2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Benim bu akşamki çorbam yalan oldu

eşim aradı dediki annem akşam bizi yemeğe götürecekmiş inanmıyosan arasana dedi bende aradım dedim anne bizi yemeğe götürecekmişsin yoo haberim yok dedi sonra meğerse eşim bizi nazlı ya götür demiş (nazlı: kebapçı) K.validemde bizi malatyaya götür anlamış ne alaka ise :)) gül gül öldük dedim anne sen yanlış anlamışsın galiba eşim demiş ki bizi nazlıya götür tamam götürürüm dedi sevgili kızı eşi ben ve eşim minnak prensesimiz ve k.validem akşama gidiyoz yemeğe :))

Eşin gitmeni yasaklamıştı gitmeyemi karar verdin

yaa bilmio musun hemen sinirlenip horoz gibi kaparıolar rest çekmeler tehditler ertesi gün canım die başlayan cümleler

cmt akşamı ara bi babamı hala çok üzgünmüş dedi bende aradım herşeyi konuştum. bu sabahta bana canım akşam iftara gidelim mi dedi

napım tmm dedim nereye kadar uzatıyım ki

Elfim görümcenler gelmese olmuyomuymuş, ay her yere onlarla gidiyosunuz çok sinir bozucu bi durum yaa
inş akşam densizlik etmez, çıktığınıza pişman olmazsınız

o gece uzatmiycaktın daha, evet gidin tabi.. inş güzel geçer :)))

Elfim görümcenler gelmese olmuyomuymuş, ay her yere onlarla gidiyosunuz çok sinir bozucu bi durum yaa
inş akşam densizlik etmez, çıktığınıza pişman olmazsınız

K.validem bizi yemeğe davet edicek kızını çağırmayacak görülmüş şey değil. Görümcem eşinin yanında istediği gibi davranamıyor eşi sürekli kızıyor ona. Onun için akşam bişey çıkacağını sanmıyorum yani umarım çıkmaz :)))

iinş bişi çıkmaz tabi ki

umarım ikimizin akşamı da ii geçer güzelce yemeğimizi yeriz

ben akşama pirinçli pazı yemeği yapcam nigoşum. yanında yoğurtla misss

inş bi sorun çıkmaz

umarım ikimizde güzelce iftarımızı yapar mutluca evimize döneriz :86:

İnşallah caım

Ben yeni yeni cevap vermeye başladım bu akşam dayanamayıp yine veririm cevabımı

Sende tam tersi ol sus dinle :))) He de geç :)

benden öle zor bişi istiosun ki bi türlü beceremem ki susmayı ben

sende ver tabi cvbını hiç altta kalma valaa

benden öle zor bişi istiosun ki bi türlü beceremem ki susmayı ben

sende ver tabi cvbını hiç altta kalma valaa

bak aklıma geldi anlatayım çıkmadan ...yorumları yarın okurum

Bir kadının kocası hergün kadını dövüyor hertarfını morartıyomuş...

Kadın doktora gitmiş (psikolğa felan)
eşim hergün 3-4 kez dövüyor beni demiş napabilirim dr da eşin gelmeden önce bir kaç damla çay iç dilinin altında tut kocan uyuyunca çayı yut demiş ve kocan seni asla artık dövemeyecek demiş...kadın anlamamış gitmiş eve

diğer günü kadın doktora kocasından dayak yemediğini sölemiş sence neden?

mesajı aldım tatlım saol

Bunu daha önce okumuştum bugün facede de vardı :)))

kaynanam herzamnki gibi yemeğe çağırıp eşimin sevip ben sevmediğim ıspanaklı böreği yapmış bende eşime dedimki valla benmi hamileyim senmi bilemedm senin sevdiğin yemek yapılıyo hiç annende sormuyo dedim istediğin bişe varmı diye ne istiyosun sen dedi bende dedim bişe istemiyorum küstüm hep aynını yapıyo hep ilginç bi kadın yaa her gittiğimde aç kalkıyorum sofradan..

yarenim ben de çok severim o yemeği olsa da yesem, çok acıktımmmm

ya kızlar hala foto ekleyemedim göremediğiniz gibi

mesela özel msj yazarken 100 mesajınız olmalı dio albüme bakmak için 25 yorumunuz olmalı dio bu da onun gibi bişi mi acaba? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…