yoğurtlu karışım zaten nekadar ki, bi kepçe o yoğurdu keserhmmm tencereden 1 kepçe al başka kasede yavaş yavaş karıştır ona...sonra o başka kasedeki karışımı gene yavaştan dök tencereye diyosundimmi
Anladım canım mercii
Ay soru şeklin öldürdü beni kıss...
Doğalgazını bilememde..
Bir kişi üzerinde ikinci ikametgah adresi olabilir...zaten ikametgah senedinde 2.adres şıkkıda var
yoğurtlu karışım zaten nekadar ki, bi kepçe o yoğurdu keser
Az az ekle çorbadan, karıştır sonra yine ekle.. öyle ılıtılıyo direk bi kepçe dökersen kesilir bence :))
yok kıyamam sende sür isterim benOoo cesaretlendiririm tabisii
ama sonradan demeyesin 2 tur ben sürcem ,sen sürme diyee
hmmm tencereden 1 kepçe al başka kasede yavaş yavaş karıştır ona...sonra o başka kasedeki karışımı gene yavaştan dök tencereye diyosundimmi
Anladım canım mercii
Ay soru şeklin öldürdü beni kıss...
Doğalgazını bilememde..
Bir kişi üzerinde ikinci ikametgah adresi olabilir...zaten ikametgah senedinde 2.adres şıkkıda var
dimi ama ne çok yani yahu kullandım ben
yok kıyamam sende sür isterim ben
bende çok güldüm yailahi süpertam süpersinn sen
hoş geldin sinoş hani resimler
kızlar kimlerin ehliyeti var
ya ben ehliyet almaya cesaret edemiyorumkorkuyorum süremem sanıyorum acil destek verin
ne güzel canım affin sanaanam ne ççok yazmışsınız okuyamadım valla bi mağazada inidirm var diye gittim bebiş mağzası nefes nefese geri geldm bişede yoktu
fundacım benimde 2002 den beri var ehliyetim kullanıyorum bende sürekli araba olmasa bu aralar ne yapardım bilmiyorum valla..
siz nasil ayarliyorsunuz ya
buraya resim eklerken ?
Ben 2008 te almıştım ehliyet. Derslere katılmak çok keyifliydi her direksiyon dersine gidiyordum hocanın ayağının altındada fren ve debriyaj var onun için güvenin 2 kat oluyor ama sonra hiç kullanmadım işte eşim 1 kere götürdü beni korkuyordum ama yinede iyiydi. Ramazandan sonra daha çok gidicez öğrenmeye.
Sen kursa yazıl sınavlarını ver sonra her direksiyon dersine katıl bırakamazsın ben aldıktan sonraki hevesle hemen araba kullanabilirdim ama şimdi araya 3 sene girmiş korku bende de var
Ben 2008 te almıştım ehliyet. Derslere katılmak çok keyifliydi her direksiyon dersine gidiyordum hocanın ayağının altındada fren ve debriyaj var onun için güvenin 2 kat oluyor ama sonra hiç kullanmadım işte eşim 1 kere götürdü beni korkuyordum ama yinede iyiydi. Ramazandan sonra daha çok gidicez öğrenmeye.
Sen kursa yazıl sınavlarını ver sonra her direksiyon dersine katıl bırakamazsın ben aldıktan sonraki hevesle hemen araba kullanabilirdim ama şimdi araya 3 sene girmiş korku bende de var
bir tane yükledim kizlar
ama cok ugrastiriyor beni yaww kesiyorum hep resmi cünkü
siz nasil büyük koyuyorsunuz ?
bir tane yükledim kizlar
ama cok ugrastiriyor beni yaww kesiyorum hep resmi cünkü
siz nasil büyük koyuyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?