ya bide :)) dalyan köfte yaptınızmı hiç..annemleri alcağım zaman onu yapayım diyorum ama içine haşlanmış yumurta koyuyolar yaw yumurta nasıl olurki ııyyg:26:
hala seviyorum diyosun yaa, sevem adam karısının arkasından iş çevirir mi, söz verdiği halde mesajlaşmışsın işte..nigarcım sen ne cvp yazdn?
hala seviyorum diyosun yaa, sevem adam karısının arkasından iş çevirir mi, söz verdiği halde mesajlaşmışsın işte..
merak etme boğmiycam seni, biletimi ayarladım pazar günü için, rahat rahat nefes alırsın..
yazdım canım :))
hiç bişi yazmadı..
Funda bende okudum o fıkrayı :))) Dedim bu kızlar nereye kayboldu sana baktım ordasın bide baktım zuzuda orda :))
ıyy iğrenç köftede yumurtadedim elfim dedim, ben saçmalıyomuşum.. ablası gibiymiş o..
aynen öyle canım, anlamıyo işte bunu..
bende, hemde nasıl..
anlamıyo ki koca kafahiç bişi demiycem artık, susucam..bakalım nekadar uzayacak, konuşmaya yanaşırsa kadına mesaj attırıcam "bana msj atma nigar rahatsız oluyor" diye.. atmazsa hele bilmiyorum naparım..
evet yumurtalı olması özelliği, ben haşlanmış yumurta yemem zaten normalde evet öğğkk
belki zuuzda beni takip etmiştirFunda bende okudum o fıkrayı :))) Dedim bu kızlar nereye kayboldu sana baktım ordasın bide baktım zuzuda orda :))
hala seviyorum diyosun yaa, sevem adam karısının arkasından iş çevirir mi, söz verdiği halde mesajlaşmışsın işte..
merak etme boğmiycam seni, biletimi ayarladım pazar günü için, rahat rahat nefes alırsın..
hiç bişi yazmadı..
ben yapmadım ama yemiştim pek güzel değil bence başka bir yemek yap cnm..
hiç bişi yazmadı..
cevap yokaffin sana iyi yazmışın:13eki cevap??
biz kabak çorbasını hiç sevmedik, yada ben yapamadım onu :))canm şöle düşünmüştüm ( gerçi nezamn alcağm belli değil)
kabak çorbası
dalyan köfte
kremalı pattis
pilav
vs.....
bende fundayı takipteydim
bişi yazmiycak bolcum, dün gece atmıştım ben onu..:) hadi bakalım bekleyelim ne yazacak..
sanmıyorum gidene kadar çözümleneceğini yarenim :26:kızlar geçmişi okuya okuya ancak gelebildimnigarım ne diyeceğimi bilemedim ya eşinin tutumuna. tabii ki seni sevdiğini biliyoruz ama sadece söylemekle olmuyor bazı şeyler, göstermek lazım. sadece artık evli bir erkek olduğunu, eşinin de bu tip mesajlardan hoşlanmadığını söylese yeter bence. ayrıca hem o abisi, hem de eşi senden önemli olamaz ya!!! tatile gitmen için de çok arada kaldım ben şahsen. sonuçta aklın hep burda, eşinde olacak. orda kendin de tad alamıcaksın. e halinden bir sorun olduğunu anlayacak ablan, onun da canı sıkılacak. bilemedim bence gidene kadar bu konuyu çözümlemeye çalış, zaten daha 2 hafta var.
sanmıyorum gidene kadar çözümleneceğini yarenim :26:
düşünmiycem onu gidersemo beni düşünmüyo ki yalan söylüyo..
bakalım nolucak böyle
evet, anneyle konuşmak iyi geliyor insanakızlar yemeğe çıkmadan msj attım gel konuşalım yoksa herşey daha kötüye gidecek die ses çıkmadı...yemeğimi yedim baktım msj geldi..seni seviyorum sende beni ama neden mutlu değiliz yazmış...inanamadım bilmiyor sanki neden olduğunu off kendini görmüyor bu adam bende bişi yazmadım..bekledim gelmedi.aradı açmadım bende gelmediği için..msj atmış şimdi gel diyorsun teli açmıyorsun ilginçsin yazmış..ne açacam bütün öğle onu bekledim istedmi geliyor hiç cvp vermedim...annem aradı teyzem azcık çıtlatmış kızlar annem çok karakterli bir insandır çok güçlüdür moralin bozuk hayırdır diyince olayı anlattım bana sen kendini züzüyorsun sağlığın kötüye gidiyor işahın kapanıyor o ise kendi havasında bırak ne isityosa yapsın dedi üstüne gitme aramada cvpta verme bişey yapma onu sinirde etme dedi zaten o sinirli dedim öyle olunca onu siniriyle bırak dön git dedi asla tavız verme laf söyleme dedi sen dik dur seni sallayamasın aldırma çıldırsın kendi dedi..Ailesi onun bu sinirini çekmez ablası direk tersler ona bişe dedimi bna yapıyor afrasını tafrasını dedim oralı olma ciddiye alma kendine zaman ayır gez toz ye iç güzelleş kendinle uğraş onunda üstüne çok düşüyorsun havaya giryor umursama dedi ayy bir iyi oldum bir iyi oldum anne işte ...kararlıyım asla onu takmıcam artık inşallah sabır ver allahım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?