bak aklıma geldi anlatayım çıkmadan ...yorumları yarın okurum
Bir kadının kocası hergün kadını dövüyor hertarfını morartıyomuş...
Kadın doktora gitmiş (psikolğa felan)
eşim hergün 3-4 kez dövüyor beni demiş napabilirim dr da eşin gelmeden önce bir kaç damla çay iç dilinin altında tut kocan uyuyunca çayı yut demiş ve kocan seni asla artık dövemeyecek demiş...kadın anlamamış gitmiş eve
diğer günü kadın doktora kocasından dayak yemediğini sölemiş sence neden?
kaynanam herzamnki gibi yemeğe çağırıp eşimin sevip ben sevmediğim ıspanaklı böreği yapmış bende eşime dedimki valla benmi hamileyim senmi bilemedm senin sevdiğin yemek yapılıyo hiç annende sormuyo dedim istediğin bişe varmı diye ne istiyosun sen dedi bende dedim bişe istemiyorum küstüm hep aynını yapıyo hep ilginç bi kadın yaa her gittiğimde aç kalkıyorum sofradan..
kaynanam herzamnki gibi yemeğe çağırıp eşimin sevip ben sevmediğim ıspanaklı böreği yapmış bende eşime dedimki valla benmi hamileyim senmi bilemedm senin sevdiğin yemek yapılıyo hiç annende sormuyo dedim istediğin bişe varmı diye ne istiyosun sen dedi bende dedim bişe istemiyorum küstüm hep aynını yapıyo hep ilginç bi kadın yaa her gittiğimde aç kalkıyorum sofradan..
kıyamam yaa
ne yanlış bişi yaptığı yaa
bide hamilesin ayy valla benim kaynanamın kıymetini bilmem gerekio o zaman yaprak sarma severim die her hafta gitsem her hafta yapar ve ev yoğurdunu çok severim
giderim sana yoğurt uyuttum al da götür der
dilek sen kendini tanıtmışmıydın yaa....
hakkında bişey bilmiyom ben:44:
yazdıysanda bidaha yazarmısın , oruçluğuma ver
uyuttum yazmışın ya, kaynanam geldi aklıma...oda yoğurdu sarar uyuyo der :))))
bol, yemediğini görünce sorarsa yemedin yada neden yemiyon falan....tiksindim böreğinden hamileyim ya dersin
biliyo cnm sevmediğimi bile bile yapıyo banada kupkuru peynirli börek yapar iki parça hepsi bu işte..
dilekcm bak iyiymiş kaynanan ne güzel kıymetini bil:)
sende yemeğini yanında götür kocana aldır hatta yolda giderken bunu çekti canım die oraya git otur yee
artık herşeyi yiyemioum sağlıklı beslenmem lazım de
pirinçli pazı derken :44: ben bilmioum
bak aklıma geldi anlatayım çıkmadan ...yorumları yarın okurum
Bir kadının kocası hergün kadını dövüyor hertarfını morartıyomuş...
Kadın doktora gitmiş (psikolğa felan)
eşim hergün 3-4 kez dövüyor beni demiş napabilirim dr da eşin gelmeden önce bir kaç damla çay iç dilinin altında tut kocan uyuyunca çayı yut demiş ve kocan seni asla artık dövemeyecek demiş...kadın anlamamış gitmiş eve
diğer günü kadın doktora kocasından dayak yemediğini sölemiş sence neden?
yarenim ben de çok severim o yemeğiolsa da yesem, çok acıktımmmm
biliyo cnm sevmediğimi bile bile yapıyo banada kupkuru peynirli börek yapar iki parça hepsi bu işte..
dilekcm bak iyiymiş kaynanan ne güzel kıymetini bil:)
ya kızlar hala foto ekleyemedim göremediğiniz gibi
mesela özel msj yazarken 100 mesajınız olmalı dio albüme bakmak için 25 yorumunuz olmalı dio bu da onun gibi bişi mi acaba? :26:
kıyamam yaa
ne yanlış bişi yaptığı yaa
bide hamilesin ayy valla benim kaynanamın kıymetini bilmem gerekio o zaman yaprak sarma severim die her hafta gitsem her hafta yapar ve ev yoğurdunu çok severim
giderim sana yoğurt uyuttum al da götür der
biraz kısa bilgi vermiştim gün içinde ama tekrar geçim bende oruçluyum ve halini anlayabilirim
ben ankaradayım doğma büyüme buralıyım 24 yaşındayım eşimde 7 yıl çıktım 11 aydır evliyiz. Grafikerim bi yayınevinde eşimin vodafone dükkanı var oda 28 yaşında. Ailem de burda hemen yan binamda oturuolar 1 tane kardeşim var böle işte
heheheh ,yoğurt uyuttum diyince sormak geldi....kaynanamda öle der, o da ankaralı :))
bende 23 yaşında muhasebeci 1 yılı aşkın evliyim
çok teşekkür ederim =)Hoşgeldin
hoşbulduk =))
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğluşunu :)
çok teşekkür ederim. ismi Ozan Doruk olucak.hoşgeldin, su gibi doğumlar diliyorum :) sağlıkla gelsin bebiş
isim ne koyucaksınız?
çok teşekkür ederim size de =))ne güzelallah sğlıcakla kucağına almayı nasip etsin
tmm anladım şimdi yemeği benim iş arkadaşım ordulu oda söle valla canımız çekti ben pazılı olarak yemedim ama ıspanak şuan müthiş olurda bi de açıktım ki
albüm işini de sordum 100 yorum olunca dene dediler
kaynana gerçekten akıllı 2 dilim peynirli yapıo kendini temize çıkarıo ama kız hamile yaa bi ara sor akşama sana ne yapım die çok mu ince düşündüm :44:
fıkrada gerçekten iiydi akşam çabalıcam çenemi tutmaya uyuyan yoğurdun hatrına
evt cnm sözde kurnaz işte ama ben böreği öle akşam yemeğinde falan sevmem yemek gibi gelmez hani çayın yanında misafirlikte falan hoşuma gider yemek olarak pek hoşlaşmıyom:)
bende ıspanağı yoğurtlu severim sadece..
yaa tabiki çayla daha ii gider börek
sen akşam yarenaylara git yoğurtlu pazı var
bence sen ona evde misler gibi tatil yaptırabilirsin hiç bir erkek buna hayır demezzbence tabee ama siz kararı verdiyseniz bize bişi demek düşmez hem bak eşinde demiş istersen gitmem diye ayyyy ne bilim yaaa benim için çok fena bi durum olduğu için en iisimi ben yorum yapmiim tatlım ya haa gidince kötü bişi mi yapıcak oralarda hayır tabikide o konuda güveniyourz eşlerimize ama ne bilim işte benim tek derdim hep yanımda olsun heppp......senin için nasıl rahat edecekse öyle yap tatlım bakma sen banaa boşver beni benim derdim senin aklının eşinde kalmaması çok fena bişi....
hoşgeldin bende 2010 ekimde evlendim haziranda hamile kaldım ama 5 haftalıkken düştü bebeğimm bizim isteyerek olmuştu hemde deli gibi isteyerek ama o bizi istemedi herhalde:)) Allah tez vakitte kavuştursun oğlunuza sizi bende inşallah yakında hamile kalırım yineeeeekimin kaçında evlendiniz
çok sevindim canım Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
biz de sabah gittik doktora gördük keseciğimizi 8 mm. olmuş. 3 hafta sonra tekrar gideceğiz kalp atışını duymaya. Rabbim inşallah gösterir o günleri
öyle bir ihtimal olsa ne güzel olurdu ya, seduşum al yanına nigoşumu da gelin bana
bende ankaralıyım ama benim annem uyuttum falan demezdi köylere göre değişio işte
bu arada tekrar memnum oldum zuzucum geçen bi azarlamandan kıl payı yırtmıştım sahurda yemioum die bugün yedim yattım midem yana yana mahvoldu
öyle bir ihtimal olsa ne güzel olurdu ya, seduşum al yanına nigoşumu da gelin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?