ah canım yaa, siz de bizim gibi çok sık kavga ediyosunuz galiba
pazargünkü tartışma neden çıktı, telefon olayı affedildi diye okudum sanki :26:
Evlilik ona göre değilse niye evlenmiş ki o zaman. sıkılması tuhaf ama hadi sıkıldı diyelim Biraz üstüne gitme dicem ama o senin üzerine çok geliyor anlaşılan
ah canım yaa, siz de bizim gibi çok sık kavga ediyosunuz galiba
pazargünkü tartışma neden çıktı, telefon olayı affedildi diye okudum sanki :26:
ben bişi yapmıyorum agresif sinirli saygısız biri oldu çıktı o bukadar sinirliyken bana ters davranırken benden kendisine hep yumuşak olmamı bekliyor ben mevlana değilim(tövbe tövbe) nasıl kayıtsız kalabilirim hep moralimi bozuyor ben zaten üzerine gitmiyorumki tatile dedi gönderdim döndü geldi havasını bir görsen arkdaşlarının yanındada ona iyi davrandım daha ne istiyorki onlar bile mutlu hiçç böyle evlilik görmedik dediler eee şimdi ben suçluyum yaa bende sıkıldım bu olanlardan çok sinirliyim aradı telefonumu az önce yine tartıştık dışarı çıktım konuşmaları çok kaba bna yaptığı şeyleri ben görmüyormuşum v.s sinirliymiş bi tek kötü huyu buymuş katlanmıyorsam bırak beni gitsin dedi ben buyum değişemem sinirliyim dedi teyzenin yanında beni niye sinirlendiryosun annene söylicek şimdi gidip bunumu istiyorsun diyor bağıryoda bağıryo şimdiye kadar annem gelmiş efendim teyzem gelmiş onun bi tane akrabası gelmemiş( bu lafına gıcık oldum) bunu bile söyledi bilmiyorum herşey daha kötüye gidiyor önceleri işten stressli diyordum şimdi herşeye kızıyor kükrüyor...
off bu adam niye böyle diye kafayı yicem artık..
eşimin abisi gibi sevdiği bi adam var, başı sıkışsa adam elinden geleni yapar.. birde bu adamın bi karısı var..yılışık, böyle ne bilim haddinden fazla sırnaşık.. belki de ben çok kıskanç olduğum için bana öyle geliyo.. bu kadın eşime hep mesaj atıyodu "kankacığımm", "canımcığımm" türü şeyler yazıyodu ve ben hiç hoşlanmıyodum.. okuyodum telefonunda yazışmalarını, kadın hep öyle yazıyo, eşim normal cevap vermiş hep. bi gün patladım, istemiyorum bu ne yaa, evli kadın azcık doğru düzgün yazsın hem ne diye sana msj atıyo felan..tartışmıştık.. sonra barışırken eşim dedi ki, "tamam haklısın, bir daha mesaj yazasa cevap yazmiycam".. kaç ay oldu, mesaj atmıyo sanıyorum..sanıyomuşum sadece.. cumartesi konsere gitcez, eşimin telefonunu kurcalıyodum bi baktım bi menüde mesajlaştığı kişiler diye liste kaydı var, o kadın da var.. ama mesajlarda mesaj yok.. SİLMİŞ.. işte kızdığım şey bu, ne yazarsa yazsın o kadın silmemesi gerekiyordu.. şimdi de tutturmuş, o benim arkadaşımın eşi, ablam sayılır nasıl yanlış bişi düşünürsün, çok ayıp felan.. ya tamam bişi düşünmüyorum, silmesi tuhaf değil mi? kadın hamile birde 4-5 aylık.. savunması da ben suçluymuşum.. bu abartılı kıskançlığım yüzünden silmek zorunda kalmışş.. e ben de diyorum silecek ne yazıyodu o mesajlarda?hayırdır bebeğim siz niye tartıştınız:26:
ne akala, annesi gelip gitmiyo mu size.. hem onunla bu bir mi canım senin ailen uzaktaben bişi yapmıyorum agresif sinirli saygısız biri oldu çıktı o bukadar sinirliyken bana ters davranırken benden kendisine hep yumuşak olmamı bekliyor ben mevlana değilim(tövbe tövbe) nasıl kayıtsız kalabilirim hep moralimi bozuyor ben zaten üzerine gitmiyorumki tatile dedi gönderdim döndü geldi havasını bir görsen arkdaşlarının yanındada ona iyi davrandım daha ne istiyorki onlar bile mutlu hiçç böyle evlilik görmedik dediler eee şimdi ben suçluyum yaa bende sıkıldım bu olanlardan çok sinirliyim aradı telefonumu az önce yine tartıştık dışarı çıktım konuşmaları çok kaba bna yaptığı şeyleri ben görmüyormuşum v.s sinirliymiş bi tek kötü huyu buymuş katlanmıyorsam bırak beni gitsin dedi ben buyum değişemem sinirliyim dedi teyzenin yanında beni niye sinirlendiryosun annene söylicek şimdi gidip bunumu istiyorsun diyor bağıryoda bağıryo şimdiye kadar annem gelmiş efendim teyzem gelmiş onun bi tane akrabası gelmemiş( bu lafına gıcık oldum) bunu bile söyledi bilmiyorum herşey daha kötüye gidiyor önceleri işten stressli diyordum şimdi herşeye kızıyor kükrüyor...
off bu adam niye böyle diye kafayı yicem artık..
eşimin abisi gibi sevdiği bi adam var, başı sıkışsa adam elinden geleni yapar.. birde bu adamın bi karısı var..yılışık, böyle ne bilim haddinden fazla sırnaşık.. belki de ben çok kıskanç olduğum için bana öyle geliyo.. bu kadın eşime hep mesaj atıyodu "kankacığımm", "canımcığımm" türü şeyler yazıyodu ve ben hiç hoşlanmıyodum.. okuyodum telefonunda yazışmalarını, kadın hep öyle yazıyo, eşim normal cevap vermiş hep. bi gün patladım, istemiyorum bu ne yaa, evli kadın azcık doğru düzgün yazsın hem ne diye sana msj atıyo felan..tartışmıştık.. sonra barışırken eşim dedi ki, "tamam haklısın, bir daha mesaj yazasa cevap yazmiycam".. kaç ay oldu, mesaj atmıyo sanıyorum..sanıyomuşum sadece.. cumartesi konsere gitcez, eşimin telefonunu kurcalıyodum bi baktım bi menüde mesajlaştığı kişiler diye liste kaydı var, o kadın da var.. ama mesajlarda mesaj yok.. SİLMİŞ.. işte kızdığım şey bu, ne yazarsa yazsın o kadın silmemesi gerekiyordu.. şimdi de tutturmuş, o benim arkadaşımın eşi, ablam sayılır nasıl yanlış bişi düşünürsün, çok ayıp felan.. ya tamam bişi düşünmüyorum, silmesi tuhaf değil mi? kadın hamile birde 4-5 aylık.. savunması da ben suçluymuşum.. bu abartılı kıskançlığım yüzünden silmek zorunda kalmışş.. e ben de diyorum silecek ne yazıyodu o mesajlarda?
ne akala, annesi gelip gitmiyo mu size.. hem onunla bu bir mi canım senin ailen uzaktabelki evde misafir olduğundan gerilmiştir, teyzen hala sizde mi canım?
eşimin abisi gibi sevdiği bi adam var, başı sıkışsa adam elinden geleni yapar.. birde bu adamın bi karısı var..yılışık, böyle ne bilim haddinden fazla sırnaşık.. belki de ben çok kıskanç olduğum için bana öyle geliyo.. bu kadın eşime hep mesaj atıyodu "kankacığımm", "canımcığımm" türü şeyler yazıyodu ve ben hiç hoşlanmıyodum.. okuyodum telefonunda yazışmalarını, kadın hep öyle yazıyo, eşim normal cevap vermiş hep. bi gün patladım, istemiyorum bu ne yaa, evli kadın azcık doğru düzgün yazsın hem ne diye sana msj atıyo felan..tartışmıştık.. sonra barışırken eşim dedi ki, "tamam haklısın, bir daha mesaj yazasa cevap yazmiycam".. kaç ay oldu, mesaj atmıyo sanıyorum..sanıyomuşum sadece.. cumartesi konsere gitcez, eşimin telefonunu kurcalıyodum bi baktım bi menüde mesajlaştığı kişiler diye liste kaydı var, o kadın da var.. ama mesajlarda mesaj yok.. SİLMİŞ.. işte kızdığım şey bu, ne yazarsa yazsın o kadın silmemesi gerekiyordu.. şimdi de tutturmuş, o benim arkadaşımın eşi, ablam sayılır nasıl yanlış bişi düşünürsün, çok ayıp felan.. ya tamam bişi düşünmüyorum, silmesi tuhaf değil mi? kadın hamile birde 4-5 aylık.. savunması da ben suçluymuşum.. bu abartılı kıskançlığım yüzünden silmek zorunda kalmışş.. e ben de diyorum silecek ne yazıyodu o mesajlarda?
ne akala, annesi gelip gitmiyo mu size.. hem onunla bu bir mi canım senin ailen uzaktabelki evde misafir olduğundan gerilmiştir, teyzen hala sizde mi canım?
evet zuzum, bu kaç oldu.. ben artık napıcamı bilmiyorum.. ağlamaktan gözlerim şişti dün tüm gün..eşin kaşınıyo yemin ederim.....
cnm sen bu konuda haklısın sakın taviz verme ve arada kontrol et bence bu kavgada kesinlikle haklısın şuevli kadınların (bazılarının)evli adamlarla samimi olmasına dayanamıyorum zaten..Salak kadın dengesiz ne olacak sen kadını görürsen soğuk davran yada laf çarptırki anlasın yapmasın...eşimin abisi gibi sevdiği bi adam var, başı sıkışsa adam elinden geleni yapar.. birde bu adamın bi karısı var..yılışık, böyle ne bilim haddinden fazla sırnaşık.. belki de ben çok kıskanç olduğum için bana öyle geliyo.. bu kadın eşime hep mesaj atıyodu "kankacığımm", "canımcığımm" türü şeyler yazıyodu ve ben hiç hoşlanmıyodum.. okuyodum telefonunda yazışmalarını, kadın hep öyle yazıyo, eşim normal cevap vermiş hep. bi gün patladım, istemiyorum bu ne yaa, evli kadın azcık doğru düzgün yazsın hem ne diye sana msj atıyo felan..tartışmıştık.. sonra barışırken eşim dedi ki, "tamam haklısın, bir daha mesaj yazasa cevap yazmiycam".. kaç ay oldu, mesaj atmıyo sanıyorum..sanıyomuşum sadece.. cumartesi konsere gitcez, eşimin telefonunu kurcalıyodum bi baktım bi menüde mesajlaştığı kişiler diye liste kaydı var, o kadın da var.. ama mesajlarda mesaj yok.. SİLMİŞ.. işte kızdığım şey bu, ne yazarsa yazsın o kadın silmemesi gerekiyordu.. şimdi de tutturmuş, o benim arkadaşımın eşi, ablam sayılır nasıl yanlış bişi düşünürsün, çok ayıp felan.. ya tamam bişi düşünmüyorum, silmesi tuhaf değil mi? kadın hamile birde 4-5 aylık.. savunması da ben suçluymuşum.. bu abartılı kıskançlığım yüzünden silmek zorunda kalmışş.. e ben de diyorum silecek ne yazıyodu o mesajlarda?
evet zuzum, bu kaç oldu.. ben artık napıcamı bilmiyorum.. ağlamaktan gözlerim şişti dün tüm gün..
bir de "evet suçluyum demiyor" ben suçluyum, şaka gibi..
gitmez.. yapmiycamı bildiği için empati yapamıyo :/haklısın nigar bende sevmem öyle şeyleri ne yılışık kadınmış öylepeki sen onun eşine yazsan canımcığım falan diye hoşuna gidermiymiş kocanın taviz verme asla bence yazmasın senden korktuğu için silmiştir
dedim ver tuğbanın numarasını ben ariycam sorucam ne yazıştınız.. al veriyorum dedi önce, o ada bi tartıştık, işe çıkıyodu çekti kapıyı çıktı gitti.. ayakkabısını giyiyo kapıyı açtım "işte böyle numarayı da veremezsin" dedim kapattım, 2 sn sonra sms atmış numarayı, ara hemen ara diyo..nigarım kim olursa olsun bir erkek sana böyle mesaj atsa eşin aynı tepkiyi vermeyecek mi sanki? kadınla sen konuşsan canım, ben eşimin telefonunda böyle mesajlar istemiyorum, ne de olsa evli bir erkek de. eşisin sonuçta seni düşünmek zorunda kadın da!
kıyamam canım ya üzülme lütfen yerinde olsam sanırım kadını arardım ve söylerdim eşime bu tarz mesajlar atmanız hoşuma gitmiyo derdimevet zuzum, bu kaç oldu.. ben artık napıcamı bilmiyorum.. ağlamaktan gözlerim şişti dün tüm gün..
bir de "evet suçluyum demiyor" ben suçluyum, şaka gibi..
gitmez.. yapmiycamı bildiği için empati yapamıyo :/
benden korkuyosa niey yapıyo o zaman ama yaa
dedim ver tuğbanın numarasını ben ariycam sorucam ne yazıştınız.. al veriyorum dedi önce, o ada bi tartıştık, işe çıkıyodu çekti kapıyı çıktı gitti.. ayakkabısını giyiyo kapıyı açtım "işte böyle numarayı da veremezsin" dedim kapattım, 2 sn sonra sms atmış numarayı, ara hemen ara diyo..
bana mesajlaşmiycam bir daha dedi, yemin etti.. yeminine de inanamiycaksam neyine güvenicem ben?
miraycım okuduklarıma çok üzüldüm canım ama genelde büyüklerimiz hep der ya en büyük kavgalar ilk yıllarda olurmuş. insanların birbirine alışması, evliliğe alışması zaman alırmış. hep alttan alınca da karşı taraf herşeyi büyütmeye alışıyor işte maalesef. alttan al demek istiyorum sonuçta eşin ama demeye de dilim varmıyor açıkçası. alıp karşına başbaşa sakin bir şekilde konuşmayı denesen. seni çok seviyorum ama neden böyle kavga ediyoruz sürekli anlayamıyorum ve bu beni çok üzüyor falan desen. birkaç gün ona birşey demeden üzgün bir ifadeyle dolaşsan evde falan işe yaramaz mı acaba:44::44:
ben kadını 3 defa mı ne gördüm sadece.. onların şirketinde çalışıyo, yani bi mağazalarının müdürü.. beni tanıştırırken sıcak davrandı bana da, ama sonra 2 defa felan onların mağazasına gitmiştik, eşim bi tişört almıştı onu giycekti onların mağaza kabininde, eşim öndeydi ben arkasında kadın mağazadan koştu geldi sarıldı öptü eşimi, beni görünce bi duraksadı böyle, sonra bana da sarıldı.. ben kuruntu yapmim, saçmalıyorum felan dedim üzerinde durmadım.. ki eşime göre hala saçmalıyorum.. mesajları siliyomuş ki baksanabence ne yap biliyomusun..kadın mesaj attığında sen yaz cevap...misal; ben nigar şu bu " canımcııımm!!!!"
özellikle bu kelimeyi tırnak içinde yaz
peki konuşurken kendi eşinin yanında falan canımcım kankacım diyomu..sadece mesajlardamı
cnm sen bu konuda haklısın sakın taviz verme ve arada kontrol et bence bu kavgada kesinlikle haklısın şuevli kadınların (bazılarının)evli adamlarla samimi olmasına dayanamıyorum zaten..Salak kadın dengesiz ne olacak sen kadını görürsen soğuk davran yada laf çarptırki anlasın yapmasın...
evet cnm teyzem bizde hala cumartesi gidecek...Teyzemle alakası yok cnm şuan işi stressli herşeye patlıyor bide havasından gö..ü tavana vuracak arkdaşları(bekar pilot subaylar) burda hala bir otele yerleştiler bazen bizimkinin yanına geliyorlar buda havalandı şimdi kendini özgür hissetmeye çalışyo..Bilmiyorum şeytan dio git müdüre ücretsiz izin al bas git annenin yanına az kaldı sabrım taşmasına...
ben de dedim işte onu canım, şeytan dedi al başını git bulgaristana 9 gün arkadaşların, kuzenlerin gez eğlen.. biletimi de ayarladım, kalsın burda naparsa yapsın madem onu çok boğuyomuşum kıskançlıklarımla..bu kıskançık değil canım...senin tepkin normal, kadın anormal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?