dilek geçmiş olsun tatlım. su çok önemli vücut için. oruç tutarken yaklaşık 16 saat susuz kalıyorsun, en doğru kararı tabii ki sen verirsin ama bence susuz bırakma vücudunu. ya orucu bırak yada iftardan sonra sürekli su iç.
ebuşum balın nasıl?
bu paçanga değil kii, sucuklu kaşarlı börek..paçanganın özelliği pastırmalı olması
bool, ne güzel canım hamiş topikiniz, bakalım biz hangi aya denk gelicez böyle güzel sohbet olucakmı acaba denk geldiğimiz topikte
oy oy triplenirmiş birdebalım ne olsun iyice huysuz fena bir kız oldu çıktı başıma inat inat inat :)
evt pastırmalı zaten yazdım tarifte ben ağır olduğu içn koymadım cnm. yazın olmuyor pastırma bide ben sevmiyorum. isteğe bağlı yanii tabi asıl pastırmalıhmn eleştir nek gıcık nek
seneye bu aya kadar beklermiyim bilmiyoruminşallah cnm:)
bak seney düşünüyosan bu aylarda hamile kalmaya çalış nisana falan denk gelirse doğumun ii olur ne çok sıcak ne soğuk tam temmuz,ağustos kötü oluyo bebişler pişiyo sıcaklarda bizimkide tam kışın ortası:)plansız olursa yapacak bişe yok napalım:)
seneye bu aya kadar beklermiyim bilmiyorumkısmet ama, Allahım nezaman verirse
...
ben çok kötüyüm bugün, ayağa kalktım başım döndü :26:
midem ağrıyo ayrıca, 3 saat kaldı gerçi
yaşasınn netimiz düzelmiş. hoş herkesler çıkmış ama adaşımı yakaladım. bakalım geçmişi okuyup yetişebilecek mi?
yetştim yarenimmmm
ablan hamileymiş yine öyle mi cnmmm kesin mi kaçırdım ben orasınıı?
evt cnm hamileymiş yaren yine teyze oluyo:)
yaşasınn netimiz düzelmiş. hoş herkesler çıkmış ama adaşımı yakaladım. bakalım geçmişi okuyup yetişebilecek mi?
canım adaşım teyze oluyorum, dün test yaptı ablam evde, gayet net çift çizgi çıkmış. yarın akşama randevu aldılar doktora gitcez.
canım adaşım teyze oluyorum, dün test yaptı ablam evde, gayet net çift çizgi çıkmış. yarın akşama randevu aldılar doktora gitcez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?