2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar tavlayı yeni öğreniyorum ya :))

dün akşam eşimi, erkek tavlasında 2 kere oynadık ikisinde de yendim, kız tavlasında 1 kre oynadık onda da yendim verdim kolunun altına
ama dama da yenemiyorum :44:

akşam misafirim var , benmki pudingli kurabiye istedi...ne yapsam yanına

hayırlı uğurlu olsun arabanız Allah kaza bela vermesin

cnmm hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin sevindim adına araba gibisi yok en güzeli kendi arabanla tatile gitmek..

amin kızlar sağolun evet miraycım biz bu yıl otobüsle gittik tatile çok zorlanmadık ama yinede arabayla gitmek daha iyi daha çok gezebiliyosun daha rahat ediyosun inşallah seneye canım

vayy aferin sana:13:ben bi öğrenemedim şu tavlayı ya:18:dama daha kolay canımpudingli kurabiye nasıl canım

benim de 9:30 da dersim var almanca dersim ögretmenimin evine gidicem 1 ay geri kalmistim onu telafi edicem sanki her seyi unuttum dün güya calisacaktim ama icimden gelmedi aklim hep istanbul daaaaaaa offfffff burayi hic istemiyorum ya gecen yaz geldigimde böyle olmamisti bu sefer 1 ay kaldik ondan sanirsam ins. toparlarim kendimi

havada kötü aldik yazliklari burada giyinemiyorum

mesela ben ebrunun tocam demesine de takılıyorum, o ne öyle :76: gıcıııkkk nektar :))

teşekkür ederim canım, sizin de arabanız hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah :)))

nigarım telefonun hayırlı olsun güle güle kullan bizim için güzel fotolar çek
teşekkür ederim enkimm :)))

güle güle kullan canımm

oooo iyi olmuş canım :) şimdi anladım exp.önemini

hayırlı olsun arabanız, kazasız belası inşallah...bi kan akıtın ama
bide o da cıvıc mi
teşekkürler zuzumm :)))

ben akşam mutfağımı basan karıncalarla uğraşırken sen benim yazımla epey dalga geçmişsin valla aşk olsun
ama napım yazamıoum normal
dalga geçmedim ben, sadece dikkatimi çekti

Nektar gelmiş cnmm günaydın seni bekliyorum ben sizin gibi neşeli avatar istiyorum böle cicili bicili kız olsun istiyorum nerden bulucam öyle avatarı yardımcı olurmusun? Bu avatar pek içime sinmedi..

evet canım o evi tutacağız yarın kontrat yapıcaz artık ev aramaktan yoruldum artık masraflı evlerin masraflarını tamamlamaktan tadilat işiyle uğraşmaktan bıktım temiz evde oturayım bide
evet canım haklısın güle güle otur şimdiden hayırlı olsun
bi de ben

Günaydın herkese

niye öğrenemiyosak yabana öğretmeye çalıştı üniverstedeyken bi arkadaşım öğrenemedim:26:

Nektar gelmiş cnmm günaydın seni bekliyorum ben sizin gibi neşeli avatar istiyorum böle cicili bicili kız olsun istiyorum nerden bulucam öyle avatarı yardımcı olurmusun? Bu avatar pek içime sinmedi..
şurdan bak canım
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...un-boyutlarda-hareketli-harika-avatarlar.html
bir de bu başlık var, güzel şeyler var
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/355781-kadin-avatarlari-hareketli-kk-uygun.html

evet canım haklısın güle güle otur şimdiden hayırlı olsun

niye öğrenemiyosak yabana öğretmeye çalıştı üniverstedeyken bi arkadaşım öğrenemedim:26:
herkes çok övdüğü için öğrenmeye kalkıyoruz ondan, gerçekten öğrenmek istesek öğreniriz bence

evet canım o evi tutacağız yarın kontrat yapıcaz artık ev aramaktan yoruldum artık masraflı evlerin masraflarını tamamlamaktan tadilat işiyle uğraşmaktan bıktım temiz evde oturayım bide

hayırlısı canım...
kirası nekadar

aa ben bunu bilmiyorum ne kadar kolaymış deniycembakıyım akşam vaktim olursa denerim:13:sen neli puding kullanıyosun canım

dene canım ama hemen pişiyo ben ilk yaptığımda yakıyodum az daha
ya kakaolu yada muzlu yapıyorum ben...

ama çileğide merak ediyorum...

bunun yanıuna ne gider funda

gnydn kızlar,
netim koptu sabah sabah sinir oldum..
fundacım hayırlı olsun arabanız,allah kaza bela vermesin..
nektarım seninde telefonun hayırlı olsun..
zeynepcim inşallah darısı kendi evinize olsun bakalım..

bizde dün annemle kızıma hastane çıkışı,nevresimi,bodysi ve alt değiştirme takımını aldık:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…