hayırlı uğurlu olsun arabanız Allah kaza bela vermesin
cnmm hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin sevindim adına araba gibisi yok en güzeli kendi arabanla tatile gitmek..
kızlar tavlayı yeni öğreniyorum ya :))
dün akşam eşimi, erkek tavlasında 2 kere oynadık ikisinde de yendim, kız tavlasında 1 kre oynadık onda da yendimverdim kolunun altına
ama dama da yenemiyorum :44:
akşam misafirim var , benmki pudingli kurabiye istedi...ne yapsam yanına
mesela ben ebrunun tocam demesine de takılıyorum, o ne öyle :76: gıcıııkkk nektar :))50 sayfa okudumbu kızlar çıldırmş olmalıı
günydın kızlar :) netim yoktu 2 gundur gelemedim nasılsınız. :82: eşime okdr odun diye bağrdm duydu sanırım sonunda :) hediyem ve pastamla geldi aldı gönlümü
o akşam kayınvaldede geldi yemek yemedi tokmş o yemicekmişşşçokta umrum allah allah.yemeklerim çok beğenildiii silip süpürdüler
balımda iyi ama gece 12 den önce yatmıyo yaa bizimle oturuyorrrtv izliyor bize laf atıyor büyüdükçe huyu değişti :26: bu arada saç rengimi bende değiştirmeyi düşünüyorum tocamdan izin çıkarsa bakalım. yatayım bende tocam işe gitti balımla uyuyayım
teşekkür ederim canım, sizin de arabanız hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah :)))zuzum sadece senden alıntı yapıyorumcanım benim çok acele telaş çıktım iş yerinden 12 iydi sanırım çıktığımda arabayı adam getirdi canım iyiki expertize koymuşuz arabanın birsürü şeyi çıktı direksiyon kasasıda bozukmuş sırf direksiyon kasası 2 2.5 milyar yani bize baya bi masraf çıkaracaktı almadık..expertizi honda bayisinde yaptırmıştık hondanın müdürü aracını satıyomuş aracı expertize koyduk tertemiz bi araç dışı içi tertemiz adam sürekli bakım yaptırmış çok beğendim aldık arabayı kendi adıma yaptırdım işlemler çok uzun sürdü kaskosuydu bilmem nesiydi derken eve gittiğimizde saat 6 dı canım ama olsun değdi birgünde halletmiş olduk dün aramızla gezdik insanın kendi arabası gibi yok canım allah hepinize nasip etsin
ayşemmmutlaka git ceceli konserine süperrrrrrr geçmişti asla pişman olmazsın adam çok eğlendiriyo zaten şarkıları süper nigarcım güle güle kullan telini canım
teşekkür ederim enkimm :)))nigarım telefonun hayırlı olsun güle güle kullan bizim için güzel fotolar çek
teşekkürler zuzumm :)))güle güle kullan canımm
oooo iyi olmuş canım :) şimdi anladım exp.önemini
hayırlı olsun arabanız, kazasız belası inşallah...bi kan akıtın ama
bide o da cıvıc mi
dalga geçmedim ben, sadece dikkatimi çektiben akşam mutfağımı basan karıncalarla uğraşırkensen benim yazımla epey dalga geçmişsin valla aşk olsun
ama napım yazamıoum normal
teşekkür ederim canımsizin ev işi ne oldu netleştimi canım:44:
bi de benvayy aferin sana:13:ben bi öğrenemedim şu tavlayı ya:18:dama daha kolay canımpudingli kurabiye nasıl canım
evet canım haklısın güle güle otur şimdiden hayırlı olsunevet canım o evi tutacağız yarın kontrat yapıcaz artık ev aramaktan yoruldum artık masraflı evlerin masraflarını tamamlamaktan tadilat işiyle uğraşmaktan bıktım temiz evde oturayım bide
bi de ben
Günaydın herkese
şurdan bak canımNektar gelmiş cnmm günaydın seni bekliyorum ben sizin gibi neşeli avatar istiyorum böle cicili bicili kız olsun istiyorum nerden bulucam öyle avatarı yardımcı olurmusun? Bu avatar pek içime sinmedi..
vayy aferin sana:13:ben bi öğrenemedim şu tavlayı ya:18:dama daha kolay canımpudingli kurabiye nasıl canım
herkes çok övdüğü için öğrenmeye kalkıyoruz ondan, gerçekten öğrenmek istesek öğreniriz benceevet canım haklısın güle güle otur şimdiden hayırlı olsun
niye öğrenemiyosak yabana öğretmeye çalıştı üniverstedeyken bi arkadaşım öğrenemedim:26:
şurdan bak canım
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...un-boyutlarda-hareketli-harika-avatarlar.html
bir de bu başlık var, güzel şeyler var
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/355781-kadin-avatarlari-hareketli-kk-uygun.html
damada yeniliyom ya :) zor işleri başarıyorum ben
http://www.kadinlarkulubu.com/biskuviler-kurabiyeler/230762-toz-pudingli-kurabiye.html
bunu yapıym ama 1 paket yağın tamamını kullanmıyom...4/3 ve 1 çay bardağına yakın sıvı yağ koyuyorum
evet canım o evi tutacağız yarın kontrat yapıcaz artık ev aramaktan yoruldum artık masraflı evlerin masraflarını tamamlamaktan tadilat işiyle uğraşmaktan bıktım temiz evde oturayım bide
aa ben bunu bilmiyorum ne kadar kolaymış deniycembakıyım akşam vaktim olursa denerim:13:sen neli puding kullanıyosun canım
evet canım haklısın güle güle otur şimdiden hayırlı olsun
niye öğrenemiyosak yabana öğretmeye çalıştı üniverstedeyken bi arkadaşım öğrenemedim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?