benim yokbu kış alıcam ama kısmetse
keşke gelmeseydi deme canım yaa :26: özür de dileme artık, tavır yap bağırdığı için pişman olup kendi özür dilesin.. alır akşam gönlünü inş :26:
klima olsa bi dert olmasa ayrı dert
benim yok , ama alıcam
geçen sene alıcaktım kaynımı bekledim , niyeyse artık eşim öle dediydi..
Bu sene inşallah
8 aylık hamileye nasıl araba kullandırttılar yaww:26:
üzülme canım, başka bişeye de kızdıysa senden alıyodur sinirini
miray eşin amma abartmış isteyerek yapmadın ya sonuçtaçok kızdım eşine tamam sinirlenmiş olabilir ama bugün beni arama seninle konuşmak istemiyorum denirmi canını sıkma canım boşver sende hiç arama sende ona trip yap sonuçta isteyerek yapmadın dimi
hadi gözünüz aydın canımayy ben korkuyorum ya araba sürmekten
bende aslında çok kıskancım ben ya dediğin gibi aynı yerdeyiz diye rahatım
öyle ama beni çok üzdü sinirden ağlıyorum yaa allahtan ofiste yok bilerek dökmedim çok sinir yaa
daha dün akşam geldi hemen sinirlenecek bişi buldu kendine hanpimm isteyerek olmadı işte...
funda evet abarttı çünkü onu görünce dün çok sevindim belkide telaşlıydım ondan döktüm aniden ama çok sinir etti öğle yemeğeinin yarısını bile bıraktım hadi gitcem ben işim var die die beni sinir etti...Arabada gelene kadar umrumda değil senin benim işlerim kaldı napcem ben numaraları nerden bulacam dedi de dei...
benim var canım ve aktif olarak kullanıyorum.
canım hakkınızda hayırlısı olur inşallah. ayyy ben de gidiyorum 14 gün sonra İzmirimeeeee yaşasınnnnn
canım ya bi telefon yani niye bu kadar büyütüyor ki. isteyerek mi yaptın sanki. herkesin başına gelebilir sonuçta. sen de yeterince üzülmüşündür mutlaka niye bağırıp çağırıp seni daha fazla üzüyor. arama sen de onu, bu kadar bağırmasından dolayı sen de ona küs bence.sen kazayla yapmışsın ama o sana bilerek bu kadar bağırıyor. hem tatilden gelmiş insan eşini özlemez mi? özlem gidereceğine bağırıp çağırmasın, ayıp
ya ben ehliyet almaya cesaret edemiyorumkorkuyorum süremem sanıyorum acil destek verin
tatilden geldi ilk iş beni üzmek oldu yaa...şarjım bitti zaten telefonum kapandı eminim bilerek kapadımı düşüncek düşünsün zaten bugün benimle konuşmak istemiyormuş...Keşke teyzem burda olmasaydı şimdi ben akşamı düşünüyorum kara kara umarım önünde tartışmayız..
tatilden geldi ilk iş beni üzmek oldu yaa...şarjım bitti zaten telefonum kapandı eminim bilerek kapadımı düşüncek düşünsün zaten bugün benimle konuşmak istemiyormuş...Keşke teyzem burda olmasaydı şimdi ben akşamı düşünüyorum kara kara umarım önünde tartışmayız..
yemek yiyip seni cesaretlendirmeye geliyorum canım, az bekle
Canım ne diye ufacık bir konuyu bu kadar büyütmüş ki eşin? :26:
Sen isteyerek bilerek yapmadın sonuçta o başka bişeye sinirlenmiştir üzme sen kendini
Sakinleşince özür diler mutlaka ama daha fazla da üzerine gitme özür dileme kırıldığını anlasın o da...
cnm cafe işletiyor kendisi eleman arıyanlara armıştır die ...bide ayrıca bir kaç telefona ulaşamsı lazımmış iş için benim yüzümden telefon çalışmıyor çoğuda telde kayıtlı numaraların bana patladı yani...zaten bktan bir telefondu çokta önemli sanki ...
Funda arabanızda alıştırma yap kızzz daha ne istiyon..bi başla tadını al bidaha bırakamazsın :))))
artık eşim kendisi veriyo bana motoru :)) ama ben bitek dönmelerde kendime güvenemiyorum o ayrıAraba daha güvenli...havada karada sürersin ayyy getir bana arabayı birlikte öğreniriz,
Bi tur sen sürersin bi tur ben
Abant Çorbası:
Malzemeler:
4 kişilik
•1 lt'ye yakın su
•100-150 gr kıyma
•1 küçük soğan
•1 patates
•1'er kaşık yoğurt ve un
•1 yumurta sarısı
üzeri için:
•tereyağı
•kimyon
•nane
Hazırlanması:
1.Kıyma tuz ve karabiber ilavesiyle yoğurulup küçük köfteler haline getirilir ve kaynamakta olan suya atılır.
2.O pişerken ayrı bir yerde (tercihen teflon tavada) çok az sıvıyağda önce rendelenmiş soğan çok az kavrulup ardından patates rendesiyle birlikte kavrulmaya devam edilir, pembeleşmeden alınır ve köfteli suya ilave edilir.
3.Yoğurt, un ve yumurta sarısı çırpılıp yayla çorbasındaki gibi ılıştırarak çorbaya karıştırılır ve tuzu ayarlanır, biraz pişince nane ve kimyonlu yağ eklenir.
BEN BU KISMINI ANLAMADIM, NASIL YAPICAM ILIŞTIRARAK
başkalarının yanında tartışmaktan daha kötü bişe yok, sakın evde devam ettirmeyin :26:tatilden geldi ilk iş beni üzmek oldu yaa...şarjım bitti zaten telefonum kapandı eminim bilerek kapadımı düşüncek düşünsün zaten bugün benimle konuşmak istemiyormuş...Keşke teyzem burda olmasaydı şimdi ben akşamı düşünüyorum kara kara umarım önünde tartışmayız..
ılıtıyosun, yani kaynayan çorbadan o çırpılmış yoğurda bir kaç kaşık katıp karıştırıyosun, sonra bir kaç kaşık daha, sonra yine bir-kaç kaşıkAbant Çorbası:
Malzemeler:
4 kişilik
•1 lt'ye yakın su
•100-150 gr kıyma
•1 küçük soğan
•1 patates
•1'er kaşık yoğurt ve un
•1 yumurta sarısı
üzeri için:
•tereyağı
•kimyon
•nane
Hazırlanması:
1.Kıyma tuz ve karabiber ilavesiyle yoğurulup küçük köfteler haline getirilir ve kaynamakta olan suya atılır.
2.O pişerken ayrı bir yerde (tercihen teflon tavada) çok az sıvıyağda önce rendelenmiş soğan çok az kavrulup ardından patates rendesiyle birlikte kavrulmaya devam edilir, pembeleşmeden alınır ve köfteli suya ilave edilir.
3.Yoğurt, un ve yumurta sarısı çırpılıp yayla çorbasındaki gibi ılıştırarak çorbaya karıştırılır ve tuzu ayarlanır, biraz pişince nane ve kimyonlu yağ eklenir.
BEN BU KISMINI ANLAMADIM, NASIL YAPICAM ILIŞTIRARAK
Amaann yeni telefon almışsınız işte canım arayan bir daha arasın eleman mı yok ortada etraf eleman kaynıyor biri gider biri gelir
sen tavrını koy bu kadar da üstüne gelinmez insanın..
cesaret edemiyorum" bu kendime"o diyo zaten sana öğreticem diye bakalım inşallah öğrenebilirim ya
Kardeşimde geçen diyo motor alıcam işe onunla gidicem diyedelimisin dedim niye çok keyifli olur diyo aklıma sen geldin gel sen benide cesaretlendirirsin 2 tur sen at 1 tur ben atıyım
tatlım yogurtun içine çorbadan kepçe ile az az koy ılısın kesilir yoksa çorba. Sona yogurtlu olan karışımı çorbayı karışltırarak içine dök kesilmesn yogurt
selam kızlar;
bir şey sorucam dogalgaz aboneligi olan bir kişi...başka bir ikamet için 2 ci kez abone olabilir mi?
Veya ikameti belli dogalgaz üzerine olan kişi... Farklı bir evinde kira kontrasını alırsa abonelik alabilir mi ? Ya?
Yani kişi..iki ayrı yerde kirada ikameti gözüyor olabilirmi..
Yani kısaca bir kişinin hem şişlide hem beyoglu bölgesinde ikameti olması söz konusmu ya hu bence degil sizce??
Olduku ikamet başkasının üzerinde aboneliği alabilirmi????:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?