2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ya aslında ben memnunum kötü diil fırınım bi kek kabartır müthiş :) ya da ben mi harika yapıoum acaba??? :)

ama tellerin geçiş yeri biraz dikkat gerektirio. Sakallının da belki tarifte vardı problem?

hıı bide toz maya dedi ben markette bulamayınca yaş maya koydum o etkiler mi acaba.

bende ii bir marka diye aldımda işte:)şansımıza bakalım sorun yoktur umarım tamam cnm sorarım onları hangi şekilde pişirilıyo onuda sormde söylerim sanada pztsi:)

eevt :)

günaydın kızlar hayırlı cumalar
bgun bizim için büyük gün eşimin hava uzman çavuşluğu sınavına gidip gitmeyeceği açıklanck heyecanla bekliyorummm

ebrum hakkınızda hayırlısı........
tünaydın kızlar...uyku düzenim iyice bozuldu 4 te yattım resmen bi damla uyku girmiyor gözüme gündüzde 10 da uyanıyorum kayınvalidem erken kalkar 8 de eşimi 7 de işe gönderiyorum sonra tekrar yatıyorum laf olmaya başladı bu kadar tembellik olmaz diye çok üzülüyorum ama uyuyamıyorum ki uyanayım

olabilir canım tarifinde etkisi var:26:sanmıyorum ben hep yaşmaya kullanırım
bende ii bir marka diye aldımda işte:)şansımıza bakalım sorun yoktur umarım tamam cnm sorarım onları hangi şekilde pişirilıyo onuda sormde söylerim sanada pztsi:)

tamam canım teşekkür ederim:13:

evt kızlar sonuçlar açıklandı sınava gidiyor eşim haftaya pazar izmir-gaziemireee :) yaşasınnnnnnnnnnnnnnnn
9 eylüldede sınav sonuçları açıklanck şimdiden heyecan sardı bizi yaa:13:

bnm var ehliyetm 8 aylık hamile idim aldığımda ocak ayında

Son düzenleme:
hadi ya ozaman fırının kurutuyo canım senden kaynaklanmıuyo neydi markası??

ne çabuk geldi canım hadi gözün aydın

mutluluğum kısa sürdü keşke gelmeseydi kavga ettik telfonuna elma suyu dökmüştüm dün akşam.... cafede kasaya bakcem die ani kalktım patt elmas suyum döküldü telfonuna çok özürdiledim ama baya kızdı az önce işyerime geldi iş için eleman arıyordu bir sürü kişi aramıştır şimdi ben napcem die bağırdı çağırdı neymiş benim yüzümden telf bozulmuş kimseye ulaşamıyormuş napim haklısın dedim gidelim telf alalım dedim işten çıktım gittik teknosadan yeni telefon aldık turcell kampanyasından neyse yemek yiyeyim bari öğle arası dedim bu başladı yine teli bozdunda ben millete nasıl ulaşcamda numaralrın çoğu telde kaldıda..bağırdı da bağırdı yemek zehir oldu lokmalar boğazıma dizildi bilerek dökmedim tamam artık dedim...sinirle çıktık takmıyosunda umrunda değilde benim işlerim varda gelene kadar başımı yedi...KEŞKE GELMESEYDİ..Aradım şimdi napabilirim bilerek dökmedim istemeden oldu die bi bağırdı beni bugün arama senle konuşmak istemiyorum die kapadım teli:85:

bende geçen diyorumki ben hamile kalıp işten ayrılırsam benim yerime başka bi kız gelicek diyorum benim yerime geleceği ben seçsem keşke diyorumen çirkinini seçerim

benim eşim gözümün önünde çalışsa ve hiç bayan olmasa, ben de rahat olurdum..
bayan olsa da yanımda çalışsa yine rahat olurdum

hemde çok zor daha öncede taşındık ama ozamn bekar eviydi kardeşimle alletmiştik ama şimdi öle olmuyo annemde dedi ama ramazan nasıl gelsin evde babam var işe gidiyo ordudan gelecek ta

haklısın zor bende yaşadım bu zorlukları gurbette olunca gelip gitmeleri zor oluyor...

kızlar kimlerin ehliyeti var
benim yok bu kış alıcam ama kısmetse
keşke gelmeseydi deme canım yaa :26: özür de dileme artık, tavır yap bağırdığı için pişman olup kendi özür dilesin.. alır akşam gönlünü inş :26:

canım hayırlı olsun tekrardan allah gönlünüze göre versin....

aynen zuzumbugün çok kötüyüm midem ağrıyo boğazım ağrıyo klima beni mahvettigece bi ara üşümüşüm:26:

klima olsa bi dert olmasa ayrı dert

benim yok , ama alıcam
geçen sene alıcaktım kaynımı bekledim , niyeyse artık eşim öle dediydi..
Bu sene inşallah

8 aylık hamileye nasıl araba kullandırttılar yaww:26:

üzülme canım, başka bişeye de kızdıysa senden alıyodur sinirini

miray eşin amma abartmış isteyerek yapmadın ya sonuçtaçok kızdım eşine tamam sinirlenmiş olabilir ama bugün beni arama seninle konuşmak istemiyorum denirmicanını sıkma canım boşver sende hiç arama sende ona trip yap sonuçta isteyerek yapmadın dimi
hadi gözünüz aydın canımayy ben korkuyorum ya araba sürmekten

benim eşim gözümün önünde çalışsa ve hiç bayan olmasa, ben de rahat olurdum..
bayan olsa da yanımda çalışsa yine rahat olurdum
bendeaslında çok kıskancım ben ya dediğin gibi aynı yerdeyiz diye rahatım

Walla kullandım cnm 4 gun çalışmalara gittim o hafta pazarda sınav vardı gittim eşimle sıram geldi bindim kullandm indim :) adam ne karışck kız hamileliğime

tşkler kızlar inş hayırlı ise olur bu iş

benim var canım ve aktif olarak kullanıyorum.

canım hakkınızda hayırlısı olur inşallah. ayyy ben de gidiyorum 14 gün sonra İzmirimeeeee yaşasınnnnn

canım ya bi telefon yani niye bu kadar büyütüyor ki. isteyerek mi yaptın sanki. herkesin başına gelebilir sonuçta. sen de yeterince üzülmüşündür mutlaka niye bağırıp çağırıp seni daha fazla üzüyor. arama sen de onu, bu kadar bağırmasından dolayı sen de ona küs bence. sen kazayla yapmışsın ama o sana bilerek bu kadar bağırıyor. hem tatilden gelmiş insan eşini özlemez mi? özlem gidereceğine bağırıp çağırmasın, ayıp

hayret bişi hemen sinirlenmeseler olmuo sanki üzülme tatlım nası olsa pişman olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…