2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

selamm

dr. giittik sabah ama dr. dedi 18. haftada belli olur ya ben anlamiyorum bu 12-13 haftada ögrenenler naail ögreniyor hayret valla yaw.

bir daha ki randevuda 8 eylülde cok var daha.

selamm

dr. giittik sabah ama dr. dedi 18. haftada belli olur ya ben anlamiyorum bu 12-13 haftada ögrenenler naail ögreniyor hayret valla yaw.

ya ben zaten orasını hiç anlamadım sinem....(gebelik)test yapmaya bile randevu vermiyolarmıydı dimmi, bi tuhaf orası:44:

nekkk napıyon....

funda da kaçak bugün

doğrudüzgün muhabbet edemedim sizle

yarenle de konuşmadım hiç, elfi bol:101:

ilginç cnm sizin doktorlarad göremedi demekki keşke türkiyeden gitmeden baktırsaydın 16. haftada görmeleri gerekiyor çünkü bizimki 12. haftada belli olmuştu ama kesinleşmesi 16.haftada oluyo..

selamm

Sinem isveçten bi akrabamız gelmişti bebek 7 aylık olana kadar cinsiyetini öğrenemiyorlardı çünkü 12 haftalıkken aldırmasınlar diye.

Almanyada öyle bi durum yok dimi?

nekkk napıyon....

funda da kaçak bugün

evt zuzuşum konuşmadık hiç oruçsun,yoğunsun benimde işlerimvardı biraz bide benim gerizekalı sözde izinde geldi yine laf soktu beyinsiz onla uğraşıyom şimdilik sen kaçta çıkıyosun?

evt zuzuşum konuşmadık hiç oruçsun,yoğunsun benimde işlerimvardı biraz bide benim gerizekalı sözde izinde geldi yine laf soktu beyinsiz onla uğraşıyom şimdilik sen kaçta çıkıyosun?

Manyak mı o ya ruh hastası kesin.
Şimdi o yok diye daha erken çıkma şansın yokmu?

nekkk napıyon....

funda da kaçak bugün

evet zuzum konuşamadık bugün senin işin var diye ilişmedim ben de sanki ilişsem cevap yazacak
eve gitmek istiyorum artıık

ne diye gelmiş? :26: öylesine mi, iznini mi durdurmuş?

zuzum geçici vergileri yapıyosun sanırım dimi?

evet canım, bi kısmını yaptım...envanter hazırlancakları yaptım..şimdi biraz kdvlere geçtim :) patrona pasladım kalanı..
daha bildirgeleri göndermedim...

ay bolcum harbi bu ne yaa...yememiş içmemiş sana laf soksun diye bankayamı gelmiş izninde
elfişin dediği gibi erken çıkamazmısın..

evet zuzum konuşamadık bugün senin işin var diye ilişmedim ben de sanki ilişsem cevap yazacak
eve gitmek istiyorum artıık

ne diye gelmiş? :26: öylesine mi, iznini mi durdurmuş?

bende eve gitmek istiyoırum

fundanın araba işi noldu acep ya, haber vermedi:26:

canım sıkıldı biraz "eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz" topiğini okudum gülmekten gözlerim yaşardı ya :))

cnm akıllı bir tarafı yok tabiki:)

aynenn öyle adamın içi rahat etmiyo bana laf sokmadan neyapsın..yok valla dünde 6.45 di çıktım bugün 6.30 da düşünüyorm dur bakalım arar diye korkuyorm ya yoksa 6da falan çıkarım ama adamın işi belli olmuyoki tam çıkarım arar bi ton laf sayar moralimi bozar diye bekliyom bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…