Günaydın Kızlar
dün k.validem kızında kaldı normalde uykuda kaldığımızda bizi uyandırır tabi uyandıranımız yok bi uyumuşuz tam 40 dk. fazladan
Yataktan bi fırlayışımız vardı sormayın gitsin üzerimizi giyindik çıktık ne tuvalete gittik ne elimizi yüzümüzü yıkadık. Eşim aradı görümcemleri çabuk kapıya çıkın geç kalmışız geliyoruz bunlarda aheste aheste biniyorlar neyse bastı eşim gaza. Beni bıraktı servisim geldi o da 5 dk. gecikmiş yetiştim ama nasıl sıkışmışım şimdi elimi yüzümü yıkadım bi kalem çektim gözüme çantamada allık fırçamı attım bi allık sürdüm bi kalem çektim bide saçımı topladım kendime geldim :))
zuzum sadece senden alıntı yapıyorumevet canım, bi kısmını yaptım...envanter hazırlancakları yaptım..şimdi biraz kdvlere geçtim :) patrona pasladım kalanı..
daha bildirgeleri göndermedim...
ay bolcum harbi bu ne yaa...yememiş içmemiş sana laf soksun diye bankayamı gelmiş izninde
elfişin dediği gibi erken çıkamazmısın..
bende eve gitmek istiyoırum
fundanın araba işi noldu acep ya, haber vermedi:26:
Fundacım arabanız hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin
fundam gözünüz aydın bitirdiniz herşeyi arabanız hayırlı olsun kazasız belasız kullanın işallah
50 sayfa okudumbu kızlar çıldırmş olmalıı
günydın kızlar :) netim yoktu 2 gundur gelemedim nasılsınız. :82: eşime okdr odun diye bağrdm duydu sanırım sonunda :) hediyem ve pastamla geldi aldı gönlümü
o akşam kayınvaldede geldi yemek yemedi tokmş o yemicekmişşşçokta umrum allah allah.yemeklerim çok beğenildiii silip süpürdüler
balımda iyi ama gece 12 den önce yatmıyo yaa bizimle oturuyorrrtv izliyor bize laf atıyor büyüdükçe huyu değişti :26: bu arada saç rengimi bende değiştirmeyi düşünüyorum tocamdan izin çıkarsa bakalım. yatayım bende tocam işe gitti balımla uyuyayım
ilerleyen haftalarda başlıyo canım, yeni dizi.. izle bunu
ben duymadım mehmet günsuru :26: ben de bayılırım kendisine.. Buğra Gülsoy var :26:
eşim doğum günü hediyemi almış, Nokia C7
ay okadar almaaa dedim yok katır inadı tuttu
bir kaç ya daha idare ederdim benim takozla, almışş
Bi sms atmış "heveslenme kart vermedi" diye
"oh iyi olmuş" diye msj atınca "aldım kuzu, süper telefon" yazmı
ay aldı mı almadı mı ben de ikilemdeyim şimdi
zuzum sadece senden alıntı yapıyorumcanım benim çok acele telaş çıktım iş yerinden 12 iydi sanırım çıktığımda arabayı adam getirdi canım iyiki expertize koymuşuz arabanın birsürü şeyi çıktı direksiyon kasasıda bozukmuş sırf direksiyon kasası 2 2.5 milyar yani bize baya bi masraf çıkaracaktı almadık..expertizi honda bayisinde yaptırmıştık hondanın müdürü aracını satıyomuş aracı expertize koyduk tertemiz bi araç dışı içi tertemiz adam sürekli bakım yaptırmış çok beğendim aldık arabayı kendi adıma yaptırdım işlemler çok uzun sürdü kaskosuydu bilmem nesiydi derken eve gittiğimizde saat 6 dı canım ama olsun değdi birgünde halletmiş olduk dün aramızla gezdik insanın kendi arabası gibi yok canım allah hepinize nasip etsin
ayşemmmutlaka git ceceli konserine süperrrrrrr geçmişti asla pişman olmazsın adam çok eğlendiriyo zaten şarkıları süper nigarcım güle güle kullan telini canım
güle güle kullan canımm
oooo iyi olmuş canım :) şimdi anladım exp.önemini
hayırlı olsun arabanız, kazasız belası inşallah...bi kan akıtın ama
bide o da cıvıc mi
kızmak değil oeskik ben de yazarım onunkisi tuhaf geldi bana, bebek konuşması gibi ilk kez gördüm ondan dikkatimi çekti
ben mutfağımı toplim daha duş alıcam
görüşürüz Ayşam, ihmal etme bizi, özlüyoruz
ebruu hediyen neydi canım
zuzum sadece senden alıntı yapıyorumcanım benim çok acele telaş çıktım iş yerinden 12 iydi sanırım çıktığımda arabayı adam getirdi canım iyiki expertize koymuşuz arabanın birsürü şeyi çıktı direksiyon kasasıda bozukmuş sırf direksiyon kasası 2 2.5 milyar yani bize baya bi masraf çıkaracaktı almadık..expertizi honda bayisinde yaptırmıştık hondanın müdürü aracını satıyomuş aracı expertize koyduk tertemiz bi araç dışı içi tertemiz adam sürekli bakım yaptırmış çok beğendim aldık arabayı kendi adıma yaptırdım işlemler çok uzun sürdü kaskosuydu bilmem nesiydi derken eve gittiğimizde saat 6 dı canım ama olsun değdi birgünde halletmiş olduk dün aramızla gezdik insanın kendi arabası gibi yok canım allah hepinize nasip etsin
ayşemmmutlaka git ceceli konserine süperrrrrrr geçmişti asla pişman olmazsın adam çok eğlendiriyo zaten şarkıları süper nigarcım güle güle kullan telini canım
sonunda aldık canım hondamızısen biliyosun espirisini evet civic zuzum evet canım en kısa zamanda akıtmamız lazım daha zekatımızda duruyo daha güzelleri sizin olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?