off taşınmak zordur cnm allah sana kolaylık versin ama annen gelsin yarıdma olmazmı...
evet yasakladım
Erkek parfümleri çok etkileyici çinkimEvet ben abartılı kıskancım biliyorum :101:
benimkide silverline hamur işlerini kurutuyoda aynımı diye sordum tatlım
kolay gelsim canım tek başına taşınmak zor iş kayınvaldenler falan yardımcı olmuyomu:26:
off nefret ediyorum taşınmaktankızlar ben çok yorgunum dün işten sonra emlakçıya gittim kontratı yaptık anahtarı aldım benden sonra bir sürü kişi aramış kiraya verilmediyse biz tutmak istiyoruz diye
emlakçıda kapora bırakıldı demiş dünde komple verdim parasını.
eve gelincede halıları almaya geldiler sonra 5akina çamaşır yıkadım kurutma makinası olmasa yanmıştım evi süpürdüm yatıp uyumuşum 9dada eşimle markete gittik temizlik malzemesi aldık yeni eve bıraktık evi inceledik baya eşyaları nereye koyarız diye pazar günü nakliyeciler gelcek onlara yerlerini gösterip monte edecekler
bugünde 4ten sonra eve gidip camları silicez kapıları mutfak dolaplarını cumartesi boyadan sonrada geri kalanını temizlicez .
bide hastalanıcam yarın belim karnım kasıklarım çok fena çok sinirliyim eşimden çıkarıyorum sinirimi ev sahibine söyleniyorum oruçta tutamıyorum dayanmıyorum işten sonra eve gelince iş yapınca
herşeyi perşemeye kadar kolaylamaya çalışıyorum preşmebe orduya gidicem
inş bu derece olmaz canım, birde sadece konu sahibi değil gelen yorumlar da aynı yönde olunca tırstım azıcık :18:nigarım o konuyu okudum şimdi, ablamın da genel olarak söyledikleri aynıydı. o yüzden önce birbirinize biraz doyun, sonra çocuk yapın der hep. tamam burdaki adam kadar bozulmaya bilir eşlerimiz ama onlar bebek konusunda doğal olarak daha az sorumluluk alıyorlar. bebişken sadece sevme kısımlarında yanımızda olurlar, diğer zamanlarda ağırlık daha çok bayanların üzerinde oluyor. ben ablamlara çok yakın olduğumdan daha rahat gözlemleyebiliyorum bunları ki benim eniştem çocukları konusunda bir çok babaya göre daha ilgilidir. buna rağmen ablam işten gelince biraz bebişle ilgilenip mutfağa girer yemek hazırlamaya, o sırada yeğenim annesinin paçasına yapışır. babası alır yarım saatten fazla oyalayamaz, böcüüm yine annesinin dibinde biter. sonra ortam geriliyor ister istemez. durum karışıyor yani bebek olunca. inşallah bu kadar bozulanı olmaz tabii adam aşmış kendini, konuşmuyor, özel günleri hatırlamıyor falan
bazen çok boğuyosun beni diyoeşin ne diyo peki bu duruma kadın parfümleride etkileyici o yasaklamıyomu
hayırlı zamanda, hayırlı evlatlar versin Allahım hepimizeKızlar biz artık çocuk düşünüyoruz :)))) 19 eylülde 1.yılımız bitiyo kasım başındada çocuk çalışmalarına başlıycaz :) Allah ın izniyle :))) Allah herkese banada sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin :)
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/462227-isyerimde-hamilleligim-problemi.html
BOL BURAYI OKUSANA CANIM SENİNLE AYNI SORUNU YAŞIO
off nefret ediyorum taşınmaktanAllah yardımcınız olsun, bir de regle denk gelmiş kötü olmuş yaa
inş bu derece olmaz canım, birde sadece konu sahibi değil gelen yorumlar da aynı yönde olunca tırstım azıcık :18:
bizim kocişler çok ilgili babalar olur inşallah Allahım
Zeynepcim inşallah perşembeye kadar halledersin canım ya. Dediğin bi yaparsan o güne biter. Boyacı sizi ekmesin ona dikkat edin. Boyacıların bi mesleğide ekmek niyeyse ya. Bi kaç yerde aynı anda çalışıyorlar
Şu topiği bende bi okuyayım bende görümcemden biliyorum kaç kere gözleri dolmuştur kocası hep internetin başındaydı ama düzeldi şimdi. Kız 15 aylık oldu alıyor onu yemek olana kadar dışarı çıkarıyor oyunlar oynuyor oyalıyor.
bende geçen diyorumki ben hamile kalıp işten ayrılırsam benim yerime başka bi kız gelicek diyorum benim yerime geleceği ben seçsem keşke diyorumbazen çok boğuyosun beni diyoBen napıcam seninle diyo
geçen mırmır bişi söyleniyodu parfüm alıcam kendime yaa felan, ben tuhaf tuhaf bakınca gülüyo halime napsın alıştı artıkBana parfüm yasak değil, o da kıskanç ama ben kadar değil asla.. O kıyafet konusunda kullanıyo yasaklama şeysini
Hayırlı zamanda, hayırlı evlatlar versin allahım hepimize
okudum cnm bende döktüm içimi:)
cnm fırınım sılverline demişsin benimkide öyle bişe sorcam sana biz daha şubat ayında aldık ankastreyi yeni eve gelince ama fırında tavuk ,pirzola falan yaptığımda terslerini çevirmem gerekiyo yoksa kızarmıyo sende öylemi yapıyosun_?
Miraycım tşk ederim bakıcam mutlaka..
SILVERLINE - Ankastre | rnler
ya hatırlayamadım modelini ama buna benziyo.
pişirmeye pişiryo altını ama kızartmıyo yani servsi çağırsam ii olur sanırım.
SILVERLINE - Ankastre | rnler
ya hatırlayamadım modelini ama buna benziyo.
pişirmeye pişiryo altını ama kızartmıyo yani servsi çağırsam ii olur sanırım.
ben hep hangi şekle ayarlıyorm biliyomusn alt üst çizgi bide ortasında bi şekil var hep o şekle getirip pişiriyorm kullanma kitabında öyle yazıyo çünkü
bende hamur işlerini yaparken alt üst çizgiyegetiriyorum fırın yemeklerindede & böyle garip bi şekil varyaonda yapıyorum ama bana gelen servis tepsileri koyduğun yer bile önemli dedi:26:şimdi alttan bi üstte pişiriyorum senin hamur işleri nasıl poğaça yumuşak oluyomu yoksa kurutuyomu
ya şubatta aldık demiştim ya zaten ozman hamile oldm zor geçti falan derken 3 ay yemek yapmadım sonra pasta falanda yapmadım hiç hep yemek pişirdim sadece geçende browni yaptım işte onuda normal pişirdi hıı börek yaptığımdada normaldi kızardı yani ama tavukta,pirzolada falan çeviriyorm işte srvisi aradım şimdi yarın gelecek inşallah baksın bakalım bir..ben hep ortaya koyuyorum tepsiyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?