2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ne var cnm insanlık hali unutulmazmı...Boşver duyması iyi olmuş salla... Takıldığım nokta senin yanına pat die gelmiş senimi takip ediyor bu neyapıyor acaba die???Dikkat et istersen cnm uyuz oldum birden.
o öyle canım geziyo tüm birimleri tabi beni de izliyodur çalışıyomuyum diye
iyice tavırlanmasa bari :/
aha 2 sn önce gene yakalandım, buraya yazarken kovulucam bu gidişle

yazmıyorum yaa bi süre bu benim sayfa kafayı yedi resmen kaç defa göndermiş çıktığım halde nasıl bukadar gönderiyo anlamadım...Elif F5 yap dedin ama yinede aynısını göndermiş oluyor çıktığında sıkıldım yaa cevaplaya bir kere basıyorum ama kaç kez gönderiyor..

ay Allahım sanki tanımadığı bir alıcıyla pazarlık ediyo
torunu yaa

ayy ne olmuş insansın yani unutamazmısın hepmi unutuyomuşunkisizin bu patronları dövesim geliyo sinir oldum bak şimdi
unutmadım birde Fundam, 12 gibi hatırlatıcaktım, bana saat demedi çinkim
zaten 3 kuruşa çalışıyoruz şurda

ay allahım sanki tanımadığı bir alıcıyla pazarlık ediyo
Torunu yaa

dimi yaniii...

Hayır tamm arz talep meselesi...sana uymaz satmazsın ama neler diyo yaaa....

Eşimde dediki, "tamm dede ben 60 verebilirim ,satmazsan canın sağolsun satarsan da torununu evsahibi yaparsın"
bide diyo" gönül koyma bana"

hayırlısı buymuş

ay allahım sanki tanımadığı bir alıcıyla pazarlık ediyo
Torunu yaa

Unutmadım birde fundam, 12 gibi hatırlatıcaktım, bana saat demedi çinkim
Zaten 3 kuruşa çalışıyoruz şurda

salak oruç başına vurmuş demekki sinirini senden alıyoboşver üzülme canım
Zuzum hkınzda hayırlısı olsun canım boşverin

napacak mezara mı götürecek evi, insan der para pul istemem istediğiniz kadar oturun
gönül koysun bence, belki vijdana gelir

napacak mezara mı götürecek evi, insan der para pul istemem istediğiniz kadar oturun
Gönül koysun bence, belki vijdana gelir

vijdan mı !!! Hiç sanmam, boşver iyi oldu aslında ..sonra derlerdi ev verdik ev aldık onlara diye...

K.pederimin pek durumu yoktu düğüne....dedesi demiş ben varım ,güven vermiş onlara....benm istememden sonrada kendi oğluna demiş...başının çaresine bak babasısın yap düğünü demiş

Setimi babanesi yaptı, iyi bi setti allah var...

Düğünde bi görsen sanki o yaptı düğünü, peşimde dolanıp duruyo..biz oynarız o ayakta ev sahibelik yapıyo

..

Ilk salona girişte mum tutuyolar, gelinle damat altından geçiyo faln yaa...orda eşim önde elimi tutuyo babaneside kolumdan tutmuş arkadan..o da geçicek ordan...düşüyodum az daha bi hışımla çektim kolumu..eşimede kızdım bekle diye

ay allahım yaa kaynanalığı yaşlılar yapıyo size desene :26:
benim eşimin babannesi 5 tl bile takmadı ya neyse

evet canım derlerdi sürekli boşverin inşallah kendi evinizi kendiniz alırsınıznasıl kadın öylekaç yaşındaydı ya o niye geçiyo genelde gençler geçer

evet canım derlerdi sürekli boşverin inşallah kendi evinizi kendiniz alırsınıznasıl kadın öylekaç yaşındaydı ya o niye geçiyo genelde gençler geçer

inşallah canım

valla tam yaşını bilmiyomda genç evlenmiş o, hatta çocukken evlenmiş diyim :))

ya bi elim eşimde zaten, o da kolumdan çekiştiriyo , ortada kaldım ben..gelinliğime bastım kapaklanıyodum az daha...bi çığırdım

Süper babaanne kız özenmiştir kendi öyle düğün görmediyse..Şu yaşlılar pek cimri oluyor nedense benim anneannemde zengindir tarla ev altın vs hala dedmin taktığı ;Atatürklü yüzüğü bile durur ama düğünde istediğim burma kilitli pahalı bileziğinden birini vermeye kıyamadı bana gitmiş sen zayıfsın incebir burma aldım die onu taktı oyuncak gibiydi aldığı BİDE SENİ BEN BÜYÜTTÜM DİE HAVA ATIYORDU DÜĞÜNÜMDE...Yani bu yaşlılar paralarnı mezara götürmeselerde kimseye vermek istemiyorlar ...O ev sanki başkasına satılırsa aile yadigarı değilmi 5000 tlnin muhasebesini yapmaya değermi....Almayın evi boşver konuyuda açmayın nektarın da dediği gibi gönül koyun bencede eşim çok üzüldü de sende laf arasında konuşursanız eşin kesin üzülmüştür bide sana karşı mahçup olmuştur dedesi böyle dedi diye...

yaaa hep kazık yiyoum eşim zincir istiodu bulmuştum bi tane ayın başında 275 tl demişti bugün almala gittim 320 dedi öle böle 300’e aldım umarım beğenir bide satarken zarar etmek istemem.

demem canım, hiçbişey demem..muhattab olmam ben...

Eşim üzülmüştür tabii...çok kızdı kendi kendine söylendi...olsun aşkım dedim evmi yok, başka olsun......

ben şimdiden acıktım bile kızlar
ben de ufaktan :26:

ay müdürüm çağırdı yanına, oruçlu olmana veriyorum felan
üzülmüş o hareketime, yakıştıramamış mış mış
ben de "siz patronunuza sinir olunca hiç mi bi tepki vermiyosunuz, benim verdiğim tepki kötü değildi" dedim
ay özür diledim soruna bak yaa?

keşke deseydin ben oruçlu değilim ama sizin oruçlu olmanıza veriyorum diyesalak adam ya..suçlu sen oldun yani ayy ne sinir bunlar yaneyse bişey olmaz nigoşum büyüklük sende kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…