elfim sultanahmete gelecekseniz erken gelmeniz lazım haftasonu olduğu için inanılmaz kalabalık oluyor masalar var fakat insanlar erkenden geliyor kapıyolar ve bütün boş alanlar doluyor ama güzel oluyor.bu sene iftar çadırlarını beyazıta kurmuşlar
zuzum sen niye gitmek istemiyorsun denize? bence yalnız gönderme, hem o zevk almaz hem de sen çok sıkılırsın evde.
kızlar ya eşim sabah sabah yalvarmayabaşladı bana " aşkım n'olurrr yarın denize gidelim n'oluurrrr" diyip durdu...
ya acaba tek göndersemmi, ama sıkılırım evde tek başıma pazr pazarona da kıyamıyom..
orucumu yemek istemiyorum...
bide nigarla funda ramazanda girme günahdediler
zaten bende istemiyorum ama benm kedicik çok istiyo yalvarıyo ya
hımmm anladım canım, vicdanın rahat etmeyecekse gitme zaten. sen eşine daha iyi bir alternatif sunmaya çalış o zaman. tavla oynayın, film izleyin vs.
selam canlar....
bizde dün akşam film izledik, transformrs2 yi....şimdi 3 .izlemek istiyorum
evet elfişim bebeklerle uğraşmak hem çok güzel hem de çok yorucu. benim yeğenimin enerjisi hiç bitmiyor ya çok şaşırıyorum. bazen çileden çıkartıyor insanı, bazen de gelip bir sarılıyor, eriyorum resmen. o yüzden bazen çok istiyorum bebişi, bazen de daha erken diyorum. kadınız ya duygular genelde ağır basıyor ama bebişin iyiliği için mantıklı davranmak gerekiyor. baya karışık durum yani. Allah hepimize hayırlı zamanda, hayırlı evlatlar versin inşallah
Evet gerçekten zor bide dün arkadaşlar bi konu eklemişlerdi bebek olduktan sonra eşlerin sorumsuzlukları ile alakalı.Görümcem bugün içini abisine dökmüş eşimde bana anlattı gerçekten zor durumda. Kocasının sabit bi geliri yok ve bütün evin sorumluluğu onda.
Yarencim herşeyi erteleyerekte hareket edemeyiz ki inş. eşlerimiz bize hep destek olurlar
Zeynepcim iyi tatiller iyi yolculuklar kolay gelsin birde.
İnş. bebek haberiyle dönersin bu kasık ağrıların bebektendir inş.
Bende çıkıyorum kızlar
İyi tatiller
off ayvalıkta olup denize gitmemek de zordur ama yaakızlar ya eşim sabah sabah yalvarmayabaşladı bana " aşkım n'olurrr yarın denize gidelim n'oluurrrr" diyip durdu...
ya acaba tek göndersemmi, ama sıkılırım evde tek başıma pazr pazarona da kıyamıyom..
keşke sinemaya gitme şansınız olsa, 3 boyutlu izleseniz zuzum, pazar sienmaya gidin olmadıBizde netten izlicez heralde...3. Daha da güzelmiş....
Zeynebim, iyi tatiller, hayırlı yolculuklar canımkızlar size iyi sohbetler ben işlerimi halledeyim çok işim var 3te çıkıcam ve bu hafta yokum 1hafta yıllık iznimi alıyorum evimi yerleştiricem aksilik çıkmazsa orduya gidicem yeni evimde internette yok 22ağustos pazartesi görüşürüz kısmetse işallah kendinize çok iyi bakın hepiniz çok öpüyorum
üff bilmiorum cnm kocişi ikna edersem çektiririm foto ama zor heralde biraz.geçenlerde isyan etti yeter artık bıktım fotoğraf çektirmekteeeeeeeen diyeAyşam Ceceli konserinden foto isteriz, ben de bu akşam Gökhan Tepe'ye gitcem inşallah.. azcık evimi toplim, çıkıcaz eşimle diş doktoruna gitcez.. benim dolgum ağrıyo yaa, yapamadı kadın galiba..bugün oruç değilim, dolgumu baştan yaptırıcam
bugün kaça kadar uyuduğumu yazmak bile istemiyorum çok utanıyorum çinkim
kızlar evdeyim ve çok açımoruçken insanın dışarı çıkası gelmiyo genelde iftarda sonra çıkıyoruz:13:zuzum havuz için oruçmu bozulur yinede sen bilirsin canım ben lsam eşimi ikna ederdim ve ramazandan sonra giderdik benim dediğimi yapar yarında kayınvaldemleri çağırdım yemeğe birsürü iş beni bekliyo akşamdan temizliğimi yapim bari oruç oruç yarın zor olmasın yarında yemeğimi yaparım menüm değişmezse eğer şöyle bakalım beğenecekmisiniz
mercimek çorbası
kiremitte köfte
bademli fıstıklı pilav
çerkez tavuğu (meze olarak)
salata
künefe
kola
meyve suyu bu kadar
ayşe naber canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?