2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım yaa, madem gitmesini istemiyodun "gitme" diycektin başta niye izin verdin
şimdi gider ayak gitme demen kötü olmuş, tatili de kötü geçecek..
Banyo olayı emnim senin için berbattır ama ben güldüm yaa orda düşmene, nasıl bağırıyosun öyle kendini mi paralıyosun kaymış yaa kıyamam
kaç gün kalıcak?

ayy canım ya bütün aksililer üst üste gelmiş:26:geçmiş olsun buarada umarım bişeyin yoktur..neyse artık gidicek canım gitsin sen daha fazla huzursuzluk yaratıp kendinide onuda yıpratma sende orda güzel bi şekilde vakit geçir

Miray ben şeye takıldım annesi neden seninle kalıyor

Madem eşin bi kaç gün kafasını dinlemek için gidiyor sende evde bi kaç gün kafanı dinlesen daha iyi olmazmı?

Gelmeyecek zaten ben istemedim...Dün sölemiştim bugün yine eşime sormuş man kafamı bu anlamıyor....Eşime telde direk söledim sinirlendirme beni ben kendim kalırım dedim yeterrrrr korktu..tamam tamam dedi.

Madem eşin bi kaç gün kafasını dinlemek için gidiyor sende evde bi kaç gün kafanı dinlesen daha iyi olmazmı?

Gelmeyecek zaten ben istemedim...Dün sölemiştim bugün yine eşime sormuş man kafamı bu anlamıyor....Eşime telde direk söledim sinirlendirme beni ben kendim kalırım dedim yeterrrrr korktu..tamam tamam dedi.

dün tam bir cadıydım valla ne paralıosam kendimi lavaboya çarpınca normale döndüm ...Çok sinirliydim o bile şaştı kaçtı resmen....Keşke başta izin vermeseydim eşimede söledim git artık napalım ama bidaha lütfen bensiz biyere gitme ben hoşlanmadım bu durumdan dedim...bunların olması iyi oldu bidaha giderse bazı şeleri göze alması zor olur sakin sakin git dersem işine gelirdi...ohhhh oldu....

Fundacım bişeyim yok cnm vurduğum köşe biraz morarmış gibi bende fondoten sürdüm..şimdi gülüyorum dünkü halime..kedi bile korktu biz kavga ederken dolabın içine saklanmış...Keşke izin vermeseydim hiç gönlüm yok gitmesine..

dolabın içnemi girmişneyse canım bidaha zaten gitmez bence bu kadar tantanadan sonra

miraycım üzüldüm canım senin başına gelenlere, eşinin doğum gününün böyle geçmesine. bir daha kimseyi dinleme canım bu tip konularda sadece kendini dinle. için nasıl rahat olacaksa öyle yap. işin kötü tarafı o tatildeyken sen burda tek başına daha da huzursuz olacaksın, ha bire aklın orda olacak. 3 gün çok zor olacak senin için. Allah sabır versin. inşallah eşin bir süpriz yapıp gitmekten vazgeçer.

miraycığım keşke başta söyleseydin gitmesini istemediğini son anda patlamışsın ama geri dönüşü olmamış arkadaşlarına haber verince doğum günüde arada kaynamış daha güzelde olabilirdi ama malesef aileler girince kırmak istemiyolar

kızlar mrh,

ben hastaneydim kan idrar tiroid anemi meme için ultrasonografi mahvoludum valla.

yazdıklarınızı hiç okuyamadım ama bakcam yani bi de orucum 2 tüpte kan verince kafan gitti yani iice

umarım hepiniz iisinidir. Bu arada akşam yemek çok iiydi. Sorunsuz atlattım

Geçmiş olsun Dilek. Bu kadar testi neden yaptırdın

Akşamın iyi geçmesine sevindim :))

canım gerçekten çokmuş ya, ev alsanız kredi ödersiniz o evin kirası kadar:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…