2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Funda bende okudum o fıkrayı :))) Dedim bu kızlar nereye kayboldu sana baktım ordasın bide baktım zuzuda orda :))

nigarcım sen ne cvp yazdn?
hala seviyorum diyosun yaa, sevem adam karısının arkasından iş çevirir mi, söz verdiği halde mesajlaşmışsın işte..
merak etme boğmiycam seni, biletimi ayarladım pazar günü için, rahat rahat nefes alırsın..

yazdım canım :))

hiç bişi yazmadı..

Çok güzel yazmışsın valla

ıyy iğrenç köftede yumurtaevet evet öyle mesaj attır en mantıklısı:13:
Funda bende okudum o fıkrayı :))) Dedim bu kızlar nereye kayboldu sana baktım ordasın bide baktım zuzuda orda :))
belki zuuzda beni takip etmiştirsıkılıyorum bügün ya

affin sana iyi yazmışın:13eki cevap??

:) hadi bakalım bekleyelim ne yazacak..

:) hadi bakalım bekleyelim ne yazacak..
bişi yazmiycak bolcum, dün gece atmıştım ben onu..
yazmasın da zaten, bir-kaç gün görünmesin gözüme, bişi yazmasın..

sıktım sizi dee :84:
neşeli bi şarkı söylesin birisi dinleyelim

kızlar geçmişi okuya okuya ancak gelebildim nigarım ne diyeceğimi bilemedim ya eşinin tutumuna. tabii ki seni sevdiğini biliyoruz ama sadece söylemekle olmuyor bazı şeyler, göstermek lazım. sadece artık evli bir erkek olduğunu, eşinin de bu tip mesajlardan hoşlanmadığını söylese yeter bence. ayrıca hem o abisi, hem de eşi senden önemli olamaz ya!!! tatile gitmen için de çok arada kaldım ben şahsen. sonuçta aklın hep burda, eşinde olacak. orda kendin de tad alamıcaksın. e halinden bir sorun olduğunu anlayacak ablan, onun da canı sıkılacak. bilemedim bence gidene kadar bu konuyu çözümlemeye çalış, zaten daha 2 hafta var.

sanmıyorum gidene kadar çözümleneceğini yarenim :26:
düşünmiycem onu gidersem o beni düşünmüyo ki yalan söylüyo..
bakalım nolucak böyle

kızlar yemeğe çıkmadan msj attım gel konuşalım yoksa herşey daha kötüye gidecek die ses çıkmadı...yemeğimi yedim baktım msj geldi..seni seviyorum sende beni ama neden mutlu değiliz yazmış...inanamadım bilmiyor sanki neden olduğunu off kendini görmüyor bu adam bende bişi yazmadım..bekledim gelmedi.aradı açmadım bende gelmediği için..msj atmış şimdi gel diyorsun teli açmıyorsun ilginçsin yazmış..ne açacam bütün öğle onu bekledim istedmi geliyor hiç cvp vermedim...annem aradı teyzem azcık çıtlatmış kızlar annem çok karakterli bir insandır çok güçlüdür moralin bozuk hayırdır diyince olayı anlattım bana sen kendini züzüyorsun sağlığın kötüye gidiyor işahın kapanıyor o ise kendi havasında bırak ne isityosa yapsın dedi üstüne gitme aramada cvpta verme bişey yapma onu sinirde etme dedi zaten o sinirli dedim öyle olunca onu siniriyle bırak dön git dedi asla tavız verme laf söyleme dedi sen dik dur seni sallayamasın aldırma çıldırsın kendi dedi..Ailesi onun bu sinirini çekmez ablası direk tersler ona bişe dedimi bna yapıyor afrasını tafrasını dedim oralı olma ciddiye alma kendine zaman ayır gez toz ye iç güzelleş kendinle uğraş onunda üstüne çok düşüyorsun havaya giryor umursama dedi ayy bir iyi oldum bir iyi oldum anne işte ...kararlıyım asla onu takmıcam artık inşallah sabır ver allahım..

Ben sana bir kelime söylemedim
Oturduğun Yerden Kuruyorsun
Rüyandamı Görüyorsun Enteresan
Tabirlerini de okuyor musun
Arkadaş Ayağı Güzel Numaraymış
Hafiften Haddini Aşıyorsun
Her işin Bir Ağırlığı Vardır
Tartıya Fikirsiz Çıkıyorsun
Hadi Ordan, Çıkışlar Sağdan
Hadi Ordan Gözün Değil
İçin Güzel Olsun için Yansın için
Biri Gider Biri Gelirle Hiç
Olmaz işim Olmaz işim
Hadi Ordan Hadi Hadi Hadi
Çıkışlar Sağdan Hadi Hadi Hadi
Gerçekten Takdire Şayan
Alkış Tutamam Şaşkınlıktan
Kendine Mahsus Hoş Birisin
Git Özgürlüğünle Yaşlan
Risk Almasın Hiç Hayatından
Sustur içindeki Aşığı
Millet Ölsün Heyecanından
Sen Boşa Salla Hep Kaşığı
Hadi Ordan Gözün Değil
İçin Güzel Olsun için Yansın için
Biri Gider Biri Gelirle Hiç
Olmaz işim Olmaz işim
Çıkışlar Sağdan Hadi Hadi Hadi
Çıkışlar Sağdan Hadi Hadi Hadibunu dinliyorum ben

sanmıyorum gidene kadar çözümleneceğini yarenim :26:
düşünmiycem onu gidersem o beni düşünmüyo ki yalan söylüyo..
bakalım nolucak böyle

canım erkekler bu tip konularda maalesef basiretsiz oluyorlar, bizden evlilikle ilgili her tür manevi sorumluluğu almamızı bekliyorlar ama sıra onlara gelince yapamıyorlar maalesef. yoksa asla seni düşünmediğinden değildir eminim. sen de biliyorsun bunu da şimdi kızgınlıkla böyle düşünüyorsun. evet çok zor bir durum anlıyorum ama eşin bu istediğini yapamayacak ben sana söyleyim. asla kadının karşısına geçip de eşinin bundan rahatsız olduğunu söyleyemeyecektir. bu yüzden ilk başta demiştim sen konuş kadınla diye. hala da aynı şeyi düşünüyorum ve ben olsam öyle yapardım. almışın madem numarasını ara kadını, hamilelik nasıl geçiyor falan muhabbete gir. sonra de ki, ya birşey söylicem ama lütfen yanlış anlamayın, ben sizin eşimle çok iyi arkadaş olduğunuzu biliyorum, eşimden yana %100 eminim zaten. ama mesajlaşırken falan yazdıklarınıza biraz daha dikkat ederseniz çok sevinirim. geçen gün kardeşim görmüş yazdıklarınızı, ben durumu bildiğim için anlattım ama bana söylemeseydi yanlış anlayabilirdi vs. vs. siz de evlisiniz, eşinize biri böyle mesaj atsa ne düşünürsünüz falan de gir damardan :)

evet, anneyle konuşmak iyi geliyor insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…