2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

selam kızlar...nasılsınız...miraycım ben olsam eşimi bu kadar yeni evliyken göndermezdim tatile ilerleyen senelerde belki...ama hayırlısı olsun sen üzme tatlı canını enkicim yeni eviniz hayırlı olsun altın fiyatları aldı başını gitti biz çeyrekleri bozdururken 126 dan almışlardı adam düşer bence bozdurun dedi keşke bozdurmasaymışz...eşim ve ben acayip grip olduk iki gündür yatıyoruz elimizde mendiller:2::2: canım hiç bişi istemiyo hep uyumak istiyorum birazdan eşimle aile hekimine gidicez bir sürü ilaç vericek şimdi ıyh...:94:evde kimsenin keyfi yok çok ölü bi gün hiç sevmedim

EVET cnm geçmişte yazıyor olnlar.. cnm bişe yazmak istemiyor artık gitti işte...

Son düzenleme:
Evet miray allah kavuştursun

Bende sıkılıyorum zuzum ya bide acıktım

bende bugün çok bunaldım vakit geçmio sanırım gece pidedeki susamdan dolayı midem aşırı yanıo
acıktım kan verdiğim için cok halsizim ama meme ultrasonunda bişi çıkmadığı içinde mutluyum

geçmiş olsun canım :)))

Dudaklarım kurudu, acıyo artık
krem sür

aklıma geldi ama, orucum ya bişey olurmu..unutur yalarım:26:

zannetmioum neden bozulsun açlıkla sınanmak için tutmuo muyuz biz bunu? Krem seni doyurmıcana göre sorun yok.

Mesela bende kan verince bozuluo mu die bilemedim işin açığı geldim netten baktım

İmam-ı Azam'a göre bozulur İmam-ı Muhammed'e göre bozulmaz dio.

Napcam bozmadım tabii devam edioum.

cnm biz 20.000 nakit verdik geri kalan 110.000 çektik 130.000 almıştık evi aylık ödememiz baya fazla 1500((

ay evet ya baya fazlaymış, Allah kolaylık versin canım.

Evet kızlar kocişim geldi yemek yedik ve vedalaştık GİTTİİ..............

Allah kavuştursun

canım aklında tutmaya çalış. krem sürmezsen de çok kötü olur dudakların.

yok zuzum bozulmaz, parfüm krem felan bozmaz orucu..okadar da değil :26:

ay ben senin şu kelimelerine takıldım kaç gündür dilek
edioum ne, ediorum gördüm/okudum da edioum konuşmayı yeni söken bebikleri anımsattı
ediyorum yaz

ya benim hep öledir tlf msjların kalma bi alışkanlık
gelioum gidioum alıoum uyuoum görüoum okuoum kısaltıoum hep işte.
ama konuşma düzgün merak etme türkçemizi güzel konuşuoum ama yazamıoum sanırım

ayy sıkıldm yaa ..
kızlar bizim evlili yıldönümümüz gelecek ay ben parfüm almak istiyorm strawberryden alacam ama ne alsam bilmiyorm öneriniz varmı?

burberry deme cnm ya bayanından okadar nefret ettimki herkesten almaktan gerçi erkek kokusunu bilmiyorm ama liste yapacam sonra gidip koklicam hangisi güzel gelirse onu alacam:)

Bende bayan olanını çok kullandım gına geldi ondan. şimdi pur blanca kullanıyorum

Ama burberry erkek çok güzel kokuyor eşim kullanıyor geçen bi arkadaşı demiş adı ne o da unutmuş beni arıyor söyledim bende :))

Gio armanide güzel

krem sürdüm dudaklarıma, biraz ateşimi aldı oh

geceleri yatarken ruj sürüyorum kırmızı:89: kocişi böle öpüyorum ama o kızıyo, ruj sevmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…