Funda sana bişey yazmıştım yukarlarda arabayla ilgili
o zaman sigara böreği sar kızart
zuzuş normal tepsi böreği yap sende yada sigara böreği yap yada poğaça yap:)
sana kıyamıyomdoğru iftardan sonra geliyolar ozaman böreğede gerek yok canım bence tavuk göğsü yap çok hafif herkesin sevdiği tatlı türü portakal ağacı: Yalancı tavuk göğsü burdan yapabilirsin canım
hyrlı olsun cnm arabanız kazasız belasız inş...zuzum sadece senden alıntı yapıyorumcanım benim çok acele telaş çıktım iş yerinden 12 iydi sanırım çıktığımda arabayı adam getirdi canım iyiki expertize koymuşuz arabanın birsürü şeyi çıktı direksiyon kasasıda bozukmuş sırf direksiyon kasası 2 2.5 milyar yani bize baya bi masraf çıkaracaktı almadık..expertizi honda bayisinde yaptırmıştık hondanın müdürü aracını satıyomuş aracı expertize koyduk tertemiz bi araç dışı içi tertemiz adam sürekli bakım yaptırmış çok beğendim aldık arabayı kendi adıma yaptırdım işlemler çok uzun sürdü kaskosuydu bilmem nesiydi derken eve gittiğimizde saat 6 dı canım ama olsun değdi birgünde halletmiş olduk dün aramızla gezdik insanın kendi arabası gibi yok canım allah hepinize nasip etsin
ayşemmmutlaka git ceceli konserine süperrrrrrr geçmişti asla pişman olmazsın adam çok eğlendiriyo zaten şarkıları süper nigarcım güle güle kullan telini canım
günaydın canım,
kocanın doğum günün için hediye ve pastanı almasına çok sevindim. Umarım bundan sonra her özel gününüzü hatırlayıp kutlar. :89:
ebruu hediyen neydi canım
ebru yok şuanda canım sanırım 200 tl çek vermişti eşi
ne yazmıştın zuzum bulamadım cevap vermiş olmam lazım :26:cıvıc mı diye sordun evet dedim
evettt o benim işteee
yok canım ya dedğin gibi millet tok geliyo zaten hafif tatlılar yenir sadece1 tane yufkam vardı, kızartayım mı..yetermi..olmadı ortaya koyarım :)
Bakim
Sigara böreği yenmezse, sahurda yeriz dimmi
hyrlı olsun cnm arabanız kazasız belasız inş...
bende ümit ediyorum :) şimdi sırada onun doğum günü var
200 tl hediye çeki
nek ndn gıcık oluyorsun cnm tocam demene ne diim
yok canım ya dedğin gibi millet tok geliyo zaten hafif tatlılar yenir sadece1 tane yufkam vardı, kızartayım mı..yetermi..olmadı ortaya koyarım :)
Bakim
Sigara böreği yenmezse, sahurda yeriz dimmi
hyrlı olsun cnm arabanız kazasız belasız inş...
bende ümit ediyorum :) şimdi sırada onun doğum günü var
200 tl hediye çeki
ikisi de çok güzel, güle güle giy fıstığımEki Görüntüle 238452
kızlar dün kotondan bu siyah beyazı aldım yani modeli o rengide yanındaki olan renkte nasıl sizce:26:
hayır sana benzememiş bu, benim avatarıma benzemişNasıl kızlar avatarım pozitif olmuşmu yeterince sevimli olsun dedim Nektar yorumunu bekliyorum bitane daha var şapkalı oda tatlı bu sanki bana benzio hemen kendime payy çıkardım
1 tane yufkam vardı, kızartayım mı..yetermi..olmadı ortaya koyarım :)
ne aldın 200 tl çekinle200 tl hediye çeki
aboo
Ozaman özür, ben görmemişim
seni görmek ne kadar zormuş yaaa yaws şöle yüzün gözün görünen güzel bir resmini görseydik meraklandım haaa
ikisi de çok güzel, güle güle giy fıstığım
hayır sana benzememiş bu, benim avatarıma benzemişgüzel güzel, şirin ))
ne aldın 200 tl çekinle
sana gıcık olmuyorum "gıcık nektar" yazdımsadece öyle demesine takılıyorum dedim, bilmem hoşuma gitmedi kelime :)) kocam de
Kızlar dünü anlatayım size dün eşimi hiç sıkmadım nerdeyse hiç aramadım... cafeye bakmaktan zaten hiç boş zamanım olmadı nie beni aramıosun die bi tafra bi tafra sormayın ...Demekki üstüne düşmemek gerekiyormuş..Kaş kalkan taraflarına gitmişler (NE SIKICI YER TANRIMMM...!)TABİİ ÖYLE DEMEDİM ..sabah aradı 2 otel var birinde kalıyoruz çok sıkıldım seninle marmariste daha eğlenmiştim dedi vayyy dedim eşinsiz gidersen böle olur diye yani zevkten dört köşeyim şuanda...Ölüdenize geçeriz belki dedi(ki orası da salla geç uyuma dinlenme yeri denir tabii) oradada sıkılır bizimki yani bence dönecek bekliyorum yarın bakalım dönecekmi...
ayy şu portakal ağacındaki tarifleri çok sevdim kolay şeylere benziyo tatlı istiyom yaa hepsinden yapasım geldi bir anda:)
ayy şu portakal ağacındaki tarifleri çok sevdim kolay şeylere benziyo tatlı istiyom yaa hepsinden yapasım geldi bir anda:)
oh olsun ona sende en doğrusunu yapmışsın bunaltsaydın belki iiki geldim bu tip hareketlerinden biraz uzak kalcam derdi o şansı ona verme
zaten anlamış herşeyin karısıyla daha güzel olduğunu bence
bunaltmamak lazım evet, yapabilene çok özeniyorum ben şahsenKızlar dünü anlatayım size dün eşimi hiç sıkmadım nerdeyse hiç aramadım... cafeye bakmaktan zaten hiç boş zamanım olmadı nie beni aramıosun die bi tafra bi tafra sormayın ...Demekki üstüne düşmemek gerekiyormuş..Kaş kalkan taraflarına gitmişler (NE SIKICI YER TANRIMMM...!)TABİİ ÖYLE DEMEDİM ..sabah aradı 2 otel var birinde kalıyoruz çok sıkıldım seninle marmariste daha eğlenmiştim dedi vayyy dedim eşinsiz gidersen böle olur diye yani zevkten dört köşeyim şuanda...Ölüdenize geçeriz belki dedi(ki orası da salla geç uyuma dinlenme yeri denir tabii) oradada sıkılır bizimki yani bence dönecek bekliyorum yarın bakalım dönecekmi...
haklısın canım bananeyse :))1 tanesini aldım nigarım 49 tl dan 19 a düşmüşgiyince güzel duruyo nigoş ya sende benim gibi duramıyon ha boşver kim ne diyosa desin bende mirayın avatarına takmıştım bananeyse
ben de hiç tatlı seven biri değilim.. yeni yaptığım kurabiyeler duruyo evde, annem çikolatalı kek göndermişti, ondan da yemedim, kardeşimin doğum günü pastası duruyo daha (atıcam onu galiba yazık) baklava var 1 tane atmadım ağzıma.. bir sürü gofret almışım, bitanesini yemedim, dondurma var bir kaşık yemiyorum.. niye böyleyim, atılan herşeye de üzülüyorum sonra :26:ayy şu portakal ağacındaki tarifleri çok sevdim kolay şeylere benziyo tatlı istiyom yaa hepsinden yapasım geldi bir anda:)
yok canım ya dedğin gibi millet tok geliyo zaten hafif tatlılar yenir sadecebi bak bakalım çok kolay yaparsın canım
teşekkür ederim canım..evet ya sadece çek yazmışım dimi pardon canım değerlendirdinmi peki
ne aldın 200 tl çekinle
sana gıcık olmuyorum "gıcık nektar" yazdımsadece öyle demesine takılıyorum dedim, bilmem hoşuma gitmedi kelime :)) kocam de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?