabi.. inş güzel geçer :)))yaa bilmio musun hemen sinirlenip horoz gibi kaparıolar rest çekmeler tehditler ertesi gün canım die başlayan cümleler
cmt akşamı ara bi babamı hala çok üzgünmüş dedi bende aradım herşeyi konuştum. bu sabahta bana canım akşam iftara gidelim mi dedi
napım tmm dedim nereye kadar uzatıyım ki
Elfim görümcenler gelmese olmuyomuymuş, ay her yere onlarla gidiyosunuz çok sinir bozucu bi durum yaa
inş akşam densizlik etmez, çıktığınıza pişman olmazsınız
K.validem bizi yemeğe davet edicek kızını çağırmayacak görülmüş şey değil. Görümcem eşinin yanında istediği gibi davranamıyor eşi sürekli kızıyor ona. Onun için akşam bişey çıkacağını sanmıyorum yani umarım çıkmaz :)))
K.validem bizi yemeğe davet edicek kızını çağırmayacak görülmüş şey değil. Görümcem eşinin yanında istediği gibi davranamıyor eşi sürekli kızıyor ona. Onun için akşam bişey çıkacağını sanmıyorum yani umarım çıkmaz :)))
ben akşama pirinçli pazı yemeği yapcam nigoşum. yanında yoğurtla misss
iinş bişi çıkmaz tabi ki
umarım ikimizin akşamı da ii geçer güzelce yemeğimizi yeriz
İnşallah caım
Ben yeni yeni cevap vermeye başladım bu akşam dayanamayıp yine veririm cevabımı
Sende tam tersi ol sus dinle :))) He de geç :)
benden öle zor bişi istiosun ki bi türlü beceremem ki susmayı ben
sende ver tabi cvbını hiç altta kalma valaa
benden öle zor bişi istiosun ki bi türlü beceremem ki susmayı ben
sende ver tabi cvbını hiç altta kalma valaa
bak aklıma geldi anlatayım çıkmadan ...yorumları yarın okurum
Bir kadının kocası hergün kadını dövüyor hertarfını morartıyomuş...
Kadın doktora gitmiş (psikolğa felan)
eşim hergün 3-4 kez dövüyor beni demiş napabilirim dr da eşin gelmeden önce bir kaç damla çay iç dilinin altında tut kocan uyuyunca çayı yut demiş ve kocan seni asla artık dövemeyecek demiş...kadın anlamamış gitmiş eve
diğer günü kadın doktora kocasından dayak yemediğini sölemiş sence neden?
bak aklıma geldi anlatayım çıkmadan ...yorumları yarın okurum
Bir kadının kocası hergün kadını dövüyor hertarfını morartıyomuş...
Kadın doktora gitmiş (psikolğa felan)
eşim hergün 3-4 kez dövüyor beni demiş napabilirim dr da eşin gelmeden önce bir kaç damla çay iç dilinin altında tut kocan uyuyunca çayı yut demiş ve kocan seni asla artık dövemeyecek demiş...kadın anlamamış gitmiş eve
diğer günü kadın doktora kocasından dayak yemediğini sölemiş sence neden?
yarenim ben de çok severim o yemeğiolsa da yesem, çok acıktımmmm
ya kızlar hala foto ekleyemedim göremediğiniz gibi
mesela özel msj yazarken 100 mesajınız olmalı dio albüme bakmak için 25 yorumunuz olmalı dio bu da onun gibi bişi mi acaba? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?