o öyle canım geziyo tüm birimleriNe var cnm insanlık hali unutulmazmı...Boşver duyması iyi olmuş salla...Takıldığım nokta senin yanına pat die gelmiş senimi takip ediyor bu neyapıyor acaba die???Dikkat et istersen cnm uyuz oldum birden.
ay Allahım sanki tanımadığı bir alıcıyla pazarlık ediyoKızlar babanenin evi olmadı....
60 a inmedi bi 65 diyo bi 70 diyo...
Dedesi eşime dediki...60 a kaybım olur...70 e aldım 1,50 milyar tapu masrafı, 5 bin içeri masraf yaptım...o para bankada dursa ne kadar faizi gelirdi zarardayım diyo
BaNane banamı sordun aldın sanki, almasaydın ozaman ev...sen torununa neyin hesabını yapıyon, hadi yapıyon öle söleme barii
unutmadım birde Fundam, 12 gibi hatırlatıcaktım, bana saat demedi çinkimayy ne olmuş insansın yani unutamazmısın hepmi unutuyomuşunkisizin bu patronları dövesim geliyo sinir oldum bak şimdi
ay allahım sanki tanımadığı bir alıcıyla pazarlık ediyo
Torunu yaa
ay allahım sanki tanımadığı bir alıcıyla pazarlık ediyo
Torunu yaa
Unutmadım birde fundam, 12 gibi hatırlatıcaktım, bana saat demedi çinkim
Zaten 3 kuruşa çalışıyoruz şurda
napacak mezara mı götürecek evi, insan der para pul istemem istediğiniz kadar oturundimi yaniii...
Hayır tamm arz talep meselesi...sana uymaz satmazsın ama neler diyo yaaa....
Eşimde dediki, "tamm dede ben 60 verebilirim ,satmazsan canın sağolsun satarsan da torununu evsahibi yaparsın"
bide diyo" gönül koyma bana"
hayırlısı buymuş
napacak mezara mı götürecek evi, insan der para pul istemem istediğiniz kadar oturun
Gönül koysun bence, belki vijdana gelir
vijdan mı !!! Hiç sanmam, boşver iyi oldu aslında ..sonra derlerdi ev verdik ev aldık onlara diye...
K.pederimin pek durumu yoktu düğüne....dedesi demiş ben varım ,güven vermiş onlara....benm istememden sonrada kendi oğluna demiş...başının çaresine bak babasısın yap düğünü demiş
Setimi babanesi yaptı, iyi bi setti allah var...
Düğünde bi görsen sanki o yaptı düğünü, peşimde dolanıp duruyo..biz oynarız o ayakta ev sahibelik yapıyo
..
Ilk salona girişte mum tutuyolar, gelinle damat altından geçiyo faln yaa...orda eşim önde elimi tutuyo babaneside kolumdan tutmuş arkadan..o da geçicek ordan...düşüyodum az daha bi hışımla çektim kolumu..eşimede kızdım bekle diye
ay allahım yaa kaynanalığı yaşlılar yapıyo size desene :26:
Benim eşimin babannesi 5 tl bile takmadı ya neyse
evet canım derlerdi sürekli boşverin inşallah kendi evinizi kendiniz alırsınızvijdan mı !!! Hiç sanmam, boşver iyi oldu aslında ..sonra derlerdi ev verdik ev aldık onlara diye...
K.pederimin pek durumu yoktu düğüne....dedesi demiş ben varım ,güven vermiş onlara....benm istememden sonrada kendi oğluna demiş...başının çaresine bak babasısın yap düğünü demiş
Düğünde bi görsen sanki o yaptı düğünü, peşimde dolanıp duruyo..biz oynarız o ayakta ev sahibelik yapıyo
..
ılk salona girişte mum tutuyolar, gelinle damat altından geçiyo faln yaa...orda eşim önde elimi tutuyo babaneside kolumdan tutmuş arkadan..o da geçicek ordan...düşüyodum az daha bi hışımla çektim kolumu..eşimede kızdım bekle diye
evet canım derlerdi sürekli boşverin inşallah kendi evinizi kendiniz alırsınıznasıl kadın öyle kaç yaşındaydı ya o niye geçiyo genelde gençler geçer
vijdan mı !!! Hiç sanmam, boşver iyi oldu aslında ..sonra derlerdi ev verdik ev aldık onlara diye...
..
Ilk salona girişte mum tutuyolar, gelinle damat altından geçiyo faln yaa...orda eşim önde elimi tutuyo babaneside kolumdan tutmuş arkadan..o da geçicek ordan...düşüyodum az daha bi hışımla çektim kolumu..eşimede kızdım bekle diye
süper babaanneKız özenmiştir kendi öyle düğün görmediyse..şu yaşlılar pek cimri oluyor nedense benim anneannemde zengindir tarla ev altın vs hala dedmin taktığı ;atatürklü yüzüğü bile durur ama düğünde istediğim burma kilitli pahalı bileziğinden birini vermeye kıyamadı bana gitmiş sen zayıfsın incebir burma aldım die onu taktı oyuncak gibiydi aldığı bide seni ben büyüttüm die hava atıyordu düğünümde...yani bu yaşlılar paralarnı mezara götürmeselerde kimseye vermek istemiyorlar ...o ev sanki başkasına satılırsa aile yadigarı değilmi 5000 tlnin muhasebesini yapmaya değermi....almayın evi boşver konuyuda açmayın nektarın da dediği gibi gönül koyun bencede eşim çok üzüldü de sende laf arasında konuşursanız eşin kesin üzülmüştür bide sana karşı mahçup olmuştur dedesi böyle dedi diye...
ben de ufaktan :26:ben şimdiden acıktım bile kızlar
ben de ufaktan :26:
ay müdürüm çağırdı yanına, oruçlu olmana veriyorum felan
üzülmüş o hareketime, yakıştıramamış mış mış
ben de "siz patronunuza sinir olunca hiç mi bi tepki vermiyosunuz, benim verdiğim tepki kötü değildi" dedim
ay özür diledimsoruna bak yaa?
ben de ufaktan :26:
ay müdürüm çağırdı yanına, oruçlu olmana veriyorum felan
üzülmüş o hareketime, yakıştıramamış mış mış
ben de "siz patronunuza sinir olunca hiç mi bi tepki vermiyosunuz, benim verdiğim tepki kötü değildi" dedim
ay özür diledimsoruna bak yaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?