2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben İzmir'e dönmeden düşünmüyorum canım. yani düşünemiyorum maalesef. yoksa ben evlenmeden önce arkadaşlarıma ilk gece bebişi yapcam diyordum ama gurbette olunca iş değişiyor

adaşım araları iyi, bu sefer ikisi de istiyor bebeği ve sakin bir hamilelik dönemi geçirmeye karar verdiler. önceki bebek nasip değilmiş zaten canım, malum ablam istese de doğuramazmış onu. yarın doktora gitcez işte hem keseyi görcez hem de doktor operasyondan sonraki duruma bakacak. hayırlısı olsun diyoruz. yarın inşallah iyi haberler alırız.

İnş. iyi haberlerle geleceksin yarın cnm. Seneye senden de bekliyoruz artık bi hamileyim haberi )

bayanlar merhaba komsu topikten geliyorum (eylül gelinleri) eee malum eylülde evlilik var heyecan çok fazla benim sizlerden bir akıl almam gerekiyor tecrübelerinize dayanarak soruyorum ... ben istanbulda yasıyorum avrupa yakasında nişanlım anadolu yakasında arada mesafe çok şimdi benim sacım nisantasında olucak fotoğrafcı bağdat caddesinde evim dediğim gidi avrupanın bir ucunda heee birde asıl büyük sorun nikahımda kadıköyde çok karışık demi :26: nasıl cıkıcam içinden benimle aynı durumda olan varmıydı biraz fikre ihtiyacım var nasıl bir yol izlemeliyiz baba evime son kez gidip vedalşamayı es geçersem içimde derin yaralar acar

ay canım yaa niye öyle karmaşık yaptınız ki organizasyonu
saç ve fotoğraf tamam yakınlarda ama fotodan sonra düğün salonuna geçmen gerekiyor bu durumda.. :26:
eve dönmen çok zaman kaybettirecek.. ama evden davul zurnayla çıkmak ayrı bişe yaa, en duygusal anlar.. babam geldi aklıma şimdi nasıl ağlamıştı, düğün boyunca da ağladı gerçi ama ben de onunla gözgöze gelmemeye çalıştım hep, nezaman baksam gözlerim doluyodu çünkü
erken mi gidersin çok kuaför ve fotoya bilmiyorum ama, mutlaka evinden çıkıp git düğün salonuna derim ben :)) mutluluklar diliyorum canım ...

Son düzenleme:

nektar tam deli işi oldu bizimki olmadı studyo fofgrafını iptal ettiricem yanıma bir fotocu bulucağım istanbulu gezicem turist gibi evimden cıkmak istiyorum ben

nektar tam deli işi oldu bizimki olmadı studyo fofgrafını iptal ettiricem yanıma bir fotocu bulucağım istanbulu gezicem turist gibi evimden cıkmak istiyorum ben

aman fotoğrafçı işini iyi araştır derim, benim gibi hataya düşme..tanıdığın biri oslun, yada en azından çok iyi tanıdığın biri önersin..
evet, en mantıklısı fotoğrafçıyı iptal ettirmek, evine yakın kuaför yokmuydu canım yaa, o da ayrı dert.. herşeyi evine yakın yerde halledip direk o tarafa düğün salonuna giderdin..

gece kuşu geldi yine ... ozdencim bende senin gibi karma karışık bi planla karşı karşıyaydım düğün günü acayip stresli oluyor insan derim ki fotoğraf çekiminde nişantaşı yada evine yakın olsun evinden çık güzelim babacığın için büyük bi gurur olur eminimki... ben anadolu yakasında oturuyorum çekmeköyde saçım fatihte yapılacaktı eşimin kuzeni yapıcaktı sabahın 7 sinde gittik ama kuzeni başakşehirde oturduğu için gelemedi 7 de ki defalarca abla beni yarı yolda bırakma ne olur erkenden gel dediğim halde saat 9 a gelirken kız kardeşi makyajıma başladı o sırada can hıraş içeri girdi bi koşuşturmadır başladı saçlarım kısa olduğu için çıt çıt ayarlamışlardı bi müşteri almış hala getirmemiş ben iyice stres oldum tabi neyseki saçımı güzel yaptılar saat 12 de hazır olmamız lazımdı bizim bu arada eşimde berber bulamadı pazar günü diye elinde permatikle geldi beni aldı bi gülme sinirden dedim saçmalama sen damatsın ya ablamlar saçımı yapar berber yok napıyım dedi o sırada ablası bi tanıdığına telefon açtı sağolsun adam geldi damat tıraşını yaptı eşimin bu arada eşim fotoğrafçıyı ayarlamamış ben bilmiyorum tabi bi kızdım bozuldum çok dedim dış çekim ypılcak ama bitane bile olsun stüdyo fotoğrafımız olmalı dedim of pof dedi huyudur yumurta dayanmadan iş yaptıramam amcasının tanıdığına telefon açtılar oda öyle halloldu fotoğrafçı da fatihteydi allahtan 12 de bitmesi gereken işimiz 2 de bitti eşimin damat traşı uzun sürdü baya 4 te evde olmamız lazımdı düğünümüz evimizin bahçesinde olduda daha annemin mezarlığına gitcektik ki mezarlık bizim evden yarım saat uzaklıkta en az biz avrupa yakasındayız fotoğrafçı çıkışında adamın biri gelip önümüze kırdı kazada yaptık ben ağlıcam ağlıyamıyrum makyajım bozulmasın diye eşim indi sinirden adamı dövücek kuzenleri sakinleştirdi telefon numaraları plakalar alındı yola çıktık ben eşimle 10 aydır aynı evde olduğumuz için evden çıkma ritüelim olmadı ama gelinliğimle mezarlığa gitmeyi çok istiyordum önce bana bi gün önceden git çok ters fiilan dediler annem beni öle görücek başka türlü olmz dedim eşimin anneme vermiş olduğu bi sözdü zaten bu 4 te eve geldik ama gel bana sor nasıl geldik diye...

bugün istanbul yağmurlu ve soğuktu çok sıkıldım 1 haftada 4 kitap bitirdim amat,iskender,olasılıksız ve sır(vampir hikayesi) çok keyif aldım abim ve eşim sana kitap dayandıramıyoruz diyorlar haklılarda elif şafak seviyorsanız iskenderi mutlaka okuyun derim tipik elif şafak romanı ama yinede çok duru bi anlatımı var romanın içinde buluyorsunuz kendinizi...
geçmişi okucam şimdi bakalım neler olmuş....

Günaydın Kızlar

Aydancım bende elif şafak'ı çok beğeniyorum ama iskenderi aldırmıyor eşim bana. Geçen gün d&r a girdik alıcaktım sen önce elindeki bitir dedi :)) Kitap okumayı çok seviyordum ama şimdi vakit bulamıyorum malesef

Son düzenleme:
ben de aynıyım elfim ya, önceden karşımdaki kitapçı kitap dayandıramazdı, şimdi aynı kitap aylarca dolanıyor elimde

ben de aynıyım elfim ya, önceden karşımdaki kitapçı kitap dayandıramazdı, şimdi aynı kitap aylarca dolanıyor elimde

Mesela dün vaktim vardı ama ramazandan dolayı yorgunluğum artıyor sahura kalkmak hem uykusuzluk hemde yorgunluk yapıyor. Dün saat 10 da yattık :)

Dün eşime çok güldüm ya

Yatağa girdik şakalaşıyoruz el kol şakaları falan. Eşimin kolunu ısıracağıma kendi kolumu ısırdım :)) Eşim gülmekten öldü sonra diyorki bunu EK ya yazıcam EK ne dedim Erkekler kulübü dedi :)) senin KK an varsa benimde EK a var dedi. Tabi EK Tamamen kendi uydurması :)))

dene bebeğim bizimkide et hastası olduğu için daha çok onun için etli yapıyorum
Kızlar konu fake çıktı

Çok sevindim valla

Nazsueda da bi arkadaşı vardı bende tıkladım o da yorum yazmıştı. Meğerse o tek arkadaşıda oymuş kendi kendine yorum yazmış
ben demiştim sizehemen herşeye inanmayın kuşumbenim fake diye düşündüğüm biri vardı acaba odamı cidden fake ben onu çok merak ediyorum
aklın nerde kuzum ya

buraya yazdığın herşeyi okuyomu canımdikkat et bence bazen görümcenle kayınvaldenlede ilgili şeyler yazıyosun ya

kızlar günaydınnndün çok güzel vakit geçirdik akşam yemekten sonra açık hava kafe gibi bi yer var oraya gittik eşim ben bide eşimin bi arkadaşı ordan eşim bizi tatlı yemeye götürdü saat 1 di eve girdiğimizde:18:

Son düzenleme:

Yok canım buraya yazdıklarımı okumuyor ilginç şeyler olursa ben anlatıyorum mesela dün şu sahte olan konuyu anlattım :))

Ya biz yemekten sonra kalkamıyoruz hantallaşıyoruz dün havada soğuktu iyice mayıştık 10 da uyuduk

Bide dün iftara yarım saat kala eve girdik şu istanbula bir damla yağmur yağsa hemen trafik oluyor. Dondurulmuş patates ve biber kızarttım birazda hazır köfte kızarttım çorbam vardı k.validemde 3 tane biber dolması getirmişti baya yetti yemeklerimiz. Kendi yaptığımız köfte kaldı buzlukta yarın ne yapsam diyorum k.validem diyorki köfte var buzlukta ee bugünde yedik dedim çıkarmadım buzluktan sankim bozuldu biraz. Sabahta dedim keşke köfteleri çıkarsaydım buzluktan sulu yemek yapardım ben çıkaracaktım da sen istemedin dedi :))

maşallah adaşıma yaa daha çok teyze olacak senin bizim bebişlere nasılsın sedacım göbişine yorum da yazdım çok tatlı görünüyorsun var mı sıkıntı falan???

ayyy pardon kızlar ya dalmışım. bolcum sen kaçta çıkıyorsun canım?

günaydın kızlar...
ya dün akşam netim gitti cnm yazamadım benim gerizekalı yok 6.30 da çıkım diyorum beyefendi demişti 7 de arasın beni izinde bile rahat durmuyo iş verdi o saatten sonra 7.15 falandı çıktım yani normalde en erken 7 çıkıyorum yarenim.
ayşecim iyyim tatlım okudum yorumunu tşk ederim:)sıkıntılar oluyo tabi büyümenin verdiği sıkıntılar napalım işte bebişimiz için katlanıyoruz:)

bizde bazen öyle oluyoruz dün eşime dedimki beni gezmeye götür yemeğimizi yeyip çıkalım dedim tamam dedi hayret oda genelde yorgun olurdu

dün benim yemek olayı tam bi kabustu Eve geldim saat 6 30 gibi patatesleri yaptım tam kaşarını döktüm 5 dak sonra elektrik gitti sinir oldum neyse inşallah içinde bekleyince sıcağıyla iyice pişer dedim o pişti neyse tavuk yapıcam demiştim ya tavuk kaldı hazırlamıştım herşeyini eşimde dediki fırına götürüyüm pişirirler iftara yarım saat kaldı neyse geldiki tavuk tam pişmemişiftara 5 kala elektrik geldi hemen tavuğu aldım mikro dalgaya koydum bu seferde tadı bi garip olmuş kurumuş gibi yiyemedik allahtan az yapmıştım..sinir oldum ya

ay çok güldüm kendi kolunu ısırmış yaa

dün iftarda annemdeydim bir sürü yemek yapmış annecim
dünya kadar yedim tabisi..
hava bugün de serin burda, acaba yarın nasıl olur? konsere gitmek istiyorum benn :44:

Günaydın herkese Hayırlı cumalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…