2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar ya eşim sabah sabah yalvarmayabaşladı bana " aşkım n'olurrr yarın denize gidelim n'oluurrrr" diyip durdu...

ya acaba tek göndersemmi, ama sıkılırım evde tek başıma pazr pazar ona da kıyamıyom..

evet elfişim bebeklerle uğraşmak hem çok güzel hem de çok yorucu. benim yeğenimin enerjisi hiç bitmiyor ya çok şaşırıyorum. bazen çileden çıkartıyor insanı, bazen de gelip bir sarılıyor, eriyorum resmen. o yüzden bazen çok istiyorum bebişi, bazen de daha erken diyorum. kadınız ya duygular genelde ağır basıyor ama bebişin iyiliği için mantıklı davranmak gerekiyor. baya karışık durum yani. Allah hepimize hayırlı zamanda, hayırlı evlatlar versin inşallah

zuzum sen niye gitmek istemiyorsun denize? bence yalnız gönderme, hem o zevk almaz hem de sen çok sıkılırsın evde.

Yarın gidiyoruz canım karar verdik. Erken gitmeye çalışıcaz

zuzum sen niye gitmek istemiyorsun denize? bence yalnız gönderme, hem o zevk almaz hem de sen çok sıkılırsın evde.

orucumu yemek istemiyorum...
bide nigarla funda ramazanda girme günah dediler

zaten bende istemiyorum ama benm kedicik çok istiyo yalvarıyo ya

Canım sen niye gitmiyorsun ki bizde bugün gitcez akşam 5 gibi haftasonunu geçircez denizde ben tek gönderemezdim valla :76:

orucumu yemek istemiyorum...
bide nigarla funda ramazanda girme günah dediler

zaten bende istemiyorum ama benm kedicik çok istiyo yalvarıyo ya

hımmm anladım canım, vicdanın rahat etmeyecekse gitme zaten. sen eşine daha iyi bir alternatif sunmaya çalış o zaman. tavla oynayın, film izleyin vs.

hımmm anladım canım, vicdanın rahat etmeyecekse gitme zaten. sen eşine daha iyi bir alternatif sunmaya çalış o zaman. tavla oynayın, film izleyin vs.

geçen hafta yaptık onu, taa geçen haftadan sölenip durdu haftaya denize gdicem diye
du bakalım o mu beni kandırcak, ben mi onu

selam canlar....

bizde dün akşam film izledik, transformrs2 yi....şimdi 3 .izlemek istiyorum

Zuzum bizde 1 ve 2 yi izledik . 3 için sinemaya gidecektik bi türlü fırsat olmadı ama kesinlikle izlicez

Evet gerçekten zor bide dün arkadaşlar bi konu eklemişlerdi bebek olduktan sonra eşlerin sorumsuzlukları ile alakalı.Görümcem bugün içini abisine dökmüş eşimde bana anlattı gerçekten zor durumda. Kocasının sabit bi geliri yok ve bütün evin sorumluluğu onda.

maalesef canım çoğunlukta oluyormuş bunlar. sadece maddi olsa neyse ama manevi olarak da çocuk konusunda çok da yardımcı olmuyormuş eşler. dediğim gibi sadece gülümserken bebeği sevip ağladığında anneye havale ediyorlarmış. e sen zaten bütün gün ilgileniyorsun bebekle, babası da sevip yine sana bırakınca ağır geliyordur eminim. biraz bunları göze alıp bebişe karar vermek gerekiyor sanırım.

kızlar size iyi sohbetler ben işlerimi halledeyim çok işim var 3te çıkıcam ve bu hafta yokum 1hafta yıllık iznimi alıyorum evimi yerleştiricem aksilik çıkmazsa orduya gidicem yeni evimde internette yok 22ağustos pazartesi görüşürüz kısmetse işallah kendinize çok iyi bakın hepiniz çok öpüyorum

Yarencim herşeyi erteleyerekte hareket edemeyiz ki inş. eşlerimiz bize hep destek olurlar

Zeynepcim iyi tatiller iyi yolculuklar kolay gelsin birde.
İnş. bebek haberiyle dönersin bu kasık ağrıların bebektendir inş.

Bende çıkıyorum kızlar

İyi tatiller

Selam kızlarrr tünaydın herkeseee. Ay bi uyumuşum bi uyumuşum resmen 1 ayın acısını çıkardım ama iyi geldi inanın bu ay kaç kere telefon elimde alarmı ertelerken uyuyakaldım hep eşim götürdü de ancak yetiştim işe. Gece erken de yatamıyorum o yüzden sabah kalkmak çok zor oluyor.

Ya kızlar o bebek olunca değişen eşler konusunu okudum da çok üzüldüm yaa gerçekten öyle oluyor mu ( Hele birinin eşi bebeği çok istemesine rağmen bilmemkaçıncı ayında kadını aldatmış ya yazık ama yaaa ne vicdansız ahlaksız insanlar var!!!

Ben düşünüyorum da şu an eşim yeğeni olduğundan beri eve doru dürüst uğrayamıyoruz hep bebişi çok özledim gidelim de bi bakalım diyerek her gün soluğu orada alıyor. Acaba diyorum yeğeninin bu kadar seven insan kendi çocuğu olunca da baya sevinir ilgilenir heralde. Bi de eşimi düşünüyorum karakterini tembelliğini falan o zaman düşünceler uzaklaşıyor benden :))) Bakalım yaşayıp göreceğiz

Ben bugün evdeyim akşam eşim cafeyi birine bırakabilirse ceceli'ye gidicez inş :)))

teşekkür ederim canım işallah hakkımızda ne zaman hayırlısıysa artık nasip

off ayvalıkta olup denize gitmemek de zordur ama yaa 1 gün oruç tutmayın o zaman zuzum, madem çok istiyo eşin tek gönderme..

Bizde netten izlicez heralde...3. Daha da güzelmiş....
keşke sinemaya gitme şansınız olsa, 3 boyutlu izleseniz zuzum, pazar sienmaya gidin olmadı ))

Zeynebim, iyi tatiller, hayırlı yolculuklar canım

Ayşam Ceceli konserinden foto isteriz, ben de bu akşam Gökhan Tepe'ye gitcem inşallah.. azcık evimi toplim, çıkıcaz eşimle diş doktoruna gitcez.. benim dolgum ağrıyo yaa, yapamadı kadın galiba..bugün oruç değilim, dolgumu baştan yaptırıcam
bugün kaça kadar uyuduğumu yazmak bile istemiyorum çok utanıyorum çinkim

kızlar evdeyim ve çok açımoruçken insanın dışarı çıkası gelmiyo genelde iftarda sonra çıkıyoruz:13:zuzum havuz için oruçmu bozuluryinede sen bilirsin canım ben lsam eşimi ikna ederdim ve ramazandan sonra giderdik benim dediğimi yaparyarında kayınvaldemleri çağırdım yemeğe birsürü iş beni bekliyo akşamdan temizliğimi yapim bari oruç oruç yarın zor olmasınyarında yemeğimi yaparımmenüm değişmezse eğer şöyle bakalım beğenecekmisiniz

mercimek çorbası
kiremitte köfte
bademli fıstıklı pilav
sarma
çerkez tavuğu (meze olarak)
salata
künefe
kola
meyve suyu bu kadar

Son düzenleme:
üff bilmiorum cnm kocişi ikna edersem çektiririm foto ama zor heralde biraz.geçenlerde isyan etti yeter artık bıktım fotoğraf çektirmekteeeeeeeen diye
cnm sanıyorum ki 3 e kadar falan uyumuşsun boşveeeer helal olsun bütün uykular sana :))) Sabahın köründe kalkıyorsun her gün bi iki gün de uyuyuver nolcek :)

ben beğendimmmm ben de gelim mi

zuzuş bence eşin çok ısrar ediyorsa git cnm kırma onu.

enki sana da cvp yazamadım cnm ev bulmuş taşınıyormuşsunuz anladığım kadarıyla allah kolaylık versin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…