2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

off taşınmak zordur cnm allah sana kolaylık versin ama annen gelsin yarıdma olmazmı...

hemde çok zor daha öncede taşındık ama ozamn bekar eviydi kardeşimle alletmiştik ama şimdi öle olmuyo annemde dedi ama ramazan nasıl gelsin evde babam var işe gidiyo ordudan gelecek ta

bol bak bu parfümlerin kokusunu biliyorum bunlara bak hepsi güzel tetk aradım valla internette...

off bizim idari müdrün toplantısınıda atmışım neyse es geç olmuyor çıkaramadım yaa...

Eklentiler

• $315715.webp
    598 bayt · Görüntüleme: 57
  • $DSC02173.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
Kızlar biz artık çocuk düşünüyoruz :)))) 19 eylülde 1.yılımız bitiyo kasım başındada çocuk çalışmalarına başlıycaz :) Allah ın izniyle :))) Allah herkese banada sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin :)

benimkide silverline hamur işlerini kurutuyoda aynımı diye sordum tatlım

kolay gelsim canım tek başına taşınmak zor iş kayınvaldenler falan yardımcı olmuyomu:26:

haberleri bile yok onların daha olandan söyleyelim dedim eşime istemedi gelsin ev bulsu yada yardım etsinler dedi şimdi uğraşamam onlarla dedi çünkü annesi arada buraya gelin diyor kendi daireniz var diyor istemiyoruz ikimizde birde çok tez canlılar insanı bunaltıyolar ben işte olucam onlar kafasına göre toplayacak sonra ben yerleştirirkrn neyin nerde olduğunu bilmicem o yüzden kalsın

off nefret ediyorum taşınmaktan Allah yardımcınız olsun, bir de regle denk gelmiş kötü olmuş yaa

inş bu derece olmaz canım, birde sadece konu sahibi değil gelen yorumlar da aynı yönde olunca tırstım azıcık :18:
bizim kocişler çok ilgili babalar olur inşallah Allahım

eşin ne diyo peki bu durumakadın parfümleride etkileyici o yasaklamıyomu
bazen çok boğuyosun beni diyo ben napıcam seninle diyo
geçen mırmır bişi söyleniyodu parfüm alıcam kendime yaa felan, ben tuhaf tuhaf bakınca gülüyo halime napsın alıştı artık bana parfüm yasak değil, o da kıskanç ama ben kadar değil asla.. o kıyafet konusunda kullanıyo yasaklama şeysini

hayırlı zamanda, hayırlı evlatlar versin Allahım hepimize

okudum cnm bende döktüm içimi:)
cnm fırınım sılverline demişsin benimkide öyle bişe sorcam sana biz daha şubat ayında aldık ankastreyi yeni eve gelince ama fırında tavuk ,pirzola falan yaptığımda terslerini çevirmem gerekiyo yoksa kızarmıyo sende öylemi yapıyosun_?

miraycım tşk ederim bakıcam mutlaka..

Son düzenleme:
Zeynepcim inşallah perşembeye kadar halledersin canım ya. Dediğin bi yaparsan o güne biter. Boyacı sizi ekmesin ona dikkat edin. Boyacıların bi mesleğide ekmek niyeyse ya. Bi kaç yerde aynı anda çalışıyorlar

Şu topiği bende bi okuyayım bende görümcemden biliyorum kaç kere gözleri dolmuştur kocası hep internetin başındaydı ama düzeldi şimdi. Kız 15 aylık oldu alıyor onu yemek olana kadar dışarı çıkarıyor oyunlar oynuyor oyalıyor.

amin canım gücüm tükendiğinde ev sahibine kızıyorum evet tam başlamadan temizlik bitse iyi olacak

işallah canım boyacı işyerimizin boyacıları güvenilir insanlar işallah başka bi işleri çıkmaz yoksa ramazan usta benden kurtulamaz.suda yoktu dün akşam önce iş çıkışı onu halledicem su kesikse falan yandık ozamn

bende geçen diyorumki ben hamile kalıp işten ayrılırsam benim yerime başka bi kız gelicek diyorum benim yerime geleceği ben seçsem keşke diyorumen çirkinini seçerim

canım benimkide ankastre ben fırınımın tavuk et falan pişirmesinden memnunum sadece hamur işlerini sanki kurutuyo acaba benmi alışamadım ayarına diyorum:26:bi servis çağır canım ayarlarını sor istersen veyada kitapçığına bak ben hiç çevirmiyorum modelini hatırlıyosan netten bi eklesene aynımı

SILVERLINE - Ankastre | rnler
ya hatırlayamadım modelini ama buna benziyo.
pişirmeye pişiryo altını ama kızartmıyo yani servsi çağırsam ii olur sanırım.

öğle arasında eve gitcektim fırıının markasına bakiceemm valla merak ettim :) benim de fırında tepsinin arka tarafı çok kızarıo hatta bazen yanıo çünkü teller orda daha yoğun ön kısım da az pişio

tepsiyi çevirmem gerekio o zamanda hep elim yanar mutlaka

ben hep hangi şekle ayarlıyorm biliyomusn alt üst çizgi bide ortasında bi şekil var hep o şekle getirip pişiriyorm kullanma kitabında öyle yazıyo çünkü

bende hamur işlerini yaparken alt üst çizgiyegetiriyorum fırın yemeklerindede & böyle garip bi şekil varyaonda yapıyorum ama bana gelen servis tepsileri koyduğun yer bile önemli dedi:26:şimdi alttan bi üstte pişiriyorum senin hamur işleri nasıl poğaça yumuşak oluyomu yoksa kurutuyomu

ya şubatta aldık demiştim ya zaten ozman hamile oldm zor geçti falan derken 3 ay yemek yapmadım sonra pasta falanda yapmadım hiç hep yemek pişirdim sadece geçende browni yaptım işte onuda normal pişirdi hıı börek yaptığımdada normaldi kızardı yani ama tavukta,pirzolada falan çeviriyorm işte srvisi aradım şimdi yarın gelecek inşallah baksın bakalım bir..ben hep ortaya koyuyorum tepsiyi.

aslında çok kaliteli bi marka italyan şimdi okudum benim fırını kulananlar menunmuş harika falan yazmışlar ben en iyisi hafta sonu adamın tarif ettiği gibi yapıyım hamur işi pişirme olayını inş yumuşak olurbende hep ortaya koyuyodum yemekleride en alta koyuyodum adam yok dedi:26:sende bi sorsana ne diycek tepsileri koymayı bide hamur işlerini hangi ayarda yapıyım de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…