canım hayırlı olsun, güle güle oturun inşallah. ne kadar kirası?
canım hayırlı olsun, güle güle oturun inşallah. ne kadar kirası?
çokmuş yaa kirası :26: güle güle oturun canımevet canım aynen temiz 4senelik 2. kiracı biziz eşim çok beğendi hoşena gitti tama dedi 800 kirası
canım gerçekten çokmuş ya, ev alsanız kredi ödersiniz o evin kirası kadar:44::44:
miraycım üzüldüm canım senin başına gelenlere, eşinin doğum gününün böyle geçmesine. bir daha kimseyi dinleme canım bu tip konularda sadece kendini dinle. için nasıl rahat olacaksa öyle yap. işin kötü tarafı o tatildeyken sen burda tek başına daha da huzursuz olacaksın, ha bire aklın orda olacak. 3 gün çok zor olacak senin için. Allah sabır versin. inşallah eşin bir süpriz yapıp gitmekten vazgeçer.
çokmuş yaa kirası :26: güle güle oturun canım
sağol canım işallah burdan kendi evimizi alır çıkarız 800 kirası
Evi beğenmedim cnm küçük kirasına göre daha iyisini bulursun..Boşver başka bak..biraz geniş olsun ...
Zeynepcim kirası o semte göre normal malesef öyle orda
Güle güle oturun inş. ev size uğurlu gelirde ordan kendi evinize taşınırsınız
canım bu ev evlerin içinde en iyisiydi istanbulda birde çapada böyle evi bulman çok zor bu ev birde biraz meydandan aşağı olduğu için bu fiyata normalde 1000tlden aşağı bulamzdım merkezde bu evi sen nerde oturuyodun
Hayırlı olsun zeynepcimbiraz pahalıymış ama maddi durumuz yetiyosa sorun yok canım güle güle oturun
Kızlar altın piyasaından haberler bende yine101 olmuş çeyrek 165
Hayırlı olsun zeynepcimbiraz pahalıymış ama maddi durumuz yetiyosa sorun yok canım güle güle oturun
takip etmek için sebebin var ondan takip ediyosun tabisi
ben burdan bakıyorum
Altn Fiyatlar - Altn Piyasa, Gnlk Dviz ve Altn Fiyatlar Piyasa Rehberi
100 diyo ama
takip etmek için sebebin var ondan takip ediyosun tabisi
ben burdan bakıyorum
Altn Fiyatlar - Altn Piyasa, Gnlk Dviz ve Altn Fiyatlar Piyasa Rehberi
100 diyo ama
cnm malesef biraz sonra vedalşamaya gelcek işyerime neymiş beni görmeden gitmicekmiş aman benim içim sıkıntıyla doldu sorma zaten bilyorum hiç mutlu olmıcam onsuz..
o ne hiç duymadım :44:Bu arada bizim altınların 1 yılı olduğu için biz zekat verdik siz verecekmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?