selamm
dr. giittik sabah ama dr. dedi 18. haftada belli olur ya ben anlamiyorum bu 12-13 haftada ögrenenler naail ögreniyor hayret valla yaw.
bir daha ki randevuda 8 eylülde cok var daha.
başka bir doktora gitsene sinemcimselamm
dr. giittik sabah ama dr. dedi 18. haftada belli olur ya ben anlamiyorum bu 12-13 haftada ögrenenler naail ögreniyor hayret valla yaw.
selamm
nekkk napıyon....
funda da kaçak bugün
doğrudüzgün muhabbet edemedim sizle
yarenle de konuşmadım hiç, elfi bol:101:
nekkk napıyon....
funda da kaçak bugün
ya ben zaten orasını hiç anlamadım sinem....(gebelik)test yapmaya bile randevu vermiyolarmıydı dimmi, bi tuhaf orası:44:
evt zuzuşum konuşmadık hiç oruçsun,yoğunsun benimde işlerimvardı biraz bide benim gerizekalı sözde izinde geldi yine laf soktu beyinsiz onla uğraşıyom şimdilik sen kaçta çıkıyosun?
Sinem isveçten bi akrabamız gelmişti bebek 7 aylık olana kadar cinsiyetini öğrenemiyorlardı çünkü 12 haftalıkken aldırmasınlar diye.
Almanyada öyle bi durum yok dimi?
benim kocamda pek sevmez
evet zuzum konuşamadık bugünnekkk napıyon....
funda da kaçak bugün
ne diye gelmiş? :26: öylesine mi, iznini mi durdurmuş?evt zuzuşum konuşmadık hiç oruçsun,yoğunsun benimde işlerimvardı biraz bide benim gerizekalı sözde izinde geldi yine laf soktu beyinsiz onla uğraşıyom şimdilik sen kaçta çıkıyosun?
zuzum geçici vergileri yapıyosun sanırım dimi?
evt zuzuşum konuşmadık hiç oruçsun,yoğunsun benimde işlerimvardı biraz bide benim gerizekalı sözde izinde geldi yine laf soktu beyinsiz onla uğraşıyom şimdilik sen kaçta çıkıyosun?
Manyak mı o ya ruh hastası kesin.
Şimdi o yok diye daha erken çıkma şansın yokmu?
evet zuzum konuşamadık bugünsenin işin var diye ilişmedim ben de sanki ilişsem cevap yazacak
eve gitmek istiyorum artıık
ne diye gelmiş? :26: öylesine mi, iznini mi durdurmuş?
başka bir doktora gitsene sinemcim
su diziler baslasin yaw aksamlari canim sikiliyor
Manyak mı o ya ruh hastası kesin.
Şimdi o yok diye daha erken çıkma şansın yokmu?
evet canım, bi kısmını yaptım...envanter hazırlancakları yaptım..şimdi biraz kdvlere geçtim :) patrona pasladım kalanı..
daha bildirgeleri göndermedim...
ay bolcum harbi bu ne yaa...yememiş içmemiş sana laf soksun diye bankayamı gelmiş izninde
elfişin dediği gibi erken çıkamazmısın..
bende eve gitmek istiyoırum
fundanın araba işi noldu acep ya, haber vermedi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?