keşke fırına atsaydın canım tavuğu, mikrodalgada tavuk bi tuhaf oluyo evet :44:bizde bazen öyle oluyoruzdün eşime dedimki beni gezmeye götür yemeğimizi yeyip çıkalım dedim tamam dedi hayret oda genelde yorgun olurdu
dün benim yemek olayı tam bi kabustuEve geldim saat 6 30 gibi patatesleri yaptım tam kaşarını döktüm 5 dak sonra elektrik gitti sinir oldum neyse inşallah içinde bekleyince sıcağıyla iyice pişer dedim o pişti neyse tavuk yapıcam demiştim ya tavuk kaldı hazırlamıştım herşeyini eşimde dediki fırına götürüyüm pişirirler iftara yarım saat kaldı neyse geldiki tavuk tam pişmemiş iftara 5 kala elektrik geldi hemen tavuğu aldım mikro dalgaya koydum bu seferde tadı bi garip olmuş kurumuş gibi yiyemedik allahtan az yapmıştım..sinir oldum ya
oy oy triplenirmiş birde
taam yaa sucuklu paçanga seninkisi
canım ezan okunmuştukeşke fırına atsaydın canım tavuğu, mikrodalgada tavuk bi tuhaf oluyo evet :44:
Eevt :)
günaydın kızlar hayırlı cumalar
bgun bizim için büyük gün eşimin hava uzman çavuşluğu sınavına gidip gitmeyeceği açıklanck heyecanla bekliyorummm
eevt :)
bgun bizim için büyük gün eşimin hava uzman çavuşluğu sınavına gidip gitmeyeceği açıklanck heyecanla bekliyorummm
canım hayırlısı olsun hakkınızda
bizde bazen öyle oluyoruzdün eşime dedimki beni gezmeye götür yemeğimizi yeyip çıkalım dedim tamam dedi hayret oda genelde yorgun olurdu
dün benim yemek olayı tam bi kabustuEve geldim saat 6 30 gibi patatesleri yaptım tam kaşarını döktüm 5 dak sonra elektrik gitti sinir oldum neyse inşallah içinde bekleyince sıcağıyla iyice pişer dedim o pişti neyse tavuk yapıcam demiştim ya tavuk kaldı hazırlamıştım herşeyini eşimde dediki fırına götürüyüm pişirirler iftara yarım saat kaldı neyse geldiki tavuk tam pişmemiş iftara 5 kala elektrik geldi hemen tavuğu aldım mikro dalgaya koydum bu seferde tadı bi garip olmuş kurumuş gibi yiyemedik allahtan az yapmıştım..sinir oldum ya
ay çok güldümkendi kolunu ısırmış yaa
dün iftarda annemdeydim bir sürü yemek yapmış annecim
dünya kadar yedim tabisi..
hava bugün de serin burda, acaba yarın nasıl olur? konsere gitmek istiyorum benn :44:
Günaydın herkeseHayırlı cumalar..
ben anca haftasonu yaparım bu pattisi.. Bende bugün kanat alıcam teflon tavada kızartıcam yanınada bulgur pilavı yapıcam inş. Eve erken giderim. Keşke tavuklarını fırın yerine ocakta yapsaymışsın ziyan olmuşlar
ay ben hep eşimin kolunu ısırırım :) tutmuş kollarımdan bende elinden kurtulmaya çalışıyorum kollarda birbirine girmiş kendi kolumu ısırdım ama gülmekten öldük
ohh mis gibi anne yemeklerinden yemişsin afiyet olsun :)
ya sahurda muz yedim öyle pişmanım ki ağzımın tadı berbat
tavsiye etmem aynı hatayı dünde ben yaptımbugünde sadece nektarin yedim bakalım acıkıcakmıyım evet canım üzüldüm ziyan oldu ve beni okadar uğraştırdı
hala devam ediyo mu canım karınca istilasıgünaydın kızlar
bitmiş durumdayım valla bi önceki akşam karıncalar yüzünden temizlik yapmaktan uyuyamadım 3e kadar
bu gece eşimin doğum günü için pasta börek yapcam die saati yine 3e getirdim
şuan bitmiş durumdayım yaa hava ankarada da soğuk ve çok rüzgarlı başım ağrıdı
bugün akşam partide bi koltukta uyuklarım sanırım
hakkınızda hayırlısı olsun :))eevt :)
hayretttay nasıl çalışasım var ama malesf program açmıyor, bilgisayarcıyı bekliyoruz
burda da dün öyleydi canım, bugün de hava kapalı..Günaydin Sekerler...
Burada cok yagmur yagiyor.........
((
şimdi benim köfte işini örtmem için güzel bişeyler yapmam lazım .bende tavuk kanadı düşündüm bizim yemek yapan ablaya sordum kanatları yıka ocakta tüyleri temizle dedi. Sonra teflon tencereye diz önce sulanıcak suyu çekince kızart arkasını çevir dedi. En son ocaktan almaya yakın biraz kekik serp dedi. Bende denicem annemde yapardı bunu unutmuşum ben. Bu akşam yapayım
burda da dün öyleydi canım, bugün de hava kapalı..
kızlaar şu başlığa baksanıza
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/462177-bebekten-sonra-evliligi-bozulan-var.html
insan bebek yapmaya korkacak he :44: cevaplar da aynı türden
nektar tam deli işi oldu bizimki olmadı studyo fofgrafını iptal ettiricem yanıma bir fotocu bulucağım istanbulu gezicem turist gibievimden cıkmak istiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?