2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ancak gelebildim kızlar.. patronum bana zam yapmış yaşasınnn. sterlin yükseldi falan baya zorlanmıştık, biraz olsun moral oldu bu. hiç de beklemiyordum aslında. 1 yılım doldu, zam zamanım geldi aslında ama bu ara hata falan yaptım, hayatta zam vermez diyordum, maaşın kalanını almam için çağırdı bir baktım hem izin verdi, hem zam hayırdır inşallah

fundammm araba kullanmak gerçekten çok zevkli, bir sürmeye başla bırakasın gelmez. hele hele gün geçtikçe kendine güvenin geliyor o zaman daha bir keyif oluyor. ayrıca bayanların ehliyeti olması şart bu zamanda, bolun da dediği gibi, hamilelik ve doğumdan sonra ihtiyaç halinde kimseye beklemeden kendi işini görebilmen çok önemli. ve inan bana başlarda zorlansan da sonrasında çok kolay gelecek. hiç korkma, tereddüt etme. ben 60-70 yaşında araba kullananları görüyorum, sen çıtır çıtırsın daha niye korkuyorsun ki ama sana şunu tavsiye ederim, eğer eşin araba konusunda hassassa, çabuk sinirlenirse falan onunla çalışmayı bırak, özel eğitmen falan bul, ondan ders al. eşler bu konuda biraz canavar oluyorlar maalesef. bir de erkeklerin arabaları daha kıymetli oluyor. ben bekarken sürekli kendi arabımızı kullanırdım sorunsuz bir şekilde. ama şimdi kullandığımız arabayı ilk aldığımızda bir süre zorlandım eşim yüzünden. ha bire yanımda direktif veriyordu. en son dedim valla gider duvara toslarım ikimiz de arabanın içindeyken sus artık dedim. o son oldu. biliyor çünkü deliyim, dediğimi yaparım

Son düzenleme:

Rabbi dualarını kabul etsin canım..inş dilediğin gibi olur..isteyen herkese versin rabbim bu mübarek ayda

canım Allah gönlünüze göre verir inşallah

ebuşum İzmir'e gidelim hayırlısıyla temelli de ondan sonra inşallah. şimdi olursa bütün planlarımız sarsılır. ben benimkine demiştim 365. gece bebişi yapalım die yok dedi. e bu saatten sonra da iyi olmaz zati. artık seneye bu zamanlar inşallah.

Ay evet varmış gamzeleri minik prensesin

Yarenim hayırlı olsun zam olayı süper olmuş yaa

bi tek gamzelerini benden aldı kızım zaten :)

inş cnm en kısa zmnda dönersiniz izmire.hayırlısı ile olur ondan sonrada.evin neşesi bereketi huzuru onlar kanatsz melekler

Kızlar telefonu açmaya çalıştım kapalı bi süre durunca açılyo az bir süre baktım bizimki aramış 3 defa ....aradım hayırdır beni aramışsın dedim yok yeni telefonu denedim yaa seni aramadım unut gitsin dedi..Şoooook oldum tamam kapatıyım ozman dedim kapat dedi kapadım şarjda tekrar tamamıyla bitti şuan telim kapandı artık arasada ulaşamaz eve gitcem ama bugün akşam ne olacak kayınvalidemler gelecek cafeye teyzem evde bizi beklicekler cafede gitmemde lazım onların yanında kavga etmekte istemiyorum ama bizimkinin yüzü turşu satacak belli...Off çok moralim bozuldu yaaa

canım yaawww değer mi bi tlf için nie böle yaptı ki sen git yine cafeye kavga etcek şeyleri sen bari söleme belli ki epey kızmış yani. Gerçi aramış seni. Telefon denedim seni aramadım unut gitsin demesi falan yalan merak etmiştir seni bence sesin nası gelio die bakıp durumunu anlamaya çalışıodur. Bu arada yeni tlf mu almış kii???

sen üzülme ama akşamda biraz alttan almaya çalış çok ters konuşursa da bi tlf kadar değerim yokmuş dee!

cnm geçmişte var kavga etmiştik sonrada gittik tel aldık oku bak...Şimdide bana böyle davranıyor...Gidecem teyzemle evde yemek yicem direk cafeye gitmicem bakalım arayacakmı gelecekmisin diye aramazsada bilmiyorum yaa büyütecek ne var ki bunda..uff çıkıyorum ben herkese iyi hafta sonları..

ay nekadar uzattı yaaa, hayret bişe
keşke aramasaydın "beni aramışsın" diye
hala alttan aldığını görünce üzerine gidiyor
biraz tavır yap, üzgün olma yaa olabilir sonuçta kaza bu yani? suçlu hissetme kendini

neden böle sölediği bariz canım....

O aradı ulaşamadı, öyle oluncada senin tirip yaptığını sandı, dediki " benim telim gitti benim tirip yapmam lazım asıl " o yüzden de öle ters davrandı..bence bu

Yanii telefonu denicek olsa cafenin telefonu yokmu onu çaldırırdı

ahh bu erkekler bazen taktılarmı takıyolar yani..

yarenim hayırlı olsn cnm çok sevindim senin adına...

valla ebru çok tatlı bu cadı inşallah benimkide gamzeli olur çok sverim gamzeyi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…