olsun aç kalmayın,
eşim her sahurda bi ilaç içiyo neydi adı unuttum...onu içmeyince midesi yanıyomuş...
zuzummmm ikisi pazıyı severiz dediler diye onları saydım, yoksa senin de gelmeni çooook isterim, fundişim de gelsin, adaşım da gelsin hepinizi istiyorum topikcek :118::118:
biliyom biliyom şakacık yaptım
ben de kızlara katılıyorum canım, keşke giderken bişi alsan yolda koktu, canım çekti felan desen.. uyuz kadın, kendi yesin böreğinikaynanam herzamnki gibi yemeğe çağırıp eşimin sevip ben sevmediğim ıspanaklı böreği yapmış bende eşime dedimki valla benmi hamileyim senmi bilemedm senin sevdiğin yemek yapılıyo hiç annende sormuyo dedim istediğin bişe varmı diye ne istiyosun sen dedi bende dedim bişe istemiyorum küstüm hep aynını yapıyo hep ilginç bi kadın yaa her gittiğimde aç kalkıyorum sofradan..
bir de eltinlere kızıp kayınvalidenlere huzursuzluk çıkartıyosun, bence de kıymetini bilkıyamam yaa
ne yanlış bişi yaptığı yaa
bide hamilesin ayy valla benim kaynanamın kıymetini bilmem gerekio o zaman yaprak sarma severim die her hafta gitsem her hafta yapar ve ev yoğurdunu çok severim
giderim sana yoğurt uyuttum al da götür der
çok güzel bir isimm :)çok teşekkür ederim =)
çok teşekkür ederim. ismi Ozan Doruk olucak.
çok teşekkür ederim size de =))
ayy kuzum benim yaaaöyle bir ihtimal olsa ne güzel olurdu ya, seduşum al yanına nigoşumu da gelin bana
kızlar ben gidioum artık
bakalım akşamım nası geçcek yarın detayları geçerim size
benim kociş yine ütüyü prizde unutmuş bu 3 olduyakacak evi yaaaaaa
Allah korumuş canım ya ne diyim. benimki de bi çaydanlık yaktı ocakta, hem de kendisi evdeykenben kuaföre gitmiştim, geldiğimde fark ettik:18::18::18:
olur böyle şeyler dicem ama bu 3 yaagünaydın kızlarrrrr.......
nektarım allah korumuş valla ya dikkat edin cnm..
noldu canım? eşin gidiyor diye duygusala mı bağladın.. kıyamamBenim akşamım korkunç geçtizaten bugünde iyi değilim dokunsalar ağlıcam öle....
olur böyle şeyler dicem ama bu 3 yaaSabah çıkarken öptüm onu, uyuyodu nasıl dert ettiyse homurdanıyo uykusunda "ütünün fişini çektin mi" diye, beni aldı bi gülme Kendine tekrarlamış demekki, artık unutmicam kontrol edicem felan
Noldu canım? Eşin gidiyor diye duygusala mı bağladın.. Kıyamam
Günaydın herkese ;Nektar yine servisi kaçırdı
benim akşamım korkunç geçtizaten bugünde iyi değilim dokunsalar ağlıcam öle....
hiç zavallı değil o Fundamilahi nigar zavallı dicem adamada artık oda unutmasın canım 3 olmuş suç olmuş
hiç zavallı değil o fundamDikkatli olsun, bi defa da ocağı açık bırakmıştı
Geldi mi senin eşin?
...
Bugün salı yaa hiç geçmez
hiç zavallı değil o fundamDikkatli olsun, bi defa da ocağı açık bırakmıştı
Geldi mi senin eşin?
...
Bugün salı yaa hiç geçmez
ben de kızlara katılıyorum canım, keşke giderken bişi alsan yolda koktu, canım çekti felan desen.. uyuz kadın, kendi yesin böreğini
bir de eltinlere kızıp kayınvalidenlere huzursuzluk çıkartıyosun, bence de kıymetini bil
çok güzel bir isimm :)
ayy kuzum benim yaaasöylemen bile güzel çok
ben yemek yapmaya başlim, size bakmadan içim rahat etmedi
benim kociş yine ütüyü prizde unutmuş bu 3 olduyakacak evi yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?