2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Keşke belirli bir çıkış saatin olsaymış ya böylede çok zor :105:

ben adini feriha koydum mu izliyorum.

bakalim yeni diziler basliyacakmis onlardan da izlerim

birde ask ve cezayi izliyordum oda bitti.

bende kadınlar ile kızlarını merak edioum güzele benzio
haftaya başlıcak sanırım ferihayı bende izlioum ne kadar uyuz bi kız yaa beni öldürüo
bi de behzat ç. izler eşim onunla takılıp mecbur izliodum ama son bölüm bi harikaydı
bugüne kadar öle bi senaryo görmemmiştim farklıydı hoşuma gitti
onu beklioum şimdi

kadınlar ve kızlarını bende merak ettim, izlemeye çalışcam :)

o behzatı hiç sevemedim eşim ilkten bakmak istedi, ankara polisiyesi diyerekten :))) hani arabadan inip oynuyodu yaa
ama ben hiç beğenmedim, sıkıldım 1 bölüm bilem izleyemedim

bende çok kızıoum gerçekte o kadar ağzı bozuk sarhoş polisler yok
ama adamın kızı ölüo sonra başka bi kızı ortaya çıkıo orda yaşanan tuhaf hikayeler var

ki son bölümde öleydi ve etkileyiciydi.

şimdi de istanbulun altınları başladın geçen onu izledim daha ii olur die bekliodum ama şuan tam oturmamış sanırm

pazar günü seni bana yazmışlar diye bir dizi başladı atvde güzel,eğlenceli bir diziydi tavsiye ederim:)

ya ben yıldır kavak yelleri izlioum saçma saya söve izlioum ama bitio die çok üzülüoum bu akşamdan sonra 3 bölüm var sonra bitiooo
ay bitsin artık yaa bıktık 5 yıldır
ben adini feriha koydum mu izliyorum.

bakalim yeni diziler basliyacakmis onlardan da izlerim

birde ask ve cezayi izliyordum oda bitti.
bir sürü yeni dizi başladı canım, dün gece mesela "Ay tutulması" vardı ilk bölümü, güzeldi :))
"Kalbim seni seçti" de hoş :))

Kadınlar ve kızlarını izlemiycem ben iki kadını da sevmiyorum çinkim
Behzat Ç annemin dizisi, gözünü kırpmadan izliyo ben de çok övgü duydum hakkında ilk bölümünden izlemeye başlayabilirim netten fırsat bulsam

Kuzey Güneyi bekliyorum bennn Kıvanç Tatlıtuğ eşim sinir oluyo gerçi ona nedeni belli

Son düzenleme:
o ne kız, hiç görmedim....gerçi tv izleyemiyomki pek....
ilerleyen haftalarda başlıyo canım, yeni dizi.. izle bunu

vayy nektar mehmet günsür varmış kıvançla...bayılıyorum mehmet günsüre
ben duymadım mehmet günsuru :26: ben de bayılırım kendisine.. Buğra Gülsoy var :26:

eşim doğum günü hediyemi almış, Nokia C7
ay okadar almaaa dedim yok katır inadı tuttu
bir kaç ya daha idare ederdim benim takozla, almışş
Bi sms atmış "heveslenme kart vermedi" diye
"oh iyi olmuş" diye msj atınca "aldım kuzu, süper telefon" yazmı
ay aldı mı almadı mı ben de ikilemdeyim şimdi

üff iki gündür sadece beğenmeye fırsat buluyorum bugün de yazamasam sinir olcaktım. çok yoruluyorum ben yaa erken kalkmaktan bıktım artık. gerçi nekk sana göre baya geç kalkıom ama yine de zorlanıorum yaa dün bişiler yazayım dedim gözümden uyku akıyordu bugün de öle. iki laf edip yatıcam.

miray senden başliim cnm eşinin gitmesine üzüldüm ama yapacak bi şdy yok ne yazık ki allah kavuştursun diyeyim keşke giderayak o kadar bozuşmasaydınız cnm yaa hem de doğumgününde. gerçi ii olmuş bi bakıma tatile gitmesini istemediğini öğrenmiş oldu ama olsun yine de kötü olmuş...

fundişş saçlarını ben de merak ediom güle güle kullan bi gün çek koy ve mümkünse ben görene kadar kalsınlar

zeynepcim ev arıyormuşsunuz fotolsrı ben göremedim ama dediğin gibi İstanbul'da kiralar zaten pahalı umarım gönlünüze göre bi yer bulursunuz.

bol patronuna gıcık oluyorummmmmmm

biz de uzuuun zaman sonra bugün iş çıkışı denize gittik süperdi kimsecikler yoktu hem ramazan hem de hafta içi diye. ama ne yazık ki biraz geç kaldığımız için deniz kirlenmişti piknik mangal deniz hepsini bi arada çıkardık iyi oldu ama deniz beni çok yordu dalgalarala uğraşmaktan bacaklarım ağrımış :))

Fundaaaa c.tesi buraya da ceceli geliyor inş. eşim o gün cafeyi birine bırakabilirse gidicez ayy çok heyecanlandım siz anlatınca sen nigar yarenim falan çok hoşuma gitmişti inş. biz de gidebiliriz

işte bu kadar benden ayy bu arada söylemeden geçemicem bu ara bizim işyeri de bi cozuttu müdür şaşırdı iyice sapık supuk davranmaya başladı. bi çemkirmeler ters ters bakmalar laf sokmalar falan iyice canımı sıkıyor walla onun afrasını çekemicem az kaldı yani sabrım taşıcak bi gün bırakıcam ne hali varsa görsün!!! ama yani bi tek ben diil bütün öğretmenler şikayetçi noluyor anlamadım ki iyice havaya girdi kadın!!!

EDIT: miraaaay kedi dolaba mı saklandı DDD

zuzu nası da dikkat ediyorsun walla sen diyince ben de farkettim ama daha önce hiç dikkatimi çekmemişti Dilek'in öyle yazması :)) Alemsin cnmm

öptüm hepinizi kendinize iyi bakın kızlarrr giremiyorum çok sık özledim hepiniziiii

Son düzenleme:
Nektarcım hayırlı olsun :))
teşekkür ederim canım :))

Ayşam Ceceli en gezenti sanatçı galiba urfadaydı ilk,şimdi sana geliyo haftaya da ben izliycem (inşallah) kendisini
çok sevindim canım, çok içten istemişsin demekki geçen konuşmamızda konser aktivitesini :)))
Benim eşimin cumartesi çalışma ihtimali vardı, izinliymiş çok mutlu oldumm
ben de yeni telefonumla Gökhan Tepeyi çekerim artık
Geçen hafta mızmızlıyorum "yaa aşkım telefonla çekenler nasıl net çekiyo, bizim foto mak. niye böyle, hayret bişe" felan
bu hafta deniycem bakalım
Ben de denize istiyorum, hala da ayağım suya değmedi..ama ramazanda gitmem annem kızar bikini giymeme (tee evvelden göndermezdi ramazanda plaja )
Of mutfağım berbat halde, azcık toplim..şu star akademi de bitsin yatıcam
müdürün de menepoza mı girdi acaba, kocasıyla mı kavga etti naptı millete yansıtıyo

Son düzenleme:

ayy eveeeet güle güle kullan telefonunu balk onu da sölicektim unuttum :))
cnm ben de 4 kere falan ancak gittim denize ve de o kadar istememe rağmen bronzlaşamadım eşim bırakmıyoru ki güneşleneyim bayram tatilinde veya sonrasında fırsat bulursanız gidersiniz artık nasıl olsa daha havalar güzel gider eylül sonuna kadar girilir heralde.

cnm bizim müdüre işler fazla geldi heralde altından kalkamadıkça en ufak bi şeyde bize sarıyor. tek başına koca kurumu idare etmeye çalışıyor o kadar kolay mı yaa kıy parana da bi eğitim danışmanı sekreter bi şey al. orada hem müdür hem sekreter hem öğretmen tabi yetişemezsin bütün işe!!!

ayyy sizin oraya da mı geliyor ceceli maşallah adama yaaa. ay ama bugün dedim eşime böyle böyle konser varmış gidelim diye. o kim yaa diyor beni kızdırmak için. bi şarkısını söyle dedi. ben kaldım put gibi ay rezil oldum adamın bi tane şarkısı gelmedi aklıma DD yeni cicişnle bize bol bol foto çekersin artık )

iyi geceler cnmmmm

Ayşa benim o Dileğin imla şeysine takılan :76: :76:

ay gerçekten miii ama ben sanki zuzuşun avatarıı gördüm diye hatırlıom :)) yorgunluğuma ver cnm )

ben de bazen öyle eksik yazarım benimkine de gözün takılıo mu P öyleyse kızma ben hemen değiştiririm şefimm

bu arada şefim demişken ton balıklı makarnam güzel oldu mısır mayonez ton balığı ve makarna yakıştılar makarna sevmeyen kociş bile yedi yani aklında bulunsun :))

Son düzenleme:
kızmak değil o eskik ben de yazarım onunkisi tuhaf geldi bana, bebek konuşması gibi ilk kez gördüm ondan dikkatimi çekti
ben mutfağımı toplim daha duş alıcam
görüşürüz Ayşam, ihmal etme bizi, özlüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…