Geçmiş olsun bol, üşüttün mü acaba.. bir-kaç gündür havalar serindi :/
seduşum hayırdır ne oldu?
Bolcum geçmiş olsun dikkat et kendine
tşk ederim kızlar sanırım klimadan oldu işyerinde klimanın yeri değişti ve arkama alındı direk bana vuruyo boynuma boynumu dönderemiyordm,kollarımın ağrısından yatamadım hiç,istifra falan ettim ayy kötüydü ya bugün yine biraz daha iyiym..
tşk ederim kızlar sanırım klimadan oldu işyerinde klimanın yeri değişti ve arkama alındı direk bana vuruyo boynuma boynumu dönderemiyordm,kollarımın ağrısından yatamadım hiç,istifra falan ettim ayy kötüydü ya bugün yine biraz daha iyiym..
gydn kızlar,
kötü bir haftasonu geçirdim hep yattım hastaydm halada bi kırgınlık var üzerimde,
hepinize ii haftalar..
canım aman dikkat et ya. niye değişti ki klimanın yeri. çok kötü olmuş. en tepeye yönlendirsen yine de sana mı vuruyor?
Ee canım ne olacak peki nasıl dayanıcan tam arkandaysa. söyle arada kapatsınlar
menüde oynama yaptım canımkuzum nasıl geçti iftar yemeğiniz?
Elfişim çok sevindim keyifli olmana. Türkiye'de çok güzel etkinlikler oluyor ama burda hiçbirşey yok maalesef
ona zor oluyodur şimdi bende uzaktayım ya üzüldüm şimdievet canım sürekli orda kalıyo, orda evli çinkim..
Evet çok özlüyo, biz de onu..
Siz eşinle mi gidiyosunuz kayseriye?
Günaydın herkese, çok uykusuzum ben de 2 de yattım 3 te sahura kalktım
sonra da bir türlü uyuyamadım, dalmışım 1 saat alarm çaldı
2 saat uykuyla bugün nasıl geçecek bakalım
Hayırlı haftalar :))
ne güzel bi sürpriz olmuş iş yerinden arkadaşınmı canımdaha uyukluyorum, masamın üzerinde minik bi paket
baktım okadar tatlı bir kolye almış ki arkadaşım bana, sabah sabah süper bir sörprays oldu
mutlu oldumHarika da bişi seçmiş, başında tacı olan bi ayıcık şiriiin
geçmiş olsun canım kendine dikkat etgydn kızlar,
kötü bir haftasonu geçirdim hep yattım hastaydm halada bi kırgınlık var üzerimde,
hepinize ii haftalar..
sen de açtırma o zaman, şimdiye kadar nasıl kapalı durduysa öyle kalsınya hiç açtırmıyolardı bu adananın sıcağında dedim bari arkamda olsn ben açarım içindekileri çeviriyorun olmuyo,yukarı olmuyo direk boynuma vurdu hep şimdi aşağı çevirdima artık inşallah oda çok etkilemez ben arkama alınında çok sıcak çok sıcak demeye başladılar gerizekalılar sinir ediyolar insanı..
menüde oynama yaptım canım
mercimek çorbası
kiremitte köfte
bademli pilav
çerkez tavuğu
rus salatası
sigara böreği
künefe
güzel geçti canım yemeklerimin hepsi bitti azıcık bi çorbam kaldı onuda akşama içerizgeç geldiler Zaten ben herşeyimi hazırlamıştım tek başına nasıl yapılıyomuş gördüler kaç kişi zor yapıyolar temizlik işi beni çok yordu eşim sağ olsun baya yardım etti ama yavaş yavaş yapıyo artık daha çağırmam gereken kişiler var ama benim hiç halim olmuyo çok yoruluyorum
ona zor oluyodur şimdi bende uzaktayım ya üzüldüm şimdievet canım eşimle gidicez arabayla gidicez bu sefer eşim geze geze giderzi diyo
ne güzel bi sürpriz olmuş iş yerinden arkadaşınmı canım
geçmiş olsun canım kendine dikkat etbol bu arada görümcem yeni doğum yaptı 20 günlük bebeği onu alıp bayramda tatile gideceklermiş sen olsan gidermiydin
menüde oynama yaptım canım
mercimek çorbası
kiremitte köfte
bademli pilav
çerkez tavuğu
rus salatası
sigara böreği
künefe
güzel geçti canım yemeklerimin hepsi bitti azıcık bi çorbam kaldı onuda akşama içerizgeç geldiler Zaten ben herşeyimi hazırlamıştım tek başına nasıl yapılıyomuş gördüler kaç kişi zor yapıyolar temizlik işi beni çok yordu eşim sağ olsun baya yardım etti ama yavaş yavaş yapıyo artık daha çağırmam gereken kişiler var ama benim hiç halim olmuyo çok yoruluyorum
ona zor oluyodur şimdi bende uzaktayım ya üzüldüm şimdievet canım eşimle gidicez arabayla gidicez bu sefer eşim geze geze giderzi diyo
ne güzel bi sürpriz olmuş iş yerinden arkadaşınmı canım
geçmiş olsun canım kendine dikkat etbol bu arada görümcem yeni doğum yaptı 20 günlük bebeği onu alıp bayramda tatile gideceklermiş sen olsan gidermiydin
marifetli arkadaşım benimm
Evet işyerinden arkadaşım canım
40ı çıkmamış bebeği tatile mi götürüyolarNe anliycakmış ki görümcen o tatilden, bebekle otel odasında oturacak
hımm ellerine sağlık canım baya yorulmuşsun..
Ya 20 günlük bebeklede nereye gidilirki pek bişe anlamaz heralde insan ama işte her zaman şu tatiller olmuyo fırsat bu fırsat dediler demek onlarda değişiklik istediler:)
kızlar cmtside arkadaşım doğum yaptı ama erken geldi bebiş 35. Haftada daha 5 haftası vardı kordonu dolanmış bebeğin 2 kez arkadaşımında sancısı olunca gitmişler acil almışlar bebişi iyiler çok şükür insan korkuyo ya valla bende sanki erken doğuracam gibi geliyo bana allah korusunda
hımm ellerine sağlık canım baya yorulmuşsun..
ya 20 günlük bebeklede nereye gidilirki pek bişe anlamaz heralde insan ama işte her zaman şu tatiller olmuyo fırsat bu fırsat dediler demek onlarda değişiklik istediler:)
kızlar cmtside arkadaşım doğum yaptı ama erken geldi bebiş 35. haftada daha 5 haftası vardı kordonu dolanmış bebeğin 2 kez arkadaşımında sancısı olunca gitmişler acil almışlar bebişi iyiler çok şükür insan korkuyo ya valla bende sanki erken doğuracam gibi geliyo bana allah korusunda
Günaydın kızlar bugün benim pek keyfim yok sizin yazdıklarınızı okuyayımmm içimden yazmak gelmiyor...Cumayı merak edenler bizimki özür diledi alttan asla almadım surat yaptım ama kendini affettrmeyi başardı ama 1 gün sürdü pazarımı berbat eeti ne desem bana patlıyor çok sinirli dün çok kötü kavga ettik teyzemin yanında oldu akşamı kayınvalideme giderken oldu...Kayınvalideme girdimizde herkes mutlulluk maskesini taktı rol yaptık yani..o cafeye geçti yemekten sonra biz çayımızıda içtik teyzemle eve geldik ikimiz.gece msj yazdım 3-4 gündür bana patladığını kimsenin telefon olayını bukadar büyütmiceni hafta sonu teyzemin yanında bile ters davrandını artık eskisi gibi olmadını saygısı kalmadığını sen bu değildin yada ben buyuk hata yaptım yazdım ve kızlar cvp geldi yarım saat sonra : soğuttun kendinden çok soğuttun...Ben ne yaptımda bukadar soğudu sanki okdar fedakarlık işte bana davranışları bu benim peşimden koşan deli divane olan adam şimdi ne soylesem bana patlıyor bilmiyorum nerde hata yapıyorum Belkide evlilik ona göre değil özgür olsa daha mutlu olurdu ..Moralim çok bozuldu biraz yazdığım iyi oldu hiç iyi değilim hemde hiçççç
Günaydın kızlar bugün benim pek keyfim yok sizin yazdıklarınızı okuyayımmm içimden yazmak gelmiyor...Cumayı merak edenler bizimki özür diledi alttan asla almadım surat yaptım ama kendini affettrmeyi başardı ama 1 gün sürdü pazarımı berbat eeti ne desem bana patlıyor çok sinirli dün çok kötü kavga ettik teyzemin yanında oldu akşamı kayınvalideme giderken oldu...Kayınvalideme girdimizde herkes mutlulluk maskesini taktı rol yaptık yani..o cafeye geçti yemekten sonra biz çayımızıda içtik teyzemle eve geldik ikimiz.gece msj yazdım 3-4 gündür bana patladığını kimsenin telefon olayını bukadar büyütmiceni hafta sonu teyzemin yanında bile ters davrandını artık eskisi gibi olmadını saygısı kalmadığını sen bu değildin yada ben buyuk hata yaptım yazdım ve kızlar cvp geldi yarım saat sonra : soğuttun kendinden çok soğuttun...Ben ne yaptımda bukadar soğudu sanki okdar fedakarlık işte bana davranışları bu benim peşimden koşan deli divane olan adam şimdi ne soylesem bana patlıyor bilmiyorum nerde hata yapıyorum Belkide evlilik ona göre değil özgür olsa daha mutlu olurdu ..Moralim çok bozuldu biraz yazdığım iyi oldu hiç iyi değilim hemde hiçççç
ah canım yaa, siz de bizim gibi çok sık kavga ediyosunuz galibaGünaydın kızlar bugün benim pek keyfim yok sizin yazdıklarınızı okuyayımmm içimden yazmak gelmiyor...Cumayı merak edenler bizimki özür diledi alttan asla almadım surat yaptım ama kendini affettrmeyi başardı ama 1 gün sürdü pazarımı berbat eeti ne desem bana patlıyor çok sinirli dün çok kötü kavga ettik teyzemin yanında oldu akşamı kayınvalideme giderken oldu...Kayınvalideme girdimizde herkes mutlulluk maskesini taktı rol yaptık yani..o cafeye geçti yemekten sonra biz çayımızıda içtik teyzemle eve geldik ikimiz.gece msj yazdım 3-4 gündür bana patladığını kimsenin telefon olayını bukadar büyütmiceni hafta sonu teyzemin yanında bile ters davrandını artık eskisi gibi olmadını saygısı kalmadığını sen bu değildin yada ben buyuk hata yaptım yazdım ve kızlar cvp geldi yarım saat sonra : soğuttun kendinden çok soğuttun...Ben ne yaptımda bukadar soğudu sanki okdar fedakarlık işte bana davranışları bu benim peşimden koşan deli divane olan adam şimdi ne soylesem bana patlıyor bilmiyorum nerde hata yapıyorum Belkide evlilik ona göre değil özgür olsa daha mutlu olurdu ..Moralim çok bozuldu biraz yazdığım iyi oldu hiç iyi değilim hemde hiçççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?