ben İzmir'e dönmeden düşünmüyorum canım. yani düşünemiyorum maalesef. yoksa ben evlenmeden önce arkadaşlarıma ilk gece bebişi yapcam diyordum ama gurbette olunca iş değişiyor
adaşım araları iyi, bu sefer ikisi de istiyor bebeği ve sakin bir hamilelik dönemi geçirmeye karar verdiler. önceki bebek nasip değilmiş zaten canım, malum ablam istese de doğuramazmış onu. yarın doktora gitcez işte hem keseyi görcez hem de doktor operasyondan sonraki duruma bakacak. hayırlısı olsun diyoruz. yarın inşallah iyi haberler alırız.
ay canım yaa niye öyle karmaşık yaptınız ki organizasyonubayanlar merhaba komsu topikten geliyorum (eylül gelinleri) eee malum eylülde evlilik var heyecan çok fazla benim sizlerden bir akıl almam gerekiyor tecrübelerinize dayanarak soruyorum ... ben istanbulda yasıyorum avrupa yakasında nişanlım anadolu yakasında arada mesafe çok şimdi benim sacım nisantasında olucak fotoğrafcı bağdat caddesinde evim dediğim gidi avrupanın bir ucunda heee birde asıl büyük sorun nikahımda kadıköyde çok karışık demi :26: nasıl cıkıcam içinden benimle aynı durumda olan varmıydı biraz fikre ihtiyacım varnasıl bir yol izlemeliyiz baba evime son kez gidip vedalşamayı es geçersem içimde derin yaralar acar
ay canım yaa niye öyle karmaşık yaptınız ki organizasyonu
saç ve fotoğraf tamam yakınlarda ama fotodan sonra düğün salonuna geçmen gerekiyor bu durumda.. :26:
eve dönmen çok zaman kaybettirecek.. ama evden davul zurnayla çıkmak ayrı bişe yaa, en duygusal anlar.. babam geldi aklıma şimdi nasıl ağlamıştı, düğün boyunca da ağladı gerçi amaben de onunla gözgöze gelmemeye çalıştım hep, nezaman baksam gözlerim doluyodu çünkü
erken mi gidersin çok kuaför ve fotoya bilmiyorum ama, mutlaka evinden çıkıp git düğün salonuna derim ben :)) mutluluklar diliyorum canım ...
nektar tam deli işi oldu bizimki olmadı studyo fofgrafını iptal ettiricem yanıma bir fotocu bulucağım istanbulu gezicem turist gibievimden cıkmak istiyorum ben
bayanlar merhaba komsu topikten geliyorum (eylül gelinleri) eee malum eylülde evlilik var heyecan çok fazla benim sizlerden bir akıl almam gerekiyor tecrübelerinize dayanarak soruyorum ... ben istanbulda yasıyorum avrupa yakasında nişanlım anadolu yakasında arada mesafe çok şimdi benim sacım nisantasında olucak fotoğrafcı bağdat caddesinde evim dediğim gidi avrupanın bir ucunda heee birde asıl büyük sorun nikahımda kadıköyde çok karışık demi :26: nasıl cıkıcam içinden benimle aynı durumda olan varmıydı biraz fikre ihtiyacım varnasıl bir yol izlemeliyiz baba evime son kez gidip vedalşamayı es geçersem içimde derin yaralar acar
ben de aynıyım elfim ya, önceden karşımdaki kitapçı kitap dayandıramazdı, şimdi aynı kitap aylarca dolanıyor elimde
dene bebeğim bizimkide et hastası olduğu için daha çok onun için etli yapıyorumhımm evet bir tutam da tarçın atıyorum ben, etli denim bi ara çinkim etsizini eşim yemiyo kendime yapıyorum tek
rica ediyorum
üyeler "kötü içerik" butonuna basmış yöneticiler gelmiş başlığı kitlemiş
Ayşehatunu uzaklaştırırlar zaten şimdi siteden
ben demiştim sizeKızlar konu fake çıktı
Çok sevindim valla
Nazsueda da bi arkadaşı vardı bende tıkladım o da yorum yazmıştı. Meğerse o tek arkadaşıda oymuş kendi kendine yorum yazmış
aklın nerde kuzum yaayy kızlar rezilliğimi okuyunda gülün azcık..
şimdi göğüsteki kararmalardan falan konuşuluyo kasım annelerinde birirde dediki emdikçe rengi açılıyo ama bende bi an kocişler emdikçe açılıyo sandım
ayy ne rezilim yaa
Dün eşime çok güldüm ya
Yatağa girdik şakalaşıyoruz el kol şakaları falan. Eşimin kolunu ısıracağıma kendi kolumu ısırdım :)) Eşim gülmekten öldü sonra diyorki bunu EK ya yazıcam EK ne dedim Erkekler kulübü dedi :)) senin KK an varsa benimde EK a var dedi. Tabi EK Tamamen kendi uydurması :)))
buraya yazdığın herşeyi okuyomu canım dikkat et bence bazen görümcenle kayınvaldenlede ilgili şeyler yazıyosun ya
kızlar günaydınnndün çok güzel vakit geçirdik akşam yemekten sonra açık hava kafe gibi bi yer var oraya gittik eşim ben bide eşimin bi arkadaşı ordan eşim bizi tatlı yemeye götürdü saat 1 di eve girdiğimizde:18:
maşallah adaşıma yaa daha çok teyze olacak senin bizim bebişlerenasılsın sedacım göbişine yorum da yazdım çok tatlı görünüyorsun var mı sıkıntı falan???
ayyy pardon kızlar ya dalmışım. bolcum sen kaçta çıkıyorsun canım?
bizde bazen öyle oluyoruzyok canım buraya yazdıklarımı okumuyor ilginç şeyler olursa ben anlatıyorum mesela dün şu sahte olan konuyu anlattım :))
ya biz yemekten sonra kalkamıyoruz hantallaşıyoruz dün havada soğuktu iyice mayıştık 10 da uyuduk
bide dün iftara yarım saat kala eve girdik şu istanbula bir damla yağmur yağsa hemen trafik oluyor. Dondurulmuş patates ve biber kızarttım birazda hazır köfte kızarttım çorbam vardı k.validemde 3 tane biber dolması getirmişti baya yetti yemeklerimiz. Kendi yaptığımız köfte kaldı buzlukta yarın ne yapsam diyorum k.validem diyorki köfte var buzlukta ee bugünde yedik dedim çıkarmadım buzluktan sankim bozuldu biraz. Sabahta dedim keşke köfteleri çıkarsaydım buzluktan sulu yemek yapardım ben çıkaracaktım da sen istemedin dedi :))
ay çok güldümDün eşime çok güldüm ya
Yatağa girdik şakalaşıyoruz el kol şakaları falan. Eşimin kolunu ısıracağıma kendi kolumu ısırdım :)) Eşim gülmekten öldü sonra diyorki bunu EK ya yazıcam EK ne dedim Erkekler kulübü dedi :)) senin KK an varsa benimde EK a var dedi. Tabi EK Tamamen kendi uydurması :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?