ayy canım ya bütün aksililer üst üste gelmiş:26:geçmiş olsun buarada umarım bişeyin yoktur..neyse artık gidicek canım gitsin sen daha fazla huzursuzluk yaratıp kendinide onuda yıpratma sende orda güzel bi şekilde vakit geçirkızlar morali bozuk olan kadınlar kendini değiştirir bende avatarımı değiştirdim iyimi bari....
Dün eşimle kavga ettik zaten gidiyo die moralim bozuk herşey tuz biber oldu..iş çıkışı hastaneye gitmiştim şu toksoplazma testini yaptırayım die neyse geldi aldı beni oralardaymış yemek yiyelim d.günüm dedi bana hiç yakınlık göstermiosun vs...felan dedi gityosun oyüzden gösteremiyorum dedim neyse yemeğe gittik ebnde pasta siparişi vermiştim birlikte alalım dedim artık beni almış napim ordan geçicez süpriz olmadı yani dün züerine düşmek hiç sitemedim iyide davranmadım..gidiyor die açıkçası hiç bişe yapmak gelmedi içimden...
Neyse yemekteyiz annesi aradı ablan pasta alıo geliyoruz senin cafeye die oda miray almış almayın dedi...biz yemekten sonra geliyoruz dedi...
Bende sinirlendim burdan eve geçecektik hani dedim biraz evde zaman geçirecektik oda gideriz dedi bende acele edceksin gitmek için onlar bekliyor olacak dedim vs tartıştık yemek zehir oldu..pastayı almaya gittik sipariş verdiğim pastayı satmışlar bukadar olur yani zaten sinirliyim adama patladım..başka pasta aldık gittk neyse eve geldik bu hemen duşa girdi hazırlanıayım dedi bende açtım ağzımı hani evde zaman geçirecektik die bağırdım çağırdım ağladım da ağladım......:84::84::85: Sonra çıktı giyindi hadi giyin bekliyolar dedi yarın gidiosun hale bak birlikte zman bile geçirmedik dedim sinirlendim dahada bağırdım...Tabii o hazırlnoyo buarada bende banyoda bağıryorum yerler ıslak ben kaydım düştüm gözüm laboya çarptı dahada sinirlendim oda kloştu napıosun sinirden kendine böle dedi salak yaa kaydım ala ala...doğum günümde yapma böle v.s dedi bende sen git ben gelmicem dedim kalktı gitti bende oturdum ağladım sonra hazırlandım bari d.günü böle geçmesin gidiyim dedim giyindim süslendim taksiye atladım gittim baktım anası ablası oturyolar bizimkinin suratından düşen bin parça neyse öptüm ablası hadi pastayı üflesin artık dedi geçtim hazırladım üfledi pastayı kestim servisi yaptım anneside pek güzelsin bugün dedi ablasıda şöle bi süzdü evet maşallah pek güzel olmuşsun dedi eşimi öptüm annesi ablası gitti biz oturduk konuşalım dedim gitme bak ben kötü oluyorum dedim artık çocuklara söz verdim yoldalar bugün antalyada kalcaklar yarın gitcez dedi ii dedim artık gitme desemde boş yani dedim..yapma gönül rahatlıgıyla izin ver fazla uzağa gitmicem ölüdenize gidicez rakı balık dinlencez dedi..ii dedim ben eve gityorum uykum geldi dedim gelmedi ama onu görmek istemedim artık eve geldim yattım oda gece geldi sorunsuz uyuduk ama sabahtan beri tripliyim ona telde hiç sıcak konuşmadım gitcek die neymiş annesi yanıma gelcekmiş kalcakmış cocukmuyum tek kalırım dedim durup durup beni arıo çantamı hazırladınmı yoooo Dedim...kendin hazırla ben karışmam dedim..hazırlamış arıo kesin çok kötü hazırlamıştır ohh olsun...!
Miray ben şeye takıldım annesi neden seninle kalıyor
Madem eşin bi kaç gün kafasını dinlemek için gidiyor sende evde bi kaç gün kafanı dinlesen daha iyi olmazmı?
Madem eşin bi kaç gün kafasını dinlemek için gidiyor sende evde bi kaç gün kafanı dinlesen daha iyi olmazmı?
canım yaa, madem gitmesini istemiyodun "gitme" diycektin başta niye izin verdin
şimdi gider ayak gitme demen kötü olmuş, tatili de kötü geçecek..
Banyo olayı emnim senin için berbattır ama ben güldüm yaa orda düşmene, nasıl bağırıyosun öyle kendini mi paralıyosun kaymış yaakıyamam
kaç gün kalıcak?
dün tam bir cadıydım valla ne paralıosam kendimi lavaboya çarpınca normale döndüm ...çok sinirliydim o bile şaştı kaçtı resmen....keşke başta izin vermeseydim eşimede söledim git artık napalım ama bidaha lütfen bensiz biyere gitme ben hoşlanmadım bu durumdan dedim...bunların olması iyi oldu bidaha giderse bazı şeleri göze alması zor olur sakin sakin git dersem işine gelirdi...ohhhh oldu....
Fundacım bişeyim yok cnm vurduğum köşe biraz morarmış gibi bende fondoten sürdüm..şimdi gülüyorum dünkü halime..kedi bile korktu biz kavga ederken dolabın içine saklanmış...keşke izin vermeseydim hiç gönlüm yok gitmesine..
fundaaSaçımı kestirdim demiştin, foto istiyorum ben
kızlar morali bozuk olan kadınlar kendini değiştirir bende avatarımı değiştirdim iyimi bari....
dün eşimle kavga ettik zaten gidiyo die moralim bozuk herşey tuz biber oldu..iş çıkışı hastaneye gitmiştim şu toksoplazma testini yaptırayım die neyse geldi aldı beni oralardaymış yemek yiyelim d.günüm dedi bana hiç yakınlık göstermiosun vs...felan dedi gityosun oyüzden gösteremiyorum dedim neyse yemeğe gittik ebnde pasta siparişi vermiştim birlikte alalım dedim artık beni almış napim ordan geçicez süpriz olmadı yani dün züerine düşmek hiç sitemedim iyide davranmadım..Gidiyor die açıkçası hiç bişe yapmak gelmedi içimden...
neyse yemekteyiz annesi aradı ablan pasta alıo geliyoruz senin cafeye die oda miray almış almayın dedi...Biz yemekten sonra geliyoruz dedi...
Bende sinirlendim burdan eve geçecektik hani dedim biraz evde zaman geçirecektik oda gideriz dedi bende acele edceksin gitmek için onlar bekliyor olacak dedim vs tartıştık yemek zehir oldu..Pastayı almaya gittik sipariş verdiğim pastayı satmışlar bukadar olur yani zaten sinirliyim adama patladım..Başka pasta aldık gittk neyse eve geldik bu hemen duşa girdi hazırlanıayım dedi bende açtım ağzımı hani evde zaman geçirecektik die bağırdım çağırdım ağladım da ağladım......:84::84::85: sonra çıktı giyindi hadi giyin bekliyolar dedi yarın gidiosun hale bak birlikte zman bile geçirmedik dedim sinirlendim dahada bağırdım...tabii o hazırlnoyo buarada bende banyoda bağıryorum yerler ıslak ben kaydım düştüm gözüm laboya çarptı dahada sinirlendim oda kloştu napıosun sinirden kendine böle dedi salak yaa kaydım ala ala...doğum günümde yapma böle v.s dedi bende sen git ben gelmicem dedim kalktı gitti bende oturdum ağladım sonra hazırlandım bari d.günü böle geçmesin gidiyim dedim giyindim süslendim taksiye atladım gittim baktım anası ablası oturyolar bizimkinin suratından düşen bin parça neyse öptüm ablası hadi pastayı üflesin artık dedi geçtim hazırladım üfledi pastayı kestim servisi yaptım anneside pek güzelsin bugün dedi ablasıda şöle bi süzdü evet maşallah pek güzel olmuşsun dedi eşimi öptüm annesi ablası gitti biz oturduk konuşalım dedim gitme bak ben kötü oluyorum dedim artık çocuklara söz verdim yoldalar bugün antalyada kalcaklar yarın gitcez dedi ii dedim artık gitme desemde boş yani dedim..Yapma gönül rahatlıgıyla izin ver fazla uzağa gitmicem ölüdenize gidicez rakı balık dinlencez dedi..ii dedim ben eve gityorum uykum geldi dedim gelmedi ama onu görmek istemedim artık eve geldim yattım oda gece geldi sorunsuz uyuduk ama sabahtan beri tripliyim ona telde hiç sıcak konuşmadım gitcek die neymiş annesi yanıma gelcekmiş kalcakmış cocukmuyum tek kalırım dedim durup durup beni arıo çantamı hazırladınmı yoooo dedim...kendin hazırla ben karışmam dedim..hazırlamış arıo kesin çok kötü hazırlamıştır ohh olsun...!
kızlar ev bulduk ama kirası baya fazla albüme ekledim bakabilirsiniz
kızlar ev bulduk ama kirası baya fazla albüme ekledim bakabilirsiniz
baktım canım temiz güzel bi ev kira ne kadar istiyolar canım:26:
Zeynepcim ev iyiymiş bi boya yapılıp içine girilir temiz çünkü. Ne kadar kirası ?
kızlar mrh,
ben hastaneydim kan idrar tiroid anemi meme için ultrasonografi mahvoludum valla.
yazdıklarınızı hiç okuyamadım ama bakcam yani bi de orucum 2 tüpte kan verince kafan gitti yani iice
umarım hepiniz iisinidir. Bu arada akşam yemek çok iiydi. Sorunsuz atlattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?