2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

1 tanesini aldım nigarım 49 tl dan 19 a düşmüşgiyince güzel duruyonigoş ya sende benim gibi duramıyon ha boşver kim ne diyosa desinbende mirayın avatarına takmıştımbananeyse

cnm beğenmediysen değiştireyim bşkada ekleyebilirim avatar olayı çok önemli deil benim için??Neşeli olsun sevimli olsun die ekledim saç rengide benimkine benzio die..

hmmm...denerim :)

çikolata sosunuda hazır aldı dimmi...kendi eritmedi....

Herşey hazır ozaman :))

bakma cnm benim canımın çektiğine benimde tatlıyla aram yok pek bir çikoltayı yerim,pasta oldumu yarım dilimden fazla yiyemem baklava desen 1 taneden fazla yiyemiyorm kesiyo beni ağır geliyo nedense böle hafif tatlılar nebilim muzlu pasta falan oldumu 1 dilim yerim mesela..

yarenay nerde kızlar bugün gelmedimi?

Kızlar benim gönderdiklerim çok zor gidiyo sorun var anlmadım yaaa...

Nektarcım teyzem yarın sabah yanımda künefe getiryormuş kendi yapacak dört gözle bekliyorum...

aynen öle katılıoum tatlım sana herşeyi yaparız
ama kıymet bilmediği an benim patladığım andır artık Allah ne verdiyse
çenem de biraz kuvvetli

kazanan hep biziz de kabullenmiolar işte

gıcık olmuyoruuuum :84: ben kendime dedim gıcık diye, dün dileğe de takıldım sana da gıcıklık yaptım anlamında :26: tocam de sen
benim eşim çok geç geliyo canım, ben ya yatıyorum o gelene kadar..yada ona yemek hazırlayıp yatıyorum bişi yapamıyoruz
ama cumartesi izinli olduğunda genelde dışarı çıkıyoruz, gelince de tv izleriz birlikte ne bilim illa buluyoruz yapıcak bişi :89:
aynen canım.. ben de bir tek kavanoz Sarelleye hayır diyemiyorum

Valla canım, oturuyoz

Bazen gezeriz, bazen sadece otururuz balkonda, bazen laptoptan bişeler bakarız birlikte film yada araba
Daha yeniş tavla aldık, tavla öğretiyo bana...öyle geçiyo vakit...

Ortk bişeler keşfetin,

aynen öle katılıoum tatlım sana herşeyi yaparız
ama kıymet bilmediği an benim patladığım andır artık Allah ne verdiyse
çenem de biraz kuvvetli

kazanan hep biziz de kabullenmiolar işte

Cnm resmin çok güzel güzel hoş kızsın ..eşine düşkün olduğun her halinden belli...Maşallah tütütüütüüüüüü...
Sen yinede az kullan çeneni benimde patlama noktalarım var ama son zamanlar dikkat ediyorum erkeklerin kaçtığı en büyük neden kadının dırdırıymış...

KIZLAR BİŞİ SORMK İSTİYORUM ÖZEL GİBİ BİRAZ AMA
AKŞAMLARI EŞİNİZ İŞTEN GELİNCE NE YAPIYORSUNUZ. BİLİYORSUNUZ BNMKİNİN PC HASTALIĞI VAR EVDE YAPICK B,RSEY YOK DİOR

Canım senn eşinin alışkanlığı olmuş bahane üretiyor sana. En önemlisi kızı var oturup onunla oynayabilir o kızı ile ilgilenirken sende hızlıca işlerini yapıp yanlarına gelip birlikte bebişinizle oynayabilirsiniz

üff yaa
idare müdürümüz dün bana not aldırmıştı
sabah "x" i arayalım diye, hatırlat
az önce arıyo "noldu niye hatırlatmadın?"
dedim saat daha erken diye, "saat 11 NİGAR onbiiiiiiiir!!" diyo
ben de "iyi arıyorum" dedim kapattım tabi sinir oldum "cıkcıkcık" lıyorum
meğer telsiziyle bizim kata çıkıyomuş, kapıdan diyo "cıkcıklama önemli şeyler bunlar" görmüş yaa
rezil oldum, yakalandım, sinir de oldum

Ne var cnm insanlık hali unutulmazmı...Boşver duyması iyi olmuş salla... Takıldığım nokta senin yanına pat die gelmiş senimi takip ediyor bu neyapıyor acaba die???Dikkat et istersen cnm uyuz oldum birden.

Ne var cnm insanlık hali unutulmazmı...Boşver duyması iyi olmuş salla... Takıldığım nokta senin yanına pat die gelmiş senimi takip ediyor bu neyapıyor acaba die???Dikkat et istersen cnm uyuz oldum birden.

çok doğru bi noktaya parmak bastın

eşim bana hep takılır ne kadar cingensin carcar bi susup oturup kocamı dinleyim demiosun die ben mi???

resim yorumun içinde tşkkür ederim canım evett her ne yaşanırsa yaşansın 8 yıldır tek değişmeyen şey ona olan sevgim.

Allahım hepinizi eşleriyle çok mutlu etsin

cnm beğenmediysen değiştireyim bşkada ekleyebilirim avatar olayı çok önemli deil benim için??neşeli olsun sevimli olsun die ekledim saç rengide benimkine benzio die..
yok canım bunu beğendim hani diğeri vardı ya sende değiştirmiştin:13:bu çok sevimli pozitif
hmmm...denerim :)

çikolata sosunuda hazır aldı dimmi...kendi eritmedi....

Herşey hazır ozaman :))
evet herşey hazır bişey olmaz çalışan bayansın önemli olan güzel olması
kızlar benim gönderdiklerim çok zor gidiyo sorun var anlmadım yaaa...

Nektarcım teyzem yarın sabah yanımda künefe getiryormuş kendi yapacak dört gözle bekliyorum...

bayılırım künefeye

ii seninki uzatmamış cnm benimki olsa daha ne laflar saymıştı boşver..

ebrucum valla bizde tv izleriz,balkonda otururuz biraz sohbet ederiz,film izleriz,dışarı çıkarız falan zaman geçer öyle..

acıktımmmmmmmm ya tariflere bakıp bakıp iç geçiriyomm burda resmen..

Son düzenleme:
Kızlar babanenin evi olmadı....

60 a inmedi bi 65 diyo bi 70 diyo...

Dedesi eşime dediki...60 a kaybım olur...70 e aldım 1,50 milyar tapu masrafı, 5 bin içeri masraf yaptım...o para bankada dursa ne kadar faizi gelirdi zarardayım diyo

BaNane banamı sordun aldın sanki, almasaydın ozaman ev...sen torununa neyin hesabını yapıyon, hadi yapıyon öle söleme barii

Son düzenleme:

ayy ne olmuş insansın yani unutamazmısın hepmi unutuyomuşunkisizin bu patronları dövesim geliyo sinir oldum bak şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…