benim pilim bitti
bence hiç onun trip yapması gerekmiyo :26: benim eşim olsa "kuzumun canı sağ olsun" derdi %80 eminim.. bilerek yapmış olsa sonuna kadar haklı olurdu..neden böle sölediği bariz canım....
O aradı ulaşamadı, öyle oluncada senin tirip yaptığını sandı, dediki " benim telim gitti benim tirip yapmam lazım asıl " o yüzden de öle ters davrandı..bence bu
Yanii telefonu denicek olsa cafenin telefonu yokmu onu çaldırırdı
ben evet.. sen oruç tutmuyosun dimmi sinem?karnim acikti benim yaw
kizlar niyetlimisiniz ?
ahh bu erkekler bazen taktılarmı takıyolar yani..
yarenim hayırlı olsn cnm çok sevindim senin adına...
valla ebru çok tatlı bu cadı inşallah benimkide gamzeli olur çok sverim gamzeyi:)
karnim acikti benim yaw
kizlar niyetlimisiniz ?
teşekkür ederim yarenin yazdıkların ityi geldi banaancak gelebildim kızlar.. Patronum bana zam yapmış yaşasınnn. Sterlin yükseldi falan baya zorlanmıştık, biraz olsun moral oldu bu. Hiç de beklemiyordum aslında. 1 yılım doldu, zam zamanım geldi aslında ama bu ara hata falan yaptım, hayatta zam vermez diyordum, maaşın kalanını almam için çağırdı bir baktımHem izin verdi, hem zam hayırdır inşallah
Fundammm araba kullanmak gerçekten çok zevkli, bir sürmeye başla bırakasın gelmez. Hele hele gün geçtikçe kendine güvenin geliyor o zaman daha bir keyif oluyor. Ayrıca bayanların ehliyeti olması şart bu zamanda, bolun da dediği gibi, hamilelik ve doğumdan sonra ihtiyaç halinde kimseye beklemeden kendi işini görebilmen çok önemli. Ve inan bana başlarda zorlansan da sonrasında çok kolay gelecek. Hiç korkma, tereddüt etme. Ben 60-70 yaşında araba kullananları görüyorum, sen çıtır çıtırsın daha niye korkuyorsun kiAma sana şunu tavsiye ederim, eğer eşin araba konusunda hassassa, çabuk sinirlenirse falan onunla çalışmayı bırak, özel eğitmen falan bul, ondan ders al. Eşler bu konuda biraz canavar oluyorlar maalesef. Bir de erkeklerin arabaları daha kıymetli oluyor. Ben bekarken sürekli kendi arabımızı kullanırdım sorunsuz bir şekilde. Ama şimdi kullandığımız arabayı ilk aldığımızda bir süre zorlandım eşim yüzünden. Ha bire yanımda direktif veriyordu. En son dedim valla gider duvara toslarım ikimiz de arabanın içindeyken sus artık Dedim. O son oldu. Biliyor çünkü deliyim, dediğimi yaparım
kıskançlanmiycamBen de yarın çalışmıyorum O zaman
Bugün hiç geçmiyoo, deli etti telefonlar :84:
oo süper olmuş nigarımramazan kumanyalarımızı dağıttılar şirketten
2 lt yağ,
2.5 kg pirinç
2 kg un
1 kutu salça
1 paket mercimek
1 paket kuru fasulye
1 paket bulgur
750 gr beyaz peynir
750 gr kaşar peynir
1 kilo zeytin
2 paket makarna
1 paket kuskus
1 paket arpa şehriye
1 kg şeker
2 paket çay
bukadar
nasıl iyi geldi, hafta sonu alışveriş yapıcaktım yağ, peynir, kaşar, zeytin
servis de kapının önüne kadar bıraktı, sağ olsun..
Paçanga böreğim de süper oldu, benim eşim pastırma sevmiyor ama inş beğenir..yoldaymış gelsin bakalım
Bizim işyerimiz hiç öyle kumanyaymış yemek parasıymış bilmez. Bide patronumu hacca gitmiş adamdır.
Geçen k.validemde kumanya getirdi bir sürü şey vardı eşimlerede verecekler.
Bizde sadece iftar yemeği düzenlerler bi kere. Bu sene o da yok galiba.
biz Türkiye'deyken çalıştığım hiçbir yerde vermediler kumanya. sadece bayramlarda çift haftalık alırdım, tadından yenmezdi. ama ablamın çalıştığı birçok yerde veriyorlardı. burda hiçbir şey yok, ne ikramiye ne kumanya
elfişim bence iyi yapmışın, gerçekten öyle yerlerin kalabalıkla tadı çıkıyor.
fundam arabaya kıyamıyor olabilir
biz dün gittik doktora keseyi gördük
fundam ablam da eniştem de çok mutlular. kızım, kızım diye seviyorlarablamın gözlerinin içi parlıyor
evet canım kışın yazılmayı düşünüyorumFundacım bence sen araştır direksiyon dersi verilen bi yer bul bi kaç ders al. Ama önce ehliyete yazıl
fundam ablam da eniştem de çok mutlular. kızım, kızım diye seviyorlarablamın gözlerinin içi parlıyor
Günaydın Kızlar
Dün kanat ve bulgurum çok güzel oldu. Bugün bizim pazarımız var hemde bizim kapı önünde oluyor. Sabah bi baktım adam lahana getirmiş bi tane seçtim aldım bu akşam gider haşlarım sonra sarmalarımı yaparım bugün yada yarın sultan ahmete gidicez. Bende bugün kıymalı börek yapıcam ama sultanahmete yarın gidersek yarın yapıcam masalar kurmuşlar iftarı orda açarız
Tabi ben şöyle bişey yaptım ama siz bana kızacaksınız . Dedim öyle yerlerde kalabalık daha güzel oluyor k.valideme görümceme bide başka bi arkadaşlara söyledim.Herkes bişeyler yapsa alsak yanımıza yemekleri birlikte gitsek nasıl olur diye. Görümcem saat 10 da haber verecek eşi kabul ederse ve eşinin iş arkadaşı ile karısıda gelirse pazar gidilicek. ama onlar gelmezse bugün ben ile eşim gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?