kıskançlanmiycamSon yarım saat
Balımdan size bi poz :)Eki Görüntüle 239755 Eki Görüntüle 239757
cnmcim çok cici bir kzın var inşallah benimde böyle cici kızım olur mıncık ederim ben bunu29: 2 reglim geçmesi gerekiyormuş dr geçsin tekrar hamiş olabilirsin dedi...Çalışmalara eylül sonu başlayacağız yani...
Balımdan size bi poz :)Eki Görüntüle 239755 Eki Görüntüle 239757
cnmcim çok cici bir kzın var inşallah benimde böyle cici kızım olur mıncık ederim ben bunu29: 2 reglim geçmesi gerekiyormuş dr geçsin tekrar hamiş olabilirsin dedi...Çalışmalara eylül sonu başlayacağız yani...
bian önce hamile kalın sizde hadiiimaşallah balına ya, yerim ben onun gamzelerini
Ay evet varmış gamzeleri minik prensesinBalımdan size bi poz :)Eki Görüntüle 239755 Eki Görüntüle 239757
Ay evet varmış gamzeleri minik prensesin
Yarenim hayırlı olsun zam olayı süper olmuş yaa
ebuşum İzmir'e gidelim hayırlısıyla temelli de ondan sonra inşallah. şimdi olursa bütün planlarımız sarsılır. ben benimkine demiştim 365. gece bebişi yapalım die yok dedi. e bu saatten sonra da iyi olmaz zati. artık seneye bu zamanlar inşallah.
Kızlar telefonu açmaya çalıştım kapalı bi süre durunca açılyo az bir süre baktım bizimki aramış 3 defa ....aradım hayırdır beni aramışsın dedim yok yeni telefonu denedim yaa seni aramadım unut gitsin dedi..Şoooook oldumtamam kapatıyım ozman dedim kapat dedi kapadım şarjda tekrar tamamıyla bitti şuan telim kapandı artık arasada ulaşamaz eve gitcem ama bugün akşam ne olacak kayınvalidemler gelecek cafeye teyzem evde bizi beklicekler cafede gitmemde lazım onların yanında kavga etmekte istemiyorum ama bizimkinin yüzü turşu satacak belli...Off çok moralim bozuldu yaaa
canım yaawww değer mi bi tlf için nie böle yaptı ki sen git yine cafeye kavga etcek şeyleri sen bari söleme belli ki epey kızmış yani. Gerçi aramış seni. Telefon denedim seni aramadım unut gitsin demesi falan yalan merak etmiştir seni bence sesin nası gelio die bakıp durumunu anlamaya çalışıodur. Bu arada yeni tlf mu almış kii???
sen üzülme ama akşamda biraz alttan almaya çalış çok ters konuşursa da bi tlf kadar değerim yokmuş dee!
ay nekadar uzattı yaaa, hayret bişeKızlar telefonu açmaya çalıştım kapalı bi süre durunca açılyo az bir süre baktım bizimki aramış 3 defa ....aradım hayırdır beni aramışsın dedim yok yeni telefonu denedim yaa seni aramadım unut gitsin dedi..Şoooook oldumtamam kapatıyım ozman dedim kapat dedi kapadım şarjda tekrar tamamıyla bitti şuan telim kapandı artık arasada ulaşamaz eve gitcem ama bugün akşam ne olacak kayınvalidemler gelecek cafeye teyzem evde bizi beklicekler cafede gitmemde lazım onların yanında kavga etmekte istemiyorum ama bizimkinin yüzü turşu satacak belli...Off çok moralim bozuldu yaaa
kızlar telefonu açmaya çalıştım kapalı bi süre durunca açılyo az bir süre baktım bizimki aramış 3 defa ....aradım hayırdır beni aramışsın dedim yok yeni telefonu denedim yaa seni aramadım unut gitsin dedi..şoooook oldumTamam kapatıyım ozman dedim kapat dedi kapadım şarjda tekrar tamamıyla bitti şuan telim kapandı artık arasada ulaşamaz eve gitcem ama bugün akşam ne olacak kayınvalidemler gelecek cafeye teyzem evde bizi beklicekler cafede gitmemde lazım onların yanında kavga etmekte istemiyorum ama bizimkinin yüzü turşu satacak belli...off çok moralim bozuldu yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?