Haa ben bilmem oraları ben istanbula tatile gittim oda bir kere bilemem tabii kira durumlarını ama ben antalyada otuyorum burda o fiyata denize karşı oturursun...3 oda bir salonda...
sen hiç değiştrime ozman burda oturursun bu sene seneye allah inşaallah ev almayı nasip eder.
arkadaşlarınla parti ver bence evinde canım, kız kıza pijama partisi. eğlenceli olur. bir şekilde kafayı dağıtmaya çalışacaksın bu saatten sonra yapabileceğin başka birşey yok maalesef. Allah sabır versin.
ben de sabah habertürk'ün sitesinden gördüm canım şoklardayımbu dalgaların sonu nereye varacak acaba? dolar 1,70 lerde, sterlin 3 liraya dayandı, altın aldı başını gitti... korkutuyor bu durum beni:18::18: elfişin de dediği gibi Allah altın ya da döviz borcu olanlara yardım etsin.
o ne hiç duymadım :44:
istanbulda bazı semtlerde fazla kiralar bizimkide onlardan biri antalyada oturursun ben orduluyum bizim orda dubleks denize karşı evde oturursun karadenizdeki illerde
herkes derya istanbulun taşı toprağı altın diye bide bilene sor herkesin içi yanar.burda oturayımda1-2sene hayırlıısyla kendie vimi alırım işallah .
allahım herkese ev nasip etsin
zeynepcim hayırlı olsn keşke eşini ikna edebilseydn gerçekten kredi kadar fiyatı pahalıymış fotoları sildinmi ben göremedm?
istanbulda bazı semtlerde fazla kiralar bizimkide onlardan biri antalyada oturursun ben orduluyum bizim orda dubleks denize karşı evde oturursun karadenizdeki illerde
herkes derya istanbulun taşı toprağı altın diye bide bilene sor herkesin içi yanar.burda oturayımda1-2sene hayırlıısyla kendie vimi alırım işallah .
allahım herkese ev nasip etsin
Bende arada burdan bakıyorum alış 100 satış 101 tabi bu 24 ayar için :))
Benim bileziklerim 22 ayar şimdi satmaya kalksam bi gramı 91 tl . yine iyiymiş
Bu arada bizim altınların 1 yılı olduğu için biz zekat verdik siz verecekmisiniz?
Bu arada bizim altınların 1 yılı olduğu için biz zekat verdik siz verecekmisiniz?
he valla bizde altın maltın yok ilgilenmiyoz ev alırken gitti hepsi şimdi satsaydık ne karımız olurdu yaa biz sattığımızda çeyrek 105 di dağlar var arada(
he valla bizde altın maltın yok ilgilenmiyoz ev alırken gitti hepsi şimdi satsaydık ne karımız olurdu yaa biz sattığımızda çeyrek 105 di dağlar var arada(
ev gerçekten güzelmiş ama canım. İnşallah sağlıkla güzel günlerde oturursun. Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın. Kendi evinde olur hayırlısıyla inşallah.
belirli bir gramdan sonrasına veriliyo canım benim altınım yok satıp bankaya attık onun parasına düşermiki zekat
evet cnm haklısın benim moralim bozuk bakma sen bana aptal aptal konuşyom işte bilmeden etmeden...Uff kendime uyuzum bugün çok zor geçecek sanki menapoza girdim haaa...:84:
ilahi elfi niye şaka yapim, bilmiyorum altına zekat verildiğini..Şakacı kız seni :)))
biz de sadece çeyrekler var. onun dışında evimiz de yok eşyamız da. soruşturmam gerekiyor zekat düşüyor mu diye. eğer düşüyorsa vercez. ama bilezik falan kalmadı ben de zaten. iyi ki çeyrekleri satmamışız diyorum ben de.
seduşum siz ne kadar peşinat vermiştiniz? kredi ne kadar ödüyorsunuz aylık? 160,000 di yanlış hatırlamıyorsam evin fiyatı
Parada varlık bence onada düşer ama diyaneti ara istersen
Malının 40 ta 1 ini vermek gerekir
ilahi elfi niye şaka yapim, bilmiyorum altına zekat verildiğini..
altınımız olmadığı için konusu geçmemiştir belki de hiç :))
..
bugün reglim bitiyor, yarın oruç tutmayı deniycem tekrar..
zaten alıştı vücudum, oruçlu gibiyim hiç bişi yemiyorum
günde 2 kurabiye, 2-3 hurma okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?