aslında çok kaliteli bi marka italyan şimdi okudum benim fırını kulananlar menunmuş harika falan yazmışlar ben en iyisi hafta sonu adamın tarif ettiği gibi yapıyım hamur işi pişirme olayını inş yumuşak olurbende hep ortaya koyuyodum yemekleride en alta koyuyodum adam yok dedi:26:sende bi sorsana ne diycek tepsileri koymayı bide hamur işlerini hangi ayarda yapıyım de
aslında çok kaliteli bi marka italyan şimdi okudum benim fırını kulananlar menunmuş harika falan yazmışlar ben en iyisi hafta sonu adamın tarif ettiği gibi yapıyım hamur işi pişirme olayını inş yumuşak olurbende hep ortaya koyuyodum yemekleride en alta koyuyodum adam yok dedi:26:sende bi sorsana ne diycek tepsileri koymayı bide hamur işlerini hangi ayarda yapıyım de
eevt :)
günaydın kızlar hayırlı cumalar
bgun bizim için büyük gün eşimin hava uzman çavuşluğu sınavına gidip gitmeyeceği açıklanck heyecanla bekliyorummm
olabilir canım tarifinde etkisi var:26:sanmıyorum ben hep yaşmaya kullanırımya aslında ben memnunum kötü diil fırınım bi kek kabartır müthiş :) ya da ben mi harika yapıoum acaba??? :)
ama tellerin geçiş yeri biraz dikkat gerektirio. Sakallının da belki tarifte vardı problem?
Hıı bide toz maya dedi ben markette bulamayınca yaş maya koydum o etkiler mi acaba.
bende ii bir marka diye aldımda işte:)şansımıza bakalım sorun yoktur umarım tamam cnm sorarım onları hangi şekilde pişirilıyo onuda sormde söylerim sanada pztsi:)
Ay bi gazım var bi gazım varSanki bi tencere kuru +bi tencere nohut yemiş gibiyim
hadi ya ozaman fırının kurutuyo canım senden kaynaklanmıuyo neydi markası??
ne çabuk geldi canım hadi gözün aydın
bende geçen diyorumki ben hamile kalıp işten ayrılırsam benim yerime başka bi kız gelicek diyorum benim yerime geleceği ben seçsem keşke diyorumen çirkinini seçerim
hemde çok zor daha öncede taşındık ama ozamn bekar eviydi kardeşimle alletmiştik ama şimdi öle olmuyo annemde dedi ama ramazan nasıl gelsin evde babam var işe gidiyo ordudan gelecek ta
benim yokkızlar kimlerin ehliyeti var
keşke gelmeseydi deme canım yaa :26: özür de dileme artık, tavır yap bağırdığı için pişman olup kendi özür dilesin.. alır akşam gönlünü inş :26:mutluluğum kısa sürdü keşke gelmeseydi kavga ettik telfonuna elma suyu dökmüştüm dün akşam.... cafede kasaya bakcem die ani kalktım patt elmas suyum döküldü telfonuna çok özürdiledim ama baya kızdı az önce işyerime geldi iş için eleman arıyordu bir sürü kişi aramıştır şimdi ben napcem die bağırdı çağırdı neymiş benim yüzümden telf bozulmuş kimseye ulaşamıyormuş napim haklısın dedim gidelim telf alalım dedim işten çıktım gittik teknosadan yeni telefon aldık turcell kampanyasından neyse yemek yiyeyim bari öğle arası dedim bu başladı yine teli bozdunda ben millete nasıl ulaşcamda numaralrın çoğu telde kaldıda..bağırdı da bağırdı yemek zehir oldu lokmalar boğazıma dizildi bilerek dökmedim tamam artık dedim...sinirle çıktık takmıyosunda umrunda değilde benim işlerim varda gelene kadar başımı yedi...KEŞKE GELMESEYDİ..Aradım şimdi napabilirim bilerek dökmedim istemeden oldu die bi bağırdı beni bugün arama senle konuşmak istemiyorum die kapadım teli:85:
evt kızlar sonuçlar açıklandı sınava gidiyor eşim haftaya pazar izmir-gaziemireee :) yaşasınnnnnnnnnnnnnnnn
9 eylüldede sınav sonuçları açıklanck şimdiden heyecan sardı bizi yaa:13:
bnm var ehliyetm 8 aylık hamile idim aldığımdaocak ayında
aynen zuzumbugün çok kötüyüm midem ağrıyo boğazım ağrıyo klima beni mahvetti gece bi ara üşümüşüm:26:
kızlar kimlerin ehliyeti var
evt kızlar sonuçlar açıklandı sınava gidiyor eşim haftaya pazar izmir-gaziemireee :) yaşasınnnnnnnnnnnnnnnn
Bnm var ehliyetm 8 aylık hamile idim aldığımda:d ocak ayında
mutluluğum kısa sürdü keşke gelmeseydi kavga ettik telfonuna elma suyu dökmüştüm dün akşam.... Cafede kasaya bakcem die ani kalktım patt elmas suyum döküldü telfonuna çok özürdiledim ama baya kızdı az önce işyerime geldi iş için eleman arıyordu bir sürü kişi aramıştır şimdi ben napcem die bağırdı çağırdı neymiş benim yüzümden telf bozulmuş kimseye ulaşamıyormuş napim haklısın dedim gidelim telf alalım dedim işten çıktım gittik teknosadan yeni telefon aldık turcell kampanyasından neyse yemek yiyeyim bari öğle arası dedim bu başladı yine teli bozdunda ben millete nasıl ulaşcamda numaralrın çoğu telde kaldıda..bağırdı da bağırdı yemek zehir oldu lokmalar boğazıma dizildi bilerek dökmedim tamam artık dedim...sinirle çıktık takmıyosunda umrunda değilde benim işlerim varda gelene kadar başımı yedi...keşke gelmeseydi..aradım şimdi napabilirim bilerek dökmedim istemeden oldu die bi bağırdı beni bugün arama senle konuşmak istemiyorum die kapadım teli:85:
miray eşin amma abartmış isteyerek yapmadın ya sonuçtamutluluğum kısa sürdü keşke gelmeseydi kavga ettik telfonuna elma suyu dökmüştüm dün akşam.... cafede kasaya bakcem die ani kalktım patt elmas suyum döküldü telfonuna çok özürdiledim ama baya kızdı az önce işyerime geldi iş için eleman arıyordu bir sürü kişi aramıştır şimdi ben napcem die bağırdı çağırdı neymiş benim yüzümden telf bozulmuş kimseye ulaşamıyormuş napim haklısın dedim gidelim telf alalım dedim işten çıktım gittik teknosadan yeni telefon aldık turcell kampanyasından neyse yemek yiyeyim bari öğle arası dedim bu başladı yine teli bozdunda ben millete nasıl ulaşcamda numaralrın çoğu telde kaldıda..bağırdı da bağırdı yemek zehir oldu lokmalar boğazıma dizildi bilerek dökmedim tamam artık dedim...sinirle çıktık takmıyosunda umrunda değilde benim işlerim varda gelene kadar başımı yedi...KEŞKE GELMESEYDİ..Aradım şimdi napabilirim bilerek dökmedim istemeden oldu die bi bağırdı beni bugün arama senle konuşmak istemiyorum die kapadım teli:85:
hadi gözünüz aydın canımevt kızlar sonuçlar açıklandı sınava gidiyor eşim haftaya pazar izmir-gaziemireee :) yaşasınnnnnnnnnnnnnnnn
benim eşim gözümün önünde çalışsa ve hiç bayan olmasa, ben de rahat olurdum..
bayan olsa da yanımda çalışsa yine rahat olurdum
mutluluğum kısa sürdü keşke gelmeseydi kavga ettik telfonuna elma suyu dökmüştüm dün akşam.... cafede kasaya bakcem die ani kalktım patt elmas suyum döküldü telfonuna çok özürdiledim ama baya kızdı az önce işyerime geldi iş için eleman arıyordu bir sürü kişi aramıştır şimdi ben napcem die bağırdı çağırdı neymiş benim yüzümden telf bozulmuş kimseye ulaşamıyormuş napim haklısın dedim gidelim telf alalım dedim işten çıktım gittik teknosadan yeni telefon aldık turcell kampanyasından neyse yemek yiyeyim bari öğle arası dedim bu başladı yine teli bozdunda ben millete nasıl ulaşcamda numaralrın çoğu telde kaldıda..bağırdı da bağırdı yemek zehir oldu lokmalar boğazıma dizildi bilerek dökmedim tamam artık dedim...sinirle çıktık takmıyosunda umrunda değilde benim işlerim varda gelene kadar başımı yedi...KEŞKE GELMESEYDİ..Aradım şimdi napabilirim bilerek dökmedim istemeden oldu die bi bağırdı beni bugün arama senle konuşmak istemiyorum die kapadım teli:85:
mutluluğum kısa sürdü keşke gelmeseydi kavga ettik telfonuna elma suyu dökmüştüm dün akşam.... cafede kasaya bakcem die ani kalktım patt elmas suyum döküldü telfonuna çok özürdiledim ama baya kızdı az önce işyerime geldi iş için eleman arıyordu bir sürü kişi aramıştır şimdi ben napcem die bağırdı çağırdı neymiş benim yüzümden telf bozulmuş kimseye ulaşamıyormuş napim haklısın dedim gidelim telf alalım dedim işten çıktım gittik teknosadan yeni telefon aldık turcell kampanyasından neyse yemek yiyeyim bari öğle arası dedim bu başladı yine teli bozdunda ben millete nasıl ulaşcamda numaralrın çoğu telde kaldıda..bağırdı da bağırdı yemek zehir oldu lokmalar boğazıma dizildi bilerek dökmedim tamam artık dedim...sinirle çıktık takmıyosunda umrunda değilde benim işlerim varda gelene kadar başımı yedi...KEŞKE GELMESEYDİ..Aradım şimdi napabilirim bilerek dökmedim istemeden oldu die bi bağırdı beni bugün arama senle konuşmak istemiyorum die kapadım teli:85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?