2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bool, ne güzel canım hamiş topikiniz, bakalım biz hangi aya denk gelicez böyle güzel sohbet olucakmı acaba denk geldiğimiz topikte

Son düzenleme:

balım ne olsun iyice huysuz fena bir kız oldu çıktı başıma inat inat inat :)

bu paçanga değil kii, sucuklu kaşarlı börek.. paçanganın özelliği pastırmalı olması

evt pastırmalı zaten yazdım tarifte ben ağır olduğu içn koymadım cnm. yazın olmuyor pastırma bide ben sevmiyorum. isteğe bağlı yanii tabi asıl pastırmalı hmn eleştir nek gıcık nek

bool, ne güzel canım hamiş topikiniz, bakalım biz hangi aya denk gelicez böyle güzel sohbet olucakmı acaba denk geldiğimiz topikte

inşallah cnm:)
bak seney düşünüyosan bu aylarda hamile kalmaya çalış nisana falan denk gelirse doğumun ii olur ne çok sıcak ne soğuk tam temmuz,ağustos kötü oluyo bebişler pişiyo sıcaklarda bizimkide tam kışın ortası:)plansız olursa yapacak bişe yok napalım:)

oy oy triplenirmiş birde
taam yaa sucuklu paçanga seninkisi

seneye bu aya kadar beklermiyim bilmiyorum kısmet ama, Allahım nezaman verirse
...
ben çok kötüyüm bugün, ayağa kalktım başım döndü :26:
midem ağrıyo ayrıca, 3 saat kaldı gerçi

seneye bu aya kadar beklermiyim bilmiyorum kısmet ama, Allahım nezaman verirse
...
ben çok kötüyüm bugün, ayağa kalktım başım döndü :26:
midem ağrıyo ayrıca, 3 saat kaldı gerçi

hadi bakalım hayırlısı ozman cnm:)

ayy dikkat et bari cnm gece iyce yiyince sonra kötü oluyo sizin için çok zor valla allah yardımcınız olsun..

Bende çok acıktım ya işten çıkıp eve gidince zaman geçiyor o zaman sıkıntı olmuyor neyseki yarım saatim kaldı

Siilaaammm kızlarr gene avatarlar değişmiş bakıyorum
Ben bugün iş görüşmesine gittim bi danışmanlık firmasına yönetici asistanı arıyorlar.
Çağırdılar görüşmeye pazartesiye kadar haber verecekler mülakatlar devam ediyor. İnş. olur da başlarım artık.. :116::116:

yaşasınn netimiz düzelmiş. hoş herkesler çıkmış ama adaşımı yakaladım. bakalım geçmişi okuyup yetişebilecek mi?

canım adaşım teyze oluyorum, dün test yaptı ablam evde, gayet net çift çizgi çıkmış. yarın akşama randevu aldılar doktora gitcez.

canım adaşım teyze oluyorum, dün test yaptı ablam evde, gayet net çift çizgi çıkmış. yarın akşama randevu aldılar doktora gitcez.

ay çok heyecanlııı eniştenle artık iyiler heralde dimi inş. bi daha araları bozulmaz cnm ya yazık oldu diğer bebeğe (

üfff şu bugün bahsettiğiniz sayfayı okuyayım bi dedim de kafam basmadı iki günde amma yorum yapılmış neyse heralde sahte çıktı olay dimi sonuç olarak :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…