günaydın kızlarr
bizim akşam yemeğimiz çok güzel geçti baya oturduk yedik içtik şiştik :))
Sonra eve geldik öyle eskilerden sohbet ettik ben k.validem ve eşim. Bide baktık saat 12 olmuş hemen yattık :))
Sakin keyifli güzel bi akşamdı
kaç yaşında görümcen?dalgınmış demekki canım birazallahtan yangın falan çıkmamış canım geldi canım sabah 6 da geldi küçük görğümcemle eve gittik evde kaldım çocuk baya bi dolmuş terapistmiyim ne bana baya bişey anlattı
Benim akşamım korkunç geçtizaten bugünde iyi değilim dokunsalar ağlıcam öle....
kaç yaşında görümcen?Aşık mı olmuş Evde kalman iyi olmuş canım :))
10 günden önce gelmiyo zaten canım, benim bi siparişim 8 diğeri 10-12 günde gelmişti :26:Nektar enkidubenim evi nete verdiğim siparişlerim hala gelmedi ya
ergen desenecanım 16 yaşında evet aşık olmuşbide annesi ile ablasını çekiştirdi benimle tabikisi ben bişey söylemedim
Nektar enkidubenim evi nete verdiğim siparişlerim hala gelmedi ya
10 günden önce gelmiyo zaten canım, benim bi siparişim 8 diğeri 10-12 günde gelmişti :26:
Iptal etme ama sakın, tedarik edemezlerse çek verirler 20 tl
51 tl yi iade ediyolar, ekstra 20 tl veriyolar o çekin süresi de bitmiyo hem29 unda vermiştim canım bugün ayın 9 u..hala tedarik aşamasında yazıyo canım ya ..20 tl niye veriyolarki canım ben 51 tl verdim:44:
51 tl yi iade ediyolar, ekstra 20 tl veriyolar o çekin süresi de bitmiyo hem
gelir canım, cumaya kadar bence.. Güvenilir o site :112:
Zeynepcim kampanya biteli çok oldutoplamda 11 gün oldu hala tedarik aşamasında yazmasına sinir oldum
Zeynepcim kampanya biteli çok oldutoplamda 11 gün oldu hala tedarik aşamasında yazmasına sinir oldum
markafonidede bana oldu 2 kez en son mail attım ben sonra tedarik edemiyoruz dediler para iadesi yaptılar..
kız cadı avatarında sana benziyo aynı ne tatlı öyle:)
CANIM BENDE MAİL ATTIM ŞUNU YAZMIŞLAR
Size en avantajlı fiyatları sunmak amacıyla‚ siparişler toplu olarak, ilgili kampanyanın sona erdiği günü takip eden 7 iş günü içerisinde tedarik edilip gönderilmektedir. Tüm satışlar kampanya bitiminde tedarikçimizden temin edilir. Hafta sonları iş gününden sayılmamaktadır.
Cadre Dekor Kampanyası 01.08.2011 günü sona ermiştir. Tüm Cadre Dekor kampanyasına ait siparişler kampanya bitim tarihinden itibaren "7 iş günü" içerisinde UPS Kargo firmasına teslim edilecektir. Siparişiniz kargoya verildikten sonra 1-2 iş günü içerisinde de sistemde yer alan teslimat adresinize teslim edilecektir.
HAFTA SONU SAYILMIYOMUŞ CANIM:26:AHH CANIM BENİM YA SAĞOLBENDE ÇOK BEĞENİYORUM ÇOK SEVİMLİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?