2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

istanbulda bazı semtlerde fazla kiralar bizimkide onlardan biri antalyada oturursun ben orduluyum bizim orda dubleks denize karşı evde oturursun karadenizdeki illerde
herkes derya istanbulun taşı toprağı altın diye bide bilene sor herkesin içi yanar.burda oturayımda1-2sene hayırlıısyla kendie vimi alırım işallah .

allahım herkese ev nasip etsin

cafeye bakacam cnm gece 12 lere kadar onuda ayarladı gündüz ablası akşam ben bakacam...Yoksa arkdaşımı çağırırdım..ama durum bu..:85:

ev gerçekten güzelmiş ama canım. İnşallah sağlıkla güzel günlerde oturursun. Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın. Kendi evinde olur hayırlısıyla inşallah.

zeynepcim hayırlı olsn keşke eşini ikna edebilseydn gerçekten kredi kadar fiyatı pahalıymış fotoları sildinmi ben göremedm?

teşekkür ederim canım ikna edemedim canım çapdan başka yere gitmiyor tabi beni ve kendisini düşünerek krediyede güvenemdedi bizm işler garanti değil allah göstermesin kötü bişe olsa istanbulda turizm duruyo okadar sen risk alamam dedi tam düğün borcu bitmişti para biriktirip seneye ev alırız diyoduk sağolsun ev sahibi böle bişe yaptı sildim canım fotoları

evet cnm haklısın benim moralim bozuk bakma sen bana aptal aptal konuşyom işte bilmeden etmeden...Uff kendime uyuzum bugün çok zor geçecek sanki menapoza girdim haaa...:84:

belirli bir gramdan sonrasına veriliyo canım benim altınım yok satıp bankaya attık onun parasına düşermiki zekat

belirli bir gramdan sonrasına veriliyo canım benim altınım yok satıp bankaya attık onun parasına düşermiki zekat

he valla bizde altın maltın yok ilgilenmiyoz ev alırken gitti hepsi şimdi satsaydık ne karımız olurdu yaa biz sattığımızda çeyrek 105 di dağlar var arada(

ayy bende onu dioum eşime biz 98 tlye vermiştik altınları düğünden sonra şimdi dursaydı neyseki bi kaç bileziğimi vermemiştim az da olsa karlı sayılırım

Reglide oldum buyrun artık hiç çekilmem karnımda ağrıyo :85: belliydi sinirimden olacağım bu iyiye işaret düşükten sonra ilk kez oldum ohhh iyi haber bu..

ben yemek yiyeyim belki açılırım biraz sizi öpyorum mucx iyiki varsınız beee

biz de sadece çeyrekler var. onun dışında evimiz de yok eşyamız da. soruşturmam gerekiyor zekat düşüyor mu diye. eğer düşüyorsa vercez. ama bilezik falan kalmadı ben de zaten. iyi ki çeyrekleri satmamışız diyorum ben de.

he valla bizde altın maltın yok ilgilenmiyoz ev alırken gitti hepsi şimdi satsaydık ne karımız olurdu yaa biz sattığımızda çeyrek 105 di dağlar var arada(

seduşum siz ne kadar peşinat vermiştiniz? kredi ne kadar ödüyorsunuz aylık? 160,000 di yanlış hatırlamıyorsam evin fiyatı

evet cnm haklısın benim moralim bozuk bakma sen bana aptal aptal konuşyom işte bilmeden etmeden...Uff kendime uyuzum bugün çok zor geçecek sanki menapoza girdim haaa...:84:

estafurullah canım doğruları söylüyosun ama işte iller farklı olunca yaşam hayat kolay olmuyor.cumadan beri geziyorum ev bulamıyorum ayakalrımınn altı su topladı çalışıyorum gücümde yetmiyo artık yoruluyo insan.

rahatla canım kendini strese sokma eşin gidecek tatile sen strese giriyosun yapıcak bişe yok en azından keyfine bak

Şakacı kız seni :)))
ilahi elfi niye şaka yapim, bilmiyorum altına zekat verildiğini..
altınımız olmadığı için konusu geçmemiştir belki de hiç :))

..
bugün reglim bitiyor, yarın oruç tutmayı deniycem tekrar..
zaten alıştı vücudum, oruçlu gibiyim hiç bişi yemiyorum
günde 2 kurabiye, 2-3 hurma okadar

ya benimde sorup öğrenmem lazım zekat olayını ev ama bizim üstümüze diil vercem mi ki ama araba var dükkan var bilezikte var öğrenince bana da söle yaa zekatı malının 3te kaçı kadar verioduk :26:

"Altınım olmadığına göre zekat ne demek" istedin sandımm
Ben yanlış anlamışım :)))

nigoşum senin bilezikler nereye gitti sorması ayıptır? düğün borçlarına falan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…