2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

tartışma çıkmasın diye cevap vermemiştir eşin canım, bir daah görürsen selam bile verme dengesize

eşimin yazdığı mesajlardan bir-iki tanesini yazıcam bak buraya

evet canım yazık genelde cevap veremez hiç selam verirmiyim hala sinirim geçmedi otarz kızlar benim gözümde yuva yıkan o..lardan farksız canım ..ne kadar vicdansız insanlar var ben korkmaya başladım hemcinslerimden..tamam yaz canım

sundanda adım gibi eminim ben sana yalan söylemedim ve bu konuda çok rahatım hiç hatayı kendinde arama sen ottan b*ktan şeylerle beni boğmasaydın o mesajları silmezdim ben sırf sen üzülme diye sildim çok kıskanç olduğun için ben seni çok seviyorum ama artık çok yoruldum, çok boğuyosun beni..

nasıl kendine çevirmeye çalışıyo olayı, nasıl beni suçlu çıkartıyo.. boğmasam onu neler yapıcak acaba? yok yok, hiç konuşmayı düşünmüyorum..

Nektarcim üzölme simdi gelir gecer

biraz kendi haline birak her sey yoluna girer.

Bende cok kiskancim bende hep kavga edisimimde düsünüyorum benden sogur mu beni aldatir mi

cünkü cok duyordum böyle seyleri kavga edip disari atan erkekler cok var.

canım eğer isteyemezse bankadaki paradan vericen mecburen canım, evet sen dururken başkasından istemesin adam

ezberledin mi mesajları:26:
telimden bakıp yazdım :101:
aynen, benim için de

hayırlısı olsun canım :))

Evet kıskancım ama bu konu kıskanılacak bir durum. Sen nasıl diyorsun ki ağzını burnunu kırarım boşanırım. Demekki ortada kıskanılacak bir durum var de sende..

hiç mesaj atmayıp silmek zorunda olmasaydı seninle kötü olmaktansa onunla kötü olsaydı deseydiki sana n,igar bak böyle yazmış ne yapım cevap yazıyım mı deseydi sen zaten kıskanmazdın bence

hiç mesaj atmayıp silmek zorunda olmasaydı seninle kötü olmaktansa onunla kötü olsaydı deseydiki sana n,igar bak böyle yazmış ne yapım cevap yazıyım mı deseydi sen zaten kıskanmazdın bence

nigar bu tarz bi cevap yazabilirsin,bakalım ne dicek...

Keşke cevap yazmadan bana gösterseysin , yemin ettiğin için....bukadar olmazdı desen:26:

ay 1 haftadır göğüs uçlarım ağrıyodu sadece, şimdi komple sızlıyolar :26:..
bayramda hasta olucam galiba:26:

ya bide :)) dalyan köfte yaptınızmı hiç..annemleri alcağım zaman onu yapayım diyorum ama içine haşlanmış yumurta koyuyolar yaw yumurta nasıl olurki ııyyg:26:

Evet kıskancım ama bu konu kıskanılacak bir durum. Sen nasıl diyorsun ki ağzını burnunu kırarım boşanırım. Demekki ortada kıskanılacak bir durum var de sende..
dedim elfim dedim, ben saçmalıyomuşum.. ablası gibiymiş o..
aynen öyle canım, anlamıyo işte bunu..

kadın ne yazmış acaba bide onu çok merak ettim:26:
bende, hemde nasıl..

nigar bu tarz bi cevap yazabilirsin,bakalım ne dicek...

Keşke cevap yazmadan bana gösterseysin , yemin ettiğin için....bukadar olmazdı desen:26:
anlamıyo ki koca kafa hiç bişi demiycem artık, susucam..bakalım nekadar uzayacak, konuşmaya yanaşırsa kadına mesaj attırıcam "bana msj atma nigar rahatsız oluyor" diye.. atmazsa hele bilmiyorum naparım..

ya bide :)) dalyan köfte yaptınızmı hiç..annemleri alcağım zaman onu yapayım diyorum ama içine haşlanmış yumurta koyuyolar yaw yumurta nasıl olurki ııyyg:26:
evet yumurtalı olması özelliği, ben haşlanmış yumurta yemem zaten normalde evet öğğkk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…