2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

amannn neyi yakıştırmıolarsa insanı sinir ediolar sonra nie böle yaptın?
bende de var bi tane adam resmen küsüo.

geçen maaş verirken

"insan vermesenizde olur durumunuz sıkışık" der dedi

bende biz demiouz die insan değilmiyiz dedim

adam hala küs bana

keşke deseydin ben oruçlu değilim ama sizin oruçlu olmanıza veriyorum diyesalak adam ya..suçlu sen oldun yani ayy ne sinir bunlar yaneyse bişey olmaz nigoşum büyüklük sende kalsın

Adam mıııııı

nigar ben kadın olarak hayal ettim hep yaa..

yok artık daha neler...."vermesenizde olur"mu

Sende deseydin, "bizde sıkışığız insan zam yapardı"

Kızlar avatarlarınızı karıştırıcam yakında haberiniz olsun

Ben genelde avatara bakıyom isme değil...demin kim yazmış diye bidaa geri döndüm isme baktım, şaşırdım

keşke deseydin ben oruçlu değilim ama sizin oruçlu olmanıza veriyorum diyesalak adam ya..suçlu sen oldun yani ayy ne sinir bunlar yaneyse bişey olmaz nigoşum büyüklük sende kalsın
ben oruçluyum bikere dün bitti reglim

lafımı da söylemişim dimmi inceden, ay şimdi fark ettim

hey Allahım durumunuz sıkışık üstüne borç da veriyim deseydin

Adam mıııııı

nigar ben kadın olarak hayal ettim hep yaa..
adam adam

Son düzenleme:
oyyy kızlar bugün regl oldum çok ağrım var. sabahtan beri okuyorum tam yazcam diyorum, birşey oluyor yazamıyorum. ancak kısmet oldu, tabii inşallah sonunu getirebilirim. hımmm aklımda kalanlar;

fundam arabanız hayırlı olsun canım, kazasız belasız kullanın inşallah. t-shirtü de beğendim, üstünde paralansın

nigarım telefonun hayırlı olsun, iyi günlerde kullan. patronunu da takma, biz de hergün neler işitiyoruz burda anlatsam inanamazsın

zuzum ev için hayırlısı buymuş de, demek başka bir yerde var nasibiniz, sizi bekliyor.

işe dönmem lazım yine yetişirsem gelirim kızlar. bu arada ablam yine hamile galiba ama bu sefer olursa doğuracakmış

aaaaaaaa daha nekadar oldu ki kürtaj olalı, maşallah ablana..
test yaptı mı ?

Ablanlar çok hızlı maşallah

Peki eşiyle sorunlarına ne oldu:44: Bide geçen hamileliğinde de bişey olmuştu ya bi operasyon...gene sıkıntı olmasın o konuda..şimdi tam hatırlayamadım da

Ben adamı hayalimde canlandırdım birazda ukala görsem şok olmam herhalde Nektarcım
Özür dilemeseydin beee ne diliyosun..Neyse belkide uzatmamak için iyiyiydi ama söyleyeyim müdürünü hiç sevmedim hemde hiç..
Sende bundan böyle sabahın köründe saat 9da mı gelyo artık o saaatte şunu arıcaktınız bunu yapcaktınız die kafasını şişir sabah sabah nasıl oluyormuş görsün... Senin yerinde olsam olur olmadık onu rahatsız ederdim ki benimle uğraşmasın şu var bu var çat kapı hep sölerdim bıktırana kadar...

sağol yarenimayy evet ya çok benzedi avatarlar ben değiştiriyim en iyisigerçi benimkide pekbi sevimliydipardon nigarım kızma bilmiyodum oruç olduğunu:76:yarencim ablanlar amma hızlı çıktı kızbenimde görümcem çok hızlı çıktı üzerimize millet habire doğuruyo

nektarım boşver ya hepsi bir garip bu insanların egolarını tatmin ediyolar işte..

yarenayım geçmiş olsn kız valla çok hızlıymış sizinkiler korunmuyolarmıydı?

zuzuşum ev için hayırlısı olsun tatlım zaten iylik yapacak birine rastgelemedik bi türlü bizlerin başına gelmiyo alın oğlum kızım helal olsun size diyecek insanlar..

sağol yarenimayy evet ya çok benzedi avatarlar ben değiştiriyim en iyisigerçi benimkide pekbi sevimliydipardon nigarım kızma bilmiyodum oruç olduğunu:76:yarencim ablanlar amma hızlı çıktı kızbenimde görümcem çok hızlı çıktı üzerimize millet habire doğuruyo

ay napim miraycım, uzamasın diye şeettim
uğraşimmi tamam her telefonu kendisine aktarıcam

İyide ablan çocuğuna bakıcı bulamadığı için anneni taa izmirlerden getirdi ikinci olursa ne yapıcak

yaa hamilelerden konu açtınız da benim de eltim hamileydi ilk gece olmuş 7 hfta oluo evleneli bebekte 7 haftalık ama geçen rahatsızlanmış bu bebek düşer demişler ama nie düşer nolmuş hiç bişi yok kız 4 ayrı yere gitmiş olumlu bişi diyen yok ama bebek düşmeyip karnında ölürse kızı zehirlicek ama hiç bi doktor alalım demiomuş oda kendisi de alamıo günahına giremem die üzüldüm yaa :26:

Ben değiştiriyim Fundam, kalsın senin şirinen
nasıl fedakarım nasssıııl
ben sonra bunu yine kullanırım )

Son düzenleme:

ozaman ağır iş yapmıcak...3 ayı devirene kadar bolbol yatsın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…