2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bence hiç onun trip yapması gerekmiyo :26: benim eşim olsa "kuzumun canı sağ olsun" derdi %80 eminim.. bilerek yapmış olsa sonuna kadar haklı olurdu..
karnim acikti benim yaw

kizlar niyetlimisiniz ?
ben evet.. sen oruç tutmuyosun dimmi sinem?

ahh bu erkekler bazen taktılarmı takıyolar yani..

yarenim hayırlı olsn cnm çok sevindim senin adına...

valla ebru çok tatlı bu cadı inşallah benimkide gamzeli olur çok sverim gamzeyi:)

ailede varsa oluyor cnm %90 bnm babamda var kız kardeşimde var bende var ve balımda var :) gamze aslında insanda doku eksikliğinden oluyor. orda doku olmuyor ondn öle çukur oluyor doktor sölemişti

karnim acikti benim yaw

kizlar niyetlimisiniz ?

niyetli idim ama regl oldm gitti oruç 4 gun tutamam şimdi

ramazan kumanyalarımızı dağıttılar şirketten
2 lt yağ,
2.5 kg pirinç
2 kg un
1 kutu salça
1 paket mercimek
1 paket kuru fasulye
1 paket bulgur
750 gr beyaz peynir
750 gr kaşar peynir
1 kilo zeytin
2 paket makarna
1 paket kuskus
1 paket arpa şehriye
1 kg şeker
2 paket çay
bukadar
nasıl iyi geldi, hafta sonu alışveriş yapıcaktım yağ, peynir, kaşar, zeytin
servis de kapının önüne kadar bıraktı, sağ olsun..

paçanga böreğim de süper oldu, benim eşim pastırma sevmiyor ama inş beğenir..yoldaymış gelsin bakalım

Son düzenleme:
günaydın kızlar. dün akşam eve gittiğimde elektrikler kesikti. ben de uzandım, kitabımı okudum. sonra baktım ablamla annem gelmiş. onlarla balkonda otururken eşim geldi. kahve içtik, sohbet ettik falan. annemler kalktı, yemeğimiz yoktu. giyindik dışarıya çıktık yemek yemeye. eve gelip geçen gün yarım kalan bir filmimiz vardı onu izledik. gece de uyku tutmadı, şimdi çok uykum var

Miraycım eşine çok kızdım gerçekten. ben olsam kesin ona küserdim bu ne ya! insan bir telefon yüzünden eşine bu kadar eziyet eder mi?

Günaydın Kızlar

Dün kanat ve bulgurum çok güzel oldu. Bugün bizim pazarımız var hemde bizim kapı önünde oluyor. Sabah bi baktım adam lahana getirmiş bi tane seçtim aldım bu akşam gider haşlarım sonra sarmalarımı yaparım bugün yada yarın sultan ahmete gidicez. Bende bugün kıymalı börek yapıcam ama sultanahmete yarın gidersek yarın yapıcam masalar kurmuşlar iftarı orda açarız

Tabi ben şöyle bişey yaptım ama siz bana kızacaksınız . Dedim öyle yerlerde kalabalık daha güzel oluyor k.valideme görümceme bide başka bi arkadaşlara söyledim.Herkes bişeyler yapsa alsak yanımıza yemekleri birlikte gitsek nasıl olur diye. Görümcem saat 10 da haber verecek eşi kabul ederse ve eşinin iş arkadaşı ile karısıda gelirse pazar gidilicek. ama onlar gelmezse bugün ben ile eşim gidicez

teşekkür ederim yarenin yazdıkların ityi geldi banaiyi yapmışın eşinededün dedim eşime bana araba sürmeyi öğret dedim önce eline bi kitap al bazı şeyleri öğren öğretiyim diyoeski babasının arabası varken hemen öğretiyim diyodu bu araç yeni ya tırsıyomu acaba
kıskançlanmiycam Ben de yarın çalışmıyorum O zaman

Bugün hiç geçmiyoo, deli etti telefonlar :84:
kıskançlanma kuşum bende şurda topu topu ramazan sonuna kadar böyleyim
oo süper olmuş nigarımen azından biraz yükünüz hafiflemiştir

Bizim işyerimiz hiç öyle kumanyaymış yemek parasıymış bilmez. Bide patronumu hacca gitmiş adamdır.
Geçen k.validemde kumanya getirdi bir sürü şey vardı eşimlerede verecekler.
Bizde sadece iftar yemeği düzenlerler bi kere. Bu sene o da yok galiba.

biz Türkiye'deyken çalıştığım hiçbir yerde vermediler kumanya. sadece bayramlarda çift haftalık alırdım, tadından yenmezdi. ama ablamın çalıştığı birçok yerde veriyorlardı. burda hiçbir şey yok, ne ikramiye ne kumanya

elfişim bence iyi yapmışın, gerçekten öyle yerlerin kalabalıkla tadı çıkıyor.

fundam arabaya kıyamıyor olabilir

biz dün gittik doktora keseyi gördük

bizdede yok canım sadece iftar yemeği verildi

evet kıyamıyobenim arabam dermişim ona ne oluyoaa hadi gözünüz aydık ablan nasıl yani seviniyo mu şaşkınmı??

Fundacım bence sen araştır direksiyon dersi verilen bi yer bul bi kaç ders al. Ama önce ehliyete yazıl

fundam ablam da eniştem de çok mutlular. kızım, kızım diye seviyorlar ablamın gözlerinin içi parlıyor

Dün eşimle biraz dışarı çıkalım dedik sonra görümcelere bişey bırakmamız gerekiyordu 5 dk. oturduk bizim minik cadı arkamızdan ağladı dedik bize götürsek götürün 10 da getirirsiniz dedi. Yolda kedileri gel gel yapıyor pisi diyor sonra eve götürdük bi sevindi o odadan diğerine emekliyordu bizede eğlence çıktı sonra eşimle birlikte götürdük yine arkamızdan ağladı ama kaçtık :))

Yarım saat boyunca ne oyunlar oynadık. Çocuklarla uğraşmak gerçekten çok zor

elfim sultanahmete gelecekseniz erken gelmeniz lazım haftasonu olduğu için inanılmaz kalabalık oluyor masalar var fakat insanlar erkenden geliyor kapıyolar ve bütün boş alanlar doluyor ama güzel oluyor.bu sene iftar çadırlarını beyazıta kurmuşlar

selam canlar....

bizde dün akşam film izledik, transformrs2 yi....şimdi 3 .izlemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…