üff bilmiorum cnm kocişi ikna edersem çektiririm foto ama zor heralde biraz.geçenlerde isyan etti yeter artık bıktım fotoğraf çektirmekteeeeeeeen diye
cnm sanıyorum ki 3 e kadar falan uyumuşsun boşveeeer helal olsun bütün uykular sana :))) Sabahın köründe kalkıyorsun her gün bi iki gün de uyuyuver nolcek :)
ben beğendimmmm ben de gelim mi
zuzuş bence eşin çok ısrar ediyorsa git cnm kırma onu.
enki sana da cvp yazamadım cnm ev bulmuş taşınıyormuşsunuz anladığım kadarıyla allah kolaylık versin cnm
iyi walla nolsun ev keyfi yapıyorum yalnız başıma. Temizlik yaptım duşa girdim çıktım nette takılıom :))) Sen naptın başladın mı temizliğe?
ayyy künefeyi de mi sen yapıcannnnnnn
aynen canım kociş uyuyo bende biraz evi toparladım dinleniyorum yok canım temizliği iftardan sonraya bıraktım:13:künefeyi ben yapmıcam ayşem bi tek o hazır gerisin ben yapıcam bu sefer mantıda yapmıyorumherkese mantı yaparsam her geldiğinde oooo yandım ben
üf tabi canııım her seferinde mantı mı yapılır :))) ama yani canım çok fena künefe istedii. KArdeşim geldi benim de bi iki gün önce yaz okulundan pişmaniye siparişi vermiştim künefe yerine onunla idare edeyim bari
Facebook'ta Sims'in oyunu çıkmış ona başlıyorum şimdi bildiğimiz Sims gibiyse çok eğlenicem demektir ne zamandır oynamıyordum
Ay bu arada araba sürme mevzusundan konu açılmış ben daha önce de bahsetmiştim ya sevmiyorum araba kullanmayı heralde beceremicemi düşündüğüm için. Ama geçenlerde eşimle konuştuk üv.de çalışmaya başlarsam ufak otomatik vitesli bi araba alıcaz krediyle. tabi önce ehliyet de almam lazım :)) Sonra onunla işe gidip gelicemmmm
istiyolar ayşem sanki çok kolayaman banane kayseriliyim diye herseferinde mantı yapamam valla..ah kıyamam canım gel burda yiyelim beraber ben fıstıklı peynirli çok severim o oyunu bilmiyorum bi ara bakim:13:ayşe süperr valla aferin kız sana kendi araban olursa süper olur ne güzel onunla gidip gelirsin işe senin ünv. çalışma durumunmu varki:44:
iyi walla kaysrilisin diye de cılkını çıkarmasınlar :)
ewt cnm beni asıl amacım üv.de çalışmak aslında ama bi türlü burda kadro açılmadı atırlamıo musun bi keresinde kayseri'de bi ünv.de kadro ilanı çıkmıştı da sana sormuştum git demiştin
Pişmaniyemi yedim geldimm. Cnm benim de akşama yemek planım yok henüz yaa, zaten akşam dışarda olcaz inş. :)) eğer öyle olursa dışarda yer geliriz.ayrıca zaten evde sebze namına bi şey de yok ki yemek yapayım :)) ne zamandır canım sarımsaklı yoğurtlu biber kızartması çekiyor üşenmezsen yapsana
ohh afiyet olsun canım sen oruç değilmisin yok canım üşenmem:geçenlerde canım fırında tavuk istemişti sonu hüsran oldu bugün inşallah olucak elektrik gitmezse canım çok istiyo pattes tavuk koydum fırına bide teryağlı pilav ayran salata yeter zaten 2 kişiyiz hadi bakalım canım inşallah olur üniversite
ben de bu bayrama diil ama kurbandan önce o temizliği yapmaya niyetliyim. PErdelerimi falan yıkıycam mutfak halım yine kirlendi onu yıkamaya vericem oturma odasının halısını da o zaman sererim artık. böyle çok rahat yazın halısız :))) Yağmur yağmadı ya hiç o yüzden Camlar falan daha temiz, ama o zamana illa ki kirlenirler onları silerim falan filan.Merhaba kızlar
Pazar alışverişimi yapıp eve geldim ve hemen dolmalara başladım lahanam güzel çıkmadı beni çok uğraştırdı baktım çok iç kaldı biber patlıcan doldurdum kocaman bi tencere yemek yaptım şimdi ocakta pişiyor. bi makine açıp evi süpüreyim dedim kociş ile birlikte uyumuşuz hemen uyandım yemeği koydum ocağa. Cacıkta yaptım kalkıp bi evi süpüreyim.
Bayram için hala temizlik aşkım devam ediyor onun için bayrama kadar pek yormicam kendimi şimdi kalkıp bi evi süpürücem bide toz alıcam.
Tabi halimde yok o ayrı.. kocişte hala uyuyor.
İftardan sonrada kıymalı börek hazırlıcam yarın pişiricem. Yarın sultanahmete gidiyoruz. Yarın mercimek köfteside yapıcam dolmalardanda kalır yarına. salata falanda yaparım götürürüz yemeklerimizi orda yer sonra gezeriz. Bugün geç yatıcam. Kocişim transformers 3 ü buldu netten onu izlicez.
Ayşecim bugün tam 9.ayın dolmuş çizelgende öyle diyor :))
ben de bu bayrama diil ama kurbandan önce o temizliği yapmaya niyetliyim. PErdelerimi falan yıkıycam mutfak halım yine kirlendi onu yıkamaya vericem oturma odasının halısını da o zaman sererim artık. böyle çok rahat yazın halısız :))) Yağmur yağmadı ya hiç o yüzden Camlar falan daha temiz, ama o zamana illa ki kirlenirler onları silerim falan filan.
bugünde eşime temizlik planımı anlattım yapamazsın dedi ama bakalım günlere böldüm bayramdan önce 2.5 günüm var :))
neden yapamazsın diyor ki yorulur bırakırsın diye mi :)) Ya inş. bayramda tatile çıkıcaz biz o yüzden boşuna büyük temizliğe girişmicem bu bayramda.
Çok iş var camlar kapılar mutfak dolapları evi sil süpür toz al gözüm korkmuyor niyeyse ama yoruluacağım kesin. Kız kardeşimi alabilirim yardıma
Bayramda tatilemi gidiceksiniz?
Sevindim sizin adınıza
k.validemde geldi ben kaçar öptümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?