ben de ufaktan :26:
ay müdürüm çağırdı yanına, oruçlu olmana veriyorum felan
üzülmüş o hareketime, yakıştıramamış mış mış
ben de "siz patronunuza sinir olunca hiç mi bi tepki vermiyosunuz, benim verdiğim tepki kötü değildi" dedim
ay özür diledimsoruna bak yaa?
keşke deseydin ben oruçlu değilim ama sizin oruçlu olmanıza veriyorum diyesalak adam ya..suçlu sen oldun yani ayy ne sinir bunlar ya neyse bişey olmaz nigoşum büyüklük sende kalsın
amannn neyi yakıştırmıolarsa insanı sinir ediolar sonra nie böle yaptın?
Bende de var bi tane adam resmen küsüo.
Geçen maaş verirken
"insan vermesenizde olur durumunuz sıkışık" der dedi
bende biz demiouz die insan değilmiyiz dedim
adam hala küs bana
yok artık daha neler...."vermesenizde olur"mu
Sende deseydin, "bizde sıkışığız insan zam yapardı"
ben oruçluyum bikerekeşke deseydin ben oruçlu değilim ama sizin oruçlu olmanıza veriyorum diyesalak adam ya..suçlu sen oldun yani ayy ne sinir bunlar ya neyse bişey olmaz nigoşum büyüklük sende kalsın
lafımı da söylemişim dimmi inceden, ay şimdi fark ettim
hey Allahımamannn neyi yakıştırmıolarsa insanı sinir ediolar sonra nie böle yaptın?
bende de var bi tane adam resmen küsüo.
geçen maaş verirken
"insan vermesenizde olur durumunuz sıkışık" der dedi
bende biz demiouz die insan değilmiyiz dedim
adam hala küs bana
adam adamAdam mıııııı
nigar ben kadın olarak hayal ettim hep yaa..
ben de öyleyim :26: çok benzer oldu avatarlarımızKızlar avatarlarınızı karıştırıcam yakında haberiniz olsun
Ben genelde avatara bakıyom isme değil...demin kim yazmış diye bidaa geri döndüm isme baktım, şaşırdım
oyyy kızlar bugün regl oldum çok ağrım var. sabahtan beri okuyorum tam yazcam diyorum, birşey oluyor yazamıyorum. ancak kısmet oldu, tabii inşallah sonunu getirebilirim. hımmm aklımda kalanlar;
fundam arabanız hayırlı olsun canım, kazasız belasız kullanın inşallah. t-shirtü de beğendim, üstünde paralansın
nigarım telefonun hayırlı olsun, iyi günlerde kullan. patronunu da takma, biz de hergün neler işitiyoruz burda anlatsam inanamazsın
zuzum ev için hayırlısı buymuş de, demek başka bir yerde var nasibiniz, sizi bekliyor.
işe dönmem lazım yine yetişirsem gelirim kızlar. bu arada ablam yine hamile galiba ama bu sefer olursa doğuracakmış
ay napim miraycım, uzamasın diye şeettimBen adamı hayalimde canlandırdım birazda ukala görsem şok olmam herhalde Nektarcım
Özür dilemeseydin beee ne diliyosun..Neyse belkide uzatmamak için iyiyiydi ama söyleyeyim müdürünü hiç sevmedim hemde hiç..
Sende bundan böyle sabahın köründe saat 9da mı gelyo artık o saaatte şunu arıcaktınız bunu yapcaktınız die kafasını şişir sabah sabah nasıl oluyormuş görsün...Senin yerinde olsam olur olmadık onu rahatsız ederdim ki benimle uğraşmasın şu var bu var çat kapı hep sölerdim bıktırana kadar...
yaa hamilelerden konu açtınız da benim de eltim hamileydi ilk gece olmuş 7 hfta oluo evleneli bebekte 7 haftalık ama geçen rahatsızlanmış bu bebek düşer demişler ama nie düşer nolmuş hiç bişi yok kız 4 ayrı yere gitmiş olumlu bişi diyen yok ama bebek düşmeyip karnında ölürse kızı zehirlicek ama hiç bi doktor alalım demiomuş oda kendisi de alamıo günahına giremem die üzüldüm yaa :26:
ben değiştiriyim fundam, kalsın senin şirinen
Nasıl fedakarım nasssıııl
Ben sonra bunu yine kullanırım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?