2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

keşke fırına atsaydın canım tavuğu, mikrodalgada tavuk bi tuhaf oluyo evet :44:

günaydın kızlar

bitmiş durumdayım valla bi önceki akşam karıncalar yüzünden temizlik yapmaktan uyuyamadım 3e kadar

bu gece eşimin doğum günü için pasta börek yapcam die saati yine 3e getirdim

şuan bitmiş durumdayım yaa hava ankarada da soğuk ve çok rüzgarlı başım ağrıdı

bugün akşam partide bi koltukta uyuklarım sanırım

keşke fırına atsaydın canım tavuğu, mikrodalgada tavuk bi tuhaf oluyo evet :44:
canım ezan okunmuştuyetişsin diye mikro dalgaya koydum bi daha koyarmıyım
Eevt :)

günaydın kızlar hayırlı cumalar
bgun bizim için büyük gün eşimin hava uzman çavuşluğu sınavına gidip gitmeyeceği açıklanck heyecanla bekliyorummm

canım hayırlısı olsun hakkınızda

eevt :)

bgun bizim için büyük gün eşimin hava uzman çavuşluğu sınavına gidip gitmeyeceği açıklanck heyecanla bekliyorummm

hakkınızda hayırlısı canım...........

..

ay nasıl çalışasım var ama malesf program açmıyor, bilgisayarcıyı bekliyoruz

Ben anca haftasonu yaparım bu pattisi.. Bende bugün kanat alıcam teflon tavada kızartıcam yanınada bulgur pilavı yapıcam inş. eve erken giderim. Keşke tavuklarını fırın yerine ocakta yapsaymışsın ziyan olmuşlar

Ay ben hep eşimin kolunu ısırırım :) Tutmuş kollarımdan bende elinden kurtulmaya çalışıyorum kollarda birbirine girmiş kendi kolumu ısırdım ama gülmekten öldük

Ohh mis gibi anne yemeklerinden yemişsin afiyet olsun :)

Ya sahurda muz yedim öyle pişmanım ki ağzımın tadı berbat

tavsiye etmem aynı hatayı dünde ben yaptımbugünde sadece nektarin yedimbakalım acıkıcakmıyımevet canım üzüldüm ziyan oldu ve beni okadar uğraştırdı

tavsiye etmem aynı hatayı dünde ben yaptımbugünde sadece nektarin yedimbakalım acıkıcakmıyımevet canım üzüldüm ziyan oldu ve beni okadar uğraştırdı

Şimdi benim köfte işini örtmem için güzel bişeyler yapmam lazım .Bende tavuk kanadı düşündüm bizim yemek yapan ablaya sordum kanatları yıka ocakta tüyleri temizle dedi. Sonra teflon tencereye diz önce sulanıcak suyu çekince kızart arkasını çevir dedi. En son ocaktan almaya yakın biraz kekik serp dedi. Bende denicem annemde yapardı bunu unutmuşum ben. bu akşam yapayım

hala devam ediyo mu canım karınca istilası

eevt :)

hakkınızda hayırlısı olsun :))
ay nasıl çalışasım var ama malesf program açmıyor, bilgisayarcıyı bekliyoruz
hayrettt çalışası var yaa bana da gönder o çalışma isteğinden

ben de düşünüyorum akşama ne yapsam diye kara kara. eşim şakşuka istiyor. bu sefer patates de koy içine diyor e dedim o zaman karışık kızartma istiyorsun sen. o da diyo "kızartma yapmayı sevmiyorsun ya şakşuka deyince kızartma gibi gelmiyor, bi şansımı deneyim dedim" hafta içi uğraşmayı sevmiyorum kızartmayla gerçekten. hem başında beklemek yoruyor hem de o kadar yağ ocağa falan sıçrıyor bi de ocağı siliyorum sinir oluyorum.

bu arada az önce patronla konuştum, bayram öncesi için İzmir iznimi aldım iyice kafanı toparla gel diyor. eğer istersen bayram sonrası da izin veririm senelik iznin duruyor. bakalım eşim de ayarlayabilirse aynı haftaya alırız.

canım bende yaparım ama kanat okadar kolay pişmiyo en güzeli tavuk göğsü paneli yap kızart

annem bana dün pastırma verdi, ben de bu akşam paçanga böreği yapıcam galiba
bir de közleme tavası istiyodum nezamandır, ondan almış bana
dolaptaki biberlerimi közlerim belkim, salata yaparım..
pattis çorbam var bir de..

nektar tam deli işi oldu bizimki olmadı studyo fofgrafını iptal ettiricem yanıma bir fotocu bulucağım istanbulu gezicem turist gibi evimden cıkmak istiyorum ben

cnm benim bence stüdyo fotoları çok klişe oldu artık sen fotocuyu yanına al ben olsam öyle yapardım ben stüdyoda çektirdim ama arkdaşım eski bir konak önünde çektirdi benimkinden bin kat güzel oldu oyüzden söylüyorum sen fotografçıya söyle hatta kuaföre gelsin ordan çıkarkende çeksin sonrada eski bir konak ve bahçesi güzel göl ve park felan bul süper oluyor balkonları olan bir konak olsun lütfen ayy heyecanlı olur şimdiden mutluluklar diliyorum cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…