konuşamıyoruz Elfim.. ben de bi tuhafım, küsünce böyle duvarlarımı örüyorum, dokundurtmam kendime, aynı odada oturmam.. dün işe gidecekti, 1 saat önce çıksın diye elimden geleni yaptım, git artık şu evden diyerek.. çıktı gittieşinle konuşmadan çözemezsin. Deki eşine ben kadın olarak seziyorum bu kadın sana karşı boş değil. Benim kıskanç olduğumu bildiğin için büyüttüğümü sanıyorsun ama bu sefer farklı. Ortada mesajlar ve seni görünce boynuna atlayıp öpen bi kadın var.
Dilekcim, durum işte biraz karışık.. ablam sayılır o benim diyo M.. abimin karısı ne saçmalıyosun sen diyo.. Adam duysa nekadar üzülür böyle düşündüğünü diyozaten sen görüşmezsin arkadaşlıklarını bitirirsin ama onlar ya saçmalama die açarlar ağızlarını
bencede ara nie eline yüzüne bulaştırasınki yaa olanca sinirinle ara gerekio ağzına geleni say
eşininde cevap yazmasına gerek yok yazmasaymış çok mu önemli bi mevzuymuş sanki.
bize de faceten böle bişi olmuşştu ben bütün ağzı bozukluğumla kızı rezil ettim yani çekti gitti sonra bi de yüzsün oluo bu modeller
senin kocan yaptı ona sor kendisine de arıo mesaj atıo falan die neler sölüolar sakın bunlara inanma çok fazla moralini bozma
eşine sonuna kadar güveniomuş numarası ile kadınla konuş ama eşine de gerekeni yap daha sonra
canım kucağına bırakıcak durum yok, yani kadın boş değilse bile yanaşamaz.. evli çünkü, anca arar mesaj atar.. bilmiyorum, yada ben çok safım .. gitcem ama, duramam burda 9 gün tatilimi mahfetmiycem onun yüzündenyaa hayır gitme iice kadının kucağına mı bırakıcaksın kocanı?
yapacak insan herşekilde herzaman yaparki biraz özlem herzaman iyidir kaybetme korkusu olsunki bidaha yapmasınyaa hayır gitme iice kadının kucağına mı bırakıcaksın kocanı?
öyel yapıcam canım, gitmemi istemiyodu, gidicem.. çokta güzel bir tatil geçiricem
Aynen zuzum, yine kendi masum ben herşeyi abartan kadın..
Sütten çıkma ak kaşık, ben kıskançlıklarımla bunaltan kişi..
Hattını mı değiştirtsem :26: Benim hattımı değiştirdi evlenirken, kendisininki eksi hattıBeni arkadaşlarım aramasın diye, ve yine ben suçluyum şaka gibi yaa.. Bunalan benim asıl
dedim.. ben de bu durumda böyle yapmalıyım dimmi dedim? boşanmalıyım..
hiç bişi demiyo.. bakalım napıcam..
yok canım kadın artık o mağazada değil, hamile ya çıktı.. görme şansım yok yani anca telefon edebilirim, ama ben tuhaf duruma düşücem gibi .. :26:
arayıp desem ki "eşim senle mesajlaşmalarını siliyor.. ne konuşuyosunuz okadar çok merak ediyorum"
Miray arama anneni. Uzaklarda birde üzülecek elinden yapacak bişeyde gelmicek.
Anlık kararlar alma
dimmi :26:Ayrıca eşin o benim ablam gibi tarzı şeyler derse o kadını koruyor demektir.
anlatma canım annene, ben dün ağlarken aradı annem mecburen anlattım çünkü korktu niye ağlıyosun felan diye panik yaptı.. üzülmesin o da :26:kızlar ben gidip ücretsiz izin almak istiyorum çekip annemin yanına gitmek istiyorum...neymiş onunla ilgilenmiyormuşum felan yazmış bende çook kızdım çok şuan işi bırakıp iskenderuna gitmemek için zor tutuyorum kendimi yazdım oda hiç bekleme hemen git bence bu saatten sonra yazmış...
annemi arayip anlatayım bence olanları...
konuşmayı başarırsak eğer öyel yapmasını söyliycem, ama yapmiycak bence.. kadının eşine ayıp olucak diye düşünecek, hem benim saçmaladığımı düşünüyo ya.. sen yap diycek, sen at eşime mesaj atma de diycek biliyorumaman o kadın gene bulur nosunu...eşinin bu işi bitirmesi lazım..
Ya açık açık dicek... Mesaj atma eşim yanlış anlıyo yada mesajlarına cevap vermicek..ama bunları gerçekten yapıcak...
bence var, adamla samimi ya eşimi kardeşi gibi görüyo, karısı da aynen öyle hissediyo diye düşünüyodur.. yani mesajlaşmaları biliyodur, ama canımcımmm kısmını bilmiyorum :26:canım peki kadının eşinin haberi varmı acaba bu msjlaşmalardan ne kadınlar var ya?
:13:yapacak insan herşekilde herzaman yaparki biraz özlem herzaman iyidir kaybetme korkusu olsunki bidaha yapmasın
hattını değiştirsen ulaşmak isteyen bi şekilde yine ulaşırki canım:26:
naparsa yapsın, takip etmiycem sıkıldımmyok arama cnm sen basit durumda olursun ozaman ve herşey karışır ben mağazada görürsün diye dedim o bahanesiyle...ama şimdi eşini takip etmekten başka bişi kalmıyor geriye belirtme ama takip etmeyi gösterme..
git biraz kafanı dinle , tatilde gayet güzel davran unutmuş gibi...dönüşte gene bak mesajlara..
Bu arada da eşini tartarsın, az özlesin bakalım
yine siler, bu defa o klasörden de siler.. bilemiycem ki mesajlaşsa da.. önceki mesajlaşmalarında eşimin tek bi tane canımlı, cicimli mesajı yoktu, direk cevap yazmıştı hep ama şimdi ne yazıştı hiç bilmiyorum :/ bilemiycem de :/Git biraz kafanı dinle , tatilde gayet güzel davran unutmuş gibi...dönüşte gene bak mesajlara..
Bu arada da eşini tartarsın, az özlesin bakalım
aaa daha vermedi mi adamBende dün akşam eşimi fırçaladım...patronuna verdiği 2 bin lirayı istedim...çünkü babama vericem onu, düğün yapıcak ya...
Bayram haftası alışverişe çıkılacak, kıyamam adam rahat etsin...
Ama diyo fıstıklar daha satılmadı, parasını çıkartsınBen 1 ay süre verdim ama dimmi banane Benimde ihtiyacım var.. Yoksa sıkmam....
üzüldü çok, kızım siz anlaşamıyosunuz galiba ne bu sürekli küslükler dedi.. ve haklısın dedi yani, ben bu yaşımda baban aynısını yapsa ben de kızardım silmesine dedi..Nigarım annen ne dedi peki canım :26:ne yorum yaptı:18:
NE KIZLAR VAR YA BİZDE EŞİMLE Bİ KERE ÇOK KÖTÜ TARTIŞMIŞTIK..BURAYA BOYNER AÇILMIŞTI HAFTA SONU EŞİMLE GİDİP GEZELİM DEDİK NEYSE GİTTİK GEZDİK ALIŞVERİŞ YAPTIK ORDA KASADA BENİM ŞİMDİKİ YERİMDE ÇALIŞAN KIZI GÖRÜDÜK BURDAN AYRILMIŞ ORAYA GİRMİŞ DAHA ÖNCEDE 4 AY FALAN ÖNCEDE BAŞKA MAĞAZADA GÖRMÜŞTÜM Kİ İLK ORDA TANIŞTIK EŞİM TANIŞTIRDI KIZ HEMEN YANIMIZA GELDİ ÇOK CIVIK BİRİ..NEYSE TAM KASADAYIZ BANA DEDİKİ SEN HALA ORDAMI ÇALIŞIYOSUN FALAN FİLAN O SIRA TELİM ÇALDI TAM KONUŞUYODUM EŞİME DÖNDÜ DEDİKİ BUNA NE OLUŞ BÖYLE YA DEDİ BEN DUYUYORUM NE EŞİMDE BİLMEM DEDİ ŞAŞKIN Bİ ŞEKİLDE ÇÖKMÜŞ DEDİBU KIZ BENİ HAYATINDA 2. KEZ GÖRÜYO Kİ OGÜN GAYET BAKIMLIYDIM SONRA DÖNDÜ BANA İŞ YERİMİN ADINI SÖYLEDİ VE SENİDE ÇÖKERTMİŞ DEDİ BENDE YOO BEN GAYET RAHATIM İŞİMDENDE MEMNUNUM DEDİM AMA KIZIN EŞİME TAVIRLARI Bİ GÖRSEN KONUŞMALARI FALAN RESMEN BENİ KÖTÜLEDİ DÜŞÜNEBİLİYOMUSUNUZ ORDAN ÇIKTIK AMA BEN SİNİRDEN KÜPLERE BİNDİM EŞİME NASIL KIZIYORUM NİYE SAVUNMADIN NE ÇÖKMESİ FALAN DEMEDİN NELER SAYIYORUM BAĞIRIYORUM O DA DEDİKİ NE DİYCEMİ ŞAŞIRDIM ŞOK OLDUM DEDİ sonra sinirlendi niye büyütüyosun salak bi kızın dediklerini dedim o kızın sende gözü var bidaha onu gördüğünde konuşmayacaksın dedim..çok sinirlendi yemek yicektik hadi dedi çıkıyoruz dedi..çıktık hala kavga ediyoruz sonra sakin ol dedim kendi kendime hadi dedim tekrar dönüyoruz niye dedi? yemek yicez dedim bi aptal için hafta sonumu mahvedemem dedim eğer uzatsaydım hafta sonum mahvolacaktı ve o kız da hedefine ulaşmış olacaktı ..
Kıskanç olduğun için eşin bunuda abartılmış kıskançlıklarından sanıyor. Ama halbuki bu seferki kıskanılacak bir durum.
Aynısı benim eşime yapılsa şu an düşünemiyorum bile.. Bende eşimin mesajlarını karıştırırım.
seni kıskandığı için dediği çok açık canım, bir de eşinin yanında demiş ne demek "çöktü" yaa.. terbiyesiz, seviyesini belli etmiş iştenefret ediyorum böyle tiplerden yaa, inşallah kendi eşleri/sevgililerine de aynıları yapılır da görürler.. çok itici bi kızmış, kendi tipi nasıl çok merak ediyorum :26: hafta sonunu rezil etmemişsin onun için, çok zor bişi ama afferim sana ben olsam kavga ede ede eve giderdim :26:
tartışma çıkmasın diye cevap vermemiştir eşin canım, bir daah görürsen selam bile verme dengesizeevet canım ogün çok mutluydukkesin kıskandı kendi cidden çökmüş şirkette eski resimlerini gördüm hoşmuş hatta burda muhasebecinin feysinde eklide oda görünce çok şaşırdı d...ne kadar değişmiş dedi çok kilo almış falan dedi bide sevgilisinden ayrılmış sanırım feysten anladık..evet bende sonradan kendime şaşırdım nasıl başardım diye ama düşününce kıskançlıktan yaptığını anladım ama cidden eşimde şaşırdı ama yinede diyebilirdi ne çökmesi diye eğer uzatsaydım berbat bi hafta geçirecektim canım eve gittik eşim dediki seni kıskandı o kız asıl kendi çökmüş dedi
ayy biz senle aynı şekilde düşünüyoruzyazdıklarını hep okudum aynı fikirdeyim zuzum
aaa daha vermedi mi adamEşin de isteyemez şimdi, tuhaf olur diye.. Ama düğünümüz var lazım diyebilir :26:
tartışma çıkmasın diye cevap vermemiştir eşin canım, bir daah görürsen selam bile verme dengesize
Eşimin yazdığı mesajlardan bir-iki tanesini yazıcam bak buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?