ben kadını 3 defa mı ne gördüm sadece.. Onların şirketinde çalışıyo, yani bi mağazalarının müdürü.. Beni tanıştırırken sıcak davrandı bana da, ama sonra 2 defa felan onların mağazasına gitmiştik, eşim bi tişört almıştı onu giycekti onların mağaza kabininde, eşim öndeydi ben arkasında kadın mağazadan koştu geldi sarıldı öptü eşimi, beni görünce bi duraksadı böyle, sonra bana da sarıldı.. Ben kuruntu yapmim, saçmalıyorum felan dedim üzerinde durmadım.. Ki eşime göre hala saçmalıyorum.. Mesajları siliyomuş ki baksanacevap yazamiycam (
ben de dedim işte onu canım, şeytan dedi al başını git bulgaristana 9 gün arkadaşların, kuzenlerin gez eğlen.. Biletimi de ayarladım, kalsın burda naparsa yapsın madem onu çok boğuyomuşum kıskançlıklarımla..
Boğduğum, sıktığım halim buysa hiç sıkmasam neler yapıcak acaba
ben o hoşlanmıyo diye cevremdeki çoğu arkadaşımla görüşmüyorum, bi arkadaşım vardı çocuk bana aşıktı ama çok efendi, asla ters bi sözü hareketi olmadı..empati yap ben de onunla mesajlaşıp silsem sonra diyorum "ağzını burnunu kırarım, sonra da boşanırım" diyo laflara baknektarım bencede ya aynını sen yapsan nasıl sinirlenir ama kendilerine yapılınca herşeyi böyle nasılda normal görüyorlar anlamıyorum gerçekten eminim bişe yoktur oda şimdi tartışma çıkmasın diye silmiştir ama işte yinede sinirleniyor insan..
arayamam ki zaten, elime yüzüme bulaştırırımbence arama kadını açık açık....en son ihtimal olsun..bi yerleri kalkmasın şuursuzun
ben yazmadım mesaj o attı cevap verdim diyo, ama inanmıyorum artık hiç bir dediğine.. evet ben hemen herşeyi yakalarım, hep böyle karışama çıkar şüphelendiğim bişi olsa :26:kıyamam canım ya üzülme lütfen yerinde olsam sanırım kadını arardım ve söylerdim eşime bu tarz mesajlar atmanız hoşuma gitmiyo derdim
bence kadın buna mesaj atmıştır kesin oda ayıp olmasın diye cevap atmıştır sonrada sen kızma diye silmiştir mesajlarını:26:ama söz vermişse atmaması lazımdısen de benim gibi dedektifsin maşallah iyi bulmuşun yaptıklarınıda yüüzne gözüne bulaştırırlar böyle
ben kadını 3 defa mı ne gördüm sadece.. onların şirketinde çalışıyo, yani bi mağazalarının müdürü.. beni tanıştırırken sıcak davrandı bana da, ama sonra 2 defa felan onların mağazasına gitmiştik, eşim bi tişört almıştı onu giycekti onların mağaza kabininde, eşim öndeydi ben arkasında kadın mağazadan koştu geldi sarıldı öptü eşimi, beni görünce bi duraksadı böyle, sonra bana da sarıldı.. ben kuruntu yapmim, saçmalıyorum felan dedim üzerinde durmadım.. ki eşime göre hala saçmalıyorum.. mesajları siliyomuş ki baksanacevap yazamiycam (
ben de dedim işte onu canım, şeytan dedi al başını git bulgaristana 9 gün arkadaşların, kuzenlerin gez eğlen.. biletimi de ayarladım, kalsın burda naparsa yapsın madem onu çok boğuyomuşum kıskançlıklarımla..
boğduğum, sıktığım halim buysa hiç sıkmasam neler yapıcak acaba
o da tavırlı, işin komik yanı bu.. gülsemmi ağlasammı.. abartıyomuşum, ben üzülmiyim diye silmişmiş mesajları.. üzülecek ne yazdın? dimmi.. asla barışmayı düşünmüyorum zaten..Nektarcım hep söylersin fazla kıskancım diye kim olsa bu durumda kıskanır (kıskanmayı bilmeyen bile)
Ne demek canımlı cicimli mesajlar koşarak gelip sarılmalar.
Tavrını koru seni anlayana kadar devam ettir. bu kadın boş değil gibi ama ben olsam ararım kadını.
alamam sanırım canım, hat onun üzerine ya, verirler mi ki başkasının mesajlarını :26:ay bu ne yaa...ne demek koştu sarıldı öptü, seni görünce duraksadı...delimi ne yaa...
Ayy sinir oldum:95:
Ya operatörden mesajların dökümünü alamazmısınki:44:
bir de kadının kocasına yazık, kadın diycek benim için "saçma sapan kuruntulara bak m.. benim kardeşim" ben kötü olucam, o adamla da görüşmiycek bir daha eşim ay bilmiyorumKadını araması neyi değiştircek ki, nektar dedi diye bidaha mesaj atmıcakmı...
Zaten herşey saman altı olmuş
dedim.. ben de bu durumda böyle yapmalıyım dimmi dedim? boşanmalıyım..Madem o çocuğun ağzını burnunu kırıp boşanıyorsa sende deseydin bende gidip o kadının saçını başını yolayım boşanayım. Mantık bunun neresinde
yok canım kadın artık o mağazada değil, hamile ya çıktı.. görme şansım yok yani anca telefon edebilirim, ama ben tuhaf duruma düşücem gibi .. :26:onun yaptığı saçmalık dediğim gibi sakın taviz verme sen eşine bunu göstermekten vazgeç kadına bir şekilde rahatsız olduğunu göstermen gerekiyor bunu kesin yapp algılasın yılışık p.sl.k ...sen bu kadınla karışlaşmıyormusun eşinsiz bir ara mağazaya gitsen onu görmek için süprz yapsan bu arada mrb canımcımmmm nasılsın canımcımmmmmm diye bişekilde laf çarptır rahatsız ettt yaaa onu ciddiyim ben olsam bunu yapardım kadın haddini bilsin bende kıskancım hoşlanmam yılışıklıktan..
ben o hoşlanmıyo diye cevremdeki çoğu arkadaşımla görüşmüyorum, bi arkadaşım vardı çocuk bana aşıktı ama çok efendi, asla ters bi sözü hareketi olmadı..empati yap ben de onunla mesajlaşıp silsem sonra diyorum "ağzını burnunu kırarım, sonra da boşanırım" diyo laflara bak
arayamam ki zaten, elime yüzüme bulaştırırım
ben yazmadım mesaj o attı cevap verdim diyo, ama inanmıyorum artık hiç bir dediğine.. evet ben hemen herşeyi yakalarım, hep böyle karışama çıkar şüphelendiğim bişi olsa :26:
bence sen bulgaristan git biraz kafanı dinle onuda burda bırak ne hali varsa görsünhiç arama sorma biraz urnu sürtülsün bidahada yapmasın..o kadınada sinir oldum yani ne demek sarılmalar öpmeler ben olsam ikisinide parçalardım orda
öyel yapıcam canım, gitmemi istemiyodu, gidicem.. çokta güzel bir tatil geçiricembence sen bulgaristan git biraz kafanı dinle onuda burda bırak ne hali varsa görsünhiç arama sorma biraz urnu sürtülsün bidahada yapmasın..o kadınada sinir oldum yani ne demek sarılmalar öpmeler ben olsam ikisinide parçalardım orda
aynen zuzum, yine kendi masum ben herşeyi abartan kadın..Allah ım sen koru yarabbim, şu mübarek ayda sen akıl fikir edep haysiyet ver böyle insanlara
Mutlaka eşinden yüz buluyoki atıyo mesaj...bence eşini iyice tehdit et...bidaha mesajını ben okucam sen cevap vermeden de...gene yakalarım mesajını bak boş moş farketmez , bitiririm rahat raht mesajlaşırsınız de:26:
Gerçi gene suçlu sen olursun, burnundan kıl aldırmaz seninki
yaa hayır gitme iice kadının kucağına mı bırakıcaksın kocanı?
öyel yapıcam canım, gitmemi istemiyodu, gidicem.. çokta güzel bir tatil geçiricem
Aynen zuzum, yine kendi masum ben herşeyi abartan kadın..
Sütten çıkma ak kaşık, ben kıskançlıklarımla bunaltan kişi..
Hattını mı değiştirtsem :26: Benim hattımı değiştirdi evlenirken, kendisininki eksi hattıBeni arkadaşlarım aramasın diye, ve yine ben suçluyum şaka gibi yaa.. Bunalan benim asıl
kızlar ben gidip ücretsiz izin almak istiyorum çekip annemin yanına gitmek istiyorum...neymiş onunla ilgilenmiyormuşum felan yazmış bende çook kızdım çok şuan işi bırakıp iskenderuna gitmemek için zor tutuyorum kendimi yazdım oda hiç bekleme hemen git bence bu saatten sonra yazmış...
Annemi arayip anlatayım bence olanları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?