2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

olsun aç kalmayın,
eşim her sahurda bi ilaç içiyo neydi adı unuttum...onu içmeyince midesi yanıyomuş...

zuzummmm ikisi pazıyı severiz dediler diye onları saydım, yoksa senin de gelmeni çooook isterim, fundişim de gelsin, adaşım da gelsin hepinizi istiyorum topikcek :118::118:

ben de kızlara katılıyorum canım, keşke giderken bişi alsan yolda koktu, canım çekti felan desen.. uyuz kadın, kendi yesin böreğini

bir de eltinlere kızıp kayınvalidenlere huzursuzluk çıkartıyosun, bence de kıymetini bil

çok teşekkür ederim =)

çok teşekkür ederim. ismi Ozan Doruk olucak.

çok teşekkür ederim size de =))
çok güzel bir isimm :)
öyle bir ihtimal olsa ne güzel olurdu ya, seduşum al yanına nigoşumu da gelin bana
ayy kuzum benim yaaa söylemen bile güzel çok

ben yemek yapmaya başlim, size bakmadan içim rahat etmedi
benim kociş yine ütüyü prizde unutmuş bu 3 oldu yakacak evi yaaaaaa

günaydın milletttt, bugün pek bi enerjiğim maşallah . inşallah patron gelince tüm enerjimi almaz

kızlar ben gidioum artık
bakalım akşamım nası geçcek yarın detayları geçerim size

dilek bekliyoruz tatlım gelişmeleri ve tabiisi fotoları

benim kociş yine ütüyü prizde unutmuş bu 3 oldu yakacak evi yaaaaaa

Allah korumuş canım ya ne diyim. benimki de bi çaydanlık yaktı ocakta, hem de kendisi evdeyken ben kuaföre gitmiştim, geldiğimde fark ettik:18::18::18:

günaydın kızlarr

bizim akşam yemeğimiz çok güzel geçti baya oturduk yedik içtik şiştik :))

Sonra eve geldik öyle eskilerden sohbet ettik ben k.validem ve eşim. Bide baktık saat 12 olmuş hemen yattık :))

Sakin keyifli güzel bi akşamdı

Allah korumuş canım ya ne diyim. benimki de bi çaydanlık yaktı ocakta, hem de kendisi evdeyken ben kuaföre gitmiştim, geldiğimde fark ettik:18::18::18:

günaydın kızlarrrrr.......
nektarım allah korumuş valla ya dikkat edin cnm..
olur böyle şeyler dicem ama bu 3 yaa sabah çıkarken öptüm onu, uyuyodu nasıl dert ettiyse homurdanıyo uykusunda "ütünün fişini çektin mi" diye, beni aldı bi gülme kendine tekrarlamış demekki, artık unutmicam kontrol edicem felan

Benim akşamım korkunç geçti zaten bugünde iyi değilim dokunsalar ağlıcam öle....
noldu canım? eşin gidiyor diye duygusala mı bağladın.. kıyamam

Günaydın herkese ; Nektar yine servisi kaçırdı

ilahi nigarzavallı dicem adamada artık oda unutmasın canım 3 olmuş suç olmuş
benim akşamım korkunç geçti zaten bugünde iyi değilim dokunsalar ağlıcam öle....

ne oldu canım eşinlemi tartıştınız sen bence hiç gitmesini istemiyosun

günaydin........

Nasilsiniz?

Bende Dr. gitmeden bir selam verim dedim sizlere

ins. bizim pitircik kendini göstercek bize cinsiyeti belli olucak bugün bakalimhayirlisi

ben ciktim gelince yazarim öpüldünüz

bye........

hiç zavallı değil o fundam Dikkatli olsun, bi defa da ocağı açık bırakmıştı
Geldi mi senin eşin?
...
Bugün salı yaa hiç geçmez

dalgınmış demekki canım birazallahtan yangın falan çıkmamış canımgeldi canım sabah 6 da geldi küçük görümcemle eve gittik evde kaldım çocuk baya bi dolmuş terapistmiyim ne bana baya bişey anlattı

Son düzenleme:
hiç zavallı değil o fundam Dikkatli olsun, bi defa da ocağı açık bırakmıştı
Geldi mi senin eşin?
...
Bugün salı yaa hiç geçmez

dalgınmış demekki canım birazallahtan yangın falan çıkmamış canımgeldi canım sabah 6 da geldi küçük görğümcemle eve gittik evde kaldım çocuk baya bi dolmuş terapistmiyim ne bana baya bişey anlattı

allah korumuş canım verilmiş sadakanız varmış aman bidakine dikkat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…