2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Dolmalarım güzel olmuştu :))

Evi süpürdüm bulaşık makinesini boşalttım belim çok ağrıyordu yemek yedik mutfağı topladım makineye çamaşır attım şimdi bi çay koyucam k.valide ekler almış çay ile çok severim. Sonra transformers ı izlicez :))

evet elfim inş.2. ya da 3. günü çıkalım diyoruz tabi tatil 9 gün olursa
Öpüyorum ben de kolay gelsinnnnnnn

canım inş. gidebilirsiniz. en çok senin ve nektarın tatile gitmesini istiyorum. Tabi yarenimde izmirine gitsin. zuzumda ankaraya gitsin :))

Tatile gitmek isteyen herkes gidebilir umarım

menü süperr

2 buçukta uyandım

canım inş. gidebilirsiniz. en çok senin ve nektarın tatile gitmesini istiyorum. Tabi yarenimde izmirine gitsin. zuzumda ankaraya gitsin :))

Tatile gitmek isteyen herkes gidebilir umarım
yerim ki
karar verdim, bayramda bulgaristana gidiyorum, kardeşim çok ısrar etti

gece kuşu geldi...... günlerdir uyku namına eser yok geceleri gündüzleride uyusam göze batıyo evdekiler 10 da uyanıyorum diye tembel diyorlar bana bilmiyorlar ki 4 te 5te uyuyabiliyorum anca....... bugün vücudum dayanamadı 7 buçuk gibi kitap okurken uyuya kalmışım kabuslarla uyandım zaten eşim uyandırdı noluyo inleyip duruyosun diye öcüler gelmişti kan ter içinde uyandım artık kaçta uyurum bilmiyorum kocişte diyo bitanem gel uyuyalım nerde keşke uyusam onun bi taraflarında pireler uçuşurken ben yatakta 4 dönüyorum....çok şükür kocişle aram çok düzeldi son zamanlarda ama tüm gün boyu çok sıkılıyorum evin tüm işleri öğlene kadar bitiyor hergün kahvaltıyı kaldır makinaya koy azsa elinde yıka ortalığı topla süpür sil banyoyu cifle rutin işler bitiyo ve sıkıntı başlıyor kitap okuyorum bende tv de de hiç bişi olmuyo net.geo izliyorum anca eşim bilgisayarı dükkana götürdüğü için topiğede giremiyorum öle fıkır fıkır bi insanda değilimdir çok fazla anca kocama sırnaşırım şımarırım o eve gelince neşem geliyor kayınvalidem dün çekti beni neyin var diye bende yok bişeyim sıkılıyorum sadece çok dalgınsın ev işlerini görevinmiş gibi yapıyosun hiç neşen yok dedi ( ev işi yapmanın neresi eğlenceli kendi evimde olsa göbek atarak yapmam yani sadece pisliğe dayanamadığım için içim ferahlasın hijyenik hissedeyim diye yaparım kimseye gösteri olsun diyede temizlemiyorum bu evi yoksa hiç bi albenisi yok bence)içimden bunları düşündüm şimşek hızında...okul açılsa diye bekliyorum tatil çok sıkıcı ve boş bence dedim günde 1 tane kitap bitiriyosun ne acelen var zevk ala ala oku bak 3 haftadır elimde kitap hergün 5 10 sayfa okyorum filan dedi (sıkıntıdan başka ne yapabilirim ki uyusam uyudu oluyorum tv de bişi yok bilgisayarn başında oturunca da laf oluyor gerçi biraz kayınvalidemin eltisi üst katımızda otruyo kadın tüm gün bilg başında birazda pis bi kadın temizlik derleme toplama hak götüre bana hep onu söylüyo tüm gün bilg başında kadın dediğin böyle yapmaz filan diye kızım sana söylüyorum gelinim sen anla)bende peki anne dedim dışarıda çıkmıyorsun filan dedi (çıksam napıcam tek başıma etrafımda doğru düzgün bi mağazada yok yaşıtım evli kimsede yok en yakın arkadaşımda uzak oturuyo bizden hergün hergünde gidemem ki komşu değil sonuçta) canım istemiyo pek sıcak hem filan dedim geçiştirdim...böle olaaz aynı evi paylaşıyoruz huzursuz oluyorum ben filan dedi ama içimden gelmeyen şeyleri yapmak istemiyorum acayip sıkıcııııııı hayaım şuanda gerçekten sıkıcı okulumu özledim sabahın 6sında kalkıp koştur koştur 9 daki derse yetişmeyi otobüse metroya binmeyi sabah metro şarkıcılarına para yerine çikolata alıp ağzımız tatlansın siz çalın biz dinleyelim demeyi özledim kantinde oturup kızlarla dedikodu yapmayı bazen abartıp evli olduğum için bana +18 sorular sorup kıpkırmızı olmamı sağlamalarını özledim derste uykum gelsede inatla dersi dinlemeye çalışmayı özledim....boş boş oturmaktan çok sıkıldım.........canım hiç bi yere çıkmak bile istemiyo tek başıma pofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff akşam eşim gelince çok eğleniyorum ama o ayrı şebeklikler yapıyo güldürüyo beni buluyor illaki bişeyler canım kocam benim çok seviyorum onu çok çok çok
işte böyle kızlar........yarın eşimin dayısı yengesi fian gelicek bize koşuşturmaca var anlacağınız....dün kayınvalidem konuştuktan snra mutfağa girdim ilk defa kafamı dağıtmak için havuçlu tarçınlı kek yaptım sabah 1 diilim kalmamıştı eşim yarısını yeid zaten nerdeyse...oburum benim...babaannemlerde kalırken canım sıkkınken tep kek poğaça pasta filan yapardım terapi olurdu ama burda çekiniyorum hala dün istisnaydı artık patlamak üzereydim çüki....bide eşim eve gelince odamızdan pek çıkmıyoruz koltuğumuz var tv miz var laptopta bizim odada eşimle ikili koltuğumuzda sıkış sıkış oturuyoruz annemde ayıp oluyo arada salonada gelin dedi çok haklı aslında ben arada gidip yarım saat 1 saat oturuyorum gündüzlerimin çoğu orda zaten ama salonda yan yana oturmaya bile çekiniyoruz poff içimden ağlayasım geldi destan yazdım burayada haydi iyi geceler kızlar...bol yaramazlıklar... oruçtutmayanlara pazar sabahı şen olsun:89::89:

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar ..

bugun uğrayamadım eşim evdeydi tüm gun ders çalıştı bende yardım ettm sorular çıkardm ona. eşim ptesi izne ayrılck ders çalışmk için hafta sonu izmire sınava gidick.ramazan şenlikleri vardı bu akşam mehter takımı oraya gittim ayh çok guzeldi balım tum gece uyumadı eve geldiğimizde saat 01,38 idi balımı yıkadım rahat uyusun diye evi topladm pcye oturdm. birazdanda yatıcm. çok yordu balım çok.. bidaha gitmem sanırm ramazan şenliklerine

iyi pazarlarr

günaydın kızlarrrr. güya eşim ben uyurken balığa gidip gelmeye karar verdi ama o gider gitmez ben de uyandım yaaa nedense uykum kaçtı. ben de buralara bi bakayım dedim ki bi anda karnıma bi şey saplandı. wcye gittim sonra geldim biraz uzandım ama ancak geçti sayılır daha şimdi kalksam hala ağrıcakmış gibi geliyr neyin nesi anlamadım ((

nigarcım çok sevndim tatil planına eşin de gelecek mi nasıl olacak?
bu arada biz dün konsere gittik ama ne yazık ki foto yok (gecemi rezil etmemek adına eşime hadi foto çektirelim demedim :)) bi şey der de canımı sıkar diye, hiç sevmiyor adam yaa bu kadar mı olur.. ama neyse konser süperdi funda dediğin gibi adam baya eğlendiriyor daha devam ediyprdu ama biz ayrılmak zorunda kaldık cafeleri kapatmaya gittik. iyi oldu walla değişiklik baya iyi geldi. nigar gittiniz mi dün gökhan tepe'ye?

aydancım seni çok iyi anlıyorum ben de bi ara işe giremediğim dönem o kadar sıkılmıştım ki artık olur olmaz şeye ağlıyordum durup dururken. ama az kaldı dimi 1 ay sonra falan açılır okulun. kayınvaliden hep evde mi oluyor onun evde olmadığı zamanlar varsa yemek falan yapmayı denesene sana da uğraş olur hem yemek nsanı bana oyalıyor gerçekten. internetten film de indirebilirsi. gerçi eşin bilgisayarı götürüyormuş ama ((

ebru eşine çok sevindim inş. sınavı da kazanır güzel bi şans olur onun için hadi hayırlısı sıkıştır biraz iyi çalışsın

bence hiç onun trip yapması gerekmiyo :26: benim eşim olsa "kuzumun canı sağ olsun" derdi %80 eminim.. bilerek yapmış olsa sonuna kadar haklı olurdu..

ben evet.. sen oruç tutmuyosun dimmi sinem?

yok canim ya (

nasil tutum ki hamileyke tutanlar varmis iyi degil ki hamileyken oruc tutmak bebek icin dinen de hamile kadin ve emziren kadin tutamazmis.

off ya yine yagmur yagiyor bardaktan bosalircasina

simsek cakiyor

dün bir güzeldi günes yoktu bulutluydu ama sicakti mangal yaktik kaynanamlarin bahcesinde güzel gecti.

bugünde bizim burda bir semnt var oraya gidecektik orada bayram oldugu icin magazalar acikmis ama gidemiyecez sanirsam

canım dinlen işin yoksa yat.. inş bakalım çalışıyor iznede çıktı 1 hafta.

yok canim ya (

nasil tutum ki hamileyke tutanlar varmis iyi degil ki hamileyken oruc tutmak bebek icin dinen de hamile kadin ve emziren kadin tutamazmis.

tutulmaz hamişken emzirirken.. sakıncalı asla önermiyor doktorlar.
havalar bu ara heryerde soğuk cnm ya. yaz geç geldi zaten erken gidick sanırım

tek başıma gidicem canım, kurban bayramında eşimle bişiler yaparız belki
kardeşim bekliyo, söz verdin diyo.. kıyamadım ona da
annemden uzak, benden uzak ihmal ediyosunuz beni diyo
Gittik dün konsere, eşimle limoniydik ama..konser süperdi de hiç eğlenmedim..
kardeşim ve annem de yanımda olmasa eve dönerdim..

video da çektim bitane faceye mi eklesem acaba onu..

menü süperr

2 buçukta uyandım

yerim ki
karar verdim, bayramda bulgaristana gidiyorum, kardeşim çok ısrar etti

Nektarcım senin adına çok sevindim canım

Günaydın kızlar bizde dün sultanahmetteydik çok eğlenceli geçti. Bende çok yorgunum ama keyifliyim :)

bayrama az kaldı bende kayseriye gidiyorum
nigarcım git valla değişiklik olurkardeşin sürekli ordamı kalıyo yazık ya hepiniz burdasınız oda özlüyodur sizialishacım cidden güzel oluyo o adamın konserlerigitmene sevindim canım

evet canım sürekli orda kalıyo, orda evli çinkim..
evet çok özlüyo, biz de onu..
siz eşinle mi gidiyosunuz Kayseriye?

Günaydın herkese, çok uykusuzum ben de 2 de yattım 3 te sahura kalktım
sonra da bir türlü uyuyamadım, dalmışım 1 saat alarm çaldı
2 saat uykuyla bugün nasıl geçecek bakalım

Hayırlı haftalar :))

daha uyukluyorum, masamın üzerinde minik bi paket
baktım okadar tatlı bir kolye almış ki arkadaşım bana, sabah sabah süper bir sörprays oldu
mutlu oldum harika da bişi seçmiş, başında tacı olan bi ayıcık şiriiin

gydn kızlar,
kötü bir haftasonu geçirdim hep yattım hastaydm halada bi kırgınlık var üzerimde,
hepinize ii haftalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…