2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ay bu ne yaa...ne demek koştu sarıldı öptü, seni görünce duraksadı...delimi ne yaa...
Ayy sinir oldum:95:

Ya operatörden mesajların dökümünü alamazmısınki:44:

ben o hoşlanmıyo diye cevremdeki çoğu arkadaşımla görüşmüyorum, bi arkadaşım vardı çocuk bana aşıktı ama çok efendi, asla ters bi sözü hareketi olmadı..empati yap ben de onunla mesajlaşıp silsem sonra diyorum "ağzını burnunu kırarım, sonra da boşanırım" diyo laflara bak

bence arama kadını açık açık....en son ihtimal olsun..bi yerleri kalkmasın şuursuzun
arayamam ki zaten, elime yüzüme bulaştırırım
ben yazmadım mesaj o attı cevap verdim diyo, ama inanmıyorum artık hiç bir dediğine.. evet ben hemen herşeyi yakalarım, hep böyle karışama çıkar şüphelendiğim bişi olsa :26:

Son düzenleme:
Kadını araması neyi değiştircek ki, nektar dedi diye bidaha mesaj atmıcakmı...
Zaten herşey saman altı olmuş

mrh kızlar;

11 sayfanın bi kısmını okudum ama işim de çok. Tamamlayamadım araya girip yazıyım sonra yine devam ederim dedim.

Konserler iftar yemekleri kavgalar taşınmalar temizlikler konulara adepte oldum ama kişiler karıştı biraz
hala da ifadelerim yok bi gülen yüz bile koyamıoum noluosa...

bu arada cuma akşamı doğum günü partimiz bi harikaydı eşim çok şaşırdı ve çok mutlu oldu
tüm gece bana teşekkür ederek sarılıp sarılıp öptü. çok eğlenceliydi asıl doğum günü bugün bakalım belki dışarı çıkarız akşama

gerçi ankara o kadar soğudu ki akşamları felaket rüzgarlı oluo maalesef yaz geç geldi erken gidio valla

miraycım seninde eşinle olan sorunların bi kısmını okuyabildim kaç gündür hep üzgünsün canım yaa
ama inan geçio bende buraya ilk geldiğimde ne sıkıntılar vardı sizlere anlattım ama geçti içine işleyen sözler oluo tabii

ama ben artık kavgaları ve küslükleri uzatmama taraftarıyım nası olsa barışıouz yarın yada diğer gün bu 2 günümü zehir etmek istemioum
boşuna üzgün mutsuz sinir harbi içinde 2 gün geçircem 3. gün aşkım canım dicem ee yazık diil mi iki tarafa da
sen affet hemen konuş barışalım de demioum ama konuşmaların çokta yıkıcı olmasın bazı laflarında ve davranışlarınla sen onu utandır yani.

Madem o çocuğun ağzını burnunu kırıp boşanıyorsa sende deseydin bende gidip o kadının saçını başını yolayım boşanayım. Mantık bunun neresinde

onun yaptığı saçmalık dediğim gibi sakın taviz verme sen eşine bunu göstermekten vazgeç kadına bir şekilde rahatsız olduğunu göstermen gerekiyor bunu kesin yapp algılasın yılışık p.sl.k ...sen bu kadınla karışlaşmıyormusun eşinsiz bir ara mağazaya gitsen onu görmek için süprz yapsan bu arada mrb canımcımmmm nasılsın canımcımmmmmm diye bişekilde laf çarptır rahatsız ettt yaaa onu ciddiyim ben olsam bunu yapardım kadın haddini bilsin bende kıskancım hoşlanmam yılışıklıktan..

o da tavırlı, işin komik yanı bu.. gülsemmi ağlasammı.. abartıyomuşum, ben üzülmiyim diye silmişmiş mesajları.. üzülecek ne yazdın? dimmi.. asla barışmayı düşünmüyorum zaten..
bence de kadın eşime karşı boş değil :26:

ay bu ne yaa...ne demek koştu sarıldı öptü, seni görünce duraksadı...delimi ne yaa...
Ayy sinir oldum:95:

Ya operatörden mesajların dökümünü alamazmısınki:44:
alamam sanırım canım, hat onun üzerine ya, verirler mi ki başkasının mesajlarını :26:

Kadını araması neyi değiştircek ki, nektar dedi diye bidaha mesaj atmıcakmı...
Zaten herşey saman altı olmuş
bir de kadının kocasına yazık, kadın diycek benim için "saçma sapan kuruntulara bak m.. benim kardeşim" ben kötü olucam, o adamla da görüşmiycek bir daha eşim ay bilmiyorum

Madem o çocuğun ağzını burnunu kırıp boşanıyorsa sende deseydin bende gidip o kadının saçını başını yolayım boşanayım. Mantık bunun neresinde
dedim.. ben de bu durumda böyle yapmalıyım dimmi dedim? boşanmalıyım..
hiç bişi demiyo.. bakalım napıcam..

yok canım kadın artık o mağazada değil, hamile ya çıktı.. görme şansım yok yani anca telefon edebilirim, ama ben tuhaf duruma düşücem gibi .. :26:
arayıp desem ki "eşim senle mesajlaşmalarını siliyor.. ne konuşuyosunuz okadar çok merak ediyorum"

bence sen bulgaristan git biraz kafanı dinle onuda burda bırak ne hali varsa görsünhiç arama sorma biraz urnu sürtülsün bidahada yapmasın..o kadınada sinir oldum yani ne demek sarılmalar öpmeler ben olsam ikisinide parçalardım orda

Allah ım sen koru yarabbim, şu mübarek ayda sen akıl fikir edep haysiyet ver böyle insanlara

Mutlaka eşinden yüz buluyoki atıyo mesaj...bence eşini iyice tehdit et...bidaha mesajını ben okucam sen cevap vermeden de...gene yakalarım mesajını bak boş moş farketmez , bitiririm rahat raht mesajlaşırsınız de:26:

Gerçi gene suçlu sen olursun, burnundan kıl aldırmaz seninki

eşinle konuşmadan çözemezsin. Deki eşine ben kadın olarak seziyorum bu kadın sana karşı boş değil. Benim kıskanç olduğumu bildiğin için büyüttüğümü sanıyorsun ama bu sefer farklı. Ortada mesajlar ve seni görünce boynuna atlayıp öpen bi kadın var.

zaten sen görüşmezsin arkadaşlıklarını bitirirsin ama onlar ya saçmalama die açarlar ağızlarını
bencede ara nie eline yüzüne bulaştırasınki yaa olanca sinirinle ara gerekio ağzına geleni say
eşininde cevap yazmasına gerek yok yazmasaymış çok mu önemli bi mevzuymuş sanki.

bize de faceten böle bişi olmuşştu ben bütün ağzı bozukluğumla kızı rezil ettim yani çekti gitti sonra bi de yüzsün oluo bu modeller
senin kocan yaptı ona sor kendisine de arıo mesaj atıo falan die neler sölüolar sakın bunlara inanma çok fazla moralini bozma
eşine sonuna kadar güveniomuş numarası ile kadınla konuş ama eşine de gerekeni yap daha sonra

yaa hayır gitme iice kadının kucağına mı bırakıcaksın kocanı?

öyel yapıcam canım, gitmemi istemiyodu, gidicem.. çokta güzel bir tatil geçiricem

aynen zuzum, yine kendi masum ben herşeyi abartan kadın..
sütten çıkma ak kaşık, ben kıskançlıklarımla bunaltan kişi..
hattını mı değiştirtsem :26: benim hattımı değiştirdi evlenirken, kendisininki eksi hattı beni arkadaşlarım aramasın diye, ve yine ben suçluyum şaka gibi yaa.. bunalan benim asıl

kızlar ben gidip ücretsiz izin almak istiyorum çekip annemin yanına gitmek istiyorum...neymiş onunla ilgilenmiyormuşum felan yazmış bende çook kızdım çok şuan işi bırakıp iskenderuna gitmemek için zor tutuyorum kendimi yazdım oda hiç bekleme hemen git bence bu saatten sonra yazmış...
annemi arayip anlatayım bence olanları...

aman o kadın gene bulur nosunu...eşinin bu işi bitirmesi lazım..

Ya açık açık dicek... Mesaj atma eşim yanlış anlıyo yada mesajlarına cevap vermicek..ama bunları gerçekten yapıcak...

:26: Valla canım bilemedimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…