2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

öyle ama beni çok üzdü sinirden ağlıyorum yaa allahtan ofiste yok bilerek dökmedim çok sinir yaa

daha dün akşam geldi hemen sinirlenecek bişi buldu kendine hanpimm isteyerek olmadı işte...

funda evet abarttı çünkü onu görünce dün çok sevindim belkide telaşlıydım ondan döktüm aniden ama çok sinir etti öğle yemeğeinin yarısını bile bıraktım hadi gitcem ben işim var die die beni sinir etti...Arabada gelene kadar umrumda değil senin benim işlerim kaldı napcem ben numaraları nerden bulacam dedi de dei...

üzülme canım cezalandır onuben olsam küserdim konuşmazdımne yapalım yani isteyerek olmadı ya

tatilden geldi ilk iş beni üzmek oldu yaa...şarjım bitti zaten telefonum kapandı eminim bilerek kapadımı düşüncek düşünsün zaten bugün benimle konuşmak istemiyormuş...Keşke teyzem burda olmasaydı şimdi ben akşamı düşünüyorum kara kara umarım önünde tartışmayız..

Canım ne diye ufacık bir konuyu bu kadar büyütmüş ki eşin? :26:
Sen isteyerek bilerek yapmadın sonuçta o başka bişeye sinirlenmiştir üzme sen kendini
Sakinleşince özür diler mutlaka ama daha fazla da üzerine gitme özür dileme kırıldığını anlasın o da...

Canım ne diye ufacık bir konuyu bu kadar büyütmüş ki eşin? :26:
Sen isteyerek bilerek yapmadın sonuçta o başka bişeye sinirlenmiştir üzme sen kendini
Sakinleşince özür diler mutlaka ama daha fazla da üzerine gitme özür dileme kırıldığını anlasın o da...

Abant Çorbası:

Malzemeler:

4 kişilik

•1 lt'ye yakın su
•100-150 gr kıyma
•1 küçük soğan
•1 patates
•1'er kaşık yoğurt ve un
•1 yumurta sarısı

üzeri için:

•tereyağı
•kimyon
•nane
Hazırlanması:

1.Kıyma tuz ve karabiber ilavesiyle yoğurulup küçük köfteler haline getirilir ve kaynamakta olan suya atılır.
2.O pişerken ayrı bir yerde (tercihen teflon tavada) çok az sıvıyağda önce rendelenmiş soğan çok az kavrulup ardından patates rendesiyle birlikte kavrulmaya devam edilir, pembeleşmeden alınır ve köfteli suya ilave edilir.
3.Yoğurt, un ve yumurta sarısı çırpılıp yayla çorbasındaki gibi ılıştırarak çorbaya karıştırılır ve tuzu ayarlanır, biraz pişince nane ve kimyonlu yağ eklenir.

BEN BU KISMINI ANLAMADIM, NASIL YAPICAM ILIŞTIRARAK

cnm cafe işletiyor kendisi eleman arıyanlara armıştır die ...bide ayrıca bir kaç telefona ulaşamsı lazımmış iş için benim yüzümden telefon çalışmıyor çoğuda telde kayıtlı numaraların bana patladı yani...zaten bktan bir telefondu çokta önemli sanki ...

Amaann yeni telefon almışsınız işte canım arayan bir daha arasın eleman mı yok ortada etraf eleman kaynıyor biri gider biri gelir
sen tavrını koy bu kadar da üstüne gelinmez insanın..

Funda arabanızda alıştırma yap kızzz daha ne istiyon..bi başla tadını al bidaha bırakamazsın :))))

artık eşim kendisi veriyo bana motoru :)) ama ben bitek dönmelerde kendime güvenemiyorum o ayrı Araba daha güvenli...havada karada sürersin ayyy getir bana arabayı birlikte öğreniriz,
Bi tur sen sürersin bi tur ben

cesaret edemiyorum" bu kendime"o diyo zaten sana öğreticem diye bakalım inşallah öğrenebilirim ya
kardeşimde geçen diyo motor alıcam işe onunla gidicem diyedelimisin dedim niye çok keyifli olur diyoaklıma sen geldingel sen benide cesaretlendirirsin 2 tur sen at 1 tur ben atıyım

tatlım yogurtun içine çorbadan kepçe ile az az koy ılısın kesilir yoksa çorba. sona yogurtlu olan karışımı çorbayı karışltırarak içine dök kesilmesn yogurt

başkalarının yanında tartışmaktan daha kötü bişe yok, sakın evde devam ettirmeyin :26:

ılıtıyosun, yani kaynayan çorbadan o çırpılmış yoğurda bir kaç kaşık katıp karıştırıyosun, sonra bir kaç kaşık daha, sonra yine bir-kaç kaşık
ılınınca çorbaya döküyosun ))

Amaann yeni telefon almışsınız işte canım arayan bir daha arasın eleman mı yok ortada etraf eleman kaynıyor biri gider biri gelir
sen tavrını koy bu kadar da üstüne gelinmez insanın..

haklısın çok üstüne düştüm geldi diye mutlu olduğumu fazla belirttim kendiside bana böyle davranıyor şimdi...

selam kızlar;

bir şey sorucam dogalgaz aboneligi olan bir kişi...başka bir ikamet için 2 ci kez abone olabilir mi?
veya ikameti belli dogalgaz üzerine olan kişi... farklı bir evinde kira kontrasını alırsa abonelik alabilir mi ? ya?

yani kişi..iki ayrı yerde kirada ikameti gözüyor olabilirmi..

yani kısaca bir kişinin hem şişlide hem beyoglu bölgesinde ikameti olması söz konusmu ya hu bence degil sizce??

olduku ikamet başkasının üzerinde aboneliği alabilirmi????:44:

Ooo cesaretlendiririm tabisii
ama sonradan demeyesin 2 tur ben sürcem ,sen sürme diyee

tatlım yogurtun içine çorbadan kepçe ile az az koy ılısın kesilir yoksa çorba. Sona yogurtlu olan karışımı çorbayı karışltırarak içine dök kesilmesn yogurt

hmmm tencereden 1 kepçe al başka kasede yavaş yavaş karıştır ona...sonra o başka kasedeki karışımı gene yavaştan dök tencereye diyosundimmi

Anladım canım mercii

Ay soru şeklin öldürdü beni kıss...

Doğalgazını bilememde..

Bir kişi üzerinde ikinci ikametgah adresi olabilir...zaten ikametgah senedinde 2.adres şıkkıda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…