ya ben yıldır kavak yelleri izlioum saçma saya söve izlioum ama bitio die çok üzülüoum bu akşamdan sonra 3 bölüm var sonra bitiooo
cnm akıllı bir tarafı yok tabiki:)
aynenn öyle adamın içi rahat etmiyo bana laf sokmadan neyapsın..yok valla dünde 6.45 di çıktım bugün 6.30 da düşünüyorm dur bakalım arar diye korkuyorm ya yoksa 6da falan çıkarım ama adamın işi belli olmuyoki tam çıkarım arar bi ton laf sayar moralimi bozar diye bekliyom bende
ben adini feriha koydum mu izliyorum.
bakalim yeni diziler basliyacakmis onlardan da izlerim
birde ask ve cezayi izliyordum oda bitti.
kadınlar ve kızlarını bende merak ettim, izlemeye çalışcam :)
o behzatı hiç sevemedimeşim ilkten bakmak istedi, ankara polisiyesi diyerekten :))) hani arabadan inip oynuyodu yaa
ama ben hiç beğenmedim, sıkıldım 1 bölüm bilem izleyemedim
ay bitsin artık yaa bıktık 5 yıldırya ben yıldır kavak yelleri izlioum saçma saya söve izlioum ama bitio die çok üzülüoum bu akşamdan sonra 3 bölüm var sonra bitiooo
bir sürü yeni dizi başladı canım, dün gece mesela "Ay tutulması" vardı ilk bölümü, güzeldi :))ben adini feriha koydum mu izliyorum.
bakalim yeni diziler basliyacakmis onlardan da izlerim
birde ask ve cezayi izliyordum oda bitti.
Kuzey Güneyi bekliyorum bennnKıvanç Tatlıtuğ eşim sinir oluyo gerçi ona nedeni belli
ilerleyen haftalarda başlıyo canım, yeni dizi.. izle bunuo ne kız, hiç görmedim....gerçi tv izleyemiyomki pek....
ben duymadım mehmet günsuru :26: ben de bayılırım kendisine.. Buğra Gülsoy var :26:vayy nektar mehmet günsür varmış kıvançla...bayılıyorum mehmet günsüre
teşekkür ederim canım :))Nektarcım hayırlı olsun :))
teşekkür ederim canım :))
Ayşam Ceceli en gezenti sanatçı galiba urfadaydı ilk,şimdi sana geliyo haftaya da ben izliycem (inşallah kendisini)
çok sevindim canım, çok içten istemişsin demekki geçen konuşmamızda konser aktivitesini :)))
Benim eşimin cumartesi çalışma ihtimali vardı, izinliymiş çok sevindim
ben de yeni telefonumlaGökhan Tepeyi çekerim artık
Geçen hafta mızmızlıyorum "yaa aşkım telefonla çekenler nasıl net çekiyo, bizim foto mak. niye böyle, hayret bişe" felan
bu hafta deniycem bakalım
Ben de denize istiyorum, hala da ayağım suya değmedi..ama ramazanda gitmem annem kızar bikini giymeme (tee evvelden göndermezdi ramazanda plaja)
Of mutfağım berbat halde, azcık toplim..şu star akademi de bitsin yatıcam
müdürün de menepoza mı girdi acaba, kocasıyla mı kavga etti naptı millete yansıtıyo
Ayşa benim o Dileğin imla şeysine takılan :76: :76:
kızmak değil oay gerçekten miii ama ben sanki zuzuşun avatarıı gördüm diye hatırlıom :)) yorgunluğuma ver cnm)
ben de bazen öyle eksik yazarım benimkine de gözün takılıo muP öyleyse kızma ben hemen değiştiririm şefimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?