2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım gerçekten çokmuş ya, ev alsanız kredi ödersiniz o evin kirası kadar:44::44:

onuda hesapladık ama kredi ödeme 1200-1300e çıkıyor eşim satın alırsak evide illa o mevkiden istiyor heryere ulaşım olduğu için bide kendisi uzun süredir o mevkideymiş başka yere götüremiyorum 10senelik kredi borcunada girmek istemiyor ilk başta 600-650isityordu baktiki evler kötü kendikabul etti

cnm malesef biraz sonra vedalşamaya gelcek işyerime neymiş beni görmeden gitmicekmiş aman benim içim sıkıntıyla doldu sorma zaten bilyorum hiç mutlu olmıcam onsuz..

çokmuş yaa kirası :26: güle güle oturun canım

biliyorum canım ama başka yapacak bişe yoktu bi ara beylik düzünden kiralık ev veya satılık baklım dedik onuda istemedi ben 7de iş başı yaptığım için 6.20de evden çıkıyorum oda akşam geç geliyo bu yüzden yakın istedi hayırlısı artık

Evi beğenmedim cnm küçük kirasına göre daha iyisini bulursun..Boşver başka bak..biraz geniş olsun ...

canım bu ev evlerin içinde en iyisiydi istanbulda birde çapada böyle evi bulman çok zor bu ev birde biraz meydandan aşağı olduğu için bu fiyata normalde 1000tlden aşağı bulamzdım merkezde bu evi sen nerde oturuyodun

Zeynepcim kirası o semte göre normal malesef öyle orda

Güle güle oturun inş. ev size uğurlu gelirde ordan kendi evinize taşınırsınız

Hayırlı olsun zeynepcimbiraz pahalıymış ama maddi durumuz yetiyosa sorun yok canım güle güle oturun

Kızlar altın piyasaından haberler bende yine101 olmuşçeyrek 165

Zeynepcim kirası o semte göre normal malesef öyle orda

Güle güle oturun inş. ev size uğurlu gelirde ordan kendi evinize taşınırsınız

sağol teşekkür ederim evet canım hatta bu ev meydanda olsa kirası dahada fazla olur bizde farkındayız fazla ama yapacak bişe yok kaldığımız ev bundan daha kötüydü 650ydi.

işallah uğurlu gelir ordan kendi evimizi alır çıkarız aminnnnnnn

Haa ben bilmem oraları ben istanbula tatile gittim oda bir kere bilemem tabii kira durumlarını ama ben antalyada otuyorum burda o fiyata denize karşı oturursun...3 oda bir salonda...
sen hiç değiştrime ozman burda oturursun bu sene seneye allah inşaallah ev almayı nasip eder.

Hayırlı olsun zeynepcimbiraz pahalıymış ama maddi durumuz yetiyosa sorun yok canım güle güle oturun

teşekkür ederim canım evet biraz fazla ama napalım şükürler olsun yetiyo artık düğün borcu falanda kalmadı tam para biriktirmeye başlayacaktık ev sahibi yaptı yağacağını

Son düzenleme:
zeynepcim hayırlı olsn keşke eşini ikna edebilseydn gerçekten kredi kadar fiyatı pahalıymış fotoları sildinmi ben göremedm?

cnm malesef biraz sonra vedalşamaya gelcek işyerime neymiş beni görmeden gitmicekmiş aman benim içim sıkıntıyla doldu sorma zaten bilyorum hiç mutlu olmıcam onsuz..

arkadaşlarınla parti ver bence evinde canım, kız kıza pijama partisi. eğlenceli olur. bir şekilde kafayı dağıtmaya çalışacaksın bu saatten sonra yapabileceğin başka birşey yok maalesef. Allah sabır versin.

ben de sabah habertürk'ün sitesinden gördüm canım şoklardayım bu dalgaların sonu nereye varacak acaba? dolar 1,70 lerde, sterlin 3 liraya dayandı, altın aldı başını gitti... korkutuyor bu durum beni:18::18: elfişin de dediği gibi Allah altın ya da döviz borcu olanlara yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…