- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
tamam canım teşekkür ederim desteğin içinartık herkesin var ehliyeti bende alıyım diyorum:13:sende biraz alıştırma yap canım boş bi arazi gibi yere gidin
tamam canım teşekkür ederim desteğin içinartık herkesin var ehliyeti bende alıyım diyorum:13:sende biraz alıştırma yap canım boş bi arazi gibi yere gidin
yukarıda tarif ettim sinemcim okudunmu
baktinizmi kizlar resmlere.
:)
tembellik yapma ehliyetinde var öğren canım görümcen kesin çatlarrica ederim canım ne demek. Sürerken zevkini keşfedeceksin güzel bişey :))
eşim yakama yapışıyor ben tembellik yapıyorum hatta eşimin kuzeni dedi ki bana filiz delimisin çocuk götüreyim diyor sen hala bilmemki haftaya mı olsa flan diyosun dedi. O eşini ikna edebilmek için çok uğraşmış :))
evt cnm bencede biran önce al bak bebiş oluncada çok lazım olur sana..valla bi kavga ediyorum trafikte bazen görmeniz gerek ama çok salk insanlar var helede sabah bi kızı boğacaktım geçsin diye yol veriyom kocaman yol daha korna çalıyo beyinsiz geçti sonrda ben bastım ona ışıklarda durduk dedim geçemiyonmu koca yoldan kafa sallıyo bana
bugün bitse ya hemen
yarın tüm gün uyucam
bu hafta hiç geçmedi yaaa :84:
Harika görünüyorsunuz tatlım..çok yakışıyorsunuz maşallah..Allah mutluluğunuzu daim etsin..
Bol'um bi an önce doğurda görelim prensesi.. yavrum mis kokar doğuncaa..
ben baktım canım çok şeker :)
keşke benimde bi albümüm olsaydı
Neyse kizlar resimlere daldim
islöerim kaldi esim gelecek 5 de evi toparlim temizlim biraz öpüldünüz
bye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?