2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

50 sayfa okudum bu kızlar çıldırmş olmalıı
günydın kızlar :) netim yoktu 2 gundur gelemedim nasılsınız. :82: eşime okdr odun diye bağrdm duydu sanırım sonunda :) hediyem ve pastamla geldi aldı gönlümü
o akşam kayınvaldede geldi yemek yemedi tokmş o yemicekmişşş çokta umrum allah allah.yemeklerim çok beğenildiii silip süpürdüler
balımda iyi ama gece 12 den önce yatmıyo yaa bizimle oturuyorrr tv izliyor bize laf atıyor büyüdükçe huyu değişti :26: bu arada saç rengimi bende değiştirmeyi düşünüyorum tocamdan izin çıkarsa bakalım. yatayım bende tocam işe gitti balımla uyuyayım

Günaydın Kızlar

dün k.validem kızında kaldı normalde uykuda kaldığımızda bizi uyandırır tabi uyandıranımız yok bi uyumuşuz tam 40 dk. fazladan
Yataktan bi fırlayışımız vardı sormayın gitsin üzerimizi giyindik çıktık ne tuvalete gittik ne elimizi yüzümüzü yıkadık. Eşim aradı görümcemleri çabuk kapıya çıkın geç kalmışız geliyoruz bunlarda aheste aheste biniyorlar neyse bastı eşim gaza. Beni bıraktı servisim geldi o da 5 dk. gecikmiş yetiştim ama nasıl sıkışmışım şimdi elimi yüzümü yıkadım bi kalem çektim gözüme çantamada allık fırçamı attım bi allık sürdüm bi kalem çektim bide saçımı topladım kendime geldim :))

insan yoruluyo canım bide sahura kalkarsan sabah zor uyanıyosun allahtan servis gecikmiş arabanızda var .

ben kendime gelemedim hala uyukluyorum 2de yattım biraz ev toparlayayım dedim bugünde 7ye kadar çekilirmi bilmiyorum

zuzum sadece senden alıntı yapıyorumcanım benim çok acele telaş çıktım iş yerinden 12 iydi sanırım çıktığımda arabayı adam getirdi canım iyiki expertize koymuşuz arabanın birsürü şeyi çıktıdireksiyon kasasıda bozukmuş sırf direksiyon kasası 2 2.5 milyar yani bize baya bi masraf çıkaracaktı almadık..expertizi honda bayisinde yaptırmıştık hondanın müdürü aracını satıyomuş aracı expertize koyduk tertemiz bi araç dışı içi tertemiz adam sürekli bakım yaptırmış çok beğendim aldıkarabayı kendi adıma yaptırdımişlemler çok uzun sürdü kaskosuydu bilmem nesiydi derken eve gittiğimizde saat 6 dı canımama olsun değdi birgünde halletmiş oldukdün aramızla gezdik insanın kendi arabası gibi yok canım allah hepinize nasip etsin

ayşemmmutlaka git ceceli konserine süperrrrrrr geçmişti asla pişman olmazsınadam çok eğlendiriyo zaten şarkıları süpernigarcım güle güle kullan telini canım

günaydın canım,
kocanın doğum günün için hediye ve pastanı almasına çok sevindim. Umarım bundan sonra her özel gününüzü hatırlayıp kutlar. :89:
benimde pzt eşimin doğum günü ona süpriz doğum günü yapcaktım evde arkadaşlarını cuma akşamına ayarlayabildim erken yapmış olcam :26:
umarım planladığım gibi olur herşey çalışıoum nası hazırlık yapcam bilmioum ama

güle güle kullan canımm

oooo iyi olmuş canım :) şimdi anladım exp.önemini

hayırlı olsun arabanız, kazasız belası inşallah...bi kan akıtın ama
bide o da cıvıc mi

güle güle kullan canımm

oooo iyi olmuş canım :) şimdi anladım exp.önemini

hayırlı olsun arabanız, kazasız belası inşallah...bi kan akıtın ama
bide o da cıvıc mi

sonunda aldık canım hondamızısen biliyosun espirisinievet civic zuzum evet canım en kısa zamanda akıtmamız lazım daha zekatımızda duruyodaha güzelleri sizin olsun canım

ben akşam mutfağımı basan karıncalarla uğraşırken sen benim yazımla epey dalga geçmişsin valla aşk olsun
ama napım yazamıoum normal

hayırlı uğurlu olsun arabanız Allah kaza bela vermesin

sonunda aldık canım hondamızısen biliyosun espirisinievet civic zuzum evet canım en kısa zamanda akıtmamız lazım daha zekatımızda duruyodaha güzelleri sizin olsun canım

cnmm hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin sevindim adına araba gibisi yok en güzeli kendi arabanla tatile gitmek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…