2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

nedeni apaçık ortada

kıyamam yaa
ne yanlış bişi yaptığı yaa
bide hamilesin ayy valla benim kaynanamın kıymetini bilmem gerekio o zaman yaprak sarma severim die her hafta gitsem her hafta yapar ve ev yoğurdunu çok severim
giderim sana yoğurt uyuttum al da götür der

Senin kaynanada pek cins ya yemeğe çağırırken sorsa ne olur sanki... Bide sen hamilesin belki midenin bulandığı yemekler vardır

bol, yemediğini görünce sorarsa yemedin yada neden yemiyon falan....tiksindim böreğinden hamileyim ya dersin

dilek sen kendini tanıtmışmıydın yaa....

hakkında bişey bilmiyom ben:44:

yazdıysanda bidaha yazarmısın , oruçluğuma ver

uyuttum yazmışın ya, kaynanam geldi aklıma...oda yoğurdu sarar uyuyo der :))))

biraz kısa bilgi vermiştim gün içinde ama tekrar geçim bende oruçluyum ve halini anlayabilirim

ben ankaradayım doğma büyüme buralıyım 24 yaşındayım eşimde 7 yıl çıktım 11 aydır evliyiz. Grafikerim bi yayınevinde eşimin vodafone dükkanı var oda 28 yaşında. Ailem de burda hemen yan binamda oturuolar 1 tane kardeşim var böle işte

bol, yemediğini görünce sorarsa yemedin yada neden yemiyon falan....tiksindim böreğinden hamileyim ya dersin

biliyo cnm sevmediğimi bile bile yapıyo banada kupkuru peynirli börek yapar iki parça hepsi bu işte..

dilekcm bak iyiymiş kaynanan ne güzel kıymetini bil:)

biliyo cnm sevmediğimi bile bile yapıyo banada kupkuru peynirli börek yapar iki parça hepsi bu işte..

sende yemeğini yanında götür kocana aldır hatta yolda giderken bunu çekti canım die oraya git otur yee
artık herşeyi yiyemioum sağlıklı beslenmem lazım de

sende yemeğini yanında götür kocana aldır hatta yolda giderken bunu çekti canım die oraya git otur yee
artık herşeyi yiyemioum sağlıklı beslenmem lazım de

he dedim zaten eşime ben yemeğimi alıpta gelip olmazsa diye bugün sölemeyi düşünüyorm aslında ben hamileyim eşimmi hep onun sevdiği yemeği yapıyon diye..
gerçi elinin lezzeti yoktur hiç yapamıyo yemek ne yapsada beğenmem ya bi dolma yapıyo kütür kütür pirinçler içinde hep öle ama hani bi kere pişmemiş dersin ama o hep aynı yapıyo:)
bugünde aç kalırsam çıkınca eşime dicem gel dışardan bişe yicem diye..

Son düzenleme:
pirinçli pazı derken :44: ben bilmioum

canım pirinçli ıspanak yemeğini biliyor musun? onun içine ıspanak yerine pazı koyuyorum. al sana pirinçli pazı

sanırım herkes biliyor fıkrayı

yarenim ben de çok severim o yemeği olsa da yesem, çok acıktımmmm

kuzummm gel beraber yiyelim

benden önce söylemişler ama bence sen de sevdiğin bir böreği al git ona giderken, otur onu ye. aşerdim de. ben ıspanaklı sevmiyorum zaten de ama zeki kadınmış yani sana da iki parça da olsa peynirli yapıyormuş ya. diyor ki bak oğlumu düşünüyorum ama sana da özel yapıyorum yine, kurnaz anladığım kadarıyla. sen dediğimizi yap. al istediğin böreği, git orda ye. belki anlar...

ya kızlar hala foto ekleyemedim göremediğiniz gibi

mesela özel msj yazarken 100 mesajınız olmalı dio albüme bakmak için 25 yorumunuz olmalı dio bu da onun gibi bişi mi acaba? :26:

canım bildiğim kadarıyla onunla alakası yok albüm oluşturmanın ama yarın bir daha dene bakalım:44::44:

maşallah senin kayınvalidene ya. bence de kıymetini bil canım, bunu bulamayan çoooooook gelin var

heheheh ,yoğurt uyuttum diyince sormak geldi....kaynanamda öle der, o da ankaralı :))

bende 23 yaşında muhasebeci 1 yılı aşkın evliyim

tmm anladım şimdi yemeği benim iş arkadaşım ordulu oda söle valla canımız çekti ben pazılı olarak yemedim ama ıspanak şuan müthiş olurda bi de açıktım ki
albüm işini de sordum 100 yorum olunca dene dediler
kaynana gerçekten akıllı 2 dilim peynirli yapıo kendini temize çıkarıo ama kız hamile yaa bi ara sor akşama sana ne yapım die çok mu ince düşündüm :44:
fıkrada gerçekten iiydi akşam çabalıcam çenemi tutmaya uyuyan yoğurdun hatrına

heheheh ,yoğurt uyuttum diyince sormak geldi....kaynanamda öle der, o da ankaralı :))

bende 23 yaşında muhasebeci 1 yılı aşkın evliyim

bende ankaralıyım ama benim annem uyuttum falan demezdi köylere göre değişio işte
bu arada tekrar memnum oldum zuzucum geçen bi azarlamandan kıl payı yırtmıştım sahurda yemioum die bugün yedim yattım midem yana yana mahvoldu

evt cnm sözde kurnaz işte ama ben böreği öle akşam yemeğinde falan sevmem yemek gibi gelmez hani çayın yanında misafirlikte falan hoşuma gider yemek olarak pek hoşlaşmıyom:)
bende ıspanağı yoğurtlu severim sadece..

yaa tabiki çayla daha ii gider börek
sen akşam yarenaylara git yoğurtlu pazı var

ah çok geçmiş olsun. olsun düşen bebeğe üzülmemek gerekirmiş. doktorlar öyle der. vardır bi sorunu o yüzden gelmemiştir. dilerim isteğinize tez zamanda sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz. biz 2 ekimde evlendik. =) 22 yaşındaydım. şimdi 23 oldum.

ayyy çok güzel. çok sevindim adınıza. inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. yalnız hamileliğin ilk başları öyle rahatmış ki şimdi anlıyorum. keyfini çıkart o yüzden. karnım büyüdü, kasıklarda ağrılar başladı, kilo aldım diye bunalıma girdim. hepsi geçicek biliyorum ama insan psikoloji işte =))

öyle bir ihtimal olsa ne güzel olurdu ya, seduşum al yanına nigoşumu da gelin bana

valla ne güzel cnm olurdu değişiklik ii gelirdi bizede:)
cehennetlik arkadaşım allah analı babalı büyütsün bir avazda doğurmayı nasip etsin doğum nezamn?

olsun aç kalmayın,
eşim her sahurda bi ilaç içiyo neydi adı unuttum...onu içmeyince midesi yanıyomuş...

öyle bir ihtimal olsa ne güzel olurdu ya, seduşum al yanına nigoşumu da gelin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…