kakaolunun tadı yoğun oluyomuş öylemi canım hangisi daha güzel oluyo ben ilk onu yapıyımhayırlısı canım...
kirası nekadar
dene canım ama hemen pişiyo ben ilk yaptığımda yakıyodum az daha
ya kakaolu yada muzlu yapıyorum ben...
ama çileğide merak ediyorum...
bunun yanıuna ne gider funda
gnydn kızlar,
netim koptu sabah sabah sinir oldum..
fundacım hayırlı olsun arabanız,allah kaza bela vermesin..
nektarım seninde telefonun hayırlı olsun..
zeynepcim inşallah darısı kendi evinize olsun bakalım..
bizde dün annemle kızıma hastane çıkışı,nevresimi,bodysi ve alt değiştirme takımını aldık:))
hayırlısı canım...
kirası nekadar
dene canım ama hemen pişiyo ben ilk yaptığımda yakıyodum az daha
ya kakaolu yada muzlu yapıyorum ben...
ama çileğide merak ediyorum...
bunun yanıuna ne gider funda
gnydn kızlar,
netim koptu sabah sabah sinir oldum..
fundacım hayırlı olsun arabanız,allah kaza bela vermesin..
nektarım seninde telefonun hayırlı olsun..
zeynepcim inşallah darısı kendi evinize olsun bakalım..
bizde dün annemle kızıma hastane çıkışı,nevresimi,bodysi ve alt değiştirme takımını aldık:))
kakaolunun tadı yoğun oluyomuş öylemi canım hangisi daha güzel oluyo ben ilk onu yapıyımçayla tek kurabiye versen havalar sıcak bide dondurma alsan olmazmı:26:
teşekkür ederim canımayy hadi hayırlı olsun güle güle kullansın minik prenses
zuzum kirası çok 800tl ama yapacak bişe yok işallah 2snefalan kalır kendi evime çıakrım
çok zor taşınmak ev ayakta gidiyor iş ev taşınma işi hepsi gitmiyor haftayada 1hafta iizn alıcam halledeyim hemen
tarife bende baktım oldukça kolay gözüküo bende eşimin doğum gününe yapabilirim saol zuzucum bu ii oldu.
avatarlara baktım bende ama bişi bulamadım zaten albüm bile yapamadım soğudum resim avatar profilden yöneticilere mesaj da attım ama geri donus olmadı o ekle butonu çıkmıo yani
doğal olarakta kalıo yani albüm
Eki Görüntüle 238452
kızlar dün kotondan bu siyah beyazı aldım yani modeli o rengide yanındaki olan renkte nasıl sizce:26:
teşekkür muhah öptüm
tarife bende baktım oldukça kolay gözüküo bende eşimin doğum gününe yapabilirim saol zuzucum bu ii oldu.
avatarlara baktım bende ama bişi bulamadım zaten albüm bile yapamadım soğudum resim avatar profilden yöneticilere mesaj da attım ama geri donus olmadı o ekle butonu çıkmıo yani
doğal olarakta kalıo yani albüm
canım benim ozaman bi çeşit daha bişey yapman lazım:26:ben olsam gerçi 3 çeşitden aşağı yapamamda zuzummesela kurabiye yapardım yanına bi çeşit sarma veya meze türü bişi bide kek pasta türü sütlü tatlı türü bişi yapardım kolay bi şey daha yap canım tavuk göğsü yap istersen canım hafif hem onun yanınada gider bence
zuzum çayın yanına vericeksin biri tatlı biri tuzlu olsun kurabiyenin yanına milföyden börekler yapabilirsin hemencik içine peynir vs. At üstüne sür yumurtanı at fırına hemencikte pişiyor zaten kurabiyede çabuk pişiyor
evet elfinin dediği gibi milföyden börekte olur hem kolay oluyo hemde tuzlu olur bi çeşitte
kendine gelince çeşit çıkarıyon, bana niye sölemiyonSarma meze yapmam, herkes yemekten sonra gelicek zaten..iftarda şişiyo herkes
tavukgöğsü yapmadım hiç:26:
milföyden bıktım artık
Kolay diye hep ona kaçıyom
kendine gelince çeşit çıkarıyon, bana niye sölemiyonSarma meze yapmam, herkes yemekten sonra gelicek zaten..iftarda şişiyo herkes
tavukgöğsü yapmadım hiç:26:
milföyden bıktım artık
Kolay diye hep ona kaçıyom
cnm sen profile eklebilyosun herhalde senin resminmi sarı olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?