- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
evet elfim inş.2. ya da 3. günü çıkalım diyoruz tabi tatil 9 gün olursa
Öpüyorum ben de kolay gelsinnnnnnn
menü süperrkızlar evdeyim ve çok açımoruçken insanın dışarı çıkası gelmiyo genelde iftarda sonra çıkıyoruz:13:zuzum havuz için oruçmu bozulur yinede sen bilirsin canım ben lsam eşimi ikna ederdim ve ramazandan sonra giderdik benim dediğimi yapar yarında kayınvaldemleri çağırdım yemeğe birsürü iş beni bekliyo akşamdan temizliğimi yapim bari oruç oruç yarın zor olmasın yarında yemeğimi yaparım menüm değişmezse eğer şöyle bakalım beğenecekmisiniz
mercimek çorbası
kiremitte köfte
bademli fıstıklı pilav
sarma
çerkez tavuğu (meze olarak)
salata
künefe
kola
meyve suyu bu kadar
2 buçukta uyandımüff bilmiorum cnm kocişi ikna edersem çektiririm foto ama zor heralde biraz.geçenlerde isyan etti yeter artık bıktım fotoğraf çektirmekteeeeeeeen diye
cnm sanıyorum ki 3 e kadar falan uyumuşsun boşveeeer helal olsun bütün uykular sana :))) Sabahın köründe kalkıyorsun her gün bi iki gün de uyuyuver nolcek :)
ben beğendimmmm ben de gelim mi
zuzuş bence eşin çok ısrar ediyorsa git cnm kırma onu.
enki sana da cvp yazamadım cnm ev bulmuş taşınıyormuşsunuz anladığım kadarıyla allah kolaylık versin cnm
yerim kicanım inş. gidebilirsiniz. en çok senin ve nektarın tatile gitmesini istiyorum. Tabi yarenimde izmirine gitsin. zuzumda ankaraya gitsin :))
Tatile gitmek isteyen herkes gidebilir umarım
bence hiç onun trip yapması gerekmiyo :26: benim eşim olsa "kuzumun canı sağ olsun" derdi %80 eminim.. bilerek yapmış olsa sonuna kadar haklı olurdu..
ben evet.. sen oruç tutmuyosun dimmi sinem?
günaydın kızlarrrr. güya eşim ben uyurken balığa gidip gelmeye karar verdi ama o gider gitmez ben de uyandım yaaa nedense uykum kaçtı. ben de buralara bi bakayım dedim ki bi anda karnıma bi şey saplandı. wcye gittim sonra geldim biraz uzandım ama ancak geçti sayılır daha şimdi kalksam hala ağrıcakmış gibi geliyr neyin nesi anlamadım((
nigarcım çok sevndim tatil planına eşin de gelecek mi nasıl olacak?
bu arada biz dün konsere gittik ama ne yazık ki foto yok(gecemi rezil etmemek adına eşime hadi foto çektirelim demedim :)) bi şey der de canımı sıkar diye, hiç sevmiyor adam yaa bu kadar mı olur.. ama neyse konser süperdi funda dediğin gibi adam baya eğlendiriyor daha devam ediyprdu ama biz ayrılmak zorunda kaldık cafeleri kapatmaya gittik. iyi oldu walla değişiklik baya iyi geldi. nigar gittiniz mi dün gökhan tepe'ye?
aydancım seni çok iyi anlıyorum ben de bi ara işe giremediğim dönem o kadar sıkılmıştım ki artık olur olmaz şeye ağlıyordum durup dururken. ama az kaldı dimi 1 ay sonra falan açılır okulun. kayınvaliden hep evde mi oluyor onun evde olmadığı zamanlar varsa yemek falan yapmayı denesene sana da uğraş olur hem yemek nsanı bana oyalıyor gerçekten. internetten film de indirebilirsi. gerçi eşin bilgisayarı götürüyormuş ama((
ebru eşine çok sevindim inş. sınavı da kazanır güzel bi şans olur onun için hadi hayırlısı sıkıştır biraz iyi çalışsın
yok canim ya(
nasil tutum ki hamileyke tutanlar varmis iyi degil ki hamileyken oruc tutmak bebek icin dinen de hamile kadin ve emziren kadin tutamazmis.
off ya yine yagmur yagiyor bardaktan bosalircasina
simsek cakiyor
dün bir güzeldi günes yoktu bulutluydu ama sicakti mangal yaktik kaynanamlarin bahcesinde güzel gecti.
bugünde bizim burda bir semnt var oraya gidecektik orada bayram oldugu icin magazalar acikmis ama gidemiyecez sanirsam
tek başıma gidicem canım, kurban bayramında eşimle bişiler yaparız belkigünaydın kızlarrrr. güya eşim ben uyurken balığa gidip gelmeye karar verdi ama o gider gitmez ben de uyandım yaaa nedense uykum kaçtı. ben de buralara bi bakayım dedim ki bi anda karnıma bi şey saplandı. wcye gittim sonra geldim biraz uzandım ama ancak geçti sayılır daha şimdi kalksam hala ağrıcakmış gibi geliyr neyin nesi anlamadım((
nigarcım çok sevndim tatil planına eşin de gelecek mi nasıl olacak?
bu arada biz dün konsere gittik ama ne yazık ki foto yok(gecemi rezil etmemek adına eşime hadi foto çektirelim demedim :)) bi şey der de canımı sıkar diye, hiç sevmiyor adam yaa bu kadar mı olur.. ama neyse konser süperdi funda dediğin gibi adam baya eğlendiriyor daha devam ediyprdu ama biz ayrılmak zorunda kaldık cafeleri kapatmaya gittik. iyi oldu walla değişiklik baya iyi geldi. nigar gittiniz mi dün gökhan tepe'ye?
aydancım seni çok iyi anlıyorum ben de bi ara işe giremediğim dönem o kadar sıkılmıştım ki artık olur olmaz şeye ağlıyordum durup dururken. ama az kaldı dimi 1 ay sonra falan açılır okulun. kayınvaliden hep evde mi oluyor onun evde olmadığı zamanlar varsa yemek falan yapmayı denesene sana da uğraş olur hem yemek nsanı bana oyalıyor gerçekten. internetten film de indirebilirsi. gerçi eşin bilgisayarı götürüyormuş ama((
ebru eşine çok sevindim inş. sınavı da kazanır güzel bi şans olur onun için hadi hayırlısı sıkıştır biraz iyi çalışsın
menü süperr
2 buçukta uyandım
yerim ki
karar verdim, bayramda bulgaristana gidiyorum, kardeşim çok ısrar etti
günaydın kızlar çok yorgunum
evet canım sürekli orda kalıyo, orda evli çinkim..bayrama az kaldı bende kayseriye gidiyorum
nigarcım git valla değişiklik olurkardeşin sürekli ordamı kalıyo yazık ya hepiniz burdasınız oda özlüyodur sizi alishacım cidden güzel oluyo o adamın konserleri gitmene sevindim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?