2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Selam kızlar...bütün mesajları okucak vaktim yok pek, ara ara okurum

çok yoğunum yafs

dün gece arkilerle sarımsaklıya lunaparka gittik...çarpısan arabalara bindik eşimle yuppi hemde 2 kere :119:

Gece 1 i geçiyodu geldik..tabi sahur falan sabah geç kaldım....8,30 da müşteriyle buluşcaktım v.dairesinde saat 9 da gittim :) daha 2 saat anca oluyo geleli :)

Enkiiii albüm falan demişin...yok albümün sildin mi

ama profil resmin çok hoş titanic

Alo fetva hattını aradım

Dedimki banka kredisi ile ev borcuna girdik ama 1 yılı dolan altınlarımda var bu altınların zekatını vermem gerekiyormu dedim

Altınlar durduğuna göre banka kredisini ödeyebiliyorsunuz o zaman dedi evet dedim. O zaman altınların zekatını vermeniz gerekiyor dedi.

Zaten eşim araştırmıştı ona göre verdi ama yinede sorayım dedim

keyfine dicek yok valla ne güzel. Geçen bende gittim dönme dolaba bindim romantik olsun die tepede kaldık lambaların bi kaçı patladı pekte romantik diildi yani korku dolu gözlerle çekilmiş bi kaç fotograf kaldı işte.

bende senin gibi geç geldim işe 11.30 da. Ara ara okuyorum konuları

hımm :44:
o zaman bizimde araba kredisi var kullandğım bilezikler duruo ve krediyi ödüyoruz ayrıca dükkan var
o zaman dükkan ve altının parasını hesaplayıp 40'ta 1'ini vercem öle mi?
araba hala kredi ile ödendiği borçlu olduğu için ona vermicem. Evde benim üstüme diil

başka bir albüm daha oluşturdum ama yine resim yükle işlemi başarısız çünkü pencereyi kapatıyor tekrar yapıoum olmuo. Başka bi yolu yok mu yaa kime sorabilirim burda diğer arkadaşta uğraşıo olmuo

nigoşum senin bilezikler nereye gitti sorması ayıptır? düğün borçlarına falan mı
kayınvalidemler taktığı 4 bileziği geri aldı canım,
annemlerin ve benim akrabalarımın taktığı bilezikleri ve büyük kaynımın taktığı iki bileziği (hediyelikti zaten ince) bozdurup borçlara verim..hala da borç var gerçi

..
yukarıda uyumuşum ikli koltukta yarım saat, daha kötü oldum ama yaa :44:

hayret ya niye böyle oluyor ki sende? ben daha dün ekledim albüm bir problem çıkmadı:44::44: yöneticilere ulaştın mı problemle ilgili?

kırkta biri nasıl oluyo yahu? mesela şimdi bi evimiz olsa 100 bin tl
nekadar zekat verilecek, misal? kafam karıştı :26:

aman ya bu borçlar hiç bitmiyor zaten. az önce netten annemlerin oturduğu evlere baktım ortalama 95.000 tl. ye satılıyor, 2+1 üstelik. geri ödemeleri 1000 tl.yi geçiyor. İzmir'e dönüp elimizdeki parayı oraya vercez, eşya alıncak. sonra geri ödemeler falan, ben nasıl bebiş sahibi olcam ya... offf çok canım sıkıldı valla. eşim tek başına hem evi geçindirip hem krediye yetişemez ki.

hayret ya niye böyle oluyor ki sende? ben daha dün ekledim albüm bir problem çıkmadı:44::44: yöneticilere ulaştın mı problemle ilgili?

hayır onlara nası ulaşacağımı bile bilmioum bilioum daha 2 3 gün oluo henüz tam çözemedim olayları:26:

cnm biz 20.000 nakit verdik geri kalan 110.000 çektik 130.000 almıştık evi aylık ödememiz baya fazla 1500((

Evet kızlar kocişim geldi yemek yedik ve vedalaştık GİTTİİ..............

aaa bi dkk yaaa

ben bugün pek okuyamıoum geç geldim çalışmam lazım die. Ama ucundan yakalamaya çalışıoum konuları.
kocan tatile mi gitti şu senin gondermek istemedigin arkadaşlarla olan tatil

umarım karıştırmıoum bugün aç kansız ve uykusuzum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…