2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

çok sevindim canım insan huzurlu muhabbetli zamnları özlüyor bizde kardeşimle miçoya gittik iftara çok güzeldi evde bişe kalmadığı için dışardayız taşınana kadar

kaç yaşında görümcen? aşık mı olmuş evde kalman iyi olmuş canım :))

canım sıkılıyorrrrrr... iş yok. iş olmayınca da stres yapıyoruz patron hangimize sarcak diye. şimdi dışarıda da biraz nefes alıyoruz. burda olunca işkence oluyor resmen.

10 günden önce gelmiyo zaten canım, benim bi siparişim 8 diğeri 10-12 günde gelmişti :26:
Iptal etme ama sakın, tedarik edemezlerse çek verirler 20 tl

29 unda vermiştim canım bugün ayın 9 u..hala tedarik aşamasında yazıyo canım ya ..20 tl niye veriyolarki canım ben 51 tl verdim:44:

29 unda vermiştim canım bugün ayın 9 u..hala tedarik aşamasında yazıyo canım ya ..20 tl niye veriyolarki canım ben 51 tl verdim:44:
51 tl yi iade ediyolar, ekstra 20 tl veriyolar o çekin süresi de bitmiyo hem
gelir canım, cumaya kadar bence.. güvenilir o site :112:

Zeynepcim kampanya biteli çok oldutoplamda 11 gün oldu hala tedarik aşamasında yazmasına sinir oldum

markafonidede bana oldu 2 kez en son mail attım ben sonra tedarik edemiyoruz dediler para iadesi yaptılar..
kız cadı avatarında sana benziyo aynı ne tatlı öyle:)

Son düzenleme:
kızlar morali bozuk olan kadınlar kendini değiştirir bende avatarımı değiştirdim iyimi bari....

dün eşimle kavga ettik zaten gidiyo die moralim bozuk herşey tuz biber oldu..iş çıkışı hastaneye gitmiştim şu toksoplazma testini yaptırayım die neyse geldi aldı beni oralardaymış yemek yiyelim d.günüm dedi bana hiç yakınlık göstermiosun vs...felan dedi gityosun oyüzden gösteremiyorum dedim neyse yemeğe gittik ebnde pasta siparişi vermiştim birlikte alalım dedim artık beni almış napim ordan geçicez süpriz olmadı yani dün züerine düşmek hiç sitemedim iyide davranmadım..Gidiyor die açıkçası hiç bişe yapmak gelmedi içimden...

neyse yemekteyiz annesi aradı ablan pasta alıo geliyoruz senin cafeye die oda miray almış almayın dedi...Biz yemekten sonra geliyoruz dedi...
Bende sinirlendim burdan eve geçecektik hani dedim biraz evde zaman geçirecektik oda gideriz dedi bende acele edceksin gitmek için onlar bekliyor olacak dedim vs tartıştık yemek zehir oldu..Pastayı almaya gittik sipariş verdiğim pastayı satmışlar bukadar olur yani zaten sinirliyim adama patladım..Başka pasta aldık gittk neyse eve geldik bu hemen duşa girdi hazırlanıayım dedi bende açtım ağzımı hani evde zaman geçirecektik die bağırdım çağırdım ağladım da ağladım......:84::84::85: sonra çıktı giyindi hadi giyin bekliyolar dedi yarın gidiosun hale bak birlikte zman bile geçirmedik dedim sinirlendim dahada bağırdım... tabii o hazırlnoyo buarada bende banyoda bağıryorum yerler ıslak ben kaydım düştüm gözüm laboya çarptı dahada sinirlendim oda kloştu napıosun sinirden kendine böle dedi salak yaa kaydım ala ala...doğum günümde yapma böle v.s dedi bende sen git ben gelmicem dedim kalktı gitti bende oturdum ağladım sonra hazırlandım bari d.günü böle geçmesin gidiyim dedim giyindim süslendim taksiye atladım gittim baktım anası ablası oturyolar bizimkinin suratından düşen bin parça neyse öptüm ablası hadi pastayı üflesin artık dedi geçtim hazırladım üfledi pastayı kestim servisi yaptım anneside pek güzelsin bugün dedi ablasıda şöle bi süzdü evet maşallah pek güzel olmuşsun dedi eşimi öptüm annesi ablası gitti biz oturduk konuşalım dedim gitme bak ben kötü oluyorum dedim artık çocuklara söz verdim yoldalar bugün antalyada kalcaklar yarın gitcez dedi ii dedim artık gitme desemde boş yani dedim..Yapma gönül rahatlıgıyla izin ver fazla uzağa gitmicem ölüdenize gidicez rakı balık dinlencez dedi..ii dedim ben eve gityorum uykum geldi dedim gelmedi ama onu görmek istemedim artık eve geldim yattım oda gece geldi sorunsuz uyuduk ama sabahtan beri tripliyim ona telde hiç sıcak konuşmadım gitcek die neymiş annesi yanıma gelcekmiş kalcakmış cocukmuyum tek kalırım dedim durup durup beni arıo çantamı hazırladınmı yoooo dedim...kendin hazırla ben karışmam dedim..hazırlamış arıo kesin çok kötü hazırlamıştır ohh olsun...!

markafonidede bana oldu 2 kez en son mail attım ben sonra tedarik edemiyoruz dediler para iadesi yaptılar..
kız cadı avatarında sana benziyo aynı ne tatlı öyle:)

CANIM BENDE MAİL ATTIM ŞUNU YAZMIŞLAR
Size en avantajlı fiyatları sunmak amacıyla‚ siparişler toplu olarak, ilgili kampanyanın sona erdiği günü takip eden 7 iş günü içerisinde tedarik edilip gönderilmektedir. Tüm satışlar kampanya bitiminde tedarikçimizden temin edilir. Hafta sonları iş gününden sayılmamaktadır.

Cadre Dekor Kampanyası 01.08.2011 günü sona ermiştir. Tüm Cadre Dekor kampanyasına ait siparişler kampanya bitim tarihinden itibaren "7 iş günü" içerisinde UPS Kargo firmasına teslim edilecektir. Siparişiniz kargoya verildikten sonra 1-2 iş günü içerisinde de sistemde yer alan teslimat adresinize teslim edilecektir.
HAFTA SONU SAYILMIYOMUŞ CANIM:26:AHH CANIM BENİM YA SAĞOLBENDE ÇOK BEĞENİYORUM ÇOK SEVİMLİ

Miray ben şeye takıldım annesi neden seninle kalıyor

Madem eşin bi kaç gün kafasını dinlemek için gidiyor sende evde bi kaç gün kafanı dinlesen daha iyi olmazmı?

evt cnm saymıyorlar haftasonunu banada demişlerdi önce sonra hiç tedarik edemediler

miraycım çok ii anlıyorum seni içinden gelmiyo hiçbişey yapmak keşke en başından deseydn istemiyorum diye artık gidecek daha bu saatten sonra surat yapsanda gidiyo en azından o ordayken daha fazla sürdürmede ne yapıp ne ettiğini kontrol etme şansın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…