bizde bazen öyle oluyoruzdün eşime dedimki beni gezmeye götür yemeğimizi yeyip çıkalım dedim tamam dedi hayret oda genelde yorgun olurdu
dün benim yemek olayı tam bi kabustuEve geldim saat 6 30 gibi patatesleri yaptım tam kaşarını döktüm 5 dak sonra elektrik gitti sinir oldum neyse inşallah içinde bekleyince sıcağıyla iyice pişer dedim o pişti neyse tavuk yapıcam demiştim ya tavuk kaldı hazırlamıştım herşeyini eşimde dediki fırına götürüyüm pişirirler iftara yarım saat kaldı neyse geldiki tavuk tam pişmemiş iftara 5 kala elektrik geldi hemen tavuğu aldım mikro dalgaya koydum bu seferde tadı bi garip olmuş kurumuş gibi yiyemedik allahtan az yapmıştım..sinir oldum ya
günaydın kızlar herkese hayırlı işler hayırlı günler
ben hiç anlamam erkek parfümlerinden, eşim kullanmadığı için (sadece koltuk altı deodorantı kullanıyor benimkisi)ayy valla bende nasıl uyuşuğum önümdeki işleri bitirim diyorm ama zor gibi gözküyo bu gidişle
kızlar dün bi parfüm baktm eşim için 50 ml. fahrenheit belki bileniniz vardır yanında traş losyonu+vücud kremi+çantası 118 dediler kararsız kaldm acaba başka bişeymi alsam
günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııın kocişim geldi çok mutluyum .....................
hadi ya ozaman fırının kurutuyo canım senden kaynaklanmıuyo neydi markası??fundacım benim de sana sölediğim sakallı poğaçam kabustu çok güzel mayaladım herşey harika gözüküodu epey kabardı hamur sonra yuvarlayıp tepsiye koydum o kadar şiştiki maximum sakallı oldu die güldüm arkadaşımla gece 2de bitti pişirdim ama resmen söndü ve kuru oldu biraz da içine peyniri maalesef koyamıcaz boş poğaça oldu yani
günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııın kocişim geldi çok mutluyum .....................
hadi ya ozaman fırının kurutuyo canım senden kaynaklanmıuyo neydi markası??fundacım benim de sana sölediğim sakallı poğaçam kabustu çok güzel mayaladım herşey harika gözüküodu epey kabardı hamur sonra yuvarlayıp tepsiye koydum o kadar şiştiki maximum sakallı oldu die güldüm arkadaşımla gece 2de bitti pişirdim ama resmen söndü ve kuru oldu biraz da içine peyniri maalesef koyamıcaz boş poğaça oldu yani
ben hiç anlamam erkek parfümlerinden, eşim kullanmadığı için (sadece koltuk altı deodorantı kullanıyor benimkisi)
yasak ona parfüm
Fikir veremiycem ben canım :44: Ama hepsi bir arada uygun geldi bana..
ben hiç anlamam erkek parfümlerinden, eşim kullanmadığı için (sadece koltuk altı deodorantı kullanıyor benimkisi)
yasak ona parfüm
fikir veremiycem ben canım :44: ama hepsi bir arada uygun geldi bana..
fundacım benim de sana sölediğim sakallı poğaçam kabustu çok güzel mayaladım herşey harika gözüküodu epey kabardı hamur sonra yuvarlayıp tepsiye koydum o kadar şiştiki maximum sakallı oldu die güldüm arkadaşımla gece 2de bitti pişirdim ama resmen söndü ve kuru oldu biraz da içine peyniri maalesef koyamıcaz boş poğaça oldu yani
ayy valla bende nasıl uyuşuğum önümdeki işleri bitirim diyorm ama zor gibi gözküyo bu gidişle
kızlar dün bi parfüm baktm eşim için 50 ml. fahrenheit belki bileniniz vardır yanında traş losyonu+vücud kremi+çantası 118 dediler kararsız kaldm acaba başka bişeymi alsam
Hadi gözün aydın. Bari bi pasta alda kötü geçen doğum gününü telafi et :))
kızlar ben çok yorgunum dün işten sonra emlakçıya gittim kontratı yaptık anahtarı aldım benden sonra bir sürü kişi aramış kiraya verilmediyse biz tutmak istiyoruz diye
emlakçıda kapora bırakıldı demiş dünde komple verdim parasını.
eve gelincede halıları almaya geldiler sonra 5akina çamaşır yıkadım kurutma makinası olmasa yanmıştım evi süpürdüm yatıp uyumuşum 9dada eşimle markete gittik temizlik malzemesi aldık yeni eve bıraktık evi inceledik baya eşyaları nereye koyarız diye pazar günü nakliyeciler gelcek onlara yerlerini gösterip monte edecekler
bugünde 4ten sonra eve gidip camları silicez kapıları mutfak dolaplarını cumartesi boyadan sonrada geri kalanını temizlicez .
bide hastalanıcam yarın belim karnım kasıklarım çok fena çok sinirliyim eşimden çıkarıyorum sinirimi ev sahibine söyleniyorum oruçta tutamıyorum dayanmıyorum işten sonra eve gelince iş yapınca
herşeyi perşemeye kadar kolaylamaya çalışıyorum preşmebe orduya gidicem
ben sakallı poğaçayı yemeyi çok sverim ...
bende yemeyi çok severdim bi kere de yapım dedim olmadı ama
bu aradı fundacım ben hatırlayamadım yaww fırının markasını
ve ayrıca benim ifadelerim kaybolmuşşşşş????
kızlar ben çok yorgunum dün işten sonra emlakçıya gittim kontratı yaptık anahtarı aldım benden sonra bir sürü kişi aramış kiraya verilmediyse biz tutmak istiyoruz diye
emlakçıda kapora bırakıldı demiş dünde komple verdim parasını.
Eve gelincede halıları almaya geldiler sonra 5akina çamaşır yıkadım kurutma makinası olmasa yanmıştım evi süpürdüm yatıp uyumuşum 9dada eşimle markete gittik temizlik malzemesi aldık yeni eve bıraktık evi inceledik baya eşyaları nereye koyarız diye pazar günü nakliyeciler gelcek onlara yerlerini gösterip monte edecekler
bugünde 4ten sonra eve gidip camları silicez kapıları mutfak dolaplarını cumartesi boyadan sonrada geri kalanını temizlicez .
Bide hastalanıcam yarın belim karnım kasıklarım çok fena çok sinirliyim eşimden çıkarıyorum sinirimi ev sahibine söyleniyorum oruçta tutamıyorum dayanmıyorum işten sonra eve gelince iş yapınca
herşeyi perşemeye kadar kolaylamaya çalışıyorum preşmebe orduya gidicem
nigarr yoksa senmi yasakladınay allahım ne kadar kıskançsın
Bende geçen escada aldım nasıl kullananız varmı bakem
evet yasakladım:) kıs yasakladınmı parfümü inanmıyom:)
miraycım gözünaydınn..
elficim kanatları öyle pişir çok güzel olur ama iyce kızarsın ayy cnm çekti valla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?